23835
  • Tamás540
    Helló! Tudna valaki segíteni nekem hogy a multi fruits modban lehet-e beállítani a gabonák árát és ha ehet hogyan kell?
  • kisvory
    JahxD
  • Máté97
    Na ezis nehéz szülés volt,de meglett.
  • kisvory
    okés
  • gogabi79
    Rákattintasz a válasz erre,majd automatikusan felugrik az ablakhoz.aztán irhatod a szöveget és mehet re katt.és ennyi
  • Máté97
    Elég egyszer megnyomni és utána írni a szövegdobozba a választ,majd elküldöd a hsz-t.És ne magadnak nyomd a válasz gombot hanem annak akinek éppen válaszolni akarsz!
  • kisvory
    Azt nyomogatom de nemcsinál semmit
  • Máté97
    "Válasz erre"gombot használd!
  • kisvory
    Ok köszi :D
  • gogabi79
    Bármi kérdésed van a Giants Editornál,csak irj nyugodtan!Ha valami nem megy!!
  • kisvory
    Köszi!Már régebben nekiálltam egy mapnak a neten talált magyar ,,magyarázóval" de ujraraktam a gépet és elveszett ezér tállok neki most megint csak zon aggodom hogy a letöltött mapokba látom hogy deszka beton emg ilyen fájlokat és én amikor elkesztem és már lassan a negyedénél jártam mindig csak a ge-s fájl volt a mappába ehez a részéhez nem nagyon értek
  • Máté97
    Akkor keresd meg az sdk mappát és telepítsd fel.De egy jótanács,ha semmi tapasztalatod nincs a GE-hez akkor ne azonnal vágj bele hanem előtte nézz youtube-on tutorial videókat!
  • gogabi79
    az mindegy!Ha eredeti,ha nem akkor is tudja azt is használni!.Én nagyon sokszor onan telepitettem fel a Giants -ot.
  • kisvory
    eredeti
  • gogabi79
    Máté!Légyszives normálisan!
  • Máté97
    De ha nem eredeti a játéka akk baszhatja hiába van ott az "sdk" mappa.
  • kisvory
    Kösz !!
  • gogabi79
    Giants Editort felesleges keresni az embernek!Ha a Ls felvan telepitve az sdk mappába ott van benne.És használni is tudjátok.
  • Máté97
    http://hotfile.com/dl/90806115/a552f98/giants.editor.4.1.7.win32.exe.html
    Boldog karácsonyt hülyegyerek!Fél percembe került megkeresni...
    És használd már azt a kibaszott "válasz erre" gombot!!
  • kisvory
    mer érdekel hogy ki röhög meg ki nem örülj neki hogy találtál...
  • Máté97
    Hát pedig amikor én töltöttem(1-2napja)akkor az első 45-50 találat az magyar volt...
    Ennyit rólad.Szégyen vagy ember,nem veszed észre hogy rajtad röhög egész sg...
  • kisvory
    szerinted nem próbáltam de nem akarok ukránt megmindent szart letölteni már bocs
  • Máté97
    Google...Csak annyit kéne hogy bekeresed a google-t beírod hogy giants editor 4.1.7 letöltés/download és mingyárt kidob többszáz találatot!
    A fasz kivan hogy mindenki idejön kéregetni de kérdegetés előtt nem nézne utána google-ban...
  • kisvory
    Hello vki tudna adni egy müködő linket a GE-hez köszi előre is :D
  • poptoy
    Köszönöm a választ
    Zenét ha valaki tudja hogyan kapcsolhatnám ki kérem írja meg.
  • marko37
    Hogyan változtathatom meg a járművek sebességét?
    Először is meg kell keresned a jármű XML fájlját, majd meg kell nyitnod. Keress ilyet:
    motor minRpm="300" maxRpm="500 900 1900" brakeForce="7" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.2" differentialRatio="4" rpmFadeOutRange="20"
    torque rpm="500" torque="2"
    torque rpm="900" torque="4"
    torque rpm="1100" torque="5.0"
    torque rpm="1750" torque="5.0"
    torque rpm="1800" torque="3.5"
    /motor

maxRpm="500 900 1900"- ez a 1-2-3 tempomathoz tartozó motorfordulat. A szám növelésével gyorsabban megy a jármű, csökkentésével lassabban.

torque rpm="500" torque="2" - Itt a fordulatszám értékekhez kapcsolódó teljesítmény értékeket tudod beállítani. Csak finoman érdemes hozzányúlni, mert különben indulásnál mindig hátsó kerékre áll a gép:)
    Ha sokkal gyorsabban akarsz menni, akkor illessz be újabb sorokat ennek a résznek a végére, magasabb fordulatszám értékkel és kicsit magasabb torque értékkel, mint az előző sor.
  • poptoy
    Sziasztok!
    Megtudná mondani valaki hogy tudom csökkenteni a járművek végsebességét?
    Zenét hogy tudom kikapcsolni?
    Ha valamelyik járművem nem indul azt hol tudom beállítani?
  • kiscékus
    Nem nem én kértem de azért köszi itt legalább vannak noremális játékosok!!
    Ha tudok valamiben akk segitek !!
  • Chris von Bone
    Ha újra betöltöd amin eddig játszottál (amit átírtál), akkor ennyi lóvéd lesz.
  • tibi842
    FAQ kérdés:
    Átírom a careerSavegame-ben a pénzt 1 999 999 -re.

Ilyenkor a régi mentésemben is ennyi pénznek kéne lenni, vagy új játékot kell kezdeni?

Mit kell még átírni hozzá ????
  • Chris von Bone
    Nyugi, közben én is váltottam, mert nekem se tetszik hogy az sg nem bírja, csak most így jött ki...
  • szabii98
    :DD
  • massey
    na en segitek neked,mivel tudom is hogy hol talalhato ez a pack
    a link
    http://www.file-upload.net/download-3557148/Zmaj-Pack-sa-prikolicom.zip.html
    de a FSS te kerdted,hogy hol lehet letolteni?
  • VERESS 96
    Haggyad őket ők jobban tudják! xD
  • szabii98
    Akkor békázzatok csak tovább :D
    nem megtiltani szerettem volna, csak tanácsot adni mivel az SG fórum motorja(valószínűleg) nem vesz be sok képtárolót.
  • gogabi79
    Nincs meg tiltva,hogy ki milyen képfeltöltös oldalt használjon!Mindenki olyant használ itt amilyent akar.

#4114 Ebben van igazság is,de én azért örülök hogy van ilyen mezőgazdasági játék is.
  • szabii98
    Gyerekek...
    Ne ezt a kibeb*szott képhosztot használjátokmár!
    Van ezer más jobb...
    noob.hu , imagerz.com , abload.de , picturepush.com (reges, de a legjobb mert saját albumod lehet!)
  • szabal83
    üdv mindenkinek
    én is megvettem a játékot
  • Chris von Bone
    És csak azért, hogy ne csak a mapkészítést mutassam, átdolgozott Jaguár:

• Chris von Bone
    Tévedsz nem vagyok pro! Nagyon sok mindent nem tudok még, de igyekszem megtanulni. Amúgy igaz tényleg könnyű azokat berakni amiket más már megrajzolt, de ha nem így lenne akkor évekig tartana míg egy ember egy mapot megcsinál, feltéve ha nem ül 24 órát a gép előtt. Én egyedül dolgozom, egyrészt mert a kérdéseimre senki sem tud, vagy akar válaszolni (tisztelet a kivételnek), másrészt akkor csinálom ha kedvem és időm engedi. Minden elismerésem azoknak, akik szép modelleket tudnak rajzolni, de ettől még a mezőgép map nem sorolandó ezek közé. Ja(!), és ha már mások által készített modellek: a mezőgép map-on a vasútátjárót honnan is másolták??? Már régebben is benne volt egy másik mapban, és még csak nem is magyar kinézetű...