23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#4194 Nem jól állítottad be az aktív oldalt, vagy az aratandó növény típusát. Az irányt mindig arra kell állítani, amelyik oldalán vagy a termőföldnek, azaz amelyik oldalon nincs növény. -
#4193 nem tudom miert de en mikor raengedem a beallitas utan a kombajnt a foldre akkor nem egyenesen megy hanem elkezd ossze vissza forogni :S -
#4192 Olyan mint pl ez! -
bakter985 #4191 AZ MILYEN TIPUSU KOMBÁLN? -
#4190 Olyan kombájn kell hozzá aminek továbbfejlesztett autópilótája van, vagy előtte coursplay-ben felvetted az útvonalakat. :) -
bakter985 #4189 hali
hogy oldjátok azt meg hogy 2 kombájn robot pilotával dolgozzon?ezen a mapon játszom.LS-PORTÁL-HU-PUBLIC MAP
hogy kell itt a tejet eladni? -
mtz 82 zts #4188 Jó bocs rosszul fogalmaztam szerintem sem unalmas..... -
#4187 Hoztam egy pár képet mivel volt egy kis munka! :)
Aratás, javuló gépek:
Még több kép! :) -
Sponnyabob #4186 Melyikkel a körbála készítővel?
Amúgy pont azért írtam, hogy én a bálázást szeretem csinálni a legjobban :D -
mtz 82 zts #4185 A bálázás nekem nem unalmas én szoktam bálázni nekem tetszik nagy bálázóval -
Sponnyabob #4184 Tényleg? Nekem nem tűnt fel. Annak van valami különlegessége? Amúgy ez biztos az én perverzióm, de valahogy a bálázás meg a ála felszedés jön be a legjobban a játékban . Nem tudom, miért de baromira élem pedig amúgy dög unalmas lehet :DD -
gigapixel #4183 sziasztok Én a kansas mapot használom alapban rengeteg gép van benne ! majd holnap megirom pontosan milyen vidókártyám vanasus 512Mb. De milyen kellene hogy NE AKADJON a játék 6-8 gépnél ha egyszerre jelenik meg beszaggat... -
mtz 82 zts #4182 Mert nekem a videokártyám az integrált VGA :INTEL G MA HM55
Hétvégén már meglesz a gép és ha jó lesz akkor nyomom az Ls-t azért kérdezem mert kicsit tartok hogy nem lesz jó a gép az ls-hez de remélem tévedek és jó lesz...
Már kérdeztem korábbanis hogy szerintetek futnifog e rajta és azt a választ kaptam hogy simán...de azért mégis.. -
mtz 82 zts #4181 Hy
Azt szeretném kérdezni,hogy a mai integrált video kártyák azok 256 mb osok?
Meg azt is hogy lsportalon találtam egy olyan zetort aminek van az elején ilyen lánc és azt akarom kérdezni,hogy azt tudom használni? -
#4180 Amúgy ha jobban megnézed a bálázó sem egészen az alap... ;) -
#4179 Valóban nem az alap, ebbe 52 bála fér el! :) Linket konkrétan ehhez nem tudok adni, mert ez átvariált, módosított, és még nem osztottam meg, de az eredetijének itt a linkje.
Alapot lehet variálni, de ha megteszed, onnantól hibaüzenettel fog indulni a játék, mivel az alap map-ra tervezett küldetésekben hibát okozhat. Érdemesebb egy leszedett map-ra rátenni, vagy eleve olyat leszedni, de ha mindenképp ragaszkodsz ar eredetihez, akkor a ProgramFiles/Farming Simulator 2011/sdk/SampleModMap.zip fájl tartalmazza az eredeti map-ot amit alakítgathatsz, és újracsomagolás után bemásolhatod a mods mappába. -
#4178 szia!
Lehetaz alapmappot is szerkesztgetni! -
Sponnyabob #4177 Szia!
Ha jól látom ez a bála felszedő nem az alap gép. Ebbe hány darab fér fel és mi a neve vagy ha tudsz linket adni még jobb. Egyébként Windows 7 32-bit-en működik a giants editor mert szeretnék berakni egy bála leadót az alap mapra. Egyébként az alap mapra is lehet pakolni ilyen dolgokat vagy csak az utólag berakott mapokra? -
#4176 Ha már bálák! :)
További képek -
#4175 Vagy nem adtak hozzá mindent ami kell, vagy eleve rossz... Megesik! Válasz másik map-ot játszani. -
gigapixel #4174 SZiasztok
Nagy kérdéssel fordulok hozzátok: megvettem a játékot nagyon jó megy minden. letöltöttem egy kansas farm nevü map-ot + usa map mind a kettő megy DE se "ESC" se "P" se pda ,,,, mitől lehet? -
mtz 82 zts #4173 Én láttam róla képeket szerintem jó vanbenne IFA meg régi kombájnok zetorok mtz-k meg ilyenek -
Dancee #4172 A Mezőgép-ről nincs valhol leírás ,hogy mit tartalmaz? Vagy 1-2 kép vagy valami? Megvenném ,de látatlanba nem akarom. Mert lehet ,hogy csomó hülyeséggel van tele. -
#4171 tudomásom szerint ilyet nem csináltak a játékhoz.de várj a válaszokra -
mtz 82 zts #4170 Bocs hogy külön írogatok csak túl hosszú a link ilyen kombájn modot tudtok? -
mtz 82 zts #4169 http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.tractorpool.co.uk/media/0314/1440314/1687104/MDW-E-514-S-1687104.jpg%3Fheight%3D600%26width%3D800%26quality%3D80&imgrefurl=http://www.tractorpool.co.uk/details/Combine-harvesters/MDW-E-514-S/1440314&usg=__5Bp4cBNI50FKyRNhq8fKCngu9A4=&h=480&w=640&sz=63&hl=hu&start=0&zoom=1&tbnid=WIaM56eF8NSCMM:&tbnh=137&tbnw=190&ei=az4dTqioKIPNswbKlqGyDQ&prev=/search%3Fq%3DMDW%2Be514%26hl%3Dhu%26biw%3D1280%26bih%3D583%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=rc&dur=389&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:14,s:0&tx=32&ty=119&biw=1280&bih=583 -
mtz 82 zts #4168 Tegnap nálunk is megtörtént az aratás... -
szabal83 #4167 Nekem még gépem sincsen, majd csak holnap lesz meg...
de jó a 11eshez a Mezőgép az tuti.
idén 2000 igazi gépet szemléztem, és nagyon megtetszett a dolog.
ugyebár 500 milliom nincs hogy egy farmot vegyek gépekkel, így vettem egy pc-t, na meg a játékot hozzá.
remélem minden igényt kielégít majd a játék
és viszont kivánom neked is!
-
nono28 #4166 Mitől van az hogy vetőgépbe nem tudom kiválasztani hogy mit vessen? -
Dancee #4165 Én is tegnap vettem meg. A mezőgép az jó ehhez? Mert én először a 2008-at vettem meg... Ki volt téve mint 2011. Vissza vittem vissza adták a pénzt és megvettem másik boltba :D -
szabal83 #4164 én megvettem az eredeti játékot és a mezőgépeset is. futár szolgálat hozta
5000 forint volt összesen.
pedig megvan a játék, és mégis megrendeltem.
na nem vagyok hős, csak télleg megérdemli ez a cég azt a kis pénzt... -
#4163 mié hiszed aszt hogy oda adja más ember neked ez olyan mint a serial aki megvette az nem adja tovább enyi rendeld meg vagy vedd meg (Y) -
massey #4162 kosz majd elsetalok -
#4160 csá meg tudná vki osztania mezőgép packot? -
Letöltés:
SipmaDromader -
#4158 : DDDDDDD -
#4157 Szia! a Tescoban ugy 1990 de inkább kerekitve 2000 ft !Én is onan vettem és Full eredeti!.Be is van foliázva,és amikor megvetted,majd ki nyitod a dvd tokját akkor a lemezen ott van rajta a serial szám,amit beirsz.És multizhatsz is akár.Viszont Corába nem járok,igy nem tudom!.Nézd meg a Tescoban!! -
massey #4156 mennyibe kerula ls a tescoban,
es a kaphatoe a cora-ban -
#4155 ge 4.1.7 tutorial -
tutika14 #4154 Mivel megy az a class? gumicsizmával hogy úgy kormol? :D