23847
  • Chris von Bone
    Ha újra betöltöd amin eddig játszottál (amit átírtál), akkor ennyi lóvéd lesz.
  • tibi842
    FAQ kérdés:
    Átírom a careerSavegame-ben a pénzt 1 999 999 -re.

Ilyenkor a régi mentésemben is ennyi pénznek kéne lenni, vagy új játékot kell kezdeni?

Mit kell még átírni hozzá ????
  • Chris von Bone
    Nyugi, közben én is váltottam, mert nekem se tetszik hogy az sg nem bírja, csak most így jött ki...
  • szabii98
    :DD
  • massey
    na en segitek neked,mivel tudom is hogy hol talalhato ez a pack
    a link
    http://www.file-upload.net/download-3557148/Zmaj-Pack-sa-prikolicom.zip.html
    de a FSS te kerdted,hogy hol lehet letolteni?
  • VERESS 96
    Haggyad őket ők jobban tudják! xD
  • szabii98
    Akkor békázzatok csak tovább :D
    nem megtiltani szerettem volna, csak tanácsot adni mivel az SG fórum motorja(valószínűleg) nem vesz be sok képtárolót.
  • gogabi79
    Nincs meg tiltva,hogy ki milyen képfeltöltös oldalt használjon!Mindenki olyant használ itt amilyent akar.

#4114 Ebben van igazság is,de én azért örülök hogy van ilyen mezőgazdasági játék is.
  • szabii98
    Gyerekek...
    Ne ezt a kibeb*szott képhosztot használjátokmár!
    Van ezer más jobb...
    noob.hu , imagerz.com , abload.de , picturepush.com (reges, de a legjobb mert saját albumod lehet!)
  • szabal83
    üdv mindenkinek
    én is megvettem a játékot
  • Chris von Bone
    És csak azért, hogy ne csak a mapkészítést mutassam, átdolgozott Jaguár:

• Chris von Bone
    Tévedsz nem vagyok pro! Nagyon sok mindent nem tudok még, de igyekszem megtanulni. Amúgy igaz tényleg könnyű azokat berakni amiket más már megrajzolt, de ha nem így lenne akkor évekig tartana míg egy ember egy mapot megcsinál, feltéve ha nem ül 24 órát a gép előtt. Én egyedül dolgozom, egyrészt mert a kérdéseimre senki sem tud, vagy akar válaszolni (tisztelet a kivételnek), másrészt akkor csinálom ha kedvem és időm engedi. Minden elismerésem azoknak, akik szép modelleket tudnak rajzolni, de ettől még a mezőgép map nem sorolandó ezek közé. Ja(!), és ha már mások által készített modellek: a mezőgép map-on a vasútátjárót honnan is másolták??? Már régebben is benne volt egy másik mapban, és még csak nem is magyar kinézetű...
  • mtz 82 zts
    ok bocs
  • Máté97
    De tudunk.Vedd meg eredetibe...2000Ft nem basz földhöz!
    És legközelebb a mondandódat 1 hsz-ben fogalmazd meg,mert így szétbarmolod a topikot!
  • mtz 82 zts
    Ja meg még valami hogy a produc key-t ki lehet valahogy iktatni vagy tudtok nekem mondani egy kódot?
  • mtz 82 zts
    Meg nem tudom megállapítani,hogy 256-os vagy hanyas?
  • mtz 82 zts
    Még egy kérdésem van... Hogy a gépemnek integrált a video kártyája
    AVG Intel G MH55 és hogy ezen attól még fut az lshogy integrált?
  • massey
    belinkelnetek egy olyan mapot,ahol be van rakva a manure mod
    aho meglatszik a gane a foldon?
  • Máté97
    Segítség képfeltöltéshez!:Töltsd fel a képet valamelyik képfeltöltőre!(Ajánlott:Abload.de)és amit kiad direkt linket(amelyik Url tag között van!).Kijelölöd a linket->jobb egérgomb->másolás->szövegdoboz beillesztés!
  • massey
    ezt zmaj 142 packot en alitootam,
    hozaadtam a heder kocsit :D
    de emigy mert raktad ki a kepet?
  • gogabi79
    egyet értek!
  • kiscékus
  • Gerypapa 95
  • Sparrow84
    Szeva!

Hát lássuk. Low poly? Igen az, egy az egyben lent van a map a béka segge alatt. Ők modellezték a map-elemeket? Aha, hiszed. Akkor Jincheng tárolója mit csinál bálaleadó-ként?
    Igen, portálról lehet ismerni a nick-nevem, nem titkolom. Saját mapokat csinálok úgy, hogy nem kell hozzájuk erőmű.
    A gépek minősége? Rába Steiger 250 = Balogh, Weimar = Balogh. Ezek, amik jók. A többi mehet a lecsóba.
    Chris von Bone-nak igaza van, mielőtt kiadnak valamit, még ha 2k-ért is, akkor is legalább jót adjanak ki. Megjelenés óta reagált valaki a kérdésekre? Nem. Nézzük meg Profarmékat. 1 hete jelent meg, első hétvégén megkapták a panaszlistát, és az volt rá a reakció, hogy jön egy patch. Ezzel szembe a portál? Tudja a hibákat, de nem is reagáltak. Azt kellett volna, hogy kiírják, hogy rendben, megkapjátok a javított változatot. Ehelyett? Multi topicba raknak csak képeket, de javítás nyista.
    Szóval nem kell az egekig magasztalni Őket. De ha már itt tartunk. LS portál nyílt szerver: hány hónapja indítják? Bemutatkozás topic: srác beír, hogy a portál tagok is bemutatkozhatnának. Reakció, francokat, inkább törölték a hozzászólását. De ez már az Ő bajuk... Nekik illett volna legelőször bemutatkozni. Vagy mi ez Agrolux fórum koppintás? :)
    Szóval nem tudom, kicsit elszállt Velük a ló, mert Ők a császárok!? Ahhoz képest LsH fórumon legalább beszélnek az emberrel, és segítenek is a segítségkérő topicban. Ja, és nem utolsó sorban behívott Minket Mitsu játszani multiba. Ezt portálon nem fogod megérni... :)
    Na, csá...

(ja, csak azért mert már elég volt az egekbe magasztalásból)
  • mtz 82 zts
    Tudtok nekem olyan mapot ajánlani amin nem olyan nagyok a földek de sok van belőlük?
  • mtz 82 zts
    Az ls portalrol hogy tudok letölteni modokat?
  • Máté97
    Nincs kép.Próbáld újra és direkt linket szúrd be.
  • kiscékus
    Ha lehetne!Ha meg nem akk nem !DE csak azért ide irom mivel a farming srbija-oldalon nem tudom letölteni!!
  • gogabi79
    Szép délutánt mindenkinek!:)
  • kiscékus

Link a képrül:http://img191.imageshack.us/img191/4022/lsscreen20110703174209.png

Ezt a kombájnt belinkelné nekem valaki ?
    Nagyon fontos!
    Köszönöm!!
  • mtz 82 zts
    Akkor most már olvasok FAQ-t
    De biztos hogy fogok segítséget és tanácsot kérni...
  • mtz 82 zts
    oké köszi szépen
  • Dupi30
    Simán.
  • Hunter of Deer
    Mint már írtam senkinek nem kötelező vele játszani. az hogy low polys arra nem vennék mérget. Pro Farm egészen más tészta, már csak ha azt nézed hogy ott a márkanevekre is volt pénz ....
    Tudom te vagy a pro mert te magadnak szerkeszted át a mapokat. persze olyan dolgokat berakni könnyű amit már más lemodellezett, vagy esetleg kiszedted egy harmadik mapbol. az meg hogy kicsi a map pont jo nehany embernek aki nem szereti ha 200 megás i3d van mint mondjuk te ..
    szal nem kell leszolni.

jah és ha kapható lesz nálunk a Pro Farm ugyanúgy 2k-ért akkor azt is megveszem.
  • mtz 82 zts
    Heló mindenkinek nagy kérdésem van egy ilyen teljesítményű gépen fut szerintetek az ls 2011?
    2,4GHz CPU Intel E6600 Core2Duo
    4GB DD3 ram
    1000 Gb HDD
    VGA:Integrált Intel G MA HM55
    Azért kérdezem mert ilyet tervezek venni ma és hogy megvegyem e?
  • marko37
    Nem értek veled egyet "Lowpolys cuccokkal van tele" bár én nem veszem meg de nem mindenkinek van erős gépe pl nekem se ők szerintem gondoltak a kis és közepes teljesítményű gépekkel rendelkező játékosokra

• Chris von Bone
    Akkor nézd meg jobban azokat a képeket! Lowpolys cuccokkal van tele, visszafejleszti a játékot egy 2000 körüli szintre. Nem arról van szó hogy nem tisztelném mások munkáját, de ha már kiadok valamit amiért pénzt kérek, akkor legalább odafigyelek arra mit adok ki a kezemből. Nem tudom nekem a doboz házak, a doboz vonat, a rendkívül alacsonyan árazott gépek nem azok amikért pénzt adok. Egyszerűen nem üti meg a szintet, és ennyi. Ilyet bármelyik oldalról le lehet tölteni mind a map mind a gépek terén, és akkor még bele se mentem a részletekbe... (össze kell hasonlítani a Pro farm-mal és egyértelmű a kritika)
  • allock #4088
    én beszívtam kicsit mikor megvettem neten a játékot :)
    akkor még 6000Ft volt, 1héttel később meg lehetett kapni 1990-ért, szívtam is a fogam de mindegy volt már :)
  • gogabi79
    Én is meg vettem a mezőgép cuccot,és ezért én ,de kérlek benneteket ne is haragudjatok,de nem adom tovább.Mármint nem töltöm fel és nem reklámozom.
  • Máté97
    Hát ja 2000Ft-ba nem halsz bele.Én inkább 5-6000Ft-ért árultam volna mert annyit simán megér.