23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#4316 Hali!
Valaki egy kombájn pakkot tudna linkelni? :) -
#4315 Passz kérdezd meg esetleg a készítőt a youtubon .
-
#4314 nagyon jó a map :D de ha szabad kérdezni mi a zene címe? -
#4313 ProFarm videó csak hogy ne fájjon a fejed :)
-
#4312 Az elérési útvonalat már leírták itt lejjebb.
Min a két úriembernek igaza van egy kis kiegészítéssel
-Ha egy modot letöltesz figyelj arra LS11 legyen.
-Ha a mod pack(csomag) pl: CLAAS Lexion 580 Pack akkor ki kell csomagolni mert az több modot tartalmaz egyszerre jelen esetben kombájnt, vágóasztalt és a vágóasztalt szállító kocsit és ezeket a .zip fájlokat kell bemásolni a mods mappába.
-Ha mod úgymond sima pl: Rába 15 azt simán átmásolod a mods mappába.
De letöltés után könnyen meggyőződhetsz ha bele lesel a .zip fájlba ha azon belül is csak .zip van akkor kicsomagolod ha mindenféle .xml,.i3d,.png fájlokat látsz azt nem kell kicsomagolni. -
#4311 Itt a LSportálon van egy link ami seggit hogy hogyan csinálj Salamon tökét a mododból, na te csináld visszafelé hátha összejön. -
#4310 Ez a ProFarm hivatalos oldala.
A Farming Simulator 2011 hivatalos oldala itt van patch, pár mod, 2 DLC ami fizetős.
-
Máté97 #4309 Ha kicsomagoltan teszed be a mods mappába akkor nem jelenik majd meg a játékban,azért kell kicsomagolatlanul.
Először értelmezd a szót... -
#4308 nem mert akkor nem indul el és nem voltam bunkó csa előre szoltam mert engem ien kérdés miat oltotak és mondom neki hogy iet ne kérdezen mert van pár.... aki majd kötekedni fog vele. #4305 ha bármi kérdésed van akkor privátban kédeszthetsz :D -
Máté97 #4307 Most mért kell vele bunkóskodni?Ő normálisan kérdezett,akkor normálisan kéne válaszolni.
#4305:A modokat a Dokumentumok->Mygames->Farming Simulator 2011->Mods mappába kell tenni kicsomagolatlanul. -
#4306 eszt komolyan kédezed? na figyelj dokumentumok-mygame-farming simulator 2011- mods oda beteszed a zip mapákat és kicsomagolás ide.de csak a modokra kell eszt csinálni a mapát egyszerüen csak bemásolod.egy kérdés miért nem nézel vissza ezért oltani szokták az embert előb néz vissza és utána kérdez (Y) :D -
mtz 82 zts #4305 A modokat hogy kell betenni? -
mtz 82 zts #4304 Fut az Ls 2011 és nem szaggat simán megy -
quados89 #4303 Nem értem egyes emberek olyant ami nem fog megvalósulni és azt sem értem hogy hogy gondolják ,hogy aki megveszi apró farmot az fölrakja saját magával szúrna ki.
-
gigapixel #4302 pfff nekem eredeti LS 2011 van ... már megvettem csak ez a pro farm dolog ismeretlen számomra. Annyit én is tudok hogy eredeti játék kell hülönben hogy multiznék ?....
-
#4301 ProFarm.. (kiegészítő) Beszerezhető -> Amazone.de vagy Halycon-tól.
4200 FT körül van a letöltős változata, a dobozos jóval drágább.
Megéri megvenni, egy részletesen kidolgozott pack..
Ne kérjétek, nem fogom feltenni!
Kódolt a játék, egy kód pedig asszem 5 ip címre regisztrálható és tiltják.
Akinek kell vegye meg, nagyon fasza a cucc.
(Az vegye akinek van rá gépe, mert a map az zabál rendesen...a vonat, forgalom, gyalogosok miatt)
Kérni ne kérjetek belőle, az egész 1db fájl... -
#4300 Fogod magad és elmész a tescoba és meg tudod ottis venni -
#4299 Csak a szemedet szúrja ki a bannerban a villogó Wingbest logó ^^ -
gigapixel #4298 linkeljétek már hol kell fizetni / rendelni nem is hallottam erről ... -
kiscékus #4297 Jól beszélsz haver!! -
#4296 Kösz az infót! Akkor rendelem. -
Máté97 #4295 Kell hozzá az eredeti LS,és ezt vagy letöltöd hozzá pénzért vagy megrendeled a neten,14€-ért. -
#4294 Fantasztikus ez a cucc! Mit is kell hozzá megvenni? Van olyan LS amiben ez az alap map? (az annyira vip dolgokhoz hogyan is lehet hozzájutni ha NEM osztja meg?) -
#4293 Helló mindenkinek! Valaki segítene abban hogy feclective skinből hogyan lehet hagyományosat csinálni? Csillog-villog mint a Salamon ... . -
kiscékus #4292 Ne haragudjatok de ezek vip gépek és mapok amin MITSU játszik igen ez a pro farm de nem fogja megosztani sem a traktort sem a mapot mivel vip!!Ha anyirra akarod akkor meg kell venned a játékot!!! -
Máté97 #4291 Ez nem a ProFarm?Ha az akkor átküldenéd? -
#4290 ez engem is érdekelne -
Sponnyabob #4289 Szia!
Milyen mapon játszol. Marha jól néz ki. Van valami neve, linkje vagy saját map? -
#4288 linket a traktorról :P
-
-
Bocs skacok, régen voltam itt, elszoktam ettől :D -
#4285 Hoztam pár képet :D
-
#4284 Yepp..
-
gigapixel #4283 Nekem se nagyo nakar mást meg tölteni csak a kijuttatókat... -
Miért nem tölti meg? a szórót megtölti csak az elszállítót nem el szeretném adni a folyékony trágyát -
#4281 pedig ott van tesó -
massey #4280 szerdan megyek ha tescoba
ha nem lesz ls
felakasztom magam -
gigapixel #4279 3 tengelyjes scania kérésedre... -
poptoy #4278 Ez a fájl nem létezik!
:( sajnos már nincs ott a fájl. -
kiscékus #4277 Ne haragudj de énis csak mot nézem hogy ez egy narancssárga nekem pedig a piros kellene ha lehet !!nincs gond csak hozzá vagyok szokva a piroshoz ithon is ijethajtok csak azért!!!
Ha birod létszi a pirosat is linkeld be!!!