23835
  • sebipetya
    Sziasztok.
    Én ma kezdtem a játékot,full amatőr vagyok.
    Nem tudtok valami oldalt,ahol van hozzá jó leírás kezdőknek,hogy mit hogyan mivel?
    valahogyan fellehet gyorsítani az időt,hogy átlehessen ugrani az éjszakát?
  • xeontoth
    köszönöm
  • kiscékus
    köszönöm!!!
  • gigapixel
    nyerges scania

igy rakd be inkább
  • marko37
    1 oldallal visszább itt:2011. júl. 11. 20:13 | válasz erre | #4155
  • dávid 001
    http://uploaded.to/file/8m0otzg4 tessék :D
  • kiscékus
    Sziasztok ezt a kombájnt be tudná linkelni nekem valaki??
    Kérem szépen!!
    kösznöm!!!

• xeontoth
    helló! valaki tudna nekem lnkelni 1 nyerges scania-át megköszönném
  • Sponnyabob
    Bár nem tőled kérdezted, de itt és itt találhatsz egy csomó cuccot a játékhoz. Külföldi portálok is vannak, de olyan linket nem tudok. Esetleg google-al találhatsz még pár ilyen oldalt. :D
  • VERESS 96
    Köszi majd megpróbálom :) Látom nagyon vágod a gépeket :D
  • poptoy
    Szia Marko!
    Tudsz adni egy linket ahonnan le lehet tölteni?
  • marko37
    Az eredeti térképet NE piszkáld de a többit lehet ajánlom figyelmedbe a GE 4.1.7 tutorialt magyarul-t
  • ximix #4264
    A kártyád támogatja a Physx-t.
    GeForce GT 420M
    -Olyan játékokban ahol a processzornak CPU sokat kell számolni besegít a videokártya processzora a GPU is ezt vezérli a Physx, plusz segít az élethűbb fizikai dolgok lemodellezésében.

-Az Nvidia ControlPanel-t ha megnyitod van egy olyan sor a
    3D beállításoknál (3D Settings) ,hogy Physx beállítása (Set Physx configuration) itt kell kiválasztani az Auto-select(recommended).

-Ha ez nincs akkor előfordulhat nem lett telepítve a Physx, külön is lehet telepíteni, de a videó kártya drivere (legalábbis az enyém) tartalmazza a Physx drivert is így célszerűbb egyben cserélni előtte egy kis takarítás nem árt .

Közben olvastam egy fórumon lehet nincs frissítve a Physx-ed aminek az adatbázisában nem szerepel a LS11 jelen esetben így nem tudja igénybe venni a GPU segítségét és a CPU-n számol mindent.
    Ha ez az eset forog fent akkor szintén egy driver frissítés segíthet a problémádon.

• Rikcsoo
    Felvan rakca a direct x11 és mod nincs bent de szar akkoris:/
  • VERESS 96
    Helló! Arra nincs valami ötleted hogy ha csinálok egy képet akkor miért fekete fehér és miért van eldőlve? :S Nvidia gt420m a kártyám ha az segít valamit :) Valami Physx et ír ki bal felső sarokba a játék bár ne mtudom hogy az mi driver vagy nem tom. köszi a segítséget :)
  • dávid 001
    köszi még1-szer megy az idő de nagyon lassan ami nekkem tökéletes :D 15 percenként lép 1-et a perc mutató :D és jön a tejes kocsi :D
  • bakter985
    valaki nootbokon játszik?
  • mtz 82 zts
    add meg az msn címed felveszlek
  • gigapixel
    mod-ot raktál bele? direct x?
  • gigapixel
    látod hogy "megérett" akkor tudod csak szedni/aratni
  • allock #4256
    futna de az integrált vga-tól ne várj sokat, atomul fog szaggatni
  • Rikcsoo
    Üdv!
    Valaki tudna abba segíteni hogy mi lehet a baja az ls-nek indítanám el és fekete képernyő utána 1-2 másodperc után lerakja a tálcára és 1-2 perc után meg ki is lép se hang se kép..(Win7)
    Köszönöm szépen!
  • Sponnyabob
    Valaki meg tudná mondani a Ganyé map v2-n hová kell leadni a gabonát és a bálákat?
  • mtz 82 zts
    Hy Szerintetek ilyen gépen fut az Ls 2011?
    CPU:2,4GHz IntelE6600 Core2Duo
    4GB RAM DD3
    1000GB HDD
    VGA: Integrált Intel G MA HM55
    Válaszokat előre is köszi
  • Hunter of Deer
    sztem itt gameban tok mind1, ami beerett azt lehet is :D
  • bakter985
    még egy apróság:honnan tudom vagy miből hogy mit mikor kell betakarítani?vagy gondolom szerint?
  • Hunter of Deer
    valoszinu valamelyik mod kavar be. érdemes átnézni őket úgy hogy kiveszed mindet és teszegeted vissza őket apránként. ha viszont sok modot használsz akkor azokat kell kivenni amiket utoljára tettél be.
  • gigapixel
    mod hiba lesz szerintem...
  • bakter985
    valakinek tipp arra hogy miért nem tudom a "i" betűvel előhívni a térképet?
  • kitt2000
    Van rá mod hogy egy meglévő térképet!
    - újra osztani a földeket
    - tovább építeni aszt (bővítésre gondolok)

ha lehet hogyan lehet elkezdeni!
  • dávid 001
    köszönöm:D naés eszt a nagyon rosz zenét kilehet kapcsolni?
  • Hunter of Deer
    azt meglehet csinalni hogy, jaccol es elersz arra a napszakra mit szeretnel hogy legyen. utana kilepsz, majd a savegames.xml -ben atirod a timescale="16.000000" mondjuk 0.000001-re igy nem fog telni az ido, viszont a novenyek ugyanugy nonek ugy vettem eszre. annyi a hibaja a dolognak hogy igy a tejes auto nem jon.
  • atosz15
    megvan a problem, az nvidia letiltotta a physx-et az ati kártyákon, ami pl ls-hez kell
  • dávid 001
    valaki meg tudja nekem mondani hogy lehe beálítani a játékban hogy egy adott napszak legyen?
  • atosz15
    egy próbát megér, majd írok, hogy sikerült :D
  • ximix #4241
    Valami grafikai megjelenítővel kapcsolatos dolog .
    Ha jól veszem ki ATI videó kártyád van a Physx meg Nvidia kiegészítő a kettő nem épen kompatibilis.
    A DirectX
    Tipp
    ha ATI videokártyád van
    - videokártya driver letölt
    - Physx uninstall
    - videokártya driver uninstall
    - Driver Sweeper vagy CCleaner mindkettő magyar nyelvű kitakarítod a regiszterit majd feltelepíted az új videokártya drivert
    - esetleg a játékot feltelepítheted újra
    - Ha sikerül örülsz, ha nem szidhatsz mint a bokrot :)
  • Dancee
    msn/e-mail [email protected] megbeszéljük
  • allock #4239
  • gigapixel
    nekem kell de akkor a postát te állod ... vagy valami személyes átvétel...
  • Dancee
    Megvettem a Mezőgépet. Pénzkidobás volt. A modok alá vannak árazva és semmit mondó leírások vannak hozzájuk,na meg kevés is az új cucc. Gondoltam ,hogy az új mapp majd kielégítőbb lesz. Kezdtem normál móban adott 6000€-t Ami elég egy MTZ-re ,de szerszám nélkül. És így már meg is döglött a játék....Ez nagyon nincs eltalálva. Valaki nem tervezi ,hogy megveszi? 1990 volt eladom 1500-ért ha valakit érdekel ezek után...