23835
  • kitt2000
    valaki tud csatlakoztatni pótkocsit!
    Nem engedi!
  • gyurgyó 1975
    nem tud valaki segiteni abban hogy hogyan lehet krumplit meg mást vetni , aratni az alapokon kivül köszi
  • Chris von Bone
    Pár kép a mai munkákról:

[img]http://www.abload.de/img/lsscreen_2011_07_20_13ib2z.png[/img]

]

További képek az albumban
  • kitt2000
    Köszi de én eszt a fajta kéne nekem ha valakinek meglenne!
  • gogabi79

MTZ572KCR
  • Chris von Bone
    B-t kell nyomni a vetéshez
    Mert az alap bálázó nem tud füvet bálázni. Csak akkor tudod bálázni vele, ha szárítod is, avagy a megforgatod.
  • kitt2000

Valaki fel tudná tölteni eszt a MTZ KCR +kanalat!
    Köszönöm!
  • mtz 82 zts
    A vetőgépnél kiválasztom a magot leteszem a vetőgépet és mit kell megnyomni hogy vessen is? Alap a vetőgép...
    Meg még azt akarom hogy levágom a füvet rendsodrózom de nem tudom felbálázni ez mért van?
  • mtz 82 zts
    Tud valaki nekem linkelni egy normális körbála felszedőt mert ami ls portalon van 1 az nekem nem jó mert csak egy sor körbálát szed fel nem rakja át mind a két oldalra...
  • joceruza
    Helló! Van egy olyan talajlazító hogy ALPEGO CRACKER. Hogyan lehet állítani rajta hogy ne legyen olyan baromi nehéz? Bármilyen traktorral veszem fel,kiáll kerékre. Segítsetek legyetek szívesek! Kösz!
  • Chris von Bone
    Sehol, mert az egy script! Vagy van a mod-hoz vagy nincs, de ha tudsz szerkeszteni akkor meg tudod magad is csinálni.
  • Cujo HuN
    de nem mindegy hogy a bolti vagy a letölthető verzióval támogatom a fejlesztőket?ugyan oda megy a pénz ha jól sejtem...de azt hiszem hogy rövidre zártam a kérdést egy wingbestes rendeléssel
  • dávid 001
    nem le kell tölteni a gamet vedd meg és úgy támogatod a játék fejlesztését 2. meg egyik traktort letöltöd és megvan de csak ahoz van a töbiez nincs
  • csabesz96
    Hol lehet letölteni hogy látszódjon a nyom?
  • Cujo HuN
    Hello!Kérdezném hogy magyar nyelvű,direkt letöltéses verziója van e a játéknak.Angolt azt megtaláltam a simmarketen de jobb lenne a magyar verzió.Köszi
  • joceruza
    Állítólag van belőle dobozos is de az drágább..... Így hallottam.
  • Sponnyabob
    Egyébként a Pro Farm-nak van dobozos kiadása vagy csak letöltős van?
  • joceruza
    A Physx-ot ki lehet kapcsolni valahogy?
  • mtz 82 zts
    Az mért van hogy megyek a körbála felszedővel és csak 1 sorba rakja a bálákat nem pedig kettőbe ahogy kéne?
  • dávid 001
    jah és ha olyan a bála leadód ami a füldbe rakod belle akkor gödröt kell neki csinálni
  • dávid 001
    http://ge417tutorial.fw.hu/ itt mindenre aéálsz választ
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Valaki tud nekem segíteni, hogy hogyan kell berakni egy bálaleadót? Mert az épületet beraktam, de sehogy se tudom működésre bírni. Van valami leírás ezekre? Mert csak olyat találtam hogy kell berakni az épületet.
  • dávid 001
    1: http://uploaded.to/file/4ohdrihn
    2: http://www.filesonic.com/file/810659134 erre kell kattintani SLOW DOWNLOAD
  • kiscékus
    Baszameg a képbeszurást!!!
  • kiscékus
    Bocsánat eztet!![IMG][/IMG]
  • kiscékus
    Ezt az épületet belinkelné nekem valaki mert mindenütt halott a link!!
    Köszönöm!!
    [IMG]ystem/files/37095/huge/1303382660_WBWukL1qjBEe6AeK.jpg[/IMG]
  • dávid 001
    mert el kell egy érnie egy bizonyos menyiség trágyát és majd akkor
  • mtz 82 zts
    Az mért van hogy a homlokrakodóssal oda állok a szervestrágyához megmerítem a kanalat és nem megy bele a trágya??
  • dávid 001
    lényegtelen már
  • dávid 001
    valaki tudja aszt hogy a little farmon hogy hogy lehet beálítani hogy lehesen teheneket venni? vagy nem lehet?
  • massey
    a tescos anyujba bele
    nem volt ls
  • joceruza
    Kösz!
  • mtz 82 zts
    ok bocs
  • Chris von Bone
    1. Van, de az alapon kanállal kell betölteni a kocsiba
    2. A zip-et másold a Dokumentumok/MyGames/FarmerSimulator2011/mods mappába

Meg olvasd el a FAQ-t és akkor nem kérdezel ilyen alap dolgokat, mert az olvasás csodákra képes :)
  • Chris von Bone
    Működik még mindig! (Mármint a link) Amúgy röviden az i3d-ből kell kitörölni a <Glossmap fileId=".."/> és <Reflectionmap fileId=".."/> sorokat. Azért előtte csinálj biztonsági mentést, hátha van benne némi csavar...
  • mtz 82 zts
    Na azt akarom kérdezni hogy alap mapnál hogy van e szervestrágya depó tehát lehet e szerves trágyát szórni
    Meg azt akarom még hogy másik pályát hogy lehet betenni?
  • joceruza
    És próbáltad mostanában letölteni?
  • Chris von Bone
    Bocs! Sg szaraxik :(

• szabii98
    közben találtam.
  • Chris von Bone
    Képek, képek, képek a 3. napja tartó bálázásról:

További képek a galériában!