23847
  • Máté97
    Már luxus visszaolvasni mindenkinek??
    Pár oldallal arrébb levolt írva hogy kell.
    Amúgy:Dokumentumok-MyGames-FS11-Mods mappába kell berakni kicsomagolatlanul.
  • jerich
    Sziasztok. Valaki segítene, hogy amiket letöltöttem gépeket, hogy tudom berakni a játékba!?
    Megköszönném.
  • dávid 001
    valaki tudja használni a ge-t mert ha igen akkor legyen szives írjon privatba
  • dávid 001
    egyelőre nem ossza meg majd idővel
  • Turé13
    köszönöm szépen a segitséget és a mapot
  • Gerypapa 95
    Wip már nem lehet , mert az working in progress . maximum vip lehet :)
  • kitt2000
    Ez meg lesz osztva vagy wip?
  • gogabi79
    Köszönjük szépen MARKO a többiek nevében is:)
  • dávid 001
    énis nagyon várom már a mapot :D
  • marko37
    Felmerült bennem a kérdés hogy mit szeretnél az üres térképpel ha még megtalálni se tudod , de mivel itt nagyon sok jószívű ember van hát tessék
    üres map 10 növénnyel
    -potato
    -sunflower
    -cotton
    -sugarbeat
    -soybean
    -greenwheat
    ezek benne a plusz növények
    üres map alap növényekkel
  • Turé13
    hello valaki linkelne egy üres mapot
  • joceruza
    kedvesbarátommiértnemhasználszkisésnagybetűketésazírásjeletmiérthagyodel
  • gyurgyó 1975
    olyan hogy másik mapot tenni a játékba hogy kell nekem mindig lefegy a játék ha teszek bele egy másikat
  • nono28
    Sziasztok!

Tsz map v3-ban hol lehet eladni gabonát+bálát?
  • atosz15
    el tudná küldeni nekem vki a datas.gar fájlt a játék főkönyvtárából?
  • Hunter of Deer
    Egész pofásan néz ki! így már nem annyira kopár mint az eredeti :D

én is bele akarok piszkálni kicsit mert nekem az udvar tul kicsi alig férnek el a gépek. és azon gondolkodom hogy a teleppel szemben azon a nagy füves placcon csinálok egy parkolót nekik. a többi részét meg felszántom, úgy sem kell annyi füves rész.

esetleg azt megtudná mondani valaki hogy hogyan tudom megcsinálni hogy ha új gamét kezdek akkor a földek be legyenek permetezve? csak mert elég gáz hogy mindíg ha új játékot kezdek akkor permetezéssel kell kezdenem :)

jah és a másik dolog hogy még mindíg érdekelne hogy a műtrágyaszórónál hol lehet átírni a szórás területét.
    thx
  • Máté97
    Igen játszanak rajta.Azok akik csinálták a mapot,mert mielőtt kiadják leszokták tesztelni.
  • gsxrniki
    De már valaki játszik vele
  • Máté97
    Még WIP,vagyis készülőben van,a közeljövőben fogják kiadni,szerintem augusztus közepe-vége fele.
  • gsxrniki
    Melyik oldalról lehet letölteni a tiszalúci map-ot.
    Előre is köszönöm.
  • gogabi79
  • atosz15
    ezt írja a logfileba:Lua: Error running function: update
    D:/code/lsim2011Test/build/finalbin/dataS/scripts/AchievementManager.lua(96) : attempt to call global 'areAchievementsAvailable' (a nil value)

most ezzel mit tok kezdeni?
  • Sponnyabob
    Itt a válasz.
  • Chris von Bone
    Csak akkor lehet kinyitni, ha készítettek hozzá olyan scriptet...
  • kiscékus
    Szesztek hogyan tudom növelni a tarló vagy a növények magasságát????
    Köszönöm nagyon köszönöm!!:A válaszokat!!
  • mtz 82 zts
    A traktoroknak hogy lehet kinyitni az ajtajait? Jelen esetben egy zetor 16245-ös nek?
  • Chris von Bone
    Users/<felhasználónév>/Dokuments/MyGames/FarmingSimulator2011/log.txt

Abban nézzétek meg a hibákat, de ha pl olyan 20-25 gép be van töltve, akkor lehet azt nem bírja.
  • Gibert
    Valaki nem tudja hogy barátomnak miért fagy ki a játéka pár perc után? Windows 7 Ultimate 64 bit, Radeon HD 3870 X2 1GB os kártya 4 GB-ram..
  • gogabi79
    Videokártya baj van,azért olyan
  • marko37
    nem tudom csak 1 tipp videó kártya frissítés nem biztos hogy a legújabb a jó
  • atosz15
    segítene vki miért ien a kép? régen futott rendesen, de már próbáltam mindent, vkinek van ötlete?
  • mtz 82 zts
    A Physy-t hogy kell kikapcsolni?
  • gogabi79
    Sziasztok!Tegnap ujratelepitettem a gépemet,Egy pentium 3 nak a xp telepitőlemezét raktam fel a Pentium 4 gépemre és fent is van a játék az ls!Igazi problémám az,hogy a Giants editorban amikor betöltetem a térképmapot,hogy folytassam annak szerkesztését.Majd rámegyek a Save ra egy Hiba üzenetet ad be Error While saving i3d file. Nem tudom el menteni a térképet,miutaán beleraktam valamit.

Van erre valami megoldás?
  • Sponnyabob
    Pár oldallal ez előtt, a #4159 hsz-ben volt egy belinkelve én azt használom és működik.
  • mtz 82 zts
    Tud valaki linkelni nekem egy körbála felszedőt?
  • kitt2000
    Be tudnátok linkelni a legnagyobb méretű start térképet(üres)
    Pálya készítéshez kéne!
    Előre is köszönöm!
  • Hunter of Deer
    Valaki meg tudná mondani hogy mit kell átírni ahhoz hogy a műtrágyát nagyobb területen szórja a gép?
  • dávid 001
    az miért van ha akarom kazalba teni a kör bálákat és picit rosz hejre viszem a tüskét a bála úgy megpattan ahogy illik nem lehet valahogy megcsinálni mert elég idegesítő
  • Gibert
    Hello, kezdő vagyok a Multiplayerben és az érdekelne hogy 70kbits-es feltöltéssel, hány embert bírok el laggemntesen? Vagy enyhén laggolva? És hogy itt is számít valami a router? Tehát portot kell nyitni?
  • carrick95
    kösz