23847
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Máté97 #4408 Már luxus visszaolvasni mindenkinek??
Pár oldallal arrébb levolt írva hogy kell.
Amúgy:Dokumentumok-MyGames-FS11-Mods mappába kell berakni kicsomagolatlanul. -
jerich #4407 Sziasztok. Valaki segítene, hogy amiket letöltöttem gépeket, hogy tudom berakni a játékba!?
Megköszönném. -
#4406 valaki tudja használni a ge-t mert ha igen akkor legyen szives írjon privatba -
#4405 egyelőre nem ossza meg majd idővel -
Turé13 #4404 köszönöm szépen a segitséget és a mapot
-
#4403 Wip már nem lehet , mert az working in progress . maximum vip lehet :) -
kitt2000 #4402 Ez meg lesz osztva vagy wip? -
#4401 Köszönjük szépen MARKO a többiek nevében is:) -
#4400 énis nagyon várom már a mapot :D -
#4399 Felmerült bennem a kérdés hogy mit szeretnél az üres térképpel ha még megtalálni se tudod , de mivel itt nagyon sok jószívű ember van hát tessék
üres map 10 növénnyel
-potato
-sunflower
-cotton
-sugarbeat
-soybean
-greenwheat
ezek benne a plusz növények
üres map alap növényekkel
-
Turé13 #4398 hello valaki linkelne egy üres mapot -
#4397 kedvesbarátommiértnemhasználszkisésnagybetűketésazírásjeletmiérthagyodel -
gyurgyó 1975 #4396 olyan hogy másik mapot tenni a játékba hogy kell nekem mindig lefegy a játék ha teszek bele egy másikat
-
nono28 #4395 Sziasztok!
Tsz map v3-ban hol lehet eladni gabonát+bálát? -
atosz15 #4394 el tudná küldeni nekem vki a datas.gar fájlt a játék főkönyvtárából? -
#4393 Egész pofásan néz ki! így már nem annyira kopár mint az eredeti :D
én is bele akarok piszkálni kicsit mert nekem az udvar tul kicsi alig férnek el a gépek. és azon gondolkodom hogy a teleppel szemben azon a nagy füves placcon csinálok egy parkolót nekik. a többi részét meg felszántom, úgy sem kell annyi füves rész.
esetleg azt megtudná mondani valaki hogy hogyan tudom megcsinálni hogy ha új gamét kezdek akkor a földek be legyenek permetezve? csak mert elég gáz hogy mindíg ha új játékot kezdek akkor permetezéssel kell kezdenem :)
jah és a másik dolog hogy még mindíg érdekelne hogy a műtrágyaszórónál hol lehet átírni a szórás területét.
thx -
Máté97 #4392 Igen játszanak rajta.Azok akik csinálták a mapot,mert mielőtt kiadják leszokták tesztelni. -
gsxrniki #4391 De már valaki játszik vele -
Máté97 #4390 Még WIP,vagyis készülőben van,a közeljövőben fogják kiadni,szerintem augusztus közepe-vége fele. -
gsxrniki #4389 Melyik oldalról lehet letölteni a tiszalúci map-ot.
Előre is köszönöm. -
#4388 -
atosz15 #4387 ezt írja a logfileba:Lua: Error running function: update
D:/code/lsim2011Test/build/finalbin/dataS/scripts/AchievementManager.lua(96) : attempt to call global 'areAchievementsAvailable' (a nil value)
most ezzel mit tok kezdeni? -
Sponnyabob #4386 Itt a válasz. -
#4385 Csak akkor lehet kinyitni, ha készítettek hozzá olyan scriptet... -
kiscékus #4384 Szesztek hogyan tudom növelni a tarló vagy a növények magasságát????
Köszönöm nagyon köszönöm!!:A válaszokat!! -
mtz 82 zts #4383 A traktoroknak hogy lehet kinyitni az ajtajait? Jelen esetben egy zetor 16245-ös nek? -
#4382 Users/<felhasználónév>/Dokuments/MyGames/FarmingSimulator2011/log.txt
Abban nézzétek meg a hibákat, de ha pl olyan 20-25 gép be van töltve, akkor lehet azt nem bírja. -
Gibert #4381 Valaki nem tudja hogy barátomnak miért fagy ki a játéka pár perc után? Windows 7 Ultimate 64 bit, Radeon HD 3870 X2 1GB os kártya 4 GB-ram.. -
#4380 Videokártya baj van,azért olyan -
#4379 nem tudom csak 1 tipp videó kártya frissítés nem biztos hogy a legújabb a jó -
atosz15 #4378 segítene vki miért ien a kép? régen futott rendesen, de már próbáltam mindent, vkinek van ötlete?
-
mtz 82 zts #4377 A Physy-t hogy kell kikapcsolni? -
#4376 Sziasztok!Tegnap ujratelepitettem a gépemet,Egy pentium 3 nak a xp telepitőlemezét raktam fel a Pentium 4 gépemre és fent is van a játék az ls!Igazi problémám az,hogy a Giants editorban amikor betöltetem a térképmapot,hogy folytassam annak szerkesztését.Majd rámegyek a Save ra egy Hiba üzenetet ad be Error While saving i3d file. Nem tudom el menteni a térképet,miutaán beleraktam valamit.
Van erre valami megoldás? -
Sponnyabob #4375 Pár oldallal ez előtt, a #4159 hsz-ben volt egy belinkelve én azt használom és működik.
-
mtz 82 zts #4374 Tud valaki linkelni nekem egy körbála felszedőt? -
kitt2000 #4373 Be tudnátok linkelni a legnagyobb méretű start térképet(üres)
Pálya készítéshez kéne!
Előre is köszönöm! -
#4372 Valaki meg tudná mondani hogy mit kell átírni ahhoz hogy a műtrágyát nagyobb területen szórja a gép? -
#4371 az miért van ha akarom kazalba teni a kör bálákat és picit rosz hejre viszem a tüskét a bála úgy megpattan ahogy illik nem lehet valahogy megcsinálni mert elég idegesítő -
Gibert #4370 Hello, kezdő vagyok a Multiplayerben és az érdekelne hogy 70kbits-es feltöltéssel, hány embert bírok el laggemntesen? Vagy enyhén laggolva? És hogy itt is számít valami a router? Tehát portot kell nyitni? -
carrick95 #4369 kösz