23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#4682 Nekem a mentések lettek volna a köv tippeim :D szoval jah próba szerencse -
#4681 Ha csak a dolgosfalva mapnál csinálja,és más mapnál nem akkor a g.e ban a sun-t ird át 256 ra.hátha az segit.Nem csak a gépek mennyiségétöl függ,hogy a modsban mennyi van.maga a játékos,de a save mentések is foghatják -
#4680 dolgosfalva mapot használom... van jobb tipped? -
#4679 Vagy nagyon megvan terhelve a gép vagy olyan a mapod hogy nincs normálisan kidolgozva én többet nemtudok -
#4678 :S akkor nemtudom nekem a sok mod miadt szokodt -
#4677 :DDD kétlem... crysis fullon fut, nem hiszem, h ez többet zabál... -
Mai munka -
#4675 gyenge a géped
-
#4674 sziasztok!
abban tudna nekem vki segíteni, hogy miért laggol a játékom állandóan, ha 800x600 ban van akkor is meg ha magas a graf akkor is... kicsit kezd már őrjítő lenni, valakinek vmi tapasztalata, tanács??
kösz! -
#4673 Oké! Menni fog! Köszönöm szépen! -
#4672 Ide ebbe az épületbe teszed a bálákat a szallagra,vagyis itt adod el.
és ezzel pedig a bálákat tudod felvenni és elviszed mondjuk oda.
vagy ha sok bála van már vagy eladod,vagy egy szántóföldön össze gyüjtöd -
#4671 Köszönöm a segítséget!
Az alapokkal nagyjából tisztában vagyok és ismerkedek.
Az jelent gondot, hogy a kész bálákat (széna, szalma) hova rakjam?
Mert már a tetőre is sikerült feldobálnom! :-)
A farmomon látom a futószalagot, de mivel teszem fel rá?
Illetve a tehenek elé kell raknom, vagy depónzi egy fedett helyen? -
#4670 Remélem ezzel tudok segiteni.Itt vannak a játékban használatos alap gépek,és persze ha van google crome böngészöd akkor azzal leforditod az oldalt
farming-simulator,alap gépek -
#4668 húúú te akkor nembagy othol a mezőgazdaságban sem na az elején van 2 kasza egy kicsi az orra egy kető nagy a farra q val felveszed kimész a földre utána xet nyomod hogy szétnyisad ha nincs öszecsukva akkor semi megnyomod a b-t utána a g-t hogy átválcs a másikra és mgint-b utána szét kell kevertetni van egy gép a farra ami úgy néz ki hogy van rajta 4 kevertető na felveszed q utána x amivel öszehajtod kimész ahol lekaszáltad és ott b-vel inditod el utána van egy nagy kevertető amin kerekeken futt aszt csak b-vel ker irányítani és udaviszi a füvet ahova akarod,jön a bálázás asztis b-vel mikkor elkeszd csipogni akkor telivan álj meg és x-et ha körbálát akarsz ha nem hanem kockát akkor meg csak b és menyél a rend feledt utána rakodóval hazaviszed a bálát pl amit a képement látsz csak zöldbe és eredeti othol van egy nagy pajta azon egy szallag és azviszi fel és eeladod. de a silót eltudod vinni a tehenekhez és ott leöntöd és kapsz pénzt kukoricát valameik nagy kimbányal arastz és úgy néz ki a vágóasztala mint a silós kombánynak azzal is q val veszed fel asztán x hogy ö9sze hajtsad j vel kezd aratni ha megnyomod a h-t akkor magátol megy a kombi,és majd a BVEL JÖN KI A SZÁLÍTÓ CSIGA (AZZAL LEHET A TERMÉNYT KICSIGÁZNI A GÉPBŐL ÁT A TRAKTOROKRA VAGY A TEHERKOCSIKRA) remélem ezzel segítetem bocsha van olyan írás amit fére írtam :S egy jótanács inkáb traktoral pakold a bálát mert azzal könyeb de ha van mod rakodód akkor azzal mert forog mind a 4 kerék -
#4667 Segítsetek! Kezdő játékos vagyok!
Milyen gépkombinációt használjak, hogy a füvet gyorsan, egyszerűen le tudjam vágni, rendbe rakni és bálázni?
A bebálázott szalmát/szénát hova rakjam, mit csináljak vele?
Mivel arassak kukoricát? Eddig csak siló lett belőle, amivel nem tudok mit kezdeni.
Köszönöm a segítséget előre is! -
#4666 így tobáv remélem lesz ebbpl valamit:D
-
Ben66 #4665 Gabi legyen itt a HG-t ! -
Anyit elmodnok hogy régeben ládtam mátét másikon sg-n szinte kiskölökként viselgedett+meg másik fórumokon szinte az embert lenézik,szoval nekem ez a fórum bejön ide regisztem elsőnek
Csakhogy legyen már pár kép ez a Máté97 taigetosz szökevény után mert ezen az óldalon szinte csak ő látom
GABI LEGYEN ITT A HG!!!!!!!! -
#4663 Kedves Itt jelenlévő sg fórumozók!.Szeretném ha azzal támogatnátok engem hogy ezen a ls fórumounkon HG lehessek!Aki rám szavaz az irja ki azt hogy Gabi legyen itt a HG-t ! -
#4662 Hát úgy látszik ki lett tiltva most már egy HG-t kell találni aki rendbe rakná a totyik egy kicsit. -
dnbboyyy #4647 értem meg oldható lenne ha felvennél msnre? címem [email protected] és mennék együtt multizni -
#4646 én szoktam multizni,csak most mást csinálgatok:) -
dnbboyyy #4645 vki nem tod multis teamet ahova embert keresnek? -
#4644 Arra kérem a sg,itt jelenlévöket hogy abban segitsenek,hogy ez az sg meg maradjon ,és a legjobb legyen!.Célom az,hogy egy jó közösséget kialakitani itt.Ki az a személy aki ezt a sg-t üzemelteti?.Én szeretnék irni nekik,és Regienek,hogy Máté97 soha de soha többet ne tudjon ide feljönni,még állregizéssel se. -
jozsy barat #4638 Na én eből kimaradok... Csak a Wartburgot kértem, megkaptam, de nem állok le senkivel vitázni mert nem ismerek itt senkit... -
dnbboyyy #4634 hi
ma meg vettem a gamet ha vki multizik azzal szivesen mennék dolgozni:)) -
jozsy barat #4629 Köszönöm a segítséget! Végre volt 1 rendes ember! Üdv! -
#4625 szia!küldtem neked privát üzit már.nézd meg -
jozsy barat #4623 Kapok vmi választ a kérdésemre vmikor? Vagy itt is csak az ócsárolások lesznek már... Akk kérdezem minek ez az oldal, ha nem arra hogy a kérdésekre választ kapjanak akik nem értenek dolgokhoz? -
jozsy barat #4620 Hogy tudnám letölteni a képen látható Wartburg-ot? Meg olyan kérdésem lenne, hogy az alap gépeknél nem lassul be a PC-m, viszont amikor kiegészítős járművet akarok használni benne, belassul vagy lefagy a PC-m. Mi lehet a gond? Vki tud rá vmit mondani? Üdv -
#4618 azért ezt hanyagold pls :D
-
Csak gratulálni tudok max1985 nak aki ezta wartburg 353 megalkotta a ls hez!.Már letölthető a ls portálon!.Én már teszteltem és igen jó -
#4614 unatkoztam -
#4613 Üdv.A Jánoshalma mapban lettek sok apró hibák ez miadt elromlot de sebaj mert készül egy sokkal jobb map ami szerintem meg fogja a tetszéseteket.aki nagyon ért a giants editor 4.1.7-hez az kérem vegyen fel msn-re hogy majd tesztelje a mapomat [email protected].(CSAK OLYANOK VEGYENEK FEL EBBEN AZ ÜGYBEN AKI ObJEKTEN KIVÜL MÁST IS TUD).#4612 :S ebben még nem vagyok jártas csak maps-ban :/ -
zorba3333 #4612 Sziasztok!
i3d fájl szerkesztéssel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Egy MTZ fülkéjében szeretném az ellentétes kameramozgást a helyes irányba visszaállítani.
Visszaolvastam, és meg is találtam a megoldást, de miután átírtam a megnyitott i3d fájl/indoor camera/Attributes ablak/Rotate ablakban lévő változókat a helyes, X0 Y180 Z0 értékekre, nem engedi a GE az átszerkesztett i3d fájlt menteni.
Szerkesztés előtt természetesen az i3d fájlt kicsomagoltam, és úgy nyitottam meg az Editorral.
Hogyan tudom elmenteni az átszerkesztett i3d fájlt?
A segítséget előre is köszönöm.
A játék eredeti, Magyar nyelvű, dobozos verzió.
-
Ben66 #4611 Kedves tervezők egy ilyen trágyaszállítónak????
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-cwsYiGB1zVHC0X4r66DoZPZ5Cn8ukkeF4Ff1ctMQ-dVvFYwQHQ -
Ben66 #4610 Itt egy Liaz:
http://networkedblogs.com/lqEXP?ref=nf -
Vonalzó,méretezéshez -
Kiegészítők berakása GEben egy modellba. -
#4607 AP 208 pótkocsi