Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. az LS11-nek legyenszíves valaki leírnia key-ét. végigolvastam de nem találtam kommentban😞 sory a kérdésért ha már le van írva. elõre is köszi.

allock
mert nem eredeti a játkod
ha eredeti a serialod, nem kér patchelés után kódot

*ne az alap serialt írd be a patchelés után mert annak más a kódja, azért se fogadja el.

#hhwnd

Felraktam a patch-et erre kéri a product key-t beírom és nem megy a next...... 😞
Sziasztok kéne egy kis segítség!! Leszedtem 2 traktort a játékhoz beraktam a mods mappába ahogy kell és játék közbe "p" meg akarom venni rányomok hogy megvesz és megfagy a játék mind a 2 traktornál és osztálytársamnak is ugyan ezt csinálja más moddal is! Most mi a teendõ?
belapeter
Patch fent van?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Hali! Az miért van ha automata pilot-al szántok vagy vetek , akkor a benzin sem fogy és a vetõmag sem?!
Itt most nincs ilyen gond, csak gyõzzed üríteni...

üdv: zsolti

am az LS 2009 ben is ilyen gyenge volt a termés úgyértem hogy a kombájn nagyon nehezen akar megtelni? De még ha permetezem is lassú.
És mikor jelenik meg itthon????😄
sziasztok

ma este 8tól újra indítok egy szervert, HU-FARMLAND néven, "tsz" jelszóval (Continental Europe csoportban van/lesz)

MODRA NINCS SZÜKSÉG DEFAULT GÉPEK LESZNEK

várunk mindenkit szeretettel

zsolti

Omlás
Nem lesz magyarosítás, mivel magyarországon magyarul jelenik meg.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

csá
valaki megtudja mondani hogy mikor jön ki a magyarosítás vagy van e???
Már csak a sok bálát kéne valahova eltenni.

GigabyteMA790X-DS4 AMDPhenomX4BlackEdition 2x2GBKingmax1066Mhz SapphireHD4850 3x160GBSamsungSATA2 Samsungdvdrw20x SkyStar2.8 LGFlatronW2042s Windows7 Ubuntu10.04

Köszi

GigabyteMA790X-DS4 AMDPhenomX4BlackEdition 2x2GBKingmax1066Mhz SapphireHD4850 3x160GBSamsungSATA2 Samsungdvdrw20x SkyStar2.8 LGFlatronW2042s Windows7 Ubuntu10.04

A maradék benne ragad...

A széna felszedõvel a tehenészetnél a fém etetõhöz kell tolatni, és ott lehet üríteni.

Én a maradékra gondoltam amikor már kész vagyok.

allock
bálázóból tán kiesik magától egy kocka mindíg ha kész

a többit nem tudom 😄

#hhwnd

Heló ! Lenne egy pár kérdésem éspedig: A széna felszedõ pótkocsit hogy lehet üríteni? Vagy tele kell lennie hozzá? Mert félig van és nem jön ki belõle. És a kis-bálázóba benne marad a szalma meg a bála azt nem lehet valahogy kiszedni ? És a kis-szalmabálát hova tegyem el lehet adni vagy be kell tenni valahova? Ezekre nem bírtam rájönni a 0 német tudásommal

sziasztok

ma este 8tól újra indítok egy szervert, HU-FARMLAND néven, "tsz" jelszóval (Continental Europe csoportban van/lesz)

az egyetlen mod,amire szükség van:
http://freakshare.com/files/xh0b5k3b/NHCR9090_unpack.rar.html

zsolti

MaxPayne: Tudod mi lesz a gond? Szerintem a grafikai beállításaid vannak túl alacsonyan és ezért nem jeleníti meg õket a program. De lehet tévedek.

allock
ezt az oldalt ajánlom figyelmetekbe, lehet csemegézni majd a modokból, mindenból egy kicsit, aztán aki szervert indít összerakna egy packot milye van és akkor nem az alap gépekkel kéne nyomulnu amik itt ott kicsit randák 😊

persze gondolom az elsõ nagyobb pack egy tsz pack lesz 😉

#hhwnd

Sziasztok!

Csak annyi lenne a kérdésem, hogy hol lehet a játékot eredetiben megvásárolni Magyarországon? segítségeteket elõre is köszönöm.
MaxPayne
és az normális hogy vettem 10 db-ot és nem látok egyetse? 😄

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Omlás
Idõvel megjelennek, a karámba nem anyit fogsz látni amennyit megvettél, pl ha megveszel 200-at nem lesz 200 a karámba csak x darab.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

MaxPayne
ott vagyok, de nincs sehol semmi... itt van a tejes tartály a betonsilók a fejõgép stb és a karám de nincs tehén.... pedig vettem 10-et

Omlás
A karámba. Fent a "tehénfarmon" a hegyek között.

MaxPayne
azt írja van 10 db tehenem de nincsenek sehol a karámban... körülnéztem és az istállóban sincsenek... 😞 hol lehetnek?

MaxPayne
na és mi van akkor ha vettem tehenet sokszor rányomtam a vétel gombra de a teheneket nem látom a karámban sehol a hely már megvan hogy hova teszi õket de 1 tehén sincs ott...

Amiben tudunk segítünk, csak nehéz/fárasztó ugyan azt leírni naponta 5x, meg olyan alapvetõ kérdésekre válaszolni, ami az egész játék alapja/lényege.

De segítünk!

MaxPayne
ok thx 😊

Grrrr...

A tehenészet a terep északi részében van (a hídon túl), ott van minden ilyesmi. A számokat a PDA egyik utolsó oldalán láthatod többek között a statisztikai adatok elõtt szerintem.

Egyszer csak úgy, ülj már be egy trakiba és járd körbe a terepet, állom az üzemanyagot!!! 😊 Nézz körül!

MaxPayne
a PDA-n se találom a teheneket... merre van a karám? és db számot se találok rajta...

A tehén magától a karámba kerül, a PDA egyik oldalán láthatod, hogy mennyi tehened van (Cows owned vagy németül hasonló). A megvásárolt tehenek száma nem biztos, hogy látványban is ugyan annyit jelent. A PDA megmondja a frankót, az a lényeg!!!

MaxPayne
Pls help, mert megvettem 1 tehenet de nemtudom hova tette és nem találom sehol és 1 db-ot veszek ilyenkor vagy 10-et egyszerre vagy hogy van ez?

MaxPayne
Ha veszek tehenet akkor azt hova teszi? 😛😊

Omlás
Mondjuk, mindenképp max annyira, hogy maradjon meg játék és szórakozás szinten a dolog. Elég a taposó malom nekem napközben munkában nem akarok még a gép elött is hasonló szituba kerülni. Néha kis improvizálás nem árt 😊 oldja a hangulatot.

Elvégre ez is csak egy játék én szórakozni kikapcsolódni akarok értelmes emberek társaságában 😊.

Persze az idióta viselkedést én sem tolerálom, fõleg ha az a többi játékos játékélményét rontja..

Omlás
Nem rossz ötlet támogatom <#eljen>

ha szabad, akkor megosztanék veletek pár gondolatot a multizásról:

(minden gondolatom azon alapszik, hogy a játékélmény a lehetõ legnagyobb/legjobb legyen, ezt kérem figyelembe venni)

-nagyon fontos, hogy legyen egy koncepció, legyen egy cél, hogy a csapat mit akar csinálni (mindent? sok pénzt? csak traktorozni... akár mi lehetne)
/ha nincs cél akkor nem érdemes tovább olvasni a listát/
-legyen egy vezetõ, egy koordinátor, aki oda figyel arra, hogy a célnak megfelelõen zajlanak-e a dolgok (nem kell fõnökösködni, csak érdemes egy "diszpécser")
-ha esetleg a csapat olyan, akkor meg lehet oldani, hogy vannak traktorosok, kombájnosok (de tovább is lehet bontani, valaki az állatok kiszolgálásában vesz részt, valaki meg a többi munkában)
-célszerû elõre tisztázni, ki milyen gyakorlattal rendelkezik a játékot illetõen, mert egy jól mûködõ gépezetben zavaró lehet egy gyenge láncszem, nem tragédia, de a többieknek ronthatja a játék élményét (azt azt megjegyzem, hogy segíteni kell egymást, mert a már haladók is voltak kezdõk, és csak a gyakorlásnak köszönhetik a képességüket)

kb ennyi

ezt azért írtam le, mert ha én szervert indítok, akkor szeretnék minél nagyobb élménnyel részt venni benne

ha érdekel titeket, kialakíthatunk egy "fair multiplayer" leírást is (traktor foglalások, gyorshajtások, földeken átgázolások, stb-stb) persze mindezt csak iránymutatásnak.

Omlás
Tudok szervert kreálni látom a központi szervereket ergo nem lehet tiltás gond mert akkor nem menne ennyi sem, továbbá hozzád se tudtam volna kapcsolódni. Szal ez rejtély. :/ . Tûzfal és minden nélkül is ugyan az a helyzet szal... Öcsém kreált tegnap délután (egy ruteren megy ki a net) hozzá tudott Devil kapcsolódni. 2 órával késöbb meg nem 😄. Szal szerintem a rendszer nem 100%-os még.

jó napot

Semmi gond, emberek vagyunk, aludni is kell néha. Devil amúgy mondta, hogy ez lehet a helyzet veled.

A játékban a multi egy olyan központi szerveren keresztül történik, aminek esetében lokális port kérdés nincs. Tehát nem peer to peer kapcsolat révén zajlik, így nincs port kérdés, mert ha magát a játékot engedélyezte a tûzfalon (pl a felugró windowsos ablakban), akkor nem lehet ilyen gondod, ellenkezõ esetben szervert indítani sem tudnál (próbáld ki). Persze, lehet én tudom rosszul...

Omlás
Reggelt,

bzs sry tegnap bealudtam, hulla voltam már mire hazaértem...

allock: Nincs semmi ami blokkolná a játékot (tûzfal, rúter, stb minden klappol) mégsem tudtak connectelni... Szal valami más lehet.

Eddig minden rendben volt multi közben, egy idõben eddig legtöbben 3-an voltunk. Ma az egyik srácnak gondja volt, de a másiknak nem, szóval nem nálam, mint szervernél lehetett a gond.

A gépemben van egy kétmagos E8400-as CPU, egy ATI 4860-as kártya és 4 giga ram, win7 64 bit fut rajta, ennyi. A netem pedig 5000/512-es kábelnet.

allock
meg, jövõ hét közepe fele tán, én úgy olvastam a másik fórumon

#hhwnd

szabii98
nah akkor várok az itthonira.Megjelen nem?LS fórumon olvastam.

I met God. She's black

allock
külföldön csak

#hhwnd

szabii98
Megvehetõ/Rendelhetõ már valahol?😊

I met God. She's black

sziasztok

az egyetlen mod,amire szükség van:
http://freakshare.com/files/xh0b5k3b/NHCR9090_unpack.rar.html

zsolti

allock
sejtésem szerint alap gépekkel fog legkevésbé szaggatni

másik meg, hogy minnél jobb a neted, annál kisebb a pinged, annál kevésbé fogsz laggolni játék közben, így a többiek nem szaggatott mozgásban látnak, vagy te nem látod szaggatott mozgásba a többit

#hhwnd

Kovács Erix
Azt megkérdezhetném hogy amikor Multizol mondjuk 4db emberrel akkor elfogja a gépedet?
Meg milyen géped van?(õszintén)

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

allock
én tegnap bogarásztam a multis opcióknál és mintha láttam volna egy olyan fület ahol meg lehet nézni milyen modok vannak berakva a szerverre

#hhwnd