Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudtommal vetés után kell permetezni mikor már ki nõtt valamennyire a növény
trágyázással magasabb termésátlag lesz
lekell vágni a füvet elõször, aztán nem szeded össze a felszedõ pótkocsival, hanem veszel egy rendsodrót azt hiszem, azzal megforgatod a füvet madj aztán szeded össsze kocsival
trágyázással magasabb termésátlag lesz
lekell vágni a füvet elõször, aztán nem szeded össze a felszedõ pótkocsival, hanem veszel egy rendsodrót azt hiszem, azzal megforgatod a füvet madj aztán szeded össsze kocsival
#hhwnd
Olyan kérdések vannak itt, mintha ez egy vadonat új technológiát bemutató játék lenne. Évek óta a piacon vannak az elõzõ verziók...na mind1..
Próbáld nem egészen középen, hanem egy kicsit alatta, tökéletes szögben, a bálára merõlegesen beszúrni....
Próbáld nem egészen középen, hanem egy kicsit alatta, tökéletes szögben, a bálára merõlegesen beszúrni....
helloka! lenne par kerdesem hozzatok 😊
eloszor is az erdekelne hogy vetes elott vagy utan kell locsolni (vagy permetezni vagy miaz) mert ha utana csinalom akkor egy nagyobb foldteruletnel mire vegzek a vetessel addigra beerik a termes 😄 jah masik dolog az hogy ugylattam lehet tragyazni, ha tragyazok az valtoztat valamit a termes mennyisegen? vagy esetleg gyorsabban erik be?
jah es a #437-esben leirtakat valaki ertelmeze nekem? 😄 mivel kell atforgatni a fuvet hoyg szaraz legyen illetve hogy tobb legyen belole mmitha csak siman lenyirnam.
thx. es bocsi ha marhasagot kerdeztem.
eloszor is az erdekelne hogy vetes elott vagy utan kell locsolni (vagy permetezni vagy miaz) mert ha utana csinalom akkor egy nagyobb foldteruletnel mire vegzek a vetessel addigra beerik a termes 😄 jah masik dolog az hogy ugylattam lehet tragyazni, ha tragyazok az valtoztat valamit a termes mennyisegen? vagy esetleg gyorsabban erik be?
jah es a #437-esben leirtakat valaki ertelmeze nekem? 😄 mivel kell atforgatni a fuvet hoyg szaraz legyen illetve hogy tobb legyen belole mmitha csak siman lenyirnam.
thx. es bocsi ha marhasagot kerdeztem.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
igen, igyekszem erdõsíteni 😊
egérrel próbálkozz, lenyomva tartod valamelyik gombot aztán huzigálod az egeret
egérrel próbálkozz, lenyomva tartod valamelyik gombot aztán huzigálod az egeret
#hhwnd
Én is meg vettem a gépet meg hozzá a villát de nekem se sikerül felemelni a körbálákat
Nincs valakinek ötlete mit lehet ilyenkor csinálni?
Nincs valakinek ötlete mit lehet ilyenkor csinálni?
MAN TGA D20
próbáld meg optimalizálni
giants editorban a pályát megnyitod, rámész a Sun-ra és leveszed az értékét a Depht map resolutionnál 512-re, kiveszed a növények árnyékát, mozgását stb
Freddynek van egy írása róla az lsportálon
próbáld ki
link
giants editorban a pályát megnyitod, rámész a Sun-ra és leveszed az értékét a Depht map resolutionnál 512-re, kiveszed a növények árnyékát, mozgását stb
Freddynek van egy írása róla az lsportálon
próbáld ki
link
#hhwnd
a gépnek birnia kell mert már volt fennt rajta a sima 2009 is ezt csinálja ja meg ha felteszem a patchet akkor be se tölt .a 2011 is ez a helyzet azért próbáltam most meg a régieket feltenni ,hogy ott mit csinál.
leveszel mindent a legkisebbre, felbontás 1024*768, semmi élsimítás, nem kell árnyék se, és talán elfut úgy
#hhwnd
és ezzel lehet kezdeni vlamit?
nincs valami patch hozzá:
Köszönöm a válaszod
nincs valami patch hozzá:
Köszönöm a válaszod
azt meg tudnátok mondani hogy a 2009 gold edition nekem miért szaggat egy picit. tudom ,hogy nem ide tertozik.
Nálam is ugyan ez a helyzet csak nekem úgy volt hogy tele szedtem a felszedõt bálával elmentettem és mikor visszatöltöttem bumm eltünt minden xD
Szia !
patch 1.3 van kódod?
patch 1.3 van kódod?
csak nem bála formájában
a füvet végülis széna formájában adod oda
"széna" így is kell neki
allok! hiszem ha látom hogy a patch javit 😛 küldjél seriált az 1.4hez és ha tényleg löknek sokat rajta pl.: bálafelvonó akkor akkor megveszem 😊 addig csak finnyogok 😛
nem tud valaki olyan modokat, hogy a játékmenetet is alakitja? pl. tehén igényeli a szalmát, meg szénát.. stb
nem tud valaki olyan modokat, hogy a játékmenetet is alakitja? pl. tehén igényeli a szalmát, meg szénát.. stb
a patchek elég szépen javítanak mindent idõvel, mellesleg 5500Ft-ot simán megér ez a kis játék fõleg, hogy már multi is van
ha szép számmal fogják venni emiatt, már megtérül az astragonnak, ígyis elég sikeres az LS sorozat, de ez aztán odatett neki keményen, szóval a jövõben mégjobb fejlesztések jöhetnek
ha szép számmal fogják venni emiatt, már megtérül az astragonnak, ígyis elég sikeres az LS sorozat, de ez aztán odatett neki keményen, szóval a jövõben mégjobb fejlesztések jöhetnek
#hhwnd
tutika nekem is eltûnt a minap minden gép.. gyûjtöttem a kisbálákat a speckós utánfutójával, amikor 2 bála fentmarad azon a lapon, amire elsõre került, amúgy már megvolt a 24 hátul + 2 a lapon, és mikor leraktam akkor úgy befagyott hogy nézni rossz volt.. a kamera mozgott, de minden megállt.. idõ minden, semmi gombra nem reagált csak a CTRLALTDELre 😊 mikor visszatöltöttem kiderült hogy kb 4-5 mentésnél nem is mentett, és eltûnt minden járgányom, még a keservesen összebálázott kb 500 bálácskám is 😞 ekkora bughalmazért tõlem egy petákot nem fognak látni, ha ilyen lesz 😊
szevasztok! 1.4hez serialt valaki legyen szives küldjön, ha van!
meg kell venni a villát meg a rakodó gépet is, persze a megfelelõ géphez a hozzá illõ villa kell
q-val felakasztod, és mész bálát emelgetni az egér segítségével
q-val felakasztod, és mész bálát emelgetni az egér segítségével
#hhwnd
ami ott van man kamijon azzal h lehet kiperelni v a buzát leszedni róla?
Ezzel a módszerrel csak az a baj, hogy jelentõsen kisebb a hatékonysága, még ha gyorsabbnak is tûnik. Ugyanis ugyan arról a földrõl ilyen módszerrel másfél pótkocsi jön össze, míg a szárított fûvel módszerrel meg közel három pótkocsi. Tehát a lucernát ki kell szárítani (a játékban ez csak egy megforgatás a megfelelõ eszközzel) mert sokkal többet ér/terem/stb.
üdv: zsolti
ami a 2. képen van MAN a jobb oldalon arról tudnál adni linket mert amit letölltöttem lsportal-ról az nem mûködött nekem
MAN TGA D20
sziasztok!
patch 1.3 van valakinek kód?
Köszönöm!
patch 1.3 van valakinek kód?
Köszönöm!
kössz
nem babráltam semmit !!! játszottam, elmentettem most meg betöltöttem és sehol nincs gép 😞
vannak már kiegészítõk a játékhoz?
R420: alap
R420: alap
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
köszi tesó😊
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
levágod a füvet, azt össze gyûjtöd, és leborítod nekik az etetõbe 😊
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Lenne 1 kérésem.Tudna valaki csinálni függesztet tükröt vagy hasonlót(ami mûködik is).Ha már 1jármûvön sem lehet látni semmit a tükrökben.Köszi!
Húúú.. nekem is elindult!!!! Eddig nem indult mert az SSE2-t nem támogatta a CPU-m. Most ebben az updateben benne volt annak a javítása is (lehet azért mert írtam hozzájuk egy e-mailt?). 😊 Most ennek hála elindult "Fixed issue with old AMD Athlon XP CPUs (1.4)".
És elfogadta a kulcsot is, mivel eddig nem indult a játék nem tudtam meg patchelni, most írtam be elsõnek a kulcsot és láss csodát.
Viszont angolra van állítva a játék, mégis fele német, fele angol. :/
És elfogadta a kulcsot is, mivel eddig nem indult a játék nem tudtam meg patchelni, most írtam be elsõnek a kulcsot és láss csodát.
Viszont angolra van állítva a játék, mégis fele német, fele angol. :/
A bálákat hogyan lehet elszállítani?? Ha ekével vagy boronával meg mûvelem a földet akkor lehet majd vetni bele???
Hogyan tudok a teheneknek takarmányt adni?
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"