23835
  • talloli
    Köszönöm szépen! próbálgatni fogom. Nézegettem már, de kevés sikerrel, mert a kombájn után nem akar kapcsolódni semmi sem.
  • zorba3333
    Még egy kis segítség a skinezéshez!

"Ha van a gépeden pl.: Paint, akkor azzal is át tudod színezni a jpg, png vagy bmp kiterjesztésű fájlokat.
    Viszont a benne lévő dds fájlokat pl.: a DXTBMP programmal tudod megnyitni, majd átszínezni.
    Ezt követően a DDS Converter segitségével vissza tudod tenni a BMP fájlokat a DDS-be"

(Az előbbiekben írt tipp a #3760-as hozzászólás kiegészített idézete!)
  • gogabi79
    Nézd meg a traktor mappájában lévö dds eket és többi képet ha van,és ami a fülkére vonatkozik,azt fesd át,persze ha van a gépeden paint,vagy valami szinezö,festő progi
  • kiscékus
    Igen tudom csak nem nagyon vagyok jártas a skineésben hogy tudnám befesteni az MTZ 52 -est pirosra??
  • gogabi79
    Nagyon szívesen!Remélem jók,és tudod használni?:)
  • kiscékus
    Köszönöm!
    Rendes vagy!!
  • gogabi79

MTZ 82
    Letöltés:MTZ 82
  • gogabi79

MTZ 52
    Letöltés:
    MTZ52
  • kiscékus
    Sziasztok erröl a képröl betudnátok nekem linkelni a két kisfülkés mtz-ét vagyis az MTZ 52-est meg a MTZ 82-est köszönöm!!!
  • Rikcsoo
    Okés!
  • Chris von Bone
    MSN-ben nem, de privátba kérdezz nyugodtan! :)
  • Chris von Bone
    Sima kombájn után vágóasztal kocsit, esetleg bálázót, ha elég hosszú az akasztója. Silózó után pótkocsit, de utána a H-val nem fog automatikusan silózni, kivéve ha van benne AutoPilot.
  • talloli
    Segítséget kérek!
    Kombájn után milyen gépeket lehet / érdemes akasztani?
    Jól működő, hatékony összeállításokat keresek. Esetleg kép róla?
  • Ben66
    rarba van letöltve,de nem találom sehol a sajátgépben
  • mtz 82 zts
    Nekem GTs video karim van na jó néha beakad de az nem jelentős
  • Ben66
    Helló.
    Lenne egy kérdésem.
    Letöltöttem egy traktort,de nem bírom betenni a játékba mert nem találom.
    Hogy kéne betenni a játékba??
  • Rikcsoo
    De kancsi vagyok pedig átnéztem és ott van benne elnézést kérek és köszönöm a segítséget!
  • Rikcsoo
    Hát nekem csak ennyi van benne..:/
    http://www.abload.de/image.php?img=nvtelenwplo.jpg
  • gogabi79
  • dávid 001
    téleg :) kösz a Helyesbítést
  • zorba3333
    A C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011 elérési útvonalon, valamilyen szövegszerkesztővel meg kell nyitni a Savegame.xml fájlt.
    Itt meg kell keresni a "traffic density" bejegyzést, és az értéket át kell írni „0”-ra.

• dávid 001
    úgy emlékszem hogy a farming simulator savegames.xml a version="1.0" átírod version="o" de nem 100%_/ de én így emlékszek
  • Rikcsoo
    Azt megtudná nekem mondani valaki hogy a mapról a forgalmat hogyan lehet ki iktatni?
  • Rikcsoo
    Hát akkora a gépigénye akkor simán vinni fogja:D
    Msn-en kérdezhetnék róla 1-2 infot ha nem gond?
    ha igen akkor légy szíves írd meg az msn címed privibe köszi:)
  • Chris von Bone
    Nem túl nagy, és hülyeség hogy akad, meg ezek a rémhírek. Én megvettem és semmi bajom vele. Éppen hogy, de megérte az árát. Akinek akad az dobja ki a gépét, vagy ültessen elé egy hozzáértő embert aki rendbe tudja rakni... (2,4 GHz proc, 2 Gb mem, 512 MB Radeon X850/Geeforce 6800, 750 MB szabad hely)
  • Rikcsoo
    Mert a ProFarm-nak mekkora a gépigénye?
  • dávid 001
    Szerintem neméri meg a prófarm némeik embernek,megveszi aszt szaggat szoval ti tudjátok ez aProfarm nagy igényű gépekre készült ahol akadás nélkül megy van pár ember akinek a mezőgép pack szaggat.szoval nemtudom miért vannak anyira oda Profarmért .pl én olyan mapot csinálgatok ami nagy földek vannak meg kicsik van több telep nagy falu és kicsi a gépigénye a Profarmi mapnak meg nagyon nagy gépekkel úgyszintén.Az én mappom a régi tsz villágot jeleniti meg meg a mostani magyar gazdaságot
  • Rikcsoo
    A ProFarm-ot honnan lehet megrendelni?:D
    én úgy olvastam hogy ahoz is egyéni kod kel mint az LS2011 multihoz
  • dávid 001
    Énis így vagyok vele de én csinálgatom még a 11-hez a pályát szoval :D
  • Hunter of Deer
    Jó lenne ha lassan nálunk is kapható lenne a Pro farm.
    Bár lehet hogy lassan inkább megvárom a FS2012-t.
  • dávid 001
    Nagyon jó
  • Rikcsoo
    Kösz az infót!
  • Zsolt7411
    Köszi kipróbálom.
  • zorba3333
    A DLC egy külön megvásárolható kiegészítő csomag.
    Eddig két verzió jelent meg DLC Pack 1, és DLC Pack 2 néven.
    Valószínű, hogy olyan módot töltöttél le, amely működéséhez kellenek az előbb említett kiegészítőben lévő eszközök, vagy gépek.
    Továbbá vannak olyan térképek is, amelyek működésének alapfeltétele valamelyik DLC pack megléte, mert arra épül rá a mód.

A DLC pakkokról részletesen itt tájékozódhatsz:
    DLC pakk
  • Ben66
    Király
  • gogabi79
    Ezt az épületet ma csináltam!szerelőakna is van benne

• Rikcsoo
    A DLC1 és DLC2 pach vagy mod mit takar valaki megmondaná?
    Köszönöm!
  • Ben66
    Jön valaki onlineba most??
  • JocoHun
    Micsoda?Érdekes volna nem rosszul írtad le a videó karidat.Nekem GTx 260 as kártyám van Gémer kártya és 986 MB os és nekemis néha be akad Fulba de az csak töltési akadás.50-60 Fps sel fut.
  • JocoHun
    Vezérlőpult/Redszer/Speciális Rendszerbeállitások/Speciális-Képi hatások,processzorhasnálat,memoriahasználat,valamint virtuálismemoria/Speciális és ott.Így állicsd be.