23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#5047 Ezt hogy lehet eltüntetni?a keréknyomot mert akad miatta a játék :/
köszönöm a segítséget
Az új HW8011 légfékes potkocsi húzta a csíkot és nemtudom hogyan tüntessem el :/
-
#5046 nem bonyolult ha tudod mit csinálsz, ha nem akkor pedig nagyon! :) Leírás nincs! -
#5045 Kösz! -
Sponnyabob #5044 Én is úgy csináltam. Egy másik traktorral nekimentem és visszafordítottam :D.
Egyébként ez az xml modósítás mennyire bonyolult? Van hozzá leírás, mert még nem csináltam ilyet. Illetve a gépek koszolódása hogy oldható meg? -
#5043 Ez előfordul, eladod és megveszed újra :) nekem pl a Brent avalanche átrakó szokott mindig fejre állni, annak általában neki kell mennem trakival hogy vissza álljon a kerekére.
a bálázóval kapcsolatban pedig:
megoldható, itt egy Lexion 580 után van akasztva egy Claas Quadrant 3200.
annyi hogy az xml-t kell szerkeszteni. és nem árt olyan bálázót választani ami be is ér a vontatási ponthoz. -
Letöltése:
hw8011Legfekes.zip -
#5041 John Deere 3765 vontatott Silózó
Letöltése:
John Deere 3765 Vontatott Silózó
Ensiladeira_JF92Z10.zip -
Sponnyabob #5040 Én is pont ezt akartam kérni. A #4964 hsz-ben lévő kombájn és hozzá a bálázó nevét meg tudnátok-e adni vagy egy linket hozzá? Vagy esetleg a #5038-as hszben lévő kombájnhoz van-e működő bálázó? -
#5039 Segítséget kérek!
Tudna valaki egy olyan kombájn linket küldeni amihez kapcsolni lehet bálázót és jól működik? -
Sponnyabob #5038 Sziasztok!
Ma vettem egy kombájnt, de kicsit érdekesen érkezett meg. :D
-
#5037 Valaki tudna nekem linkelni ilyen silózót traktor után?
Csak ne ugyan ezt mert ez nem müxik:/
Köszönöm szépen!
-
#5036 Helló mindenkinek! Azt szeretném kérdezni hogy mit kell csinálni a farönkökkel ahoz hogy egy idő után visszakerüljenek a helyükre miután összeszedtem? -
Letölthető:
hw6011multi1.zip
Letölthető:
hw8011Legfekes.zip -
#5034 Csak 1 föld van benne nekem meg nem ilyen kel nekem kel gabona is bele nemcsak siló:D -
belorusz #5033 http://hotfile.com/dl/119566875/6955a6a/SiloMap_open_me_mods.rar.html
silo map. -
#5032 Esetleg valaki tud olyan mapot ami ||nem nagy|| és silózni alkalmas map:D
(Magas zöld kukorica,jó silótároló,sorba vannak a kukoricák)
Köszönöm! -
#5031 Köszi! -
belorusz #5030 szia házigazda lehetne kérésem hozzád???? -
#5029 USA_map_v3.zip -
#5028 Valaki megmondaná a map i3d méretét?(Vagy belinkelnétek?)Kösz!
USA Map v3.0 (MP)by: jb3pc4sale
-
#5027 minek akarsz kettospontot irni?
chatben ugyanúgy mint winben, ha pedig valamelyik gépnel van csak kettőspont az azt jelenti hogy arra a funkcióra nincs megadva billentyű. -
#5026 Segítséget kérek!
Tudna valaki egy olyan Class Lexion kombájn linket küldeni amihez kapcsolni lehet bálázót?
-
quaddani #5025 sziasztok! hogyan kell kettős pontot írni a játékban? kérlek segítsetek! -
#5024 Jó reggelt!
Valaki megmondaná nekem hogy az alap térképen hogy tudom megcsinálni hogy a növények sorba legyenek?mint pl: a silos mapon hogy a kukorica sorba van.Köszönöm szépen(fontos) -
#5023 ó téleg nemaz -
#5022 Képalapján az:D és nincsmit -
#5021 Salyna én nem de nekemis ez a gondom ezért mikkor kigogy az üzemanyagg újra megvesze,m
-
KIsproff9 #5020 Hello!
Egy kis segítséget kérnék. Megvettem a mezőgépkiegészítőt
Minden szépen működik csak az Mtz-be és az IFA-ba nem enged tankolni.
Tudd valaki valami megoldást rá??
Előrei is köszi Proff -
#5019 Köszi de sajnos ez nem az :) -
#5018 http://www.gamemoding.com/farming-simulator-2011/trailers/hw-60-silo.html
Tessék :D nekkem sikerült letölteni lényeg az hogy az első kis ikonra kell kattitani -
Tamás540 #5017 Hali valaki tudna adni egy claas axos linket? -
zorba3333 #5016 Játék közbeni videókészítésre én a FRAPS-ot ajánlom.
Igazán sokoldalú program. Nem csak képet, videót készíthetsz a játék működése közben, de az aktuális FPS értéket is mutatja, így könnyebben optimalizálhatod a játékokat a géped teljesítményéhez.
Amennyiben ez nem válna be, akkor ott a Camtasia Studio, ami mindent tud a videóvágástól a hang - kép csatornák külön szerkesztéséig.
Kezelése nem bonyolult, de mindenképp igényel némi előképzettséget / jártasságot a kezelése, vagyis ha még nem csináltál soha videószerkesztést, akkor ne ezzel a programmal kezdj.
-
#5015 szia!Windows Movi Maker. -
mtz 82 zts #5014 Tud valaki egy olyan videokészítő programot amit egyszerű kezelni és képeket lehet vele összevágni és youtubra fel lehet tölteni a videot? -
#5013 Keresel,képfeltöltös oldalakat és a IMG-- töl IMG ig kimásolod majd itt be és ennyi. -
mtz 82 zts #5012 Hogy kell ide sg-re képet feltölteni úgy hogy nw csak a 20kbye-osat lehessen? -
#5011 én is probáltam,és nem engedi letölteni arrol a likröl -
#5010 Ezt a linket ismerem én is és nem engedi hogy letöltsem neked engedi?
Ha engedi felraknád más fájlmegosztóra?köszi!
-
kiscékus #5009 Sziasztok hogy lehet valakiböl admin???Pl ezen az oldalon??KÖszönöm !
És neked egy ki ajándék egy HW silós
http://www.uloz.to/10035499/hwsilo-zip -
mtz 82 zts #5008 Segítség kéne letöltöttem egy zts 18345-ös zetort és hiába nyomom a 4-es gombot nem indul be pedig a menüjében azzal van írva hogy azzal kell beindítani...
Kérdés mi lehet a gond és hogy át lehet e írni hogy másik gombal tudjam indítani?