Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
téves vid

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001

dávid 001
ha valaki tud segíteni részleteseben itt az msn-címem [email protected]

Tescobetyár
Jó reggelt mindenkinek....<#wave>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

dávid 001
haljátok nekem a 09 van meg leszedtem hozá a minimap-ot és ahogy öntenám ki a silót pénzt kapok de egyik videóban ládtam hogy a fuvet(amit énis öntötem ki) ott növekszik és rá lehet meni de bezzeg nálam még megse mozdul aki tud segíteni nagyon megköszöném

MaxPayne
Jah én azt hittem postán hozattad

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

allock
sikeresen regisztrálsz az oldalon, megveszed kártyával a játékot, azonnal töltheted angol és német verzióban, plusz kapod a serialt egybõl

5perc alatt megjön játék

#hhwnd

MaxPayne
és kb mennyi idõ mire megjön a game?

allock
simmarcet.com

kell hozzá bankkártya

#hhwnd

MaxPayne
melyik oldalon lehet megrendelni a játékot? és segít benne valaki?

Jó vidi! Lehet csinálok én is egyet!😊

allock
jó kör volt <#eljen>

#hhwnd

Tescobetyár
Szép estét....<#email>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

MANos Viktor
Ez a gondom hogy nincs pénzem =/

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

jó éjszakát mindenkinek már csak 3 kell aludni
vagy nem tom még nem próbáltam nagyon
várom az eredeti gamet
szerintem próbáld meg az etetõjükbe
ien hosszucucc a kerités vonalában
Endre
igazad van kell még egy 500w-os táp is, az ez alattin nincs elég csati az alaplaphoz, tehát a ház maradhat<#hamm>

Hunter of Deer
nem tudod véletlenül hogy a Modsource V5 mapon a teheneknél hova kell önteni a sílózott kukoricát? mert sehol nem találom. alap mapon ugye ott van az etetõjük mellett (ahova a füvet kell hordani.) de itt nincs neki külön csinálva hely.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

allock
annyi kevés lesz 90.minimum

#hhwnd

de különben megcsináltad a kártya frissítést segített valamit?
Endre
Igy van, egy alaplap vagy AGP-s vagy PCIe es. Ha cserélni kell akkor proci, memória is új kell, mert az új lapok már DDR3 memóval mennek és az AGP-s az még DDR1 es lap me g más a proci foglalata.
Gatya fel, kb 50-60 ezer és megvan.

allock
a hit az kevés, szerintem ha AGP foglalatos az alaplapod, nem lesz rajta pci expres

#hhwnd

MANos Viktor
Ezt tudom😄 De azthiszem támogatja 😄

Endre
bálákról semmi infója nincs senkinek?

Kedves agrár társak bejelentem hogy szerdán megkapom a játékot a postás bácsitól szóval én is online leszek ezentúl csak ajánlani tudom magam a multit reálisan normálisan fogom játszani.
Aki akar velem multizni írjon egy pm et az msn címével felveszem és ott majd megbeszéljük.
Hunter of Deer
ha valaki AGP-rol all at annak szinte erdemes mindent cserelni 😊 mert ha uj lap akkor mar uj proci + ram is kell stb stb...

valaki megtudna nekem mondani hogy hova kell onteni a silozott kukoricat a modsourceos mapnal?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

allock
ha az alaplapod nem támogatja a pci express akkor új alaplap is kell

#hhwnd

VERESS 96
nekem most a gépben egy 128 as van 😄 xD

G25 kormány problémára nem tudtok valamit a kormány minden jó csak a pedálok nem reagálnak egyikse
nem tom az a megoldás hogy simán kell vezetni autopilot nélkül
MANos Viktor
512-es de AGP... :S Aztmondják hogy a PCIexpress sokkal jobb, szóval majd akarok egy olyat venni, de most frissítettem a videókártyát de ugyan úgy szar 😞

Hunter of Deer
Egesz jo ez a modsourceos map, csak az a baj hogy az auto pilot kb mindenhol felakad / beesik / meghal mert annyira a szeleig van beultetve az egesz ... lehet inkabb maradok az alap map v2 nel.

Endre
A vidikártyád hány Megás? 256 kell min.

MANos Viktor
Õõ hát már elég rég 😄 De megpróbálom köszi! 😊

MaxPayne
Hy segít valaki a játék megrendelésében? vagy lehet már kapni nálunk is?

Endre
A bálákkal mi a helyzet? Láttam videón, némelyek behordták az egyik fészerbe, szépen felhalmozták. Mi a haszna, azonkívül, hogy lehet pakolgatni?
Na indítok egy multit, ha valakit érdekel Endre's game néven fut. Mindig így indítom.

próbálj csinálni egy videókártya frissítést sztem mikor volt régen?
MANos Viktor
Ez már egyre dúrvább, meg már a játék elsõ percétõl kezdve ilyeneket csinál de viszont eddig bírta elég sokáig miután elkezdte ezt csinálni:S Nem tudtok valami megoldást erre? =/

köszi
allock
megoldottam. 😊

#hhwnd

Hunter of Deer
az alap mapon megveszed a vetogepet es elmesz a telepre ahol kezdesz es az egyik haz mellett van egy raklap rajta zsakokkal. nah annal lehet feltolteni asszem R betuvel ha melle allsz.

a vetéses kérdésemre nem tud valaki segíteni?
allock
aki mkb bankos és megvette neten, írjon rám plz, kellene egy kis help 😊

#hhwnd

Hali nem tudjátok kaphato magyarországon az ls2011?
És ha kaphato akkor hol?
hogyan kell vetni nem bírok rájönni átrako utánfutóval kell feltölteni a vetõgépet vagy hogyan?
csak nem találtam meg a külömbségeket a két változat között
ugyan az a kettõ én a V5 ön nyomom az valamiért jobb lehet
És a Modsource v5 vagy a v4-en nyomod?