Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marko37
töröljétek köszi

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
[url=]

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
[url=]pont az i re
1 kis OFF

xmen0710
sziazstok!nem tudjátok miért nem lehet a lucernát bálázni mint a 2009-ben?elõre is köszi!

allock
giants editor nevü programmal, ingyenesen letölthetõ
4.1.7-es verzió kell a mostani játékhoz

link 1
link 2

#hhwnd

dávid 001
am tök jó a fórum

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
egy ucsó kérdés hogy lehet mapot gyártani magunknak?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

allock
ugyanúgy bemásolod a mods mappába a pályát mint egy traktort

#hhwnd

dávid 001
de õ csak 1x er játszot vele mikor megvete de mind aszt elmongyátok hogy lehet egyszere ketõ map a játékban mert látam hogy lehet

allock
érts már meg, 1 seriallal csak 1 ember tud felcsatkalkozni, hiába megadja a kódját, 1 helyre tutira fel se engedne, ha meg kiderül, hogy többen játszottok 1 kóddal, tiltólistára kerül

#hhwnd

allock
idefigyelj
1 eredeti seriallal csak 1 ember tud játszani
de most neked köszönhetõen a haverod serialja is tiltó listára kerül így egyikõtök sem fog játszani

#hhwnd

dávid 001
de neki nem kell a game õ csak megveszi meg ilyenek és videókat csinál azért kéne segicség de akkor hagyuk ha ilyenek vagytok

xmen0710
jó reggelt mindenkinek!a lucernát miért nem tudom bálázni mint a 2009-ben?

egy eredetitek van, vagy mindkettõtöknek van egy egy.mert egy gaméval csak egy ember tud mutizni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dávid 001
én nem cd kulcsot kérek az eredeti nálais ugyan ezvan õ tud vele multizni én meg nem az miért van

sziasztok,egy ilyen kérdésem lenne hogy csak teheneket lehet tartani vagy van lehetõség más állatok nevelésére is? a választ elõre is köszi
Hunter of Deer
Felesleges erolkodnod tuti hogy warezt kaptal haverodtol azzal meg ugyse fogsz multizni. es meg ha eredeti is lenne (vagy te azt hinned hogy az) akkor meg 100 hogy nem adnad ki a cd kulcsot itt ....

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

dávid 001
én menék ha tudnák

dávid 001
én annak írom aki tud segíteni

allock
jó lenne topik designnak? <#miaz>
katt ide aztán mondjátok meg a véleményt ide beírva :F

#hhwnd

tamás98
Válasz erre gomb!
Így nem lehet tudni kinek írod!

MAN TGA D20

Sziasztok!
A mai meló:

Arattunk egy kicsit

Útban a malom felé

A büszke ménes

Irány bálázni

A végsõ burítás

Aki akar velünk gamelni multiba az írjon nekem.
Remélem tetszenek a képek.
ÜDv.Totoo
Gerypapa 95
hoztam 3 rossz fotót 😊

dávid 001
és de

dávid 001
de amúgy a serial jó?

tamás98
1 hszben nem lehetne leírni?

MAN TGA D20

dávid 001
egyedül meg azért unalmas

dávid 001
még senki sem nézet fel?á

dávid 001
elkezd kaPcsólódni mind a gyereknél is utána aszt írja ki mint egy hamis serialnal

dávid 001
a gyerek aszt nem írtam

dávid 001
nem igaz megvettem a játékot egyik ismerõsõmtõl és nem tudok multizni ez miértvan szerintem a serial eredeti akkor bernák játszani vagy nem?az a szar a serial-ra gyanakszik mint ha hamis volna nála meg megy it a serial ezzel próbálkozok RSNBJ-54PRT-74LFD-B8TD2-MRNPZ ezzel pedig neki ment és nálamis ogyan aszt csinálta és eredeti a game aki tud segítcsen.ha it nem akkar az msn -címem [email protected]

Én meg szenvedtem a rapiddal...<#falbav><#vigyor><#taps>
Tescobetyár
A direct downloadot válaszd mert az a legjobb....És hát ott van sebesség is...<#vigyor2>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Igazad van, elfelejtettem a válasz gombot!

Köszönöm a feltöltést! Má' szedem is le! <#worship>
Tescobetyár
Aki szeretne csatlakozni majd a játékhoz azoknak egy kis segítség hogy meglegyenek a módok...<#email>

Egyeztetés céljából érdemes megbeszélést tartani msn-en mert én is szoktam dolgozni...<#vigyor2>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Tescobetyár
A válasz gombot használd mert nem tudni kinek szól a kérdés...

Amúgy feltöltöm a módokat és nemsokára adok linket.Majd akinek van kedve az csatlakozhat a játékhoz...Többi msn-en...<#email>

Ezeket a kiegészítõket nem tenné fel valaki egy tárhelyre egyben összecsomagolva?

Nagyon megköszönném!
Tescobetyár
Szép estét mindenkinek...<#wave>

hardcoron!!!!!!

az totál szopás de jó😄
sziasztok
Ti milyen nehézségi fokozatban mûvelitek a földet?
köszönöm a segitséget!
marko37
ja és kódot is ott fogsz találni

marko37
bontsd ki amit letöltöttél és abba lesz a képfájl

marko37
öööö olvass vissza

Üdv
kellene egy kis segitség!az a problémám hogy nem tudok berakni mapot,hiába teszem be a mods mapába nem jelenik meg a jatékba!mi lehet a gond?elöre is kösz a segitséget!
allock
akkor mit töltöttél le ha nincs képfájl?

#hhwnd

Üdv
Kérnék egy kis segítséget.Biztos egyszerû de mégse akar összejönni.Szóval Letöltöttem a 2011es játékot de sehogyse indul el.Hogyan kell telepíteni, hogy elinduljon?Annyit ír ki, hogy please insert game compact disc into your drive.Kép fájl viszont nem találok.
Ezt én is megkérdeztem. A hivatalos válasz szerint a magyar, dobozos változatban eleve benne van a legújabb patch, és a Giants vállalta, hogy a magyar megjelenéstõl kezdve mindig lesz külön patch a magyar nyelvû változatokra is.

Furcsán néznénk ki, ha az, aki magyar nyelvû változatot használ, nem tudna javítócsomagot telepíteni 😊

ZTM
Elméletileg automatikusan patchel majd, és a legfrissebb verzióval kapjuk kézhez...

allock
wingbest

A magyar verzióhoz, az angol és német patchek, hogy fognak felmenni? Vagy a sok tizenéves itt megveszi szájtátva az olcsón beszerezhetõ 1.0-ás játékot és se kép se hang onnantól tovább?

#hhwnd