Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Segítsetek!Ksözi
Ez melyik pályán készült?
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Egy egyszerû regisztráció szükséges, hogy elérd a letöltéseket.
A fórumokban pedig egy párszor leírták, hogyan kell betenni a "gépeket".
Lenne egy hatalmas kérésem!Most kezdtem el játszni a Farm Simulator 2011-el és nagyon adja.Kérésem veletek szemben az lenne,hogy adjatok nekem légyszives olyan oldalt ahol különféle cuccokat lehet letölteni a gaméhoz!jah és hova kell rakni?Köszönöm elõre is mindenkinek!!
Van még egy másik dolog is amire nem jövök rá, mégpedig az, hogy némely MTZ-nél ha beülök a fülkébe, akkor onnan kinézve eltünnek az árnyékok.
A kedvenc kombájnommal vannak problémák (CLAAS Dominator 86):
Amikor elindítom az autopilótát szépen teli rakja a magtárát, majd megáll kiengedett csõvel, de mikor mellémegyek póttal, akkor csak a mag 20%-át üríti, majd visszahúzza a csövet és indul tovább, persze nem sokáig, mert ismét megtelik. Más tipusú kombájnokkal mûködik rendesen, csak ezzel nem. A többi csak elindulás után húzza vissza a csövet.
Talán van valaki, aki tud segíteni. Elõre is köszönöm.
a fórum egész területén tilos a warez ala SG
nem kell nekik adni
Hogyan kapcsolható ki a forgalom?
Látogass el ide: ...My Games\FarmingSimulator2011. Itt keresd meg a savegames.xml-t, majd nyisd meg szövegszerkesztõvel. A "traffic density" értékét írd át 0-ra. Vagy ha éppen ellenkezõleg, nagyobb forgalmat szeretnél, írd át értelemszerûen nagyobb számra.
nem
igen, eredeti és fel patchelt játékkal
teljesen mindegy milyen a nyelv, beszerezhetsz akár egy angol nyelvû vagy magyar nyelvû telepítõt is bármelyik torrent oldalról a lényeg a kulcs, amit kaptál a német verziódhoz, menni fog mindegyikkel, csak ne add ki senkinek
olvass vissza, már le volt írva számtalanszor mit hogyan kell berakni, a séma ugyanaz
#hhwnd
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Megjött original németbõl a játékom 😮 az a baj hogy német nem tudtok valami magyarosítást-angolosítást??
És valaki leírnál hogy mit kell tudni a multirõl?
Elõre is köszi a válaszokat!
Üdv.: Roleee
(Team tagokat is keresek de csak olyanokat aki tud modellezni vagy vmi..)
http://ls2011mp.gportal.hu/
Mivel hogy nincs ki írva hogy a warez tilos ezért kitehetem nyugodtan!
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Játékon belül a gépek hangját lelehet valahogy némítani? Vagy lejjebb halkítani az egészet?
#hhwnd
Igazából csak azért akarok rá rakn, mert úgy kakasosabb a gép, jobban néz ki! :-)
Kösz a segítséget!
vagy rárakni modellezõprogiban, igazából nem értem miért kell hisz semmi haszna 😊
lsportálon vannak orrsúlyok
#hhwnd
Biztos lehet vhogy mert a képeken melyek itt is szerepelnek pl: a John Deere-en egy kicsit lejjebb is a saját orrsúlya van, nem pedig alap súlyok!
Köszi elõre is
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Multiplayerben nem lehet használni?
indítani kell egy új játékot, kiválasztod a nyelvet, megtöltöd szépen a pótot valamivel, majd insert megnyomása után lesz egy kis dombod
#hhwnd
valamilyen vetõgépet kéne keresned
#hhwnd
Megtudná mondani vki, hogy a letöltött gépekre, hogyan lehet a saját szép ellensúlyukat megszerezni, mert a képeken gyönyörû, de én csak hordót tudok rá tenni meg a többi alap súlyt!
jó barátomnak kellene elõre is köszönöm hellósztok!