23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#6104 tessék innen tudod őket leszedni :):)
1. képen lévő traki
2. képen lévő traki
Használd őket egészséggel -
és egy kérdés ,i tévő legyek ha 09-ből átrakott pótkocsi billentésnél a plató összezsugorodik? Előre is köszi havalakinek van valami ötlete erre természetesen ha érdekel valakit a pótkocsi ami a képen látható és meg lesz oldva ez a probléma vele akkor megosztásra kerülhet...
Caliph utána nézek hátha találok valamit róluk.... -
#6102 egy kék 82 es mtz-t vki meg tudna osztani? ls oldalon nem mennek a linkek sajna.
ez a 2 érdekelne:
-
#6101 lesz mivel hordani a bálákat ha minden jól megy:):)
-
-
#6099 ez a topik ezért van segítségkérés,módmegosztás stb.. szerintem -
#6098 Ezt nem lehetne chat-en megbeszélni? -
#6097 És még azt szeretném megkérdezni hogy traktoroknál hogy lehet az megoldani hogy az első tengely mozogjon mint pl a mezőgépes trakikba -
#6096 Várjuk legalábbis én várom -
#6095 azt gondolom hogy te is értesz hozzá ... nem vettem zokon én is csak másoltam::)nah de megyek is picit játszok aztán jönnek majd a képek ha minden jól fog menni -
#6094 És azt hogy lehet megoldani hogy a hidraulika ne mozogjon?
-
kobi14 #6093 A hidraulika cuccai figyelik a Rába elejét, és ilyenkor ha megdől az eleje,azt a hidraulika is követni fogja ez a rész lemaradt.én is tudok ezt azt nyugi nem kötekedésből írtam az előbb csak hogy ne érje meglepetés. -
#6092 figyu ez engem már nem érdekel én nem értek ehhez én csak bemásoltam... surci írta le ezt a megoldást és ő gondolom azért tud már valamit.... -
kobi14 #6091 Csak sajnos a hidraulika is mozogni fog. -
#6090 ezt a részt kikeresni a traktor250.xml nevű fájlban és a => rotLimit="0 0 0" helyére ezt írja be => rotLimit"0 0 10" , így a rábánk eleje-hátulja 10 fokos szögben fog egymástól mozogni,az adott tengelyen. -
#6089 a mezőgépes Rábába melyik i3d-jébe keressem? -
#6088 surci-t idézem a talaj követős Rábáról!!
Aki a Rábát akarja talajkövetősre kreálni,annak a következő lépést kell megtennie:
<components count="2">
<component1 centerOfMass="0 -1.25 0" solverIterationCount="20" />
<component2 centerOfMass="0 -2.10 0" solverIterationCount="20" />
<joint component1="1" component2="0" index="6" rotLimit="0 0 0" transLimit="0 0 0" />
</components>
ezt a részt kikeresni a traktor250.xml nevű fájlban és a => rotLimit="0 0 0" helyére ezt írja be => rotLimit"0 0 10" , így a rábánk eleje-hátulja 10 fokos szögben fog egymástól mozogni,az adott tengelyen... (x,y,z) hátul ütője: hogy a hidraulika cuccai figyelik a Rába elejét, és ilyenkor ha megdől az eleje,azt a hidraulika is követni fogja,,, van rá megoldás,majd máskor azt is leírom
-
#6087 Lájk, LÁJK LÁJK!! -
#6086 tudom hogy attól tudom olvasni. Csak így kérdést nem tudok feltenni:/
És azt nem tudod hogy hogy lehet megcsinálni hogy a kukorica ne összevissza legyen vetve hanem sorjába? -
#6085 én a haladás tsz mapon játszok,és abba csináltam egy egészen jó bála leadot is. -
#6084 Szar volt az url:S -
#6083 Itt van információ a JánoshalmaByDavid001 mapról De csak infó vann benne meg pár mod a pálya nincs benne Hotfile -
#6082 Szerintem ő írni is akar -
kobi14 #6081 A fórumot tudod olvasni reg nélkül is. -
#6080 Mondom neked hogy írj nekik még1-szer mert nem mindig veszik észre:) -
#6079 csak sajnos a portalra nem vagyok beregelve:S -
#6078 Jah jah igaza van gabinak ELÉGÉ kellemeset csalódtam :D -
#6077 ám amugy szivesen látunk itt a fórumon!akár segitséggel,akár képekkel is -
kobi14 #6076 Oké rendben. -
#6075 a v.i.p helyet légyszi ird máskor hogy saját.ezt a szót sosem szerettem. -
kobi14 #6074 Semmit mivel vip. -
#6073 Kár :S
-
#6072 Áh nekkem kell ez mitt kel csinálnom hogy megkapjam? -
kobi14 #6071 Mivel ez át van alakítva hogy tudja. -
#6070 persze,mert a mienk nincsen megpiszkálva Dávid! -
#6069 NEkem megvan az mgpack és ilyet nem tud a rába -
#6068 Az Őstermelő barátok mappjának 3. javításáról hallott már valaki? Nagyon várom4 Az általam tesztelt pályák közt ez a legjobb! Csak ajánlani tudom mindenkinek! -
kobi14 #6067 Sajnos én Baloghtól kaptam a rábát+mg packos is,így nem sajna a modját nem árulhatom el,de Surci leírja a másik fórumon a Mezőgép pack az LS Portáltól topikba. gondolom erre gondoltál:
-
#6066 Kipróbáltam, de gondok voltak a nézetekkel és ferde is volt nálam az egész jármű! -
#6065 Találtam egy szépen kidolgozott kisteherautót:
http://www.uloz.to/10472798/valdai-zip
Azonban amikor kiszállok belőle kinyílnak az ajtajai és úgy is maradnak.
Meg lehet ezt javítani? Nagyon igényesen megszerkesztett jármű!
Ha tudtok segítsetek!