23835
  • gyurka666
    #6118-ben van az utcsó pótkocsi a Krone-ról sajna nem tudok linket adni:S
  • nono28
    Ezt a két pótot valaki belinkelné?
  • gyurka666
    jó képek:):) lassan jövök én is a kontrával:):)
  • allock #6181
    jó az a pót
  • Krisztian95
    De ezt a szöveget csak a 2009 -nél írja ki a 2011 nél például csak annyit ír ki hogy az adatok elvesztek amelyekkel éppen dolgozott
  • dávid 001
    Akkor egyik ötletem hogy valami hiányzik a játékból
  • Krisztian95
    Szerintem az xp-n rajta van minden frissítés és a videókártya drivere is a legfrisebb
  • dávid 001
    Nice
  • Rikcsoo

• dávid 001
    Akkor jó :D
  • allock #6174
    az nem számít.
    nem azért nem megy
  • allock #6173
    hát, nekem is eredeti telepítőfájlok vannak csak a további része nem kóser
  • Krisztian95
    Ezt pontosan nem tudom mert nekem másolták de szerintem nem eredeti az xp
  • dávid 001
    nekem win7-van és a számítógépesünknek eredeti és ő rakja fel
  • allock #6170
    esetleg windows updatéról felrakhatnál minden frissítést, SP csomagokat is aztán egy videókártya drivert és kész
  • allock #6169
    miért, nektek eredeti?
  • dávid 001
    Ha véletlenül nem értenéd kobit akkor mondom hogy mire gondol hogy nem eredeti hanem tört szar verzió!
  • kobi14
    guberált xp-d van?
  • Krisztian95
    Rendben várok esetleg nem tudtok valakit innen aki még jól ért ehez. És kössz a segítséget
  • dávid 001
    Passz mi nem tudjuk na várj hátha jön más valaki
  • Krisztian95
    Nekem AMD Sempron(tm)3000+ 1,81GHz-es processzorom van amugy meg hogyha most ez a baja akkor régebben miért működött a játék?
  • péistike
    akkor szerintem a procid lesz kevés hozzá mert Intel P4 2Ghz, vagy Amd Athlon 2400+ kel hozzá
  • Krisztian95
    A videokártya 512MB-os ATI Radeon x1650 series
  • péistike
    szerintem a proci kevés hozzá

a vidikarid hány gb-os?
  • dávid 001
    simulatorok
  • Krisztian95
    Mik azok a simek?
  • dávid 001
    Akkor a géped nem bírja a simeket
  • Krisztian95
    De vajon mit? Az xp-n biztos nem mert mint mondtam mikor újratelepítettem a gépen az xp-t és felraktam a játékot ugyanezt csinálta.
    egyépként régebben néztem nem csak ennél a játéknál csinálja hanem például az euro truck simulatornál is vagy a haulin-nál stb..
  • dávid 001
    Akkor a gépen elálítottál valamit
  • Krisztian95
    A teljes törlés sem hozta meg az eredményt, ugyanazt csinálja.
  • Rikcsoo
    Igen:)
    Köszönöm!
  • John Deere 6030
    Valaki tudna olyan linket adni ami turbos mtz és hangján lehet halani..
  • gyurka666
    MTZ
    zts16245
    zetor_12045
    Remélem ezekre gondoltál:)
  • Rikcsoo
    Gyurka666
    Amit linkeltél ott szétnéztem belinkelnéd nekem arról ezt?
    (Meg még van egy "felvillanyozot" Zetor 12ezres vagy 16ezres is még azt lécci:)
    Köszönöm szépen!
  • péistike
    most találtam a motor beállításait üzemanyagtank kapacítását lehet vel változtatni meg ami benne van! Érdemes elolvasni!

1.) Kerékkel kapcsolatos dolgok:
    autoRotateBackSpeed="2.5" – Megadja, h a kormány elforgatása után milyen gyorsan jut vissza az alapállapotába. 2.5 = alapértelmezett érték - 0 = kikapcsol
    rotSpeed="70" – A kormányzás sebességét adja meg.
    rotMax/Min – Megadja, h fokban mennyire fordítható el a kerék. 34/-34 = alapértelmezett érték – Fontos, h ugyan azt az értéket adjuk meg negatívban és pozitívban is.
    drive mode – 1-> A hajtott tengely a hátsó, 2-> összkerékhajtás, 3-> nincs hajtott tengely
    driveNode = A látható kerekek indexe.
    radius – A kerék sugarát ’adja meg’. Abban az esetben kell piszkálni, ha a kerék belesüllyed a betonba, vagy ha ’lebeg’.
    deltaY – A tengely középpontját a kerék középpontjába helyezi át. A density, spring és suspTravel befolyásolja. Csak nagyon kis léptékben módosítsd (0.01-0.1).
    suspTravel = Megadja a rugózás mértékét.
    spring = A rugózás keménységét adja meg. Minél kisebb az érték, annál puhább a rugózás.
    damper= Ezen érték változtatásával még puhábbá tehetjük a rugózást.
    mass = A kerekek tömegét adja meg. Az értékek jobb, ha megegyeznek.
    lateralStiffness= A gép imbolygásának csökkentéséért felel, minél nagyobb az érték, annál kevésbé imbolyog.
    2.) Motorral kapcsolatos dolgok:
    minRpm – Megadja azt a minimum fordulatszámot, ahol a mod már elindul. Óvatosan, mert ha magas értéket írunkbe, akkor úgy indul el, mintha kilőtték volna.
    maxRpm = Megadja azt a maximum fordulatszámot. Azért van három érték, mert egyes sebességi fokozatokhoz (1-3-as gomb) külön kell beállítani.
    maxTorques – Az az erő, ami a 4 sebességfokozatban felhasználható maximum.
    brake force = A fékezés erősségét módosíthatjuk ezzel.
    lowBrakeForceScale = A fékezés erőssége, abban az esetben, amikor aktívan nem fékezünk, csak hagyjuk gurulni a gépet.
    lowBrakeForceSpeedLimit = Meghatározza, h mekkora sebességnél aktiválódik a „lowbrakeForceSpeedScale" ’parancs’.
    accelerations = A kigyorsítás késleltetésének mértékét adja meg, vagyis amikor például az egyes sebességfokozatból kettesbe váltunk.
    forwardGearRatio = "2.5 2.7 3.1" – Minél magasabb az érték, annál gyorsabban megy a gép ugyan azon a fordulatszámon. 3 érték a három sebességfokozat miatt van.
    backwardGearRatio = "2.02" - Minél magasabb az érték, annál gyorsabban megy a gép hátrafele ugyan azon a fordulatszámon.
    differentialRatio = Egyszerűen nem értem mi ez, de ’1’-es értéket ajánlanak.
    rpmFadeOutRange = Meghatározza a maximális sebességet, amit át nem léphet a gép.
    deceleration = A fordulatszám esésének mértékét adja meg.
    backwardDeceleration = A fordulatszám esésének mértékét adja meg hátramenetben.
    3.) Egyéb:
    fuelCapacity = Üzemanyagtartály kapacitása
    fuelUsage = A gép fogyasztását határozza meg.
    downForce = Leszorító erőt határozza meg, ami hat a gépre.
  • Krisztian95
    Persze régebben tökéletesen ment. Csak egy ideje csinálja ezt.
  • dávid 001
    Jah :S De egyálalán futtot a játék?
  • péistike
    Két kérdésem lenne még vagyis három az előzővel együt.

1. valaki tud átrakni ls2009-ből módokat ls2011-be?
    2. valaki tudna linkelni nekem IH 6ekfejes ekét?

előre is köszönöm!
  • Krisztian95
    Persze csak az ls-t törlöm le csak azt mondtam hogy régebben amikor az xp-t újraraktam és utánna a játékot akkor is kiírta
  • dávid 001
    Az xp-t hagyd csak az lst töröld le