23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#6184 #6118-ben van az utcsó pótkocsi a Krone-ról sajna nem tudok linket adni:S -
nono28 #6183 Ezt a két pótot valaki belinkelné? -
#6182 jó képek:):) lassan jövök én is a kontrával:):) -
#6181 jó az a pót -
Krisztian95 #6180 De ezt a szöveget csak a 2009 -nél írja ki a 2011 nél például csak annyit ír ki hogy az adatok elvesztek amelyekkel éppen dolgozott -
#6179 Akkor egyik ötletem hogy valami hiányzik a játékból -
Krisztian95 #6178 Szerintem az xp-n rajta van minden frissítés és a videókártya drivere is a legfrisebb -
#6177 Nice -
-
#6175 Akkor jó :D -
#6174 az nem számít.
nem azért nem megy -
#6173 hát, nekem is eredeti telepítőfájlok vannak csak a további része nem kóser -
Krisztian95 #6172 Ezt pontosan nem tudom mert nekem másolták de szerintem nem eredeti az xp -
#6171 nekem win7-van és a számítógépesünknek eredeti és ő rakja fel -
#6170 esetleg windows updatéról felrakhatnál minden frissítést, SP csomagokat is aztán egy videókártya drivert és kész -
#6169 miért, nektek eredeti? -
#6168 Ha véletlenül nem értenéd kobit akkor mondom hogy mire gondol hogy nem eredeti hanem tört szar verzió! -
kobi14 #6167 guberált xp-d van? -
Krisztian95 #6166 Rendben várok esetleg nem tudtok valakit innen aki még jól ért ehez. És kössz a segítséget -
#6165 Passz mi nem tudjuk na várj hátha jön más valaki -
Krisztian95 #6164 Nekem AMD Sempron(tm)3000+ 1,81GHz-es processzorom van amugy meg hogyha most ez a baja akkor régebben miért működött a játék? -
#6163 akkor szerintem a procid lesz kevés hozzá mert Intel P4 2Ghz, vagy Amd Athlon 2400+ kel hozzá -
Krisztian95 #6162 A videokártya 512MB-os ATI Radeon x1650 series -
#6161 szerintem a proci kevés hozzá
a vidikarid hány gb-os? -
#6160 simulatorok -
Krisztian95 #6159 Mik azok a simek? -
#6158 Akkor a géped nem bírja a simeket -
Krisztian95 #6157 De vajon mit? Az xp-n biztos nem mert mint mondtam mikor újratelepítettem a gépen az xp-t és felraktam a játékot ugyanezt csinálta.
egyépként régebben néztem nem csak ennél a játéknál csinálja hanem például az euro truck simulatornál is vagy a haulin-nál stb.. -
#6156 Akkor a gépen elálítottál valamit -
Krisztian95 #6155 A teljes törlés sem hozta meg az eredményt, ugyanazt csinálja. -
#6154 Igen:)
Köszönöm! -
John Deere 6030 #6153 Valaki tudna olyan linket adni ami turbos mtz és hangján lehet halani.. -
#6152 MTZ
zts16245
zetor_12045
Remélem ezekre gondoltál:) -
#6151 Gyurka666
Amit linkeltél ott szétnéztem belinkelnéd nekem arról ezt?
(Meg még van egy "felvillanyozot" Zetor 12ezres vagy 16ezres is még azt lécci:)
Köszönöm szépen!
-
#6150 most találtam a motor beállításait üzemanyagtank kapacítását lehet vel változtatni meg ami benne van! Érdemes elolvasni!
1.) Kerékkel kapcsolatos dolgok:
autoRotateBackSpeed="2.5" – Megadja, h a kormány elforgatása után milyen gyorsan jut vissza az alapállapotába. 2.5 = alapértelmezett érték - 0 = kikapcsol
rotSpeed="70" – A kormányzás sebességét adja meg.
rotMax/Min – Megadja, h fokban mennyire fordítható el a kerék. 34/-34 = alapértelmezett érték – Fontos, h ugyan azt az értéket adjuk meg negatívban és pozitívban is.
drive mode – 1-> A hajtott tengely a hátsó, 2-> összkerékhajtás, 3-> nincs hajtott tengely
driveNode = A látható kerekek indexe.
radius – A kerék sugarát ’adja meg’. Abban az esetben kell piszkálni, ha a kerék belesüllyed a betonba, vagy ha ’lebeg’.
deltaY – A tengely középpontját a kerék középpontjába helyezi át. A density, spring és suspTravel befolyásolja. Csak nagyon kis léptékben módosítsd (0.01-0.1).
suspTravel = Megadja a rugózás mértékét.
spring = A rugózás keménységét adja meg. Minél kisebb az érték, annál puhább a rugózás.
damper= Ezen érték változtatásával még puhábbá tehetjük a rugózást.
mass = A kerekek tömegét adja meg. Az értékek jobb, ha megegyeznek.
lateralStiffness= A gép imbolygásának csökkentéséért felel, minél nagyobb az érték, annál kevésbé imbolyog.
2.) Motorral kapcsolatos dolgok:
minRpm – Megadja azt a minimum fordulatszámot, ahol a mod már elindul. Óvatosan, mert ha magas értéket írunkbe, akkor úgy indul el, mintha kilőtték volna.
maxRpm = Megadja azt a maximum fordulatszámot. Azért van három érték, mert egyes sebességi fokozatokhoz (1-3-as gomb) külön kell beállítani.
maxTorques – Az az erő, ami a 4 sebességfokozatban felhasználható maximum.
brake force = A fékezés erősségét módosíthatjuk ezzel.
lowBrakeForceScale = A fékezés erőssége, abban az esetben, amikor aktívan nem fékezünk, csak hagyjuk gurulni a gépet.
lowBrakeForceSpeedLimit = Meghatározza, h mekkora sebességnél aktiválódik a „lowbrakeForceSpeedScale" ’parancs’.
accelerations = A kigyorsítás késleltetésének mértékét adja meg, vagyis amikor például az egyes sebességfokozatból kettesbe váltunk.
forwardGearRatio = "2.5 2.7 3.1" – Minél magasabb az érték, annál gyorsabban megy a gép ugyan azon a fordulatszámon. 3 érték a három sebességfokozat miatt van.
backwardGearRatio = "2.02" - Minél magasabb az érték, annál gyorsabban megy a gép hátrafele ugyan azon a fordulatszámon.
differentialRatio = Egyszerűen nem értem mi ez, de ’1’-es értéket ajánlanak.
rpmFadeOutRange = Meghatározza a maximális sebességet, amit át nem léphet a gép.
deceleration = A fordulatszám esésének mértékét adja meg.
backwardDeceleration = A fordulatszám esésének mértékét adja meg hátramenetben.
3.) Egyéb:
fuelCapacity = Üzemanyagtartály kapacitása
fuelUsage = A gép fogyasztását határozza meg.
downForce = Leszorító erőt határozza meg, ami hat a gépre. -
Krisztian95 #6149 Persze régebben tökéletesen ment. Csak egy ideje csinálja ezt. -
#6148 Jah :S De egyálalán futtot a játék? -
#6147 Két kérdésem lenne még vagyis három az előzővel együt.
1. valaki tud átrakni ls2009-ből módokat ls2011-be?
2. valaki tudna linkelni nekem IH 6ekfejes ekét?
előre is köszönöm! -
Krisztian95 #6146 Persze csak az ls-t törlöm le csak azt mondtam hogy régebben amikor az xp-t újraraktam és utánna a játékot akkor is kiírta
-
#6145 Az xp-t hagyd csak az lst töröld le