23835
  • dávid 001
    Én olyat töltötem le hogy a feltelepítésnél kódot utána már ki lehet szedni belőle.mert így olvastam!
  • kobi14
    Profarmhoz sose lesz key mert akkor a multinak lőttek vagy mi.
  • rokshow
    Helló! Aki tudna nekem segíteni és segítőkész ember az vegyen már fel msn-re /[email protected]/ mert kiborítanak ezek a módok :(!!! Estére leszek olyan 7 óra után! Előre is köszönöm, sziasztok!
  • gyurka666
    én is így vagyok vele megvan isoba de egy fránya keyt nem találok hozzá:S
    nah igen kis képekbe rakjuk ide be a fórumra még jó hogy az abload -nál van ilyen lehetőség....
  • dávid 001
    igaz én se találtam
  • Rikcsoo
    Profarmot?már 1honapja megvan netről töltöttem de serialt már nehezebb hozzá "találni"
  • dávid 001
    Akkor jó csak mondom szólok nehogy valaki mást hibáztasson.De szép képek téleg külön köszönöm az ifákat :D én meg megtaláltam neten a profarmot
  • dávid 001
    hg de ő az csak mondom hogy egy picit megsokasodtak a képek de tőlem aszt csináltok amit akartok csak lehetne kisebb vagy kevesebb
  • Rikcsoo
    Nekem 3megás van és sec perc alatt betölti..:D
  • gyurka666
    jah értem én még mondjuk nem vettem észre hogy vissza húzná nálam a fórumot...
  • Rikcsoo
    LOL
    Eddig még több kép volt..!
    Na meg nem Gogabi a HZ?..
  • dávid 001
    Azzal nincs olyan baj csak anyíra le húzza a fórumot(allig tölt be) hogy az ihaj pedig szép képek csak egy a baj velle hogy nekem bellasúl és pedik 5 megás netem van
  • gyurka666
    miért kéne kevesebb képet feltenni nem értem eddig is voltak ide felrakva képet.. nem értem mi a gond azzal ha egy fórumra raksz fel képet....
  • dávid 001
    Egy kérés lehetne kevesebb kép? mert nagyon sok van!
  • xanderbor
    E514 is hozza meretezve a mezogep pack E516 hoz,csupan 8 centi kulombseg volt a ket gep magassagaban,csak szelessegben volt joval keskenyebb meg hosszusagban az E514
  • gyurka666

• péistike
    privit amit küldtél nem rakta bele a leírástxD
  • péistike
    egy nagyon picit németet tanulok:D

de vegyél fel emesére:D
  • gyurka666
    nos hát nekem is sikerült átrakni egy ekét de sajna a script miatt nem tudom használni... próbálok rájönni vagy körbe kérdezni hogy is megy ez de nem igazán kapok rá választ a másik fórumon sem:S amúgy nem nagy szám megtanulni hogy is miként kell átrakni elküldöm neked a leírást mit hol kell átírni de előre szólók hogy egy nagyon pici angol tudás kell hozzá.):)
  • péistike
    ekéről meg tárcsákról lenne szó meg ilyenek. egyébként én is megakarom tanulni mert nem akarok mindig mást megkérni
  • talloli
    Én is jártam már így.
    Ha jó helyre másoltad be (mods mappa) akkor ellenőrizd, hogy zip kiterjesztésű-e a file, valamint jól van-e kicsomagolva. Lehetőleg egyezzen a file neve a benne lévő xml file nevével. Ne legyen benne szóköz és lehetőleg rövid legyen a neve!
  • gyurka666
    Egy újabb pótkocsi jött ma hozzám:)

péistike juttasd el hozzám valahogy a gépeket és megpróbálom neked átrakni:):)
  • gyurka666
    hát ha ráérsz vegyél fel emesére ha gondolod és ott elintézzük:)
  • Zsolt7411
    Sziasztok.

Nekem is kéne egy kis segitség.Még pedig az hogy a belső kamera nézetet hogy lehetne hátrébb helyezni mert némelyik trakiba nagyon mellre veszi a kormányt én pedig szeretem ha a müszerfalat is lehet látni.Válaszokat előre is köszönom.
  • rokshow
    Sziasztok!! Azt szeretném kérdezni hogy töltöttem le módokat / trakikat, munkagépeket/ stb és a fele sincs benne a játékban :(!! Miért van ez??? Pedig biztos letöltöttem vagy 30 dolgot de jó ha a fele megvan!!! Valamint a Class Xerion 2 km/h val megy!!!!! Ez igen
  • péistike
    Valaki tudna nekem segíteni ls 2009-ből átrakni módokat ls 2011-be? Előre is köszönöm!
  • Rikcsoo
    Segítsek?
  • péistike
    Szép jó reggelt mindenkinek!
  • tviktor91
    Megmíveltétek a földjeim jobbágyok?
  • gyurka666
    tennék rá ha ahhoz értenék is:S
  • Rikcsoo
    Rakj rá másikat.
  • gyurka666
    Nem mostani kiadás csili-vili nagyon alap traki még anno a 09-be váltós volt nos így a 11-be már nincs váltó benne (nem is kell nagyon nekem)
    aki igényt tart rá jelezze és szívesen elküldöm neki ha esetleg felszeretné még jobban turbozni/skinezni stb...
  • gyurka666
    gondoltam hogy lesz itt is pár embernek aki tetszik az mtz-é:):) már csak aza fránya fehér kipufogó csúnyítja el:S
  • Rikcsoo
    Jaja lehet nagy a pot neki:D
    Amúgy az első képen lévő MTZ nagyon pofás bejövős!
  • gyurka666
    hát kontra nem is lesz belőle újabb gépet jöttek át a 11-be:)
    (persze van még mit javítani rajtuk...mondjuk nem tom miért nem megy a termény az eb pótkocsiba..jah és az Mtz-nek elég furcsa színű a csőve:):) nah de sebaj ...idővel mindenre rájövök:)

(Bár lehet hogy az utsó képen lévő pót picit nagy az Mtz-nek:)
  • Rikcsoo
    Esetleg valaki tudja a map nevét?

• talloli
    Az Őstermelő barátok mappjának 3. javításáról hallott már valaki? Nagyon várom. Az általam tesztelt pályák közt ez a legjobb. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
  • Rikcsoo
    Várom a kontrát!:D
  • gyurka666
    Pár újdonság amit ismét találtam:)

Letöltés (mind2 IFA +pót )

Letöltés (Természetesen a Pótkocsira vonatkozik a link)
  • dávid 001
    csak most csak neked :D