23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#6225 Én olyat töltötem le hogy a feltelepítésnél kódot utána már ki lehet szedni belőle.mert így olvastam! -
kobi14 #6224 Profarmhoz sose lesz key mert akkor a multinak lőttek vagy mi. -
rokshow #6223 Helló! Aki tudna nekem segíteni és segítőkész ember az vegyen már fel msn-re /[email protected]/ mert kiborítanak ezek a módok :(!!! Estére leszek olyan 7 óra után! Előre is köszönöm, sziasztok! -
#6222 én is így vagyok vele megvan isoba de egy fránya keyt nem találok hozzá:S
nah igen kis képekbe rakjuk ide be a fórumra még jó hogy az abload -nál van ilyen lehetőség.... -
#6221 igaz én se találtam -
#6220 Profarmot?már 1honapja megvan netről töltöttem de serialt már nehezebb hozzá "találni" -
#6219 Akkor jó csak mondom szólok nehogy valaki mást hibáztasson.De szép képek téleg külön köszönöm az ifákat :D én meg megtaláltam neten a profarmot -
#6218 hg de ő az csak mondom hogy egy picit megsokasodtak a képek de tőlem aszt csináltok amit akartok csak lehetne kisebb vagy kevesebb -
#6217 Nekem 3megás van és sec perc alatt betölti..:D -
#6216 jah értem én még mondjuk nem vettem észre hogy vissza húzná nálam a fórumot... -
#6215 LOL
Eddig még több kép volt..!
Na meg nem Gogabi a HZ?.. -
#6214 Azzal nincs olyan baj csak anyíra le húzza a fórumot(allig tölt be) hogy az ihaj pedig szép képek csak egy a baj velle hogy nekem bellasúl és pedik 5 megás netem van -
#6213 miért kéne kevesebb képet feltenni nem értem eddig is voltak ide felrakva képet.. nem értem mi a gond azzal ha egy fórumra raksz fel képet.... -
#6212 Egy kérés lehetne kevesebb kép? mert nagyon sok van! -
xanderbor #6211 E514 is hozza meretezve a mezogep pack E516 hoz,csupan 8 centi kulombseg volt a ket gep magassagaban,csak szelessegben volt joval keskenyebb meg hosszusagban az E514 -
-
#6209 privit amit küldtél nem rakta bele a leírástxD -
#6208 egy nagyon picit németet tanulok:D
de vegyél fel emesére:D -
#6207 nos hát nekem is sikerült átrakni egy ekét de sajna a script miatt nem tudom használni... próbálok rájönni vagy körbe kérdezni hogy is megy ez de nem igazán kapok rá választ a másik fórumon sem:S amúgy nem nagy szám megtanulni hogy is miként kell átrakni elküldöm neked a leírást mit hol kell átírni de előre szólók hogy egy nagyon pici angol tudás kell hozzá.):) -
#6206 ekéről meg tárcsákról lenne szó meg ilyenek. egyébként én is megakarom tanulni mert nem akarok mindig mást megkérni -
#6205 Én is jártam már így.
Ha jó helyre másoltad be (mods mappa) akkor ellenőrizd, hogy zip kiterjesztésű-e a file, valamint jól van-e kicsomagolva. Lehetőleg egyezzen a file neve a benne lévő xml file nevével. Ne legyen benne szóköz és lehetőleg rövid legyen a neve! -
#6204 Egy újabb pótkocsi jött ma hozzám:)
péistike juttasd el hozzám valahogy a gépeket és megpróbálom neked átrakni:):) -
#6203 hát ha ráérsz vegyél fel emesére ha gondolod és ott elintézzük:) -
Zsolt7411 #6202 Sziasztok.
Nekem is kéne egy kis segitség.Még pedig az hogy a belső kamera nézetet hogy lehetne hátrébb helyezni mert némelyik trakiba nagyon mellre veszi a kormányt én pedig szeretem ha a müszerfalat is lehet látni.Válaszokat előre is köszönom. -
rokshow #6201 Sziasztok!! Azt szeretném kérdezni hogy töltöttem le módokat / trakikat, munkagépeket/ stb és a fele sincs benne a játékban :(!! Miért van ez??? Pedig biztos letöltöttem vagy 30 dolgot de jó ha a fele megvan!!! Valamint a Class Xerion 2 km/h val megy!!!!! Ez igen -
#6200 Valaki tudna nekem segíteni ls 2009-ből átrakni módokat ls 2011-be? Előre is köszönöm! -
#6199 Segítsek? -
#6198 Szép jó reggelt mindenkinek! -
#6196 Megmíveltétek a földjeim jobbágyok? -
#6195 tennék rá ha ahhoz értenék is:S -
#6194 Rakj rá másikat. -
#6193 Nem mostani kiadás csili-vili nagyon alap traki még anno a 09-be váltós volt nos így a 11-be már nincs váltó benne (nem is kell nagyon nekem)
aki igényt tart rá jelezze és szívesen elküldöm neki ha esetleg felszeretné még jobban turbozni/skinezni stb...
-
#6192 gondoltam hogy lesz itt is pár embernek aki tetszik az mtz-é:):) már csak aza fránya fehér kipufogó csúnyítja el:S -
#6191 Jaja lehet nagy a pot neki:D
Amúgy az első képen lévő MTZ nagyon pofás bejövős! -
#6190 hát kontra nem is lesz belőle újabb gépet jöttek át a 11-be:)
(persze van még mit javítani rajtuk...mondjuk nem tom miért nem megy a termény az eb pótkocsiba..jah és az Mtz-nek elég furcsa színű a csőve:):) nah de sebaj ...idővel mindenre rájövök:)
(Bár lehet hogy az utsó képen lévő pót picit nagy az Mtz-nek:) -
#6189 Esetleg valaki tudja a map nevét?
-
#6188 Az Őstermelő barátok mappjának 3. javításáról hallott már valaki? Nagyon várom. Az általam tesztelt pályák közt ez a legjobb. Csak ajánlani tudom mindenkinek! -
#6187 Várom a kontrát!:D -
#6186 Pár újdonság amit ismét találtam:)
Letöltés (mind2 IFA +pót )
Letöltés (Természetesen a Pótkocsira vonatkozik a link) -
#6185 csak most csak neked :D