23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#6277 köszi szépen :):) már csak a pótok kellenek és indulhat a játék:):) -
#6276 ennyi -
#6275 :D igazad van :D van egy mondás :D ha a paraszt nem sz....ik akkor ..... nem eszik :D -
#6274 Köszönjük:)
Parasztok?Inkább vagyok "paraszt" mint Budapesti!
Na meg ha nem lennének "parasztok" te nem tudnál mit enni! -
#6273 Meg a jó k**** édes a**** az elkorcsult.
Ez volt az utolsó hsz mára.
Cső parasztok! -
#6270 ott a pont De a szülőket haggyuk ki nem tehetnek róla hogy ilyen elkorcsosult gyerekük van :D -
#6269 Fejezd be!vagy ki foglak tiltatni! -
#6268 úgylegyen! Ámen! -
#6266 Sztem Tamás98 neked kéne le állnod!Mert kezdem unni a fejed!.még egy ilyen viselkedés és meg lesz az eredménye! -
#6265 Abba vagyok benne amibe benne akarok lenni... Elvégre nem te vagy az anyám!!! Úgyhogy -
#6264 Miért nem tudsz normálisan beszélni?itt látszik meg a szülői nevelés!! -
#6260 Tamás98!Fejezd beee! -
#6259 Oké papa,meglesz.(seggfej) -
#6253 köszönyük nagyon hálás vagyok ÉN ez nagyon jó :D
-
kobi14 #6252
Model: Nickel77
Textura: Nickel77
Script: HZ888
Edit:Kenny85
LS11:kobi
letöltés -
#6251 Ezzel aszt értem hogy vannak mű tehenek és az épület közepén be lehet menni és oda is lehetne önteni silót -
#6250 A pályában legyen etető mod? -
#6249 gyurka666: Ha vagy gyere föl emesére köszíí -
kobi14 #6248 épp tesztelés alatt áll :) -
#6247 Kivételesen én is várom:)
Mert nincs egy nyamvat vetőgépemse..
Ugye a két oldalsó szárnyat kilehet nyitni?:) -
#6246 Oks várom hogy milyen :D -
#6245 köszi a gyors helyzet jelentést... tudom néha nálam sem nyissa meg a sílosat az a fránya ge... nah mind1 úgy sem nagy szám az a sílós pótkocsi:):) -
kobi14 #6244 Ja és persze tesztelés után megosztom a ih6000 dupla vetőgépet mert a sima már megvan osztva. bocs a dupla hsz-ért -
kobi14 #6243 3 potot küldtél a silos-al az a baj hogy a Ge-tor nem nyissa meg :S hiba a másikkal wackenhut már találkoztam és a plane rosz szenvedtem már vele eleget az eb meg már jó. -
#6242 Széééép ezzel elmondtam minden egyes dicsérésemet nagyon jó vagy :D -
#6241 ügyi vagy gondolom csak saját célra raktad át.. ám a küldeményemmel mi a helyzet?(nem szűrgetni akarlak csak egy kérdés... -
kobi14 #6240 1:30 óra szenvedés után meglett az eredmény:
-
#6239 NE VITATKOZZATOK MÁR.MINDENKI ELFÉR ITT CSAK ANNYIT KÉREK MINDENKITÖL,LEGYEN NORMÁLIS FÓRUMOZÓ!!. -
#6238 Erre csak ezt:)
Senki pártját nem fogom..!
Engem is elküldtek a büdös picsába mert nyomorék az összes ott..:)
életükbe nem ültek kamionba de azért osszák az észt:D(Természetesen vannak kivételek:)
Na de OFF vége pls thx! -
#6237 -
#6236 -
#6235 nem kell vele foglalkozni azt ennyi :):)okos enged szamár szenved elmélet....:) -
#6233 Aszt hogyan lehet megcsinálni hogy néme-ik traki az igaziak után legyenek pl a rakodó után lenne egy mtz? mert láttam hogy egy new hollan van utna -
#6232 :D jah én is kipróbálnám -
#6231 nem csak te vagy így vele... -
kobi14 #6230 dlc-ket kiprobálnám szivesen -
#6229 már mint úgy értem hogy szerintem sem lesz key a profarmhoz mert érdekes hogy ahoyg te is írtad kb 1 hónapja nincs hozzá key... -
kobi14 #6228 Hát nem hiszem mivel mikor kijött az Ls11 azon mod 1-2 nap és volt key a profarm meg már 1 jó ideje kijött és nincs key, mint ahogy dlc letöltés sincs. -
#6227 Nem tudtam h fórumon ki lehet valakit utálni..elég érdekes életed lehet :DD -
#6226 Gondolom úgy van megcsinálva mint az ls hogy multizni tudj csak eredetivel lehet... csak annyi hogy az ls11-hez van sima kód is amivel viszont no multi... ügyesek ezek már...