Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csá. 😄
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy amikor rá megyek a Többjátékos módra akkor valami frissitést kér azt honnan tudom letölteni.
Igaz hogy van ott egy olyan, hogy frissités Letöltése a játékon belül, de onnan nem megy.
Ha valaki tudna linkelni egy Letöltési portált vagy valami akkor azt megköszönném.
És a játék nekem magyar. Lehet ez számít.
Elõre is kössz. GrenShadow
Gerypapa 95
Hoztam megint 3 fotót 😊

egy kép a bociról 😄DD

Mitsurob
Én lassan falnak megyek..
Ezek az abloados generált linkek is egyik fórumra jók, másikra nem...

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Mitsurob
Izéé..képek:

Csá.
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy amikor rá megyek a Többjátékos módra akkor valami frissitést kér azt honnan tudom letölteni.
Igaz hogy van ott egy olyan, hogy frissités Letöltése a játékon belül, de onnan nem megy.
Ha valaki tudna linkelni egy Letöltési portált vagy valami akkor azt megköszönném.
És a játék nekem magyar. Lehet ez számít.
Elõre is kössz. GrenShadow
Mitsurob
Jó, lehet hogy én vagyok a hülye, lehet is utálni.
Gondoltam feldobja a topicot, meg nekem se árt a reklám, így miért ne..
Hogyha nem tetszik, akkor írjátok meg Regienek és leveteti.
Sõt át is adom neki az üzeneteket.
Peace!

Képek:

Gerypapa 95
igazán nincs mit 😊 csak a véleményemet mondtam el .. amit persze teljesen szabad . Sajnos nem ismerlek , de elég volt ennyi a megnyílvánulásod eddig itt, ebben a topicban ami alapján én sajnos megítéltelek ! Számomra ez egy kicsit meredek hogy idejösz és HG nélkül szervezkedsz itt ..

Mitsurob
Kössz a kedvességet, "barátom"!

Gerypapa 95
<#eljen><#eljen>
#2164 : nem lenne roszabb mint ez a mitsu gyerek

Kenny85
na majd pont te leszel itt HG

kis idegbeteg 15 éves hülyegyerek.
hányszor is bannoltak téged?

Flanger
az azértmert a játék optimaliálja a teljesitményt hogy jól fusson a játék 😄
Heló! Egy érdekes problémám van! Vásároltam tehenet, de a mezõn nem jelenik meg, holott a tej termelõdik a tartályba. Miért nem látható? Továbbá szintén a mezõnél az etetõvájú és a trágyatároló közötti részbe milyen terményt kell önteni? Köszi!
Kösz
Mitsurob
Lenyomod a T betût.

Köszönöm
Sziasztok!
Megmondanátok, hogy multiban hogyan tudok a többieknek írni!
FONTOS!
dávid 001
aláltam olyat hogy tsz map edit leszedtem be akartam másolni a tsz mapra hogy a siló jó legyen meg ezaz de nem engete még megse bírtam nyitni mert hobás akinek megvan tökéletesen aaz agyon legyen szives egy linket vagy maga a dokumentumot erre az emailra [email protected]

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

xmen0710
sziasztok!nem tudjátok a ganyé mapon miért nem tudok vetni?elindulok megnyomom a b betût és utána irányíthatatlan a traktor és a vetõgép csak egy kis csíkba vet!nem tudjátok mi lehet a probléma?a választ elõre is köszi!

Elõször is TIPP: sokszor, sokat ne kérdezz, mert le fognak b..ni, olvass vissza!

Pár dolog amit tudok:
-A tanyád nem fejlõdik sehova, csak akkor ha vmi pályaszerkesztõ progival megváltoztatod
-Semmi szerszám, gép nem lesz több a jelen levõnél, de Te saját magadnak rakhatsz a játékba ezer féle gépet, szerszámot, egyebet,úgy, hogy MOD-ot töltesz le és tömörítve bemásolod a DOKUMENTUMOK/MY GAMES/FARMING SIMULATOR/MODS könyvtárba! Ezeket a játékon belül a P gomb megnyomása után a MODOK fülön fogod tudni megvenni!
Értem, köszönöm! a tanyám az magától fejlõdik (épületek) vagy én tudom majd elõbb utóbb fejleszteni! a shopban lévõ gépek, szerszámok ami most ott van enneél több nem lesz vagy majd idõvel lesznek még új gépek?
Annyi embered tud lenni, amennyi géped van ill. nem, mert vannak olyan tevékenységek melyeket nem tudsz kiadni. Pl: silózás, kaszálás, fûgyüjtés, stb!
Köszönöm!

Majd ha fejlõdök lesz több emberem?? vagy csak mindig ez a négy??
dávid 001
találtam olyat hogy tsz map edit leszedtem be akartam másolni a tsz mapra hogy a siló jó legyen meg ezaz de nem engete még megse bírtam nyitni mert hobás akinek megvan tökéletesen aaz agyon legyen szives egy linket vagy maga a dokumentumot erre az emailra [email protected]

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

A kukoricához külön vágóasztalt kell (Corn cutter). A szalmát be kell bálázni, majd a kezdõ farmon a futószalagra fel kell dobálni. Szerintem nem kapsz értük annyi pénzt, hogy megérje vele foglakozni, legalább is Hard fokozaton nem.
A kukorica mennyi idõ alatt érik meg?? a szomszéd mezõn már 2x arattam árpát, de a kukorica még nem jó, vagy azt a kezdõ kombájnnal nem lehet learatni? A szalmával mit kell csinálni, el lehet adni vagy arra szükségem van? Valami sugo nincs a játékon belül ami segít hogy mikor mit kell csinálni?
Mitsu szerintem rohadt jó lett a fejléc😄
VERESS 96
+1

allock
nekem teljesen mindegy mi van ott pláne, hogy milyen oldal van reklámozva

#hhwnd

Mitsurob
leszarom.
legalább a fejléc jó lett?

allock
te nagy tévedésben vagy, nem azt teszi ki amit te küldöl neki, ez nem errõl szól, hogy csak vele beszéled meg mit rakjon ki...mert neked ehez meg ahoz van kedved

attól, hogy õ kezdeményezte a témanyitást, és kb leszarta az egészet onnantól kezdve nem hiszem, hogy HG jogot érdemelne attól, hogy 1 csapatban vagytok, ahogy te sem

#hhwnd

Mitsurob
Szerintem ha Regie nyitotta, akkor kiteheti azt, amit megbeszélek vele.
Az meg elég fura lenne, hogy ha egy Lshungarys nyitja a topikot, akkor Lsportál logó van kinn. Ne vicceljünk már..
A reklám meg sosem árt..

Martinez01
xD Az errõl szó sincs😄. Én speciel azért jöttem ide, hogy megteremtsem a 2. mondatban lévõ körülményeket😄.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

allock
most csak azért idejöttetek HG jogért, hogy Lshungary-t reklámozzatok? <#alien>

a 2 oldal közötti rivalizáció itt senkit sem érdekel, csak az, hogy legyenek letöltési linkek meg általános segítség

#hhwnd

de elötte irjon privátban

aki akar jöjjön a Ganye Map lessz a mod map elöre elküldöm skypén vagy iwiw-en a modokat csinálunk 1multit!

abacss
Támogatlak

Martinez01
Jelöltethetem magam HG-nak?😛
Támogatók írhatnak xD😄.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
Szerintem bevan állítva a központi szerveren, hogy egy idõ tétlenség után szakítsa meg a kapcsolatot.(De nem biztos!)

abacss
Jo nemm kell visza engedett !!!!Mstmár játék tovább!!!!!

abacss
Lenne egy kérdésem onlinba játszotam, letetem a játékot elmentem ithonrol.hazaertem es nem figyeltem hogy fut a játek és ujbol elinditotam
.És most ki irja hogy a szervizkulcs szunetel probalja késöbb
!!Valaki járt mér igy??MIkor enged ujra játszani??

hogy kell használni a gianst editor 4.1.7-et???
valaki megmondja??

VERESS 96
Hát a vályuba 😄 tolass oda és öntsd bele azok meg szépen meg eszik!

Martinez01
Próbálj videókártya drivert frissíteni!

Martinez01
A silózott kukoricát tudod csak berakni méghozzé a silóba ott a teheneknéll (két beton fal közé ha nem tudnád 😄), az összegyûjtött füvet meg bele a vájúba.

Szevasztok! Az mitõl van hogy ilyen szürke falak jönnek be?
Hova kell tenni a kukoricát a bociknak?
Rendben, köszönöm!!
Gerypapa 95
azthiszem a termény érését nem lehet megnézni .. azt figyelgetned kell . a teheneknek legyen bent siló tengeri és fû a vályuba , ezek fontosak ugyanis csak így lesz jó minõségû és sok tejed . Ezt tudod elviszi a telej kocsi ( plusz bevétel )
a szalmás kérdésed kicsit megfogott .. mivel szednéd össze ha nem bálázóval ? 😊

Sziasztok!

Elnézést, de lenne egy pár hülye kérdésem! Hogy tudom megnézni, hogy egy adott földön mikor érik meg a termés? A teheneknél hol tudom megnézni hogy mire van szükségük? A szalmát csak bálázóval lehet betakarítani, hol lehet eladni? Valami sugó vagy segítség nincs a játékon belül???
A csajok meg le vannak szarva??? Hááát............<#levele>