23848
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#6330 Szerintem nincs olyan :S -
#6329 Te egyáltalán mivel csinálod a gépeket mert énis megakarok tanulni:D -
#6328 Valaki nem tudna linkelni olyan bálás ifát amiről nem esik le a bála ha elindulok vele? -
#6327 ajánlani** -
#6326 Jah de legalább bemutatta :D Kobi cserét fel szeretnék ajálani ha neked jó? ha igen akkor vprivibe írd meg ha nem akko meg sehogy :D -
#6325 Szerintem ezek mind vip modok:S:( -
#6324 Gratulálok cimbora te már tudsz gépeket gyártani :D a tolólapost lehet kérni? gondolom nem :S -
#6323 -
kobi14 #6322 Ezeket se a jézuska hozta 1-ső rábá-ból csináltam a többit saját célra
-
#6321 Én nem szócsatásztam csak én is a véleményemet mondtam jolvan neked nem tetszik engem nemhat meg mert nekem tetszik :D amúgy jó megfogalmazás -
#6320 Srácok!
Nem kívánok belemenni gyerekes szócsatába! Építő jellegű kritikákkal szoktam segíteni az új elemek létrehozását! Fikázni, indokolatlanul lehúzni senki munkáját nem szoktam!
Tisztelem és elismerem a minőségi munkát!
-
#6319 Ok,csak a véleményem mondtam el. -
#6318 NA szerintem elég lesz ebből hagyd rá nem éri meg neki nem tetszik ennyi :S -
#6317 Én eddig még nem láttam olyan gépet amit te csináltál volna.Ha van egy munkád akkor mutass róla képet,és majd összehasonlítjuk a Rábákat meg a munkádat.Nemhogy örülnél neki hogy volt olyan kedves és átrakta 09-ből és meg is osztotta,inkább itt fújozod. -
#6316 Barátom! A véleményem szubjektív!
Kipróbáltam, ilyennek találtam.
Voltak már ügyesebb próbálkozások is. Ha én nekiállok kreálni valamit, nem adok ki a kezem alól félkész munkát!
Elég szomorú, hogy a legtöbb feltöltött mod hibákkal vannak tele.
-
#6315 most neked van igazad.#6313 nem olyan könnyű gépeket átrakni nekem ez bőven megfelel majd én le skinezem. és jobban fog kinézni elég az hogy átrakta nekem eddig nem ment,
-
#6314 Csinálj te jobbat!Egyébként sztem azé,mert 09-ből lett átrakva. -
#6313 Kipróbáltam ezeket a Rábákat.
Elég gyengécskékre sikerültek. :-( -
#6312 Valaki tud linkelni egy sertés objektet? -
#6311 Ismét én,:
Aki a Rábát akarja talajkövetősre kreálni,annak a következő lépést kell megtennie:
<components count="2">
<component1 centerOfMass="0 -1.25 0" solverIterationCount="20" />
<component2 centerOfMass="0 -2.10 0" solverIterationCount="20" />
<joint component1="1" component2="0" index="6" rotLimit="0 0 0" transLimit="0 0 0" />
</components>
ezt a részt kikeresni a traktor250.xml nevű fájlban és a => rotLimit="0 0 0" helyére ezt írja be => rotLimit"0 0 10" , így a rábánk eleje-hátulja 10 fokos szögben fog egymástól mozogni,az adott tengelyen... (x,y,z) hátul ütője: hogy a hidraulika cuccai figyelik a Rába elejét, és ilyenkor ha megdől az eleje,azt a hidraulika is követni fogja,,, van rá megoldás,majd máskor azt is leírom.
Rem nem gond a készítőknek,hogy ezeket az infókat megosztom,de nagyon sokan kérdik,keresik az ilyen válaszokat!
surci írta gondolom bemásolom! nekem sikerült :D -
bordanattila #6310 Köszönöm szépen -
#6309 Én más pályáján nem igen játszok én csak a sajátomon szoktam mert tudom mi hol van meg a saját izlésem szerint csinálom -
#6308 Ígértetet kaptam, hogy hamarosan elkészül az Östermelő barátok 3. javítása, de egyenlőre hiába várom. Az egyébként (a kisebb hibákat leszámítva) egy tuti jó pálya. Ha hall valaki róla, kérem szóljon! -
#6307 Sajna nincs sok hazai készítésű map ami van azt úgy is ismered -
#6306 Tudnátok ajánlani egy olyan oldalt (vagy linket) ahonnan magyar készítésű mappokat lehet letölteni?
Szívesen játszanék és multiznék hazai készítésű, jól működő pályákon. -
#6305 Nem bírja a géped.NEkemis ilyen volt pedig meghaladta a rendszere követelményt a gépem na de mind1 szerintem próbáld meg az agr.... sg-n mert ez ls2011 foglalkozik de az bisztos hogy a géped nem bírja szoval töröld le,ne baszd szét a géped -
#6304 Üdv mindenkinek...
MA feltettem az Agrucultural Simulator 2011 Gold Editiont de amikor belelépek akkor ez jon elő miért??
Vki segitene?
-
Hw60.11Bálás
Itt egy Hw bálás pót./-el összeszedi a bálát,*-al leakasztja. -
#6302 most a pálya olyan 70% körül van,a földek több méretűek és szabálytalanok mint az igazi földek,lesz benne kert amit kis gépekkel kell művelni meg 20-30 hektáros földek is lesznek benne.Bála leadó lesz benne 2 helyen a farmon meg a faluban,leadó az is lesz az 3 db lesz benne tej mod olyan siló amibe a gépek bele sűlyednek meg lesz benne kacsasár a muddy mapból van benne új textúra ami traktor csapás lesz,a földeken lesz sár belvíz egyelőre enyit mondok majd lesz több infó képekkel is :D -
#6301 Kb mikorra fogod megosztani a pályád?Leírnád hogy mi lesz benne?Mekkora földek?Bála leadó lesz benne?Termény eladó? -
#6300 Oks akkor abba is jó lesz a pályám -
#6299 Szerintem jók lesznek,mert végülis,meg az is a 11,csak egy kicsit fejlettebb verziója.De hamarosan ki fog derülni,mert szeptember vége,október elejére írták a kiadását. -
#6298 Jah és valaki azt tudja hogy a plaint..... ahoz jók e lesznek a síma 11-es modok ? -
#6297 jah jah én is ezt szeretném szoval várom :D -
#6296 Azt nem tudom mivel lesz jobb,mint a sima,talán lesz benne több alap mod.
LsH fórumon van az Ls2012 topikba hogy várhatóan milyen gépek lesznek a 2012-ben.Júl.15-én még a JD-nek volt a legtöbb százaléka(31%).Remélem bele kerül majd mint alap mod,mert eddig még a 2008-ban,meg a 2009-ben is csak Fendt volt,most a 2011-ben Deutz,remélem hogy akkor a 2012-ben vagy JD lesz vagy NH.Ha olyan NH-kat raknának bele mint a profarmban volt akkor biztos lenne számukra a siker,és megérne legalább 4-5000Ft-ot. -
#6295 biztos lesz! Én úgy tudom hogy az alap gépek az pl lesz benne new holland,fend,mase ferguson.Meg sok más :D de várjuk ki a végét :D A plaint edition az mivel lesz jobb mint a síma ls? -
#6294 Állítólag a '12 csak jövő év közepe felé jön ki,mert előtte még piacra akarják dobni a '11 platin edition-t is.De azért jó lenne ha a '12-hez is lenne valami hasonló kieg. mint a profarm. -
#6293 Az is lehet hogy mire M.o-ra kerül addigra ki jön a 2012 és inkább aszt veszem meg -
#6292 Kicsit sokat kérnek el értük,és még Mo.-n sincs semelyik boltba se,csak megrendelni lehet,postaköltséggel,de úgy az a 15-20 euró egyből felugrani 22-23 euróra.Inkább megvárom amég frissítve lesz a gépem és hátha addigra lehet itthon is kapni úgy mint az Ls11-et. -
#6291 Énis így vagyok vele :S