Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lényegében csak azért vagytok itt, hogy legyen itt egy fölösleges házigazda, addig tök jól el volt a topik most meg itt hajtotok, hogy látszódjon tettetek valamit a topikért 😊
nevetséges
#hhwnd
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
#2259:Lehet valamilyen mod bekavar.Vedd ki azokat a modokat amiket nemrég raktál be.
#2261:Ki vitázik itt? Bevagy te rúgva ... Tudomásom szerint akkor van vita amikor egymást oltjuk meg fölöslegesen OFF-olunk,flame-lünk.Én itt senkit se láttam idáig ugatni csak téged.Szóval itt senki se vitázik, csak te próbálsz itt oltogatni minket...
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
Az a baj hogy elindittom a karrier-t vagy pármit vagy a belépést és ijen össze visza mindenféle csik bejön lécci ha tudjátok mi a baja monjátok meg!<#conf>#conf><#email>#email><#awink>#awink><#phone>#phone><#lookaround>#lookaround>
#2248:Én kb. leszarom, hogy ki lessz, csak annyi a lényeg, hogy ne olyan legyen majd a topik mint a 2009-es annó.
bekell írni ide a nevet hogy ki kit akar és az alapján
erre lenne eszetek, hogy áll szavazással nyerjetek, de én azt tanácsolom továbbra is maradjatok távol a topiktól eddig is elvolt hg vita nélkül
#hhwnd
De mivel van témaindító neki kel engedélyezni-e a személyt hogy lehessen HG nem?Vagy rosszul tudom?😄
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
#hhwnd
És ki is dönti el akkor hogy ki legyen a HG?😊
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Olyan problémám volna hogy a játék sokszor kilép bad allocationnal,ez akkor van ha megveszek egy új gépet vagy ha már régóta játszok ekkor eltûnik az óra és ha rámegyek a mentésre akkor kilép ezzel a hibaüzenettel.Ezt okozhatja a videókártya vagy valamelyik mod?
Valakinek van még ilyen problémája?
De moddolt mapokkal nemtudom mi a helyzet, hogy melyiken van, vagy nincs.
Amúgy meg csak Giants Editorral tudsz berakni, ha találsz is ...
Mind2 õt kitömõríted,a 2. part tartalmát belerakod az 1.part mappájába ezután winZIP-el betömöríted .zip-be és ezt az újonnan készült .zip-et berakod a mods mappába. 😄 És már mehet is a játék 😄.
Másodszor : Ezért van az, hogy nem a játék/data mappájába kell tenni hanem a MODS mappába a
C:\Documents and Settings\USERNÉV\Dokumentumok\My Games\Farmingsimulator2011\mods