Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja igen és van olyan mod hogy lehet választani 10 gép közül, hogy melyikkel akarsz menni, csak nem tudom a nevét!(majd utánaérdeklõdök!
Melyik a legújjabb patch?
Ha nem: akkor meg ejnye-bejnye!...
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Érdeklõdnék, hogy valaki tud-e olyan modot vagy bármit amivel sorrendbe lehet rendezni a gépeket, vagy kiválasztani melyikkel akarok épp dolgozni!
Vagy ilyen nem létezik és marad a TAB-olás?
Ja még valami, lejjebb olvastam, hogy napraforgót vágni a NAS vagy OROS nevezetû asztallal próbáljunk, én letöltöttem mindkettõt LSportálról betettem a modsba tömörítve és a játék nem ismeri fel, nincs a modok között!
Mi lehet a baj?

Egész jó ez a HORTOBAGY MAP, de kevés játék után elõjött két problémám!
1, A map szélein levõ földek szélén nem tudok mit csinálni, mert olyan mintha falnak mennék, holott a pálya széle még arrébb van! (ÉRTHETÕ?)
2,A malomnál amikor jövök le a rámpán feldobja a gépet az égig, teljesen mindegy mennyivel megyek lassan is és gyorsan is azt csinálja!
Nálatok nincsenek ilyen problémák?
Ajánljatok nekem legyetek szivesek egy olyan mapot ami szépen ki van dolgozva, sokfajta növénnyel és hatalmas földekkel!
VAN ILYEN??????????
Elõre is kössz!

Ezen a konfigon jol menne az ls-11?
AMD athlon x2 4800+
2.5 giga ram
nvidia 8600gt ddr 3 256 ram
Win 7 ultimate.
Akadt egy kis gondom! A gépeimen nem mûködnek a villogók! Még az alapgépeken sem! Mi lehet a baj? Légyszi valaki segítsen!
Vagy honnan tudom hogy melyik vágja a napraforgót??
Az alap kombájnnal nem tudtam.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
valaki megtudja vagy egyáltalán van olyan mod pl hogy valamit átkell írni hogy az autopilot ingyen menjen??lécci mondja meg ha tudja
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Download RB AutoStack
köszike!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
#hhwnd
Igazából nemis akarok HG lenni, mert a kolesz melett nem lenne idõm rá
^^.Csak úgy magából poénból mondtam, hogy énis az akarok lenni.
De részemrõl ezt a dolgot lezárnám,nem akarok összeveszni senkivel
sem,nem is áll szándékomban az, hogy bármi rosszat tegyek ellened, vagy
bárki más ellen, szóval ezennel ezzel a hsz-el lezárnám a
dolgokat.