Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez!

ja igen és van olyan mod hogy lehet választani 10 gép közül, hogy melyikkel akarsz menni, csak nem tudom a nevét!(majd utánaérdeklõdök!

Eredeti játékkal nyomom!
Melyik a legújjabb patch?
Martinez01
Eredeti a játék? 1 db patch megoldja a dolgot...
Ha nem: akkor meg ejnye-bejnye!...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Köszi! 😄

Gerypapa 95
köszcsi

hy
Érdeklõdnék, hogy valaki tud-e olyan modot vagy bármit amivel sorrendbe lehet rendezni a gépeket, vagy kiválasztani melyikkel akarok épp dolgozni!
Vagy ilyen nem létezik és marad a TAB-olás?
Ja még valami, lejjebb olvastam, hogy napraforgót vágni a NAS vagy OROS nevezetû asztallal próbáljunk, én letöltöttem mindkettõt LSportálról betettem a modsba tömörítve és a játék nem ismeri fel, nincs a modok között!
Mi lehet a baj?
VERESS 96
Jó képek 😄
#2316 Ganyé map

Gerypapa 95
ez melyik map ? nem rosszak a fotók egyébként

szevasztok<#wave>valaki olyan linket valahonnan hogy kamerázni hogy kell??

http://lsportal.hu/page.php?94ez az van 1csomóitt

xmen0710
sziasztok!tudtok linkelni egy körbálázót?

Hoztam pár képet! 😄

LsH map szépen ki van dolgozva,és vannak benne nagyobb és kissebb földek is.

Sziasztok!
Egész jó ez a HORTOBAGY MAP, de kevés játék után elõjött két problémám!
1, A map szélein levõ földek szélén nem tudok mit csinálni, mert olyan mintha falnak mennék, holott a pálya széle még arrébb van! (ÉRTHETÕ?)
2,A malomnál amikor jövök le a rámpán feldobja a gépet az égig, teljesen mindegy mennyivel megyek lassan is és gyorsan is azt csinálja!
Nálatok nincsenek ilyen problémák?
Ajánljatok nekem legyetek szivesek egy olyan mapot ami szépen ki van dolgozva, sokfajta növénnyel és hatalmas földekkel!
VAN ILYEN??????????
Megtudnátok mondani hogy a bálaaprítót letöltöttem azt is a modsba kell tenni??A Ganyé map V2-ben hol van a magtár?? Mert azt tudom hol lehet eladni a terményt de nem tudom hol a magtár😄
Elõre is kössz!
Mivel az LsH map Nálunk nagyon laggol multiban, ezért teszteltem egyet a Ganyé map V2-öt.

VERESS 96
<#smile>

Gerypapa 95
<#eljen>

VERESS 96
Köszi<#smile>

Jó képek lettek! Grat! 😄

VERESS 96
Jó estét!<#smile>

Hozok pár képet a Szántásról!<#smile>

Dolgozik a John Deere 8530<#smile>

Ezzel kész vagyok jöhet a Bálázás!<#smile>

allock
jól kell bekonfigolni ennyi az egész

#hhwnd

Sziasztok

Ezen a konfigon jol menne az ls-11?

AMD athlon x2 4800+
2.5 giga ram
nvidia 8600gt ddr 3 256 ram
Win 7 ultimate.
ok.Már sikerült megoldani.

allock
pedig van
pl: NAS
de lehet az OROS kukorica adapter is tudja vágni

#hhwnd

Lsportálon nem találtam.

allock
www.lsportal.hu

#hhwnd

Sziasztok!
Akadt egy kis gondom! A gépeimen nem mûködnek a villogók! Még az alapgépeken sem! Mi lehet a baj? Légyszi valaki segítsen!

És azt honnan tudok letölteni?
Vagy honnan tudom hogy melyik vágja a napraforgót??

allock
napraforgó adapterrel

#hhwnd

Valaki nem tudja hogy kell learatni a napraforgót?
Az alap kombájnnal nem tudtam.

dávid 001
ez a markoló kész van vagy még csinálják?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

[email protected] ez az msn címem

aki akar vegyen fel MSN-re
valaki megtudja vagy egyáltalán van olyan mod pl hogy valamit átkell írni hogy az autopilot ingyen menjen??lécci mondja meg ha tudja

dávid 001
nem tud valaki olyan traffick modot hogy mtz vagy valamien traktorok mennek az utakon?

allock

#hhwnd

Gerypapa 95
Mai melóról pár fotó 😊

Sajna nem tudom már honnan szedtem le, de megoldottam:
Download RB AutoStack

Be tudnád linkelni ezt a bálafelszedõt?

Na jó, már ennyi.

Bocs a bálafelszedõért, de csak ez volt kéznél.

Hunter of Deer
Hali ha esetleg megvan valakinek a favágós map + hozzá a jármûvek pls legyen kedves feltenni valahova ha kérhetem!
köszike!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Martinez01
Mert elõször a 2009-be kezdtük fejleszteni, csak utána megjelent a 2011, amibe már jobban bele lehetett rakni a saját ötleteinket a több magos procik kihasználása miatt .

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

dávid 001
akkor miért mondták hogy a ls11 való de azért kösz akkor felesleges vodl edig minden😊

Martinez01
Ezen a videón lévõ map az LS 2009-be való...
Ez pedig az LS 2011-be...

dávid 001
http://www.youtube.com/watch?v=LJY0JlKvRNo nekem ez kéne ez hejet http://www.youtube.com/watch?v=FLfOaJRFg6Q aki tuja miért van ez így szoljón

dávid 001
én tegnap küldem 2 videót nekem olyan pálya kéne az lsh hez amien eredetileg is van én lshungay-ról szedtem ás olyan mint az elsõ videón nekem a második kéne

allock
engem nem zavar ki lesz, csak furcsa, hogy felvetette valaki és idesziporkáztak hirtelen 5en a másik fórumról xD

#hhwnd

Martinez01
Én azon vagyok, hogy segítsek a többieknek ...
Igazából nemis akarok HG lenni, mert a kolesz melett nem lenne idõm rá
^^.Csak úgy magából poénból mondtam, hogy énis az akarok lenni.
De részemrõl ezt a dolgot lezárnám,nem akarok összeveszni senkivel
sem,nem is áll szándékomban az, hogy bármi rosszat tegyek ellened, vagy
bárki más ellen, szóval ezennel ezzel a hsz-el lezárnám a
dolgokat.