Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tud mostmár tényleg egy olyan tippet ami jó napraforgóaratásra?
Nas adapter nem mûxik,nem vágja!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehezen lehet majd napraforgót aratni!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

1. bálaszállító és bála pótkocsi, ezekkel kör vagy kocka bálákat lehet szállítani ?
2. A repcéért vajon miért adnak 3X több pénzt mind a búzáért?
3. A térképen a falu mellett jelez 1 bevásárlókocsit ez csak ott van vagy késõbb lehet majd valamit venni is ?
Válaszokat köszönöm
Ha van itt valaki aki góré LSportálon, akkor szeretném megkérni, hogy az orrsúlyok "mappát" töltse fel, mert sehol nem találok fasza orrsúlyokat!
köszi elõre is
id=1277554239&no=2290
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A tehenek siló kukoricát, meg füvet zabálnak!
lehetnek árváltozások, ja...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Tehenek ugye alapból nincsenek. Ha lesznek is, csak a silókukoricát kajálják meg, vagy lehet nekik vinni mást is?
A bálákkal mi az anyámat kezdjek?<#confused>#confused><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Lesznek valaha nagy differenciák az árajnálatok között, tehát elõfordulhat hogy egyszer a sörfõzde magasan többet ad a búzáért mint a malom? Mert ha nincsenek kilengések csak ritkán, akkor gondolom megéri célirányosan vetni(értem ezalatt: árpát a serfõzde mellé, kukoricát a kikötõhöz és a tehenekhez, stb.).
Tegnap még csak a 2.1-es patch, de ma már a 2.2-es is fenn van és ezt sikerült letöltenem és telepítenem is!
Irány a gém, mik is változtak!
BORKAK!
A játékban megnyomod a print screen gombot és a kép elkészül. azután a Documents and Settings\USERNÉV\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\screenshots mappában tudod megnézni!
A napraforgó aratás kérdése engem is érdekelne még mindig, ja patch mondott már vki amit nem tudok kivitelezni!
Lenne egy olyan kérésem hgy tudna valaki adni egy eredeti cd-rõl való cd kulcsot??? Mert nagyon unalmas már a karriert magamba játszani. Lécci valaki irjon. Elõre is köszönöm!
De mondom, hogy a magyart még letölteni sem tudom!
A patchet másold be a jéték telepítési mappájába, úgy tutira menni fog ha megfelelõ patchet nyomsz fel
#hhwnd
vegyetek fel msnre az msncímem [email protected] van 1 pár jó cuccom
Utánna néztem a patch-nek, a magyar verziót le sem tudom tölteni, ha futtatom akkor hibaüzenet van, hogy nem win32 alkalmazás!
A német verziót le tudom tölteni, de amikor elkezdem futtatni ismét hibaüzenet!
Mi a péló van???
Mindjárt szétverem a laptopot mérgemben!
A windows sp3 lehet gond?