Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bettettem a modot, de nem csinált semmit, sztem nem ez volt az!
Valaki tud mostmár tényleg egy olyan tippet ami jó napraforgóaratásra?
Nas adapter nem mûxik,nem vágja!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehezen lehet majd napraforgót aratni!
VERESS 96
Megérkezett a várva várt gép!

Ki is próbáltam<#smile>

Nagyon menõ ez a Vonórúd!

a kikötönél meg a malomnál
hol tudom eladni a terményt?
VERESS 96
Köszi 😄
#2366 Köszi 😊

Szép képek! 😄

Kovács Erix
Szép képek azok...😊

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

WalkBen
Sziasztok, be lehet valahogy állítani a G25öt??

egy kicsit multiztunk GERY csumi Roland PiFu

dávid 001
hogyan kell kikapcsolni a fogalmat?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

abacss

dávid 001
nekem ígyis tecik örülök hogy lett csinálva de igaz a kanális jó lenne de nekem ezis jó

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

VERESS 96
Megint dolgozgattam<#smile>

A John Deere-t megint megjárattam<#smile>

Vettem egy másik jd-t is <#smile>

Végül a New Holland <#smile>

A képek most sajna nem sikerültek valami jól :S

Üdv!
1. bálaszállító és bála pótkocsi, ezekkel kör vagy kocka bálákat lehet szállítani ?
2. A repcéért vajon miért adnak 3X több pénzt mind a búzáért?
3. A térképen a falu mellett jelez 1 bevásárlókocsit ez csak ott van vagy késõbb lehet majd valamit venni is ?
Válaszokat köszönöm

abacss
Nagyon jo mod

jah, csak a kanalat is megcsinálhatnák hozzá😄

a feltöltési oldalról kijelölöd a direkt linket és majd itt rámész a kép beszúrására, beírod a linket és jó lesz!

dávid 001
végre weimar készlet😄

VERESS 96
Ne is csodálkozz hogy nem jó xD

Itt a példa hogy jó az csak elbasztad

Bocs, de valamiért az abload képeit nem jeleníti meg....

Még egy próba:

Játszogattunk egyet:

SuSu1992, sikerült utánna érdeklõdnöd a modnak mely a gépek sorrendjével foglalkozik?
Ha van itt valaki aki góré LSportálon, akkor szeretném megkérni, hogy az orrsúlyok "mappát" töltse fel, mert sehol nem találok fasza orrsúlyokat!
Borkak
Komám be másolod a zip fájt a mods mappába azt go de csak a zip jó mert csak azttudja kezelni 😄

sziasztok tudna valaki segíteni,hogy lehet berakott gépekkel multiba játszani?
köszi elõre is
Borkak
Srácok azt hogyan lehet megcsinálni hogy essen a hó ?

dávid 001

id=1277554239&no=2290

dávid 001

sziasztok.cukorrépát arattam a akubán mapon és nem tudom kiengedni semilyen pótkocsira<#rinya>valaki tudna segíteni???????
joceruza
Helló mindenkinek! Azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet az üzemanyag árát megnövelni? Köszönöm elõre is!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ok, danke sün.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Borkak
Az uj patchel mi változott? Mert én nemvettem észre semmi változást :S :S<#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2>

ha eredeti térképen tolod akkot van a farmon egy fa épület amibe megy fel egy szállítószalag ott van az út mellet közvetlenül, a játékos kiindulási helyével szemben!

A tehenek siló kukoricát, meg füvet zabálnak!

lehetnek árváltozások, ja...

Eladni merre lehet? Most átolvastam mégegyszer a fakkot és a tehenesen elsõre véletlen átsiklottam, de ezt nem találom.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

allock
vannak tehenek ha veszel

füvet esznek ez tuti

bálákat add el

#hhwnd

Na szóval, lenne pár kérdésem:

Tehenek ugye alapból nincsenek. Ha lesznek is, csak a silókukoricát kajálják meg, vagy lehet nekik vinni mást is?

A bálákkal mi az anyámat kezdjek?<#confused><#idiota><#idiota><#idiota>

Lesznek valaha nagy differenciák az árajnálatok között, tehát elõfordulhat hogy egyszer a sörfõzde magasan többet ad a búzáért mint a malom? Mert ha nincsenek kilengések csak ritkán, akkor gondolom megéri célirányosan vetni(értem ezalatt: árpát a serfõzde mellé, kukoricát a kikötõhöz és a tehenekhez, stb.).

Borkak
kÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGITSÉGET :d

Martinez01
Van 2 origi kulcsom:

Kulcs 1
Kulcs2

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Deha elmész a teszkóóba ottis megtudod venni 2000 Ft-ért.Gondolom van 30 km-es körzetedben teszkó ...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

ZSÍÍÍÍÍÍÍR!!!
Tegnap még csak a 2.1-es patch, de ma már a 2.2-es is fenn van és ezt sikerült letöltenem és telepítenem is!
Irány a gém, mik is változtak!
Nincs az a hülye aki oda adja az eredeti CD-kulcsát! Egyébként én a magyar nyelvû eredeti játékot 2000 ft-ért vettem, tedd Te is ezt!

BORKAK!
A játékban megnyomod a print screen gombot és a kép elkészül. azután a Documents and Settings\USERNÉV\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\screenshots mappában tudod megnézni!

A napraforgó aratás kérdése engem is érdekelne még mindig, ja patch mondott már vki amit nem tudok kivitelezni!
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérésem hgy tudna valaki adni egy eredeti cd-rõl való cd kulcsot??? Mert nagyon unalmas már a karriert magamba játszani. Lécci valaki irjon. Elõre is köszönöm!
sziasztok,valaki megtudná nekem mondani,hogy kell napraforgót aratni milyen kombájn milyen adapter kell hozzá,mert egyik sem mûködik napraforgóra::::::
Borkak
Skacok valaki segitene hogy csináljátok a játékba a képeket?

Kovács Erix
Szép képek😊<#eljen>

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Amúgy a játék most azt írja, hogy 1.02 (patch 2)!
Magyar van!
De mondom, hogy a magyart még letölteni sem tudom!
allock
Elõször is neked milyen verziód van? Angol, német, magyar?

A patchet másold be a jéték telepítési mappájába, úgy tutira menni fog ha megfelelõ patchet nyomsz fel

#hhwnd

sziasztok nemtudjátok ami az ls portálon van mtz azt hogylehet beindítani??mert nemlehet kormáyozni se meg semmi:S:S lécci segítsetek

vegyetek fel msnre az msncímem [email protected] van 1 pár jó cuccom

Elõre is köszi!
Utánna néztem a patch-nek, a magyar verziót le sem tudom tölteni, ha futtatom akkor hibaüzenet van, hogy nem win32 alkalmazás!
A német verziót le tudom tölteni, de amikor elkezdem futtatni ismét hibaüzenet!
Mi a péló van???
Mindjárt szétverem a laptopot mérgemben!
A windows sp3 lehet gond?