23848
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
xanderbor #6452 az eke kultivator texturaval? at kell irni a LUA fileban,hogy plough -
xanderbor #6451 igen nagyon kaffa ez a ifa pack,csak kar hogy nagyobb joval a mezogep pack gepeinel,nincs kedvem ezt is atmeretezni mar,jo lessz a tobbi mod hoz
-
#6450 Tessék itt az IH eke:) -
Tamás540 #6449 Tök jó az ekéd be tudnád linkelni nekem?
-
letöltése:
IFA W50 LA + HW 80.11 BITTE…zip -
#6447 DLC2 maps nem biztos hogy ez az de nekem jól működik -
#6446 Szép kerekek :D! Kobi :Dköszönöm az ifát :D -
#6445 Üdv!! visszaértem -
#6444 Modelleztem gyors egy új kereket csak sajnos nincs ilyen kerék skinem de majd szerzek addig ez lesz rajta..
-
#6443 szerintem is az első a tutibb -
#6442 a voltyre kerék! -
#6441 azt meg kel venni -
#6440 Melyik a jobb?
-
#6439 Szerintetek a DLC3 pack- hoz honnan lehet hozzájutni?
-
#6438 1-2 HONAP? -
Tamás540 #6437 Miért nem rakja be a multyba a modokat a gép? -
Tamás540 #6436 Valaki tudna segíteni? -
kobi14 #6435 Most sajnos nincs idöm leirni mert megyek melozni 1-2 honap és itthon vagyok.
További jo gamet kivánok mindenkinek. -
gsxrniki #6434 Tudna valaki egy jó napraforgó skint képpel.
Előreis köszönöm
-
#6433 Azt hogy kel megcsinálni hogy az összes mapon ilyen szép legyen a rend?:) -
Ben66 #6432 Amúgy a tejmod működik valakinek,mert nekem nem. -
Ben66 #6431 Helló.
Miért van az hogy letöltöttem egy mapot 2011-hez és nem engedi berakni a mods mappába????
Mást beenged rakni,de mapot nem:(
-
#6430 az állitolag,még csak a füre van gyárta,egyszer hallotam rola,és olvastamis.azért nem csinál semmit a szár torzsával semmit -
#6429 Vége mára a műszaknak:)
-
#6428 hali beszállnék a tippelgetésbe én is
nincs kapacitása a tejes autónak triggerként működik
ha megfigyelitek akkor kaptok pénzt mikor beér a tahenészetbe
és nem akkor mikor visszaér a tejüzemhez
szal sztem lehet millió liter is akkor is elviszi
de éjfélkor automatikusan eladódik a tej
SZERINTEM -
kobi14 #6427
-
kiscékus #6426 Sziasztok evvel a szárzuzóval mit tudok csinálni igazából tudom mit kell vel vagyis kukorica ssárat terupolni de a játékba nem csinál semmit mire alkalmas ez a gép???
-
Ben66 #6425 szerintem 500,000 l a minimum,mert tőlem egyszerre 300,000 l-t vitt el -
#6424 Nem ide való a kép! -
kitt2000 #6423 Másként kérdezem !
legalább 3 percenként jönnek egymásután a tejszállítók!
Mit kell állítani hogy csak egy járjon! -
kobi14 #6422 Szerintem elviszi amennyi van de nem sokat gameltem az alap mapon 1-2 napot. -
#6421 Szerintem nem lehet.Ha sok a tejed akkor rakd be a milk modot,meg egy tejszállító pótkocsit,és akkor elvileg el fogod tudni szállítani a megmaradt tejet,ha a tejeskocsi nem bírja elvinni egyszerre. -
kitt2000 #6420 A tejszállító autó lehet módosítani?
hogy mikor jön a tejért
hány tejes autó jöjjön
Ezeket hol tudnám állítani rajta? -
#6419 Tud valaki olyan pótkocsit ajánlani amire raklapokat lehet felrakni és rögzíteni?
Az alap mappon itt-ott található néhány raklap vetőmag, műtrágya, stb. Van valami funkciója? Érdemes összeszedni? -
bordanattila #6418 Köszi szépen -
xanderbor #6417 ne felesjuk a perspektivat sem,hogy az SK5 terep ifa hatrabb all,ha pontosan mellette allna akkor jobban erzekelheto lenne a kulombseg,de mivel hogy a kabin magassagban ugyan az,csupan a felfuggesztes vegett magasabb a kek ifa,igy is tisztan eszreveheto a lampak az utkozo,iranyjelzok es ablak magasabb elhelyezkedese -
xanderbor #6416 itt lathato egy 2.80 meter magassagu nem elso meghajtasos hagyomanyos ifa,es egy ballon kerekes terep ifa,erzekelheto azthiszem kulombseg,mi kb 30 centi is lehet -
xanderbor #6415 2.80 korul van a zts 16245 magassagban,ilyenen dolgoztam,meg egy Z2SK5ND ifan permeteztem,egymas mellett parkoltak altalaban,az ifa magasabb,most nem keresek en is egy oldalt,de multkor lattam egy hasonlo muszaki adatokrol szolo oldalt a ballonkerekes ifarol,ott 3 meter volta kabin teto magassag :) -
#6414 Ha valaki IFA szerkesztésre adja a fejét, érdemes figyelembe venni az alábbi műszaki adatokat a valós közeli paraméterek miatt:
IFA W50 LA/Z 2 SK 5 ND műszaki adatai -
kobi14 #6413 A tárcsa innen:
letöltés
a rába saját nem tölthető sehonnan.