Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#hhwnd
#hhwnd
!!!HALA MADRID!!!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Kovács Tamás
Kovács Tamás
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Farmer2_open_me_mods.rar
Kuban_spaces_map_V2.rar
ezeknél tünt el a kilépés, mentés, folytatás menürész.
Kovács Tamás
Lenne egy kérdésem hozzátok. LS2011-ben ha rakok be a mod mappába új mapot, "nincs vele semmi baj" mûködik minden, csak annyi, hogy a kilépés (esc) nem jön fel a mentés, elvetés, vagy vissza lépés. Így csak úgy tudok kilépni a játékból hogy feladatkezelõvel bezárom, viszont akkor meg nem ment. Szerintetek mi lehet a probléma.
KÖSZÖNÖM ELÖRE IS
Kovács Tamás
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Valaki játszik esetleg a Northern Plane Map-on.
Nem találok pótkocsit a mák,zab és a rozs szállításához.
Kis segítséget kérnék a játékkal kapcsolatban: Marha gyorsan nõnek a növények. Gondoltam átállítom az idõszorzót, de a növények így is kb 1-2 óra alatt kinõnek, ami azért kicsit vicces fõleg ha nagyobb tábláról van szó. Több helyen olvastam, hogy a "growthStateTime="900000""-t kell átírni, csak azt nem tudom mennyire. Most ez a 900000- miben értendõ? Na és ezt csökkenteni vagy növelni kell? nekem a valóságban olyan 8-12 óra kellene. Azt nem lehet, hogy az idõszorzóval együtt ez is állítódjon?
Pls valaki segítsen, mert már nagyon idegel ez a probléma. Köszi
LsH mapon az alap kombájn a vágóasztallal miért nem vágja a gabonát???
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
koszi
Kovács Tamás
pedig a dokumentumok-mygames-Farmingsimulator2011-be tettem.
Elöre is köszönöm válaszod
Tudjuk! XD lsportal.hu , ls-planet.info , modai.lt kb ennyi de ezekrõl tudsz leszedni gépeket!
A játékba a letöltött gépet úgy ahogy letöltötted, tehát a zip fájlt kell berakni(kicsomagolás nélkül).
A Dokumentumok/ mygames/ FarmingSimulator2011, ha német nyelvû a játékod akkor LandwirtschaftsSimulator2011/ mods mappába! Ennyi az egész! (Nem csak a gépeket hanem az új mapokat is oda kell rakni!) Ha valamilyen kérdésed lenne akkor írj hátha tudok, tudunk segíteni! 😄
nincs neki semmi baja😄