23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#6479 Nos jolenne ha be fejeznétek a vitát.
1 akkor nézzük ki mien bannert tud késziteni!Legyen egy ilyen banner verseny ha ocsároljátok az enyémet.nekem nem gond!
2 attol ha nem tudok helyesen irni,ugyan olyan ember vagyok mint bármelyikkötök!
3 azta képet azért töröltem mert az csupán a mezőgazdasághoz tartozik,és nem igazán ls játékához.
4 Tamás 98 jolenne ha befejeznéd,és tényleg komolyan ugy viselkednél mint egy felnöt -
#6478 hát igen Kenny mindig is kimondta a véleményét bárhol járt
mondjuk én is rühellem a srácot a stílusa végett
DE!!! a tudása előtt én is fejet kell hogy hajtsak
anno sokat tanultam tőle -
#6477 Engem mondom nem érdekel ki a hg ne nekem mond hanem neki és szerintem azért töröl ki dolgokat mert bassza a szemét magyarul mondva pl: ha valaki mással vitázik vagy szét akarja baszni a fórumot, Mint előbb mondtam engem nem érdekeaz sg- csak az hogy bírjak olyan emberekkel beszélni sg-n aki tud nekem vagy másnak segíteni,vagy képeket oszt meg pl a mai aratásáról nekem ilyen fórum tökéletes nem kell csiricsáré mert az felesleges átlagos fórum ami mindenkinek jó aki kezdő vagy aki moddelező tőlem mindenki jöhet csak ne basztassa a másikat annyira ha hülyeséget mond szerintem ezzel a jellel elmondtam neki hogy balf.... volt mikkor eszt a hsz-t írta! Részemről enyi -
#6476 Remélem már nem sokáig lesz hg,mert ész nélkül törli az üzeneteket,az építő jellegűeket kitörli,amit meg ki kéne törölni azt meg persze hogy nem fogja kitörölni.. -
#6475 Ha törli vagy nem törli az engem egyáltalán nem érdekel csak a fórumon legyenek emberek akik egymásnak segítenek gépeket és képeket osztanak meg részemről ennyi! -
#6474 Ő tudja hogy törli e vagy nem engem hidegen hagy mert csinálom a pályám! Csak annyit kérek hogy az emberek ne menjenek el a fórumtól mert itt avatom fel a pályámat nemsokára -
#6473 Gabi biztos törölni fogja,mert elmondta a véleményét és ebben "leócsárolta" a fórumot,ami tényleg nagy értelmiségi szintet mutat... -
#6472 csak véleményt mondott amit itt nem szeretnek elfogadni inkább törlik. -
#6471 Szerintem nem mert nem csinált semmi rosszat vagyis részemről nem -
#6470 Én már a fórumon azon kívül hogy itt vagyok ahogy te és mások,én nem csinálok semmit nincs beleszólásom szóval engem hidegen hagy hogy ki és mit mond -
#6469 a te üzeneted is kitörlik majd :) +1 -
#6468 Még múltkor te mondtad hogy a futó szöveget Gabi küldte el neked és te ellenőrizted le hogy helyes-e. -
#6467 A helyesírás az nem mindenkire igaz!Ami a fórumon van azt mond gabinak ne nekünk! -
#6466 +1 -
#6465 Istenem..tavasz óta rászántam magam, hogy benézzek ide.
Banner még elmegy..az az órás izé feltételen kell, meg a zenedoboz, olyan számokkal, hogy kb a fórumozok fele pajzán gondolat volt mikor ezek voltak a dizsiben a slágerzenék. Házigazda feltűnési viszketegséges logójának a kidolgozottsága pedig a photoshoppolás magasiskoláját erősen súrolja.
(futó üzenet pedig hemzseg a helyesírási hibáktól.. :D)
Ez így kb körbe is írta a topic színvonalát, grat srácok -
#6464 Úgy néz ki, hogy nagyon megvárakoztat az Őstermelő barátok v3- mappja.
Addig is találtam egy hasonlóan jó, szépen kidolgozott pályát.
Leteszteltem, jól működik.
Az alap mappra épül de nagyon sok érdekes megoldást lehet benne találni.
Ha van kedvetek próbáljátok ki:
Deeres Map
-
1 letölt
2 letölt -
#6462 Húh :D ahol van a pályád meny belle és van hogy texture :D és azon bellül van a földmunka pl tárcsa meg ilyenek meg a beton majd eszt látod oda másold be és kicserélődik a pályádban ha viszont modbsa van a pályád ott a csomagbann kell kicserélni de akkor a mentés más lesz vagyis újra kell kezdeni -
#6461 Üdv...
vaki segiteni hogy hogyan lehetne beleteni a jatékba a skin,texturákat mert én beleraktam a mod mappába de semmi változás nincs.. -
#6460 Ha valakit érdekel aszt a kicsi deutz trakit amit majd kap az ember(fű nyírós)teszek rá animot hogy lehessen vele dolgozni -
#6459 ÜDv nekem sikerült mert ugyan aszt raktam vissza:D de szerintem nem lesz baja de a mapról csinálj egy bisztonsági mentést és próbáld meg,és utána írd át az időt hogy gyorsabban teljen :D -
#6458 Valaki tud nekem linkelni egy sertés objektet? -
#6457 Kukorica szárra éppen nem, csak a füvet falja egyenlőre :S de azt is csak akkor ha veszel hozzá egy vonópadot, és azzal használod,mert le kell engedni a földre. Majd ha lesz rá script akkor eszik mindent és normálisan fog működni,addig viszont nem sok mindent érsz el vele... -
#6456 Holnap befejezem ha ráérek:)(Valaki kirakná lsportál fórumjára a készülőbe?köszönöm)
Model:95%
Skin:98%
-
#6455 szép estét mindenkinek
tapasztalt map szerkesztőkhöz lenne egy kérdésem
ha a GE-ben törlöm a SUN-t mint fényforrást és utána fogom magam ráklikkelek a create/light-ra beállítom a magasságot a sugár beesési szögét a bevilágított terület átmérőjét ezt mentem akkor: meg fog e szűnni a nappalok és éjszakák váltakozása?
vagy nagyon nagy baromság lenne ezt megcsinálni? -
#6454 akkor véletlen lehet azt linkeltem be:):) mert nekem van egy még1 ami rendesen megvan csinálva:):) -
#6453 Nagyon jó ez az IFA is, csak az a baj vele (legalább is nálam), hogy úgy potyognak le az égből amikor megveszem. És általában nem talpra esnek. :-) -
xanderbor #6452 az eke kultivator texturaval? at kell irni a LUA fileban,hogy plough -
xanderbor #6451 igen nagyon kaffa ez a ifa pack,csak kar hogy nagyobb joval a mezogep pack gepeinel,nincs kedvem ezt is atmeretezni mar,jo lessz a tobbi mod hoz
-
#6450 Tessék itt az IH eke:) -
Tamás540 #6449 Tök jó az ekéd be tudnád linkelni nekem?
-
letöltése:
IFA W50 LA + HW 80.11 BITTE…zip -
#6447 DLC2 maps nem biztos hogy ez az de nekem jól működik -
#6446 Szép kerekek :D! Kobi :Dköszönöm az ifát :D -
#6445 Üdv!! visszaértem -
#6444 Modelleztem gyors egy új kereket csak sajnos nincs ilyen kerék skinem de majd szerzek addig ez lesz rajta..
-
#6443 szerintem is az első a tutibb -
#6442 a voltyre kerék! -
#6441 azt meg kel venni -
#6440 Melyik a jobb?