Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Én is megvettem a játékot 😄
allock

#hhwnd

allock
Neuman
hogy tudok letölteni modokat, mert regelni nem tudok mert állandóan a szabályzattal baszogat? Köszi!

!!!HALA MADRID!!!

dávid 001
elég egy mert a töbi bisztonsági változat

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Ó köszi mind a hármat letöltsem vagy csak az egyiket?

Kovács Tamás

Kovács Tamás

lécci mondjátok meg mi a húsmarha tartás oldalnak a linkje

dávid 001
add meg az email címedet és elküldöm mert ne találom már neten

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Chris von Bone
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy lehet új növényeket, állatokat berakni a játékba? Vagy ez map függõ? Egy pár oldalon találtam NewFruit-ot de az összes link rossz.

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

learatod a cuccokat és leadod a malomnál..

valaki mondja már meg pls hogy karier módban hogyan tudok pénzt szerezni?😄
Kovács Erix
Szerintem is mód hát én úgy szoktam hogy egyesével kiveszem és amikor jó lesz akkor megnézem melyiket vettem ki utolsónak és azt nem rakom vissza😄

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Ezt a hármat kitörlöd ,a mentéseit is,mentett játék kimásol egy másik könyvtárba , és teljes uninstal.Mindent törölj ki. Instal majd bemásolod a kimásolt mentést. Nálam mûködött.
Azzal már próbálkoztam, de ugyanitt tartok.
Szedd le mind a hármat,és nézd meg mi a helyzet. Ha nem áll helyre uninstal és ujratelepít.
A modok: LandwirtschaftForstMapARTBeta.zip
Farmer2_open_me_mods.rar
Kuban_spaces_map_V2.rar
ezeknél tünt el a kilépés, mentés, folytatás menürész.
Köszi! De nem tudnád inkább megmondani hogy mi a mod neve,vagy beszúrni a fórumra mert most épp nem jó az msn-em.és még egyszer köszi!

Kovács Tamás

Üdv.

Lenne egy kérdésem hozzátok. LS2011-ben ha rakok be a mod mappába új mapot, "nincs vele semmi baj" mûködik minden, csak annyi, hogy a kilépés (esc) nem jön fel a mentés, elvetés, vagy vissza lépés. Így csak úgy tudok kilépni a játékból hogy feladatkezelõvel bezárom, viszont akkor meg nem ment. Szerintetek mi lehet a probléma.
Chris von Bone
Csak azt tudnám mit!? Eredeti játék, rendes install, patch 2.2 és néha kiírogatja, hogy bad... és kilép. Én a modokra gyanakszom, csak arra kellene rájönnöm melyik a rossz...

Kovács Erix
Ez nem szégyen ez a Mezõgazdaság!

Kovács Erix
Valamit elrontottál..:S

SEGITSETEK! Valaki nem tudja hogy minek áll meg a játék ha multizni akarom a földemet megnyomom hogy kezdés és megáll de ha valakihez belépek akkor megy csak akkor nem ha az enyémbe akarok lépni. Valaki SEGITSEN!!!
KÖSZÖNÖM ELÖRE IS
dávid 001
valaki tudja hogy kell bemásolni az mtsz mapot

dávid 001
szégyen hogy bának a gépekel

dávid 001
a multi map v7 nincs olyan ahol eltod adni a terményt ha szec le egy olyan modot amért pénszt kap nem elveszi akkor lesz pénzed vegyél fel msn re és el küldöm aszt a modot 😄 [email protected]

Létszi nagyon szeretnék rendesen játszani a multimap v7-en kérlek mondjátok meg hogyan lehet pénzt keresni rajta. elõre is köszi

Kovács Tamás

Chris von Bone
Kifagyott a játék, eltûnt minden elvetett dolog, és nem lehet vetni a földekre semmit sem, se szántás, se kultiválás után😞 PLS!!!!!

Chris von Bone
Aha, köszi! De láttam én ott 1,8e-ket is, szóval meddig lehet növelni a számot, mert azt meg fogja enni, hogy 3600000 vagy az már 3,6e?

Kovács Erix
Hát kérlek szépen ha növelni akarod a növési idejét akkor írjál többet hozzá de ha azt akarod hogy még hamarabb kinõjön akkor vedd lejeb az értéket

Hali!
Valaki játszik esetleg a Northern Plane Map-on.
Nem találok pótkocsit a mák,zab és a rozs szállításához.
Chris von Bone
Sziasztok!

Kis segítséget kérnék a játékkal kapcsolatban: Marha gyorsan nõnek a növények. Gondoltam átállítom az idõszorzót, de a növények így is kb 1-2 óra alatt kinõnek, ami azért kicsit vicces fõleg ha nagyobb tábláról van szó. Több helyen olvastam, hogy a "growthStateTime="900000""-t kell átírni, csak azt nem tudom mennyire. Most ez a 900000- miben értendõ? Na és ezt csökkenteni vagy növelni kell? nekem a valóságban olyan 8-12 óra kellene. Azt nem lehet, hogy az idõszorzóval együtt ez is állítódjon?
Pls valaki segítsen, mert már nagyon idegel ez a probléma. Köszi

Gerypapa 95
köszi papi

VERESS 96
minRpm – Megadja azt a minimum fordulatszámot, ahol a mod már elindul. Óvatosan, mert ha magas értéket írunkbe, akkor úgy indul el, mintha kilõtték volna. Állítgas rajta 😄

Hello!A Multiba miért nem enged belépni mikor rányomok a kezdésre mindig lefagy! Valaki tudna segiteni hogy ez miért van? Vagy azt az internetkapcsolatot mennyire kell állitani lehet hogy az a baja? köszönöm elöre is a segitséget 😊
Sziasztok! A látótávolságot hol lehet növelni? Konkrétan a K-farmról valamit a Kansas farmról lenne szó, mert alig lehet elõre látni benne.
Skacok!
LsH mapon az alap kombájn a vágóasztallal miért nem vágja a gabonát???
Hunter of Deer
nemkell fizetni, csak regelsz és kész is mehet a letöltés!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

ha a Isoportalon szertnék letölteni akkor fizenikell? ti fizettetek a letöltésért?
koszi
allock
dokumentumok-mygames-Farmingsimulator2011/mods ide kell

#hhwnd

helló azt szeretném kérdezni hogy a multi map v7-ben hogyan lehet pénzt keresni?És hogy van e olyan csapat aki ugyan ezen a mappon multizik szívesen belépnék hozzájuk.

Kovács Tamás

hello az lenne a kérdésem hogy letöltöttem az isportal.hu oldalrol a mapot betettem a mappába és a játékba mégsincsen akkor mi van vele??
pedig a dokumentumok-mygames-Farmingsimulator2011-be tettem.
Elöre is köszönöm válaszod
Gerypapa 95
hogyan lehet azt megcsinálni , hogy ne hirtelen gyorsuljon a gepárd ? 😄 mert így elkapja a gépszíj és rögtön 19-el megy az pedig a silozo mellett nagyon sok .. gázpedál érzékenység esetleg ?

kosz
Hello!

Tudjuk! XD lsportal.hu , ls-planet.info , modai.lt kb ennyi de ezekrõl tudsz leszedni gépeket!

helo tudjátok azt az oldalt amelyikrõl tudok letölteni traktorokat.ha tudjátok akkor elõre is köszi
Hello!

A játékba a letöltött gépet úgy ahogy letöltötted, tehát a zip fájlt kell berakni(kicsomagolás nélkül).
A Dokumentumok/ mygames/ FarmingSimulator2011, ha német nyelvû a játékod akkor LandwirtschaftsSimulator2011/ mods mappába! Ennyi az egész! (Nem csak a gépeket hanem az új mapokat is oda kell rakni!) Ha valamilyen kérdésed lenne akkor írj hátha tudok, tudunk segíteni! 😄

Hello az érdekelne engem hogy hogyan lehet tenni bele gépeket kamionokat meg ilyesmi. De nekem nem eredeti a játék attól lehet tenni bele és hogyan? köszönöm
xmen0710
jó estét!letöltöttem egy e516-os fortschritt kombájnt és nem tudom hogy kell állítani a magtartály növelésén!tudtok segíteni?elõre is kösz!

9 es gombot kell megnyomni..
nincs neki semmi baja😄