Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Multizhass
- Felpatchel-d a játékot
Arról nemis beszélve, hogy rengeteg boltot tudok sorolni ahol 2000 Ft igen KÉTEZER FORINT pl.: 576KByte (Énis itt vettem😄), TESCO (gondolom van 40 km-s körzetbe legalább 1 db...)!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
#2467 : Routeron keresztül játszol? Ha igen, akkor nyiss egy portot a játéknak!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Amugy szevasztok.
Kicsomagoltam a winraral a fájlokat és bemásoltam õket a mods mappába.Eddig 2 traktoros modot próbáltam de egyik se nem akar mûködni a játékban.Hova kell menni a játékba,hogy jó legyen mert a Boltba nincsennek?
tudnátok segíteni benne ?
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Farm simulator 2011 ben,hogy lehet használni a modokat?Hova kell bemásolni õket.
figyeljetek volna egy kérdésem .
A farminggel multizni akarunk többen elég - e egy darab eredeti CD vagy kettö kell mert az eredeti CD -ken változik a Product key ( termék kulcs)
A Kuban Spaces Map v2.2-õn játszok és az érdekelne, hogy miért tûnik el a PDA, idõ, egy idõ után?
Másnak is jött elõ ilyen problémája?
Ha tudtok valamit írjatok!
Kösz
Azt szeretném kérdezni, hogy a tejes palackokkal mit kell csinálni, és hol vannak? nagy nehezen találtam egyet, hova kell leszállítani? És a hírnevem még mindig 0, az hogy növekszik?
Elsõ utam az MTZ-vel!
Ezt meg csak úgy! 😄 A kék New Holland mellett parkol a JD 8530-as csak most Apu elment vele tárcsázni! 😄

Mondjatok vmit mert szétb...sz az ideg!!!
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
töröld le a Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2011 mappát és majd kérni fogja újra a kódot
#hhwnd