Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martinez01
Valameik mod baszakodik ott nálad...
Töröld ki az összeset aztán beraksz 1-et, és kipróbálod, és megin beraksz 1-et, és kipróbálod, és megin...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

dávid 001
a játék tört verzió akkor szedj le mást vagy edd meg ha eredeti akkor passz

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

A kevesebb mod tuti nem segítene, mert amikor elõször játszottam a játékkal alaptérképen modok nélkül akkor sem tudtam trágyát pakolni!

Húúú a 2.2-es patch nem vált be! Inkább rosszabb lett folyamatosan megy a menüzene még amikor a térkép betölt akk is! Meg hát nincsenek panelek!

Akkor próbáld meg kevesebb moddal.Csak azokat rakd be amikre szükséged van,amire nincs azt vedd ki.

Azt tény, hogy sok mod van benne de nemrég lett ujrarakva a játék!

Ha nem aratom le idõben a termést a játékban akkor tönkre is mehet?Lehet valahonnan több növényt letölteni,hogy ne csak az a 4 falyta legyen benne.

VERESS 96
Üdv újra! <#smile>

Folytattam a munkát!

Sajna a szerelõk is mert lerohadt a New Holland<#csodalk>

Aratás közbe nem állt meg! Meg is telt a TG 285 <#smile>

Az új Claas eddig jól szuperál kicsit már koszos de nincs megállás <#smile>

Remélem tetszettek a képek! Jó éjszakát minden fórumozónak <#smile>

dávid 001
szerintem sok mod van benne ted újra a játékot telsesen nekem is volt ien gond nekeme semit ne rakot

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
http://modai.lt/ls-11/ls-11-pack/17466-cccp-traffic.html végre egy traktor traffick

És milyet? 2.2-est?

Martinez01
Hát nemtudom...
Én tudtam még a ganyé mapon is tehén nélkül trágyát pakolni a fortschrittal, meg az alap deutz-ok al is!
Próbálj meg feldobni rá egy patchet!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Hát egy számomra sajnos jól ismert problémával jövök ISMÉT! Már több helyen, többször is irtam ezügyben de konkrét választ még senki nem adott! Amikor trágyát akarok pakolni akkor NEM telik meg a rakodónak a kanala! Több géppel is próbáltam de egyikelsem mûködött! Sem alap, sem más térképen nem tudok trágyát pakolni!

Ezzel a traktor után kapcsolható rakodóval tudtam egyetlen egy kanál trágyát felrakni a pótkocsira, de a második kanál trágyánál ez is megadta magát! Ezzel sem tudok mostmár pakolni!

És ha valaki megint azzal jönne, hogy vegyek tehenet! Szólok elõre, hogy van tehenem! Ha ESETLEG valaki tudná a megoldást erre az idegesítõ problémára, akkor nagyon szépen megkérem, hogy írjon! Elõre is köszönöm!
(Bocsánat a regényért de csak így tudtam normálisan leírni!)

Jó kép lett! <#hamm> Kicsit redvás a gép!<#smile>

VERESS 96
Sziasztok!

Dolgozgattam rengeteget de képet azt persze nem csináltam<#idiota>

De ma viszont csináltam eggyet!

Majdnem ott maradtam.. <#nevetes1>

marko37
itt fent olvasd el a faq ot/katt a claas ra/

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

:-)))))))))))) Nagyon köszönöm a kedvességed! Kipróbálom. Még csak most tanulgatom a játékot, és pesti gyerek lévén a mezõgazdasághoz sem nagyon konyítok. Lehet lesz pár nagyon sületlennek tûnõ kérdésem, ezért elõre is elnézéseteket kérem.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

És mégis kb hány perc mire kinõnek a növények vetéstõl számitva ha valós idöre van állitva vagy ha 4x re?Pl mikor lehet õket permetezni.

marko37
itt a szép ifa a bannerbõl

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
nincs valós idõre állítva hamar kinõnek a növények

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Gerypapa 95
A VIP gépek privátok szoktak lenni , tehát csak a készítõje használja vagy a szûk baráti társasága max . Ezeket csak nagyon ritkán szokták kiadni ..
A letöltött fájlokat a dokumentumok->mygames->farming sim -> mods mappába kell beraknod .

Helo!
Modok már mûködnek!Még 1 kérdésem lenne.Milyen gyorsan nõnek a növények a Farm szimulátor 2011 ben?Valós idõre van állitva a játék sebessége.

allock
a készítõjének

#hhwnd

Ott az a szép IFA a Banner-ban és nem lehet letölteni?

Már regisztráltam, de nem tudom, hogyan lehet a letöltött gépeket a játékba illeszteni, hogy játszani is tudjak velük. Hová kell másolni a letöltött file-okat?

Ezt nem értem, akkor azok kinek készülnek? (V.I.P. ) modellekre gondolok.

allock
azokhoz sehogy

#hhwnd

Gerypapa 95
Ezt mind 1 hozzászólásba is lelehetett volna írni ! egyébként ne csidálkozz hogy nem enegdnek be .. álltalában megvan már mindenfelé az ember .. és már csak õt veszik be !

litlebubu : én az lsportal.hu-t ajánlom . regisztrálsz és máris tölhetsz modokat . de a bannerban még ott van az lshungary.hu is

Valamint, az is érdekelne, hogyan lehet azokhoz a bizonyos V.I.P. letöltésekhez hozzájutni.

Sziasztok! A segítségeteket kérném. Most ismerkedem a játékkal teljesen kezdõ vagyok. Hogyan lehet a letöltött teherautókat, traktorokat a játékba illeszteni?

Jelenleg T-home 15 megás internet csomagom van!
Szerintetek miért van az, hogy ha multiban játszok akkor szaggat kicsit a game?
Kevés lenne a netem?, vagy a szerver gép?
szia 2000 FT <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
na ezért megérte megvennem erdetibe 1 embernél játszottam kb 10 percet utána meg beakartam lépni máshova és nem engedtek be :S
megvettem a jtáékotmosttelepítem
Gerypapa 95
Van egy hamachi nevû program , ott csináljatok egy szobát ! Arra csatlakotzzatok be mindannyian , ha indítjátok a játékot ( a szerver indító ) az állítsa átt a net tipust a legnagyobbra ( ez a LAN ) és így próbáljátok meg ! A lényeg , hogy mindenki csatlakozzon a hamachihoz . mi is így játszunk :)

Kikapcsoltam a tûzfalat és feltettem a legújabb patch-et 2,2. de megint azt írja ki hogy nem létesíthetõ kapcsolat a szerverrel.
Skynet85
Ha van vmilyen sepckó tûzfalad, vagy ilyen all in one biztonsági vackod, nézd meg nem-e az blokolja ill tegyél fel minden hívatalos patch-t

allock
tûzfalon kiengeded a játékot, felpatcheled a legújabb verzióra és mennie kell ha eredeti

sõt, ha nincs felpatchelve is látnod kell néhány szervert.

#hhwnd

Sziasztok! Van-e újabb fejlemény az ügyben hogy mi lehet a baj nálam?
azt írja ki hogy nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverrel. A játék eredeti!
Martinez01
Körülbelül...

Skynet85
Kellene már a topic címbe, hogy nem warez és a ,,kölcsönzött" játékkal ne itt kérdezõsködjenek már csak azért is mert a game 2k, ha ez valakinek megterhelõ akkor vszeg netre se futja így nem is kell a multi...

Martinez01
Közölném a damonhill és idióta társulata KFT.-vel, hogy EREDETI játék kell ahozz, hogy:

- Multizhass
- Felpatchel-d a játékot

Arról nemis beszélve, hogy rengeteg boltot tudok sorolni ahol 2000 Ft igen KÉTEZER FORINT pl.: 576KByte (Énis itt vettem:D), TESCO (gondolom van 40 km-s körzetbe legalább 1 db...)!

Sziasztok! Letöltöttem a Landwirtschafts Simulator 2011-et németül. Nem tudtok hozzá magyarosítást? Mert letöltöttem a hun 2.2-es patch-et de azt addig nem engedi felrakni még nincs fent az elõzõ! Vagy hogy van ez? Elõre is köszi!
Ami a lemezen van kód az kell a patch-hez is.Azért nem fogják neked se senkinek megadni a kódot.Más oldalakon ha patch kódot kéregetsz azért ki is tilthatnak.

Nem routeron játszom.
Martinez01
#2466 : Eredeti játék kell a 2.2-es patch-hez!
#2467 : Routeron keresztül játszol? Ha igen, akkor nyiss egy portot a játéknak!

Sziasztok! Megvettem a LS2011-et mert azt mondték hogy csak eredetivel lehet multiplayert játszani. Na most az a baj hogy ha belelépek a multiplayer opcióba és se belépni nem tudok a szerverre se készíteni nem tudok játékot. Amit kiír az az hogy: Nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverre. Ekkor mi a teendõ? Ha valaki tud segíteni kérem segítsen! Elõre is köszönöm.
Én a 2.2-es patch kódját kértem nem a játékét.
Miért nem veszed meg eredetibe?Csak 2000ft.Senki nem adja meg a kódját mert akkor õ nem tud vele játszani.

Amugy szevasztok.