23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#6559 Na és ez mi akar lenni?? -
#6558 Ha nem osszák meg akkor nyugodtan:)
És lehet hogy még jobb is lesz...:D -
kicsit unatkoztam és ezt csináltam -
Tomoka88 #6556 Fejezd már be ezt a mártírkodást!Mindig te kelted itt a feszültséget a hülye hozzá nem értéseddel!Nem kell veszekedni sem!Mert nincs értelme. -
Tomoka88 #6555 Bocs!Neki szól!!!tamás98 -
#6554 Nektek se jó már semmi se...
Rikcsoo:Nem tudom te hogy örülnél neki ha csak úgy beleturkálnának a sok idő alatt összehozott mapodba..
-
#6553 saját célra ha megcsinálja miért kéne hozzá engedély?:O:O főleg ha még képet sem rak róla sehova ..tudod sok ember így van a nem mindenkinek elérhető gépekkel hogy megvan neki de nem mutogatja fórumokon.... -
#6552 el tévesztetted a válaszod!Tamás98 nak szol,nem nekem.Olvasd csak vissza lejebbb -
#6551 Minek kérni engedélyt te..?
Akkor kel engedélyt kérni ha meg is akarja osztani -
Tomoka88 #6550 Nem szétbarmolni akarjuk a mapot!Csak a kukoricát sorba rakni!Semmi kár nem fogja érni sem a mapot és sem a készítőit!De mivel senki nem tud rá megoldást ezért hozzá sem lesz nyúlva!Remélem örülsz! -
#6549 Elbasztam itt a link! -
Tamás540 #6548 Ok kösz! -
#6547 probáld meg,nem e jolesz! -
#6546 fejezd már beeeee -
#6545 Csak a művelet előtt jó lenne ha a map készítőitől is kérne engedélyt a módosításra,mert ez nem csak egy apró skin csere lenne.. -
Tomoka88 #6544 Passz!Tanácstalan vagyok! -
#6543 Ha a járékban nem sorba van a kukorica,nem tudom a giants editorral ha térképet megnyitjátok,és azta kukorica táblát törlitek s csináltok másikat,akkoris olyan lesz? -
#6542 Húh nemtudom :S -
#6541 6525-re valaki? -
#6540 Elnézést pár perce vettem észre hogy felraktad:)
-
#6539 Én se bírtam megcsinálni nem is foglalkoztam vele nem írt senki így nem is foglalkoztam vele.. -
Tomoka88 #6538 Nem is!:) -
#6537 nah nem kell ide a vita :):) -
Tomoka88 #6536 Nem a map nem tetszik te nagyon okos!Inkább tanulj meg olvasni!Idióta! -
#6535 Ha nem tetszik a map akkor ne játssz vele..Nem értem miért zavaró ha nem egy sorban van a kukorica...Úgy is lehet egyenesen aratni... -
#6534 Akkor sajnálom :S -
Tomoka88 #6533 Megtaláltam ám az #5944 hsz is ezzel foglalkozik és ott van kép is!!De sajna megoldás az nincs!!
ERIX-nek volt ugyanilyen problémája!Rikcsoo te meg tudtad csinálni???
-
#6532 Nincs mit ez természetes -
Tomoka88 #6531 Köszönöm szépen a segítséget!
-
#6530 A maps xml-jében kell átírni nemrég szóban volt lapoz vissza be van másolva ide hogy mitt kel átírnod -
Tomoka88 #6529 Sajnos az nem megoldás! :( -
#6528 cseréld ki a textúráját... -
#6527 Sziasztok!
Közlekedési utak szerkesztésében jártas embert keresek, aki el tudná nekem magyarázni, hogy a spline-okat hogyan lehet összefűzni, megoldani, hogy ne csak 3 pontból álljon, és hogy kell elhelyezni, hogy azon közlekedjenek is. Segítséget előre is köszönöm! -
Tomoka88 #6526 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Megvettem a Mezőgép pack-ot és van egy dolog ami nem tetszik a mapon.Méghozzá, hogy a kukorica a földön nem szép sorrendben van elhelyezve úgy mint pl a Multimap V7-ben(mindegyik kukorica szár egyenlő távolságra van egymástól, széltébe-hosszába) hanem mint az alap mapon.Itt is látsz benne sort csak nem olyan jó aratni.Legalább is nekem!
Kérdés tehát hogy meg tudom e ugyanolyanra csinálni??És ha meg, le tudná írni valaki hogy hogyan!Egy valakik biztos: a készítők akik csinálták mindkét mapot!
Előre is ksözi! -
#6525 akinek magyar nyelven van meg a játék meg tudja mondani, hogy a beállítások menüben a mennyiség az mit jelent? 100%-tól 0-ig lehet állítani.
köszi -
#6524 Rikcsoo kérlek csííííííííííííííínáld meg ezer hála lesz a tiéd mert ez a kedvenc trakim :) -
#6523 Rikcsoot ha megkéred szépen megcsinálja :):) -
#6522 Én nem tudom :D -
#6521 nah én feladom ezt a kamerás dolgot akinek kell az szedje le és persze ért is hozzá az csinálja meg....:)
Letöltés -
#6520 Rám írsz msn-en és megcsinálom:)