Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töröld ki az összeset aztán beraksz 1-et, és kipróbálod, és megin beraksz 1-et, és kipróbálod, és megin...
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Én tudtam még a ganyé mapon is tehén nélkül trágyát pakolni a fortschrittal, meg az alap deutz-ok al is!
Próbálj meg feldobni rá egy patchet!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Ezzel a traktor után kapcsolható rakodóval tudtam egyetlen egy kanál trágyát felrakni a pótkocsira, de a második kanál trágyánál ez is megadta magát! Ezzel sem tudok mostmár pakolni!
És ha valaki megint azzal jönne, hogy vegyek tehenet! Szólok elõre, hogy van tehenem! Ha ESETLEG valaki tudná a megoldást erre az idegesítõ problémára, akkor nagyon szépen megkérem, hogy írjon! Elõre is köszönöm!
(Bocsánat a regényért de csak így tudtam normálisan leírni!)

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
A letöltött fájlokat a dokumentumok->mygames->farming sim -> mods mappába kell beraknod .
Modok már mûködnek!Még 1 kérdésem lenne.Milyen gyorsan nõnek a növények a Farm szimulátor 2011 ben?Valós idõre van állitva a játék sebessége.
litlebubu : én az lsportal.hu-t ajánlom . regisztrálsz és máris tölhetsz modokat . de a bannerban még ott van az lshungary.hu is
Szerintetek miért van az, hogy ha multiban játszok akkor szaggat kicsit a game?
Kevés lenne a netem?, vagy a szerver gép?
sõt, ha nincs felpatchelve is látnod kell néhány szervert.
#hhwnd
azt írja ki hogy nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverrel. A játék eredeti!
- Multizhass
- Felpatchel-d a játékot
#2467 : Routeron keresztül játszol? Ha igen, akkor nyiss egy portot a játéknak!
Amugy szevasztok.