Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marko37
LS 2011 : IH 7.2 v 2.3 megtaláltam rajta vagyok az ügyön

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Bocsi mindenkinek de vmi nem jó és nem jelenik meg a kép! :S

Hoztam pár képet! <#smile>
Pihen az MTZ!

[/url][/img]

De nem szaroztam sokáig... Indulhatott a munka!<#smile>

[/url][/img]

Úton visszafelé!

[/url][/img]

És már az utolsó kanyar!

[/url][/img]

Hello!

Az melyik tárcsa ami a JD után van? Ha nem vip akkor légyszi adj egy linket ahonnan letudom tölteni. Elõre is köszi! 😄

allock
mégpedig?
túl szép? nem indul? 😄

#hhwnd

VERESS 96
Itt az új gépem egyetlen hibája van csak (mint általában az összes mtz-nek)

ezel sem sikerült 😞

megpróbálom a 4.1.2vel

allock
akkor tényleg nem tudom

#hhwnd

igen 4.1.7

allock
a legújabb verziót használod?

#hhwnd

feladtam, kinek van ötlete GE editorra miért lépki ha térképet akarok betölteni?

hát énsem de még 1et meg próbálok azt feladom

allock
oda
új játékot kezdek és kiválasztod melyiken akarsz játszani

#hhwnd

a MAP-okat is a mods mappába kell másolni? és azokkal hogy lehet játszani mert én már szedtem le egy csomót de sajnos nem tudom hogyan mûködnek:S
allock
ciki akkor nem tudom nálad miért nem jó

#hhwnd

kidob egy kis képercsõt hogy bezár

allock
várjál vele, be fogja tölteni hiába írja ki hogy nem válaszol

#hhwnd

egyéb ötlet?

allock
nem

#hhwnd

probáltam és nem jó, minden mást megnyit de a térképnél kifagy. Szövegszerkesztõvel nem lehetne át írni?

allock
csomagold ki a pályát valahova totalcomanderben majd ha kész vagy csomagold vissza zipbe ugyanúgy ahogy volt

#hhwnd

editor.exe hibát észlel és bezár? tipp?

köszi szépen meg próbálom

allock
giants editorban megnyitod azt a pályát amin játszol, Scenegraph fülön megkeresed a Sun-t egy klikk rá, jobb oldalt az Attributes fülnél Depth Map Resolutiont leveszed 512-re vagy 256-ra és elmented

#hhwnd

Üdv! Grafikám egy kicsit beszaggat Geforce 7600GT 256MB valakinek van ötlete?Még vmi xml fájlban esetleg nem lehetne valamit át írni? pl növények ne mozogjanak? válaszokat elõre is köszönöm

nekem ez az mtz az 5 ös gombbal indult, meg a másik is, nyomkodd végig az összes gombot, meg a játékbeállításban az irányításnál is próbáld beállítani a gombokat!

sziasztok valaki tud nekem be linkel ni egy manitou-t?
vagy vegyen fel msn-re :[email protected]

BBalazska
Hali mindenkinek!!
lenne egy olyan kérdésem hogy letöltöttem egy mapot traktorokat meg egy 2 dolgot! amikor elindítom a játékot elkezdek vele játszani és ugye ott van az idõ fent meg a térkép amikor megnyitod na most ha valamelyik gépel megyek és felakasztom Pl a vetõgépet akkor eltûnik az idõ és a térképet se hozza elõ pedig csipod és semmi meg nem látom h mit állítok be a vetéshez:S Valakinek valami ötlet??
Köszönöm!😊

xXx:::.Renault Magnum 500 Dxi.::xXx

dávid 001

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
http://kephost.hu/share-1E60_4D628A9A.html

john deere-k dolgoztak

VERESS 96
Az a baj hogy nincs rá magyarázat hogy miért.... :S

dávid 001
de nekem van egy ötletem az öszes modot ki törlöd és elõb az mtz-ket egyesével kibontod

Én is így vagyok
Sziasztok olyan gondom van hogy az Mtz traktorokat nem tudom el indítani pedig a 4 gombbal lehetett most valamiért nem tudom el indítani
dávid 001
mért tûnik el a siló domb?

allock
nekem se megy valamiért hiába nyomkodom amit kell, van még ezen kívül pár gép így, egyszer beindult de nemtudom már, hogyan

#hhwnd

VERESS 96
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok hogy van egy makacs mtz ami nem akar el indulni! Az xml jében van egy olyan hogy gomb 6 de azzal nem indul próbáltam át írni úgy se indult próbáltam átmásolni egy másik gép xml jében lévõ cuccokat de úgy se volt jó....
Elfogytak az ötleteim.... Nincs valakinek még valami ötlete esetleg? sokat segítenétek 😊 köszi a válaszokat
errõl a géprõl van szó!

marko37
asszem nincs

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Gerypapa 95
Srácok nem tudtok az IH 7.2es tárcsának valami multiplayer verzió mert ami fent van az nem jó??:/

Akkor jó ha nem mén tönkre!Van legalább idõm learatni õket nem kell sietnem vele.

allock
nem megy tönkre

#hhwnd

Ha nem aratom le idõben a termést a játékban akkor tönkre is mehet?Lehet valahonnan több növényt letölteni,hogy ne csak az a 4 fajta legyen benne.

Már megy a trágyázás! <#smile>

Gerypapa 95
írd már le egy hozzászólásba amit szeretnél !!!

RLDR7-XBRC8-9PZD9-JSBF2-9PMJM ezt a kódot másold be!

megtaláltam a kódot!
Hellósztok!!Letöltöttem a játékot csak 1 baj van h elakarnám indítani valamilyen kódot kér:S Segítsetek,hogy mit csináljak?ELõre is kösz!!
dávid 001
http://hotfile.com/dl/106126036/a0ba7b7/IHC1066.zip.html ezen a képen találhato traktor meik mapról való nekem csak a map kellene