Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Pihen az MTZ!
[/url][/img]
De nem szaroztam sokáig... Indulhatott a munka!<#smile>#smile>
[/url][/img]
Úton visszafelé!
[/url][/img]
És már az utolsó kanyar!
[/url][/img]
Az melyik tárcsa ami a JD után van? Ha nem vip akkor légyszi adj egy linket ahonnan letudom tölteni. Elõre is köszi! 😄
#hhwnd
#hhwnd
vagy vegyen fel msn-re :[email protected]
lenne egy olyan kérdésem hogy letöltöttem egy mapot traktorokat meg egy 2 dolgot! amikor elindítom a játékot elkezdek vele játszani és ugye ott van az idõ fent meg a térkép amikor megnyitod na most ha valamelyik gépel megyek és felakasztom Pl a vetõgépet akkor eltûnik az idõ és a térképet se hozza elõ pedig csipod és semmi meg nem látom h mit állítok be a vetéshez:S Valakinek valami ötlet??
Köszönöm!😊
xXx:::.Renault Magnum 500 Dxi.::xXx
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
john deere-k dolgoztak
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
#hhwnd
Azzal a problémával fordulnék hozzátok hogy van egy makacs mtz ami nem akar el indulni! Az xml jében van egy olyan hogy gomb 6 de azzal nem indul próbáltam át írni úgy se indult próbáltam átmásolni egy másik gép xml jében lévõ cuccokat de úgy se volt jó....
Elfogytak az ötleteim.... Nincs valakinek még valami ötlete esetleg? sokat segítenétek 😊 köszi a válaszokat
errõl a géprõl van szó!

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros