23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#6601 én most csináltam magamnak egy kicsit érdekes bálaleadót
rendfelszedővel felszedem a szalmát és a bálaleadó átveszi
megadtam az árfolyamot és csodálkoztam is hogy működik a cuccos
ami a poén és nagyon meglepődtem rajta hogy még ingadozik is az árfolyam -
#6600 igazad van
elnézést
tényleg le lehet ott adni
már nagyon régen játszottam az alapmapon
elfelejtettem -
#6599 jah csak már van olyan hogy nem kell rakosgatni egybe le esik -
szoszibá #6598 Nem az a legtöbb. -
szoszibá #6597 Ahol kezdesz az elején, ott van egy felfelé menő futószalag, oda ha bálát teszel rá, akkor az beesik a pajtába és ad érte pénzt. -
#6596 a híg az gyorsabb de én a szerveset szeretem szoval amelyiket akarod -
#6595 az én tapasztalatom szerint semmi különbség hogy melyik trágyát szórod ki a földre
alap mapon pedig tudtommal nincs bálaleadó -
szoszibá #6594 Meglesz! Bálát jól tudom akkor? Trágyáról valami? -
#6593 silózz is a teheneknek mart az is nyomja a tej mennyiségét
-
szoszibá #6592 Bálát meg a pajtába ha beteszed akkor vizet valamennyit úgy tudom. De javítsatok ki ha tévedek...
Akkor a két trágya közt van valami különbség, vagy mind1 melyiket használom? Híg vagy nem híg? -
#6591 kukorica alegtöbb -
szoszibá #6590 Alap mapon nyomom csak, agyonmodolt játékot nem szeretem mert belassul.
Vetni meg aratni mindig csak a repcét szoktuk, mert azért fizetnek a legtöbbet.
Füvet szoktam vágni a teheneknek.
-
#6589 jah végülis ja -
#6588 kérdés hogy melyik mapon nyomja
ezalatt azt értem hogy van e bálaleadó vagy sem -
#6587 megmondom őszintén hogy én a saját mapomon játszok csak
ezen a mapon a szerves trágyát eladom a hígtrágyával pedig trágyázok
igaz hogy van műtrágyatelep de azt nem szívesen használom
mondjuk az én észrevételeim alapján semmi mennyiség beli különbség nincs a szerves v híg trágyázás ill a permetezés v műtrágyaszórás között -
#6586 MOndom neked hogy mit és hogy kell csinálni veszel egy traktort ahoz veszel kombinátort vagy mod tárcsát utána trágyaszórót és végül vető gépet ,és még veszel egy rakodót amivel a trágyát bírod rakodni ahoz egy kanalat utána egy kombányt amint van motolla azzal bírsz pl buzát aratni a másikkal meg kukoricát .de vehetsz a traktorhoz fü kaszát amit majd össze kell szedni egy pótal utána a teheneknek adni hogy több trágya legyen.ahogy learadtad a terményt eladod veszel egy bálázót a kocka jobb és akkor egy felszedőt és el is bírod adni :D -
#6585 Húh neked semmi fogalmad az mg-ről :S általába én szervest szoktam jobban ,ha egy földet le trágyásztál akkor nem kell azt már vegyszerezni -
szoszibá #6584 Akkor elég vagy trágyázni vagy permetezni de a kettő felesleges. Értem.
És ha trágyázol akkor melyikkel kell? Híg vagy sima? Vagy akkor mindkettő kell? -
#6583 így van :D -
#6582 hali
én így csinálom:
1 tárcsázok
2 vetek
3 trágyázok v permetezek
4 aratok
vagy tárcsázás után trágyázok és ezek után vetek
mindenképp befolyásolja a trágyázás v permetezés mert több termést tudsz betakarítani -
szoszibá #6581 Vegyszer meg trágya közt mi a különbség, már a játékba. Mit befolyásolnak?
A vegyszer az a mit a pajta mellett tölthetsz fel, a trágy a meg a bociknál a híg meg a másik. De azt hittem ha trágyázol, mind a két félét akkor már a permet nem kell a pajta melletti valamiből... -
#6580 Semmi :D -
#6579 Bocs, azt hittem az előtte lévő hsz-hez írtad -
#6578 az utolsó a vetés után én vegyszerezni szoktam a trágyázás az mind1 :D csak a növénybe ne hajts be :D
-
szoszibá #6577 És mikor a legmegfelelőbb a trágyázás? Illetve befolyásol-e valamit ha nem akkor trágyázok.
Konkrétan arra gondolok, hogy egyik spanom azt mondja, hogy szántás előtt kell, de én arra gondolok, hogy vetés után valamikor, mikor megjelenik a növény. -
#6576 a 2012-az 2012 közepe fele a palent 2011 az nemsokára -
#6575 Fére olvastad a a SZÁNTÁS felesleges a trágyázás az jobb hozamot hoz :D -
szoszibá #6574 Akkor tulajdonképpen a sorrend:
- Kulti
- Vetés
- Aratás
Szántani és trágyázni felesleges mert nem befolyásol semmit?
MÁS: Az új verzióról tudtok-e valamit? Mikorra várható, ha várható egyáltalán? -
#6573 a trágya tök mind1 a földet betrágyázod akkor azon a mentésen többet nem kell trágyáznod azt az adott földet a szántás szerintem semmit nem be folyásól vagyis én nem tapasztaltam semmit de azért jó szántani is :D -
szoszibá #6572 Akkor további kérdés:
- Mikor kell trágyázni? Befolyásol-e valamit ha máskor trágyázok?
- A szántás ha nem kötelező, akkor több termés van ha mégis szántasz, szóval befolyásolja valamelyik irányba a hozamot? -
#6571 a trágyázás-nak köze van mert több termés lesz,ha viszont gyorsan akarsz pénzt keresni akkor kulti vetés aratás és eszt cserélgeted mert nem muszáj szántani -
szoszibá #6570 Sziasztok! Kezdő vagyok még a játék terén, most szerzem be a napokban, de lenne egy kérdésem.
Mi a LEGjobb sorrend, mi adja a legnagyobb terméshozamot?
Arra gondolok, hogy aratás, kulti, vetés stb.
Van-e különbség ha trágyázok, vagy ha nem? Befolyásol e valamit, hogy mikor trágyázok? Szóval hasonlókra lennél kíváncsi. Előre is köszi! -
#6569 De vágom csak ő aszt akarta hogy egy sorban legyen a kukorica -
#6568 látom nem vágod mire gondoltam, úgyhogy mindegy... -
#6567 Szívesen! -
#6566 a tamás98-ra gondoltam :D -
#6565 Szóltam a moderátoroknak majd ők rendet tesznek:) -
#6564 Jolvan :D köszönöm szépen a többiek nevében is :D -
#6563 Mivel megcsináltam jó hogy jó.. xD :) -
#6561 Ez a jó kamerás :D