23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
xanderbor #6641 ma ejjelesbe megyek reggel hatig,de holnap reggel felrakom az 1giganyi csomagot a data.hu ra,de egyenlore csak probaverzio,szeretnem valakivel kiprobalni,mennyire kompatibilis multiban,es esetleg a kozos eszreveteleket hibakat eltavolittani aztan. remelem minden gep mukodik majd multiban is -
xanderbor #6640 solid manure es lique manure mod van -
xanderbor #6639 ha multiplayer alkalmas berakom -
#6638 Nekem van :D -
xanderbor #6637 30mega korul,osszetomoritettem mindent,tovabb tolti be ugyan,deha az osszes gepet berakod egyszerre sem megy 30 fps ala.persze 4magos processor kell es dual SLI nvidia,maximalis grafikai beallittason. amugy az i3d meretenek nincs koze a szaggatashoz. 4 magos porcessorral 10masodperc alatt betolti nekem a mapot -
#6636 esetleg egy tipp nem tom hogy szerepel e már a mapodban a bálázható kukorica szerintem az sem volna olyan rossz ötlet:):) -
#6635 map01 i3d mérete? -
xanderbor #6634 ez a raba keskenyebb kerekekkel szantashoz,de persze mind ket raba benne lessz -
#6633 Rába kedvelők figyelem :D -
xanderbor #6632 mezogepes gepek nelkul nem sokat er,hiszen arra epult,de igazad van,szerintem sem osztom meg,nem lenne fair veluk szemben,nekem eleg ket harom ember kivel meg oszthatom a kb. 1giganyi csomagot amappal egyutt,majd akit erdemesnek tartok ra,es csakis multizas erdekeben. amugymeg ha mar kiadnak valamit penzert ,igazan megcsinalhatnak rendesen,ne masnak kelljen beleturkalni,ugyszinten a dolgosfalva map is,mit f2f csinalt,nem csak hogy hianyos,de a beton nem supped meg az aszfalt se,hacsak nem frissen ontott :D -
#6631 Nekem erre nincs lehetőségem így én maradok a modoknál amit kiadnak és a saját pályámnál szoval :S -
#6630 Egy nagyon jó kiegészítő a ls2011-hez :D itt a vidi :D -
#6629 hát nos én úgy vagyok vele megvettem a mezőgép packot a véleményem röviden és tömören jobbra számítottam de ezzel a pénzzel támogattam Zoliékat valamilyen szinten...Hát igen a Prfofarmmal én is így vagyok érdekelne de nem rendelkezek visa stb..kártyával és külföldről enélkül nagyon nehéz lesz beszereznem:S így hát bevallom az őszintét hogy leszedtem torrentről de sajna key nincs hozzá szóval olyan mint ha nem is szedtem volna le semmit:S de ahogy megtudtam hogy egy eredeti keyt 4 ember tud felhasználni így bizakodok benne hogy beszélek a baráti körömmel és összedobjuk rá a pénzt.... -
mtz 82 zts #6628 Bocs a hülye kérdésért de pontosan mi is az a pro farm ? -
#6627 Jah szánalmas :S Én pl nem bírom megvenni a profarmot:S -
#6626 Nos nem tudom hogy hivatalos oldalakon nincs fent csak torrenten ha jól megnézted... nos Zoli-ék tudják hogy fent van torrenten de ellene nem igazán tudnak mit csinálni.mondjuk elég szomorú hogy 2 ezer ft kiegészitőt nem képesek megvenni az emberek -
mtz 82 zts #6625 Ez jó kérdés mert én is találkoztam vele már több torrent oldalon is... -
#6624 Azis igaz :D szerintem ha nagyon szépen megérem oda agya :D -
#6623 egyszerű majd ha jelzi hogy kész van vele és véletlen angyon érdekel ez a pack akkor írsz neki egy pm-et és ő eldönti hoyg oda adja neked vagy sem:):) -
#6622 Akkor miért van fent a neten a pack? -
#6621 Hát igen ahogy Zoliékat ismerem nem fogják megengedni a megosztást a mezőgép pack miatt(vagyis a benne szereplő gépek miatt)de szerintem a többi méretre löt gépet ,f2s mapját megoszthatod hiszen ha jól tudom az amúgy is megvan osztva de egy próbát megér hoyg megkérdezni max kap egy határozott nemet Zolitól.... de mindig vannak kis kapuk úgy hogy ne tudja meg senki hogy ki van adva stb... -
#6620 OkÉ csak jó lenne mert elég jól sikerült a méretezés -
#6619 Ez nem így megy öreg!
xanderbor meg kel kérdezned Zoli108-at hogy ki adhatod-e de tuti nem fogja engedni szóval esélytelen..:)
Kiveszed a mezőgépes gépeket és akkor megoszthatod!
Dávid mi az hogy már szinte nem is az ő gépjük?ők csinálták nem xanderbor azért tartsuk már tiszteletbe hogy ki modellezte attól hogy belenyúlkált xanderbor attól még nem az ő modellja.. -
#6618 Értem szerintem nem lesz baj szóval ki adásra kerülhet:) már láttam már 3 mezőgépes ifát átalakítva szóval :D -
xanderbor #6617 kulomben csak a hibakat meg a hianyossagokat orvosoltam,a dolgosfalva f2f map nagyon jo fielingel keszult,csak nem volt benne semmi ,hogy ugymond. most mar van milk mod,dung mod,,uj tehen farm,teljesen uj gep park,uj trigerrek, super silo trigger,meg mutragya trigger,ez utobbi mind ketto ugy van megcsinalva,hogy a modern epuletek nem lathatok,csak a szallitto szallagok. tehat a szoci eveknek megfelel korhuen :) amezogep packon par javittast vegeztem csupan, nehany gep levegoben jart,vagy a skinezesen modositottam,meg par mas aprosagban pl. meretbeni kulonbsegben. es hozza mereteztem meg jopar a szobeli idonek megfelelo gepet,munkaeszkozt is -
#6616 Szerintem meg oszthatod mert már neten fent van a pack szóval kétlem hogy reagálnának rá,meg úgyis te alakítottad át szóval már úgymond nem az ő gépük,aki nem ért velem egyet az írjon!! -
xanderbor #6615 dolgosfalva map,de atkrealt verzio,ha kesz lessz a teljes pack,nemtudom ezert meg e oszthato nyilvanosan,mert a gep modok kozt van a szinten at krealt mezogep pack is,ugyanis a gepek ahhoz vannak meretezve -
#6614 Legyen + siló a farmon kívűl? -
Csengeri Zsolt #6613 Kössz az infót!!! -
#6612 Fasza -
#6611 nekem szállításhoz ez jött be nagyon:
-
#6610 Fasza képet!
Map neve?:) -
#6609 Először is:
Ha kezdő vagy, olvass vissza a topikokban! Sok információt rejtenek.
Kérdéseidre a válasz:
1. új mappot különböző fórumokról le tudsz tölteni
2. a multihoz eredeti játék kell! Nem drága, vedd meg!
3. a játékban valahol műtrágyázást permetezésnek nevezik. Ugyan az a kettő.
4. állítólag megy kormánnyal is. (én még nem próbáltam) -
Csengeri Zsolt #6608 Üdvözlöm a kedves gazdálkodó kolegákat, lenne egy pá kérdésem remélem tudttok segíteni.
1. hogyan tehetek szert egy új mappra
2. multiban is szeretném kipróbálin mit kell hozzá letölteni, telepíteni
3. műtrágyázás és vegyszerezés között van e külömbség (szerintem nimcs de megerősítést kérnék)
4. valaki próbálta e kormánnyal a játékot
(amúgy inkább a 2011- en nyomom, de elkeztem a 2009- et is)
-
xanderbor #6607 az E516 amezogep pack gepe,a tobbi meretben hozza alakitva -
Bocsi ha sok lett a kép :):)
További jóéjt -
#6605 Csipázom a Dominátorodat:P -
Letöltés
És egy pillanat kép:)
-
#6603 én ezzel a gép parkkal szórakozok:
-
#6602 az a jó :D én csak egyszerű bálaleadót csinálok :D