Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok hogy tudom átírni a játékot hgy töb pénzem, legyen?
VERESS 96
Amúgy ez elég köcsög dolog hogy kettõ kell hozzá...

marko37
2 példány kell. chris olyan script meg textúra van hozzá csinálva

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Chris von Bone
Az mitõl függ, hogy egy eszköz/gép koszolódik-e vagy sem?

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

Lunki88
Még annyit kérdeznék hogy ha tesómmal akarjuk játszani lanon akkor mindkettõnknek meg kell venni vagy elég egy példány? 😊
VERESS 96
Igen! 😊

Lunki88
Értem köszi. Akkor ez a legjobb közülük?
marko37
az agriculturál csúnyán megbukott sokat javítottak rajta de még mindig nem az igazi

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
az agricultural az a claas simulator. fiuk a sample mod-ot rakjam bele a mod mappába vagy nem kel bele mire is jó a sample mod?

Lunki88
Sziasztok! Láttam már ezt a játékot Agricultural Simulator 2011, meg Farming Simulator 2011 néven is. Ez mind ugyanaz a játék vagy különbözik valamiben?
VERESS 96
Köszi 😊

Szerintem jó lett! <#eljen><#eljen>

VERESS 96
Sziasztok!
Készülök multira és már át is festettem a Combinét hogy piszkos legyen 😄

Ötlet vélemény jöhet 😊

marko37

szép élethû

Chris von Bone
Akkor ezek szerint mégsem kérdeztem akkora hülyeséget mint gondolnánk!<#smile>

Endre88
Igen mindegy, mivel már trágyáztál! Trágyázás, hígtrágyázás, permetezés, mûtrágyázás ezek mind ugyan azt a termés többletet adják. Csak a 4közül egyet kell megcsinálni hozzá, hogy több legyen a termés, ha trágyázol is meg permetezel is akkor is csak annyi lesz mint ha trágyáznál csak!

http://gamefarm.hu/

Chris von Bone
Én eddig úgy csináltam, hogy aratás után szántás, kultizás, trágyázás, vetés, permetezés, de azt vettem észre, hogy mindegy permetezek vagy sem ugyan annyi lesz a termés. Csak ezért kérdeztem.

Endre88
Ha azt akarod hogy a trágyázás hatásos legyen, aratás után szántás vagy kombinátorozás utána trágyázás(mindegy melyik) és utána vetés! Így a termés nagyobb lesz. Ha nem akarsz trágyázni akkor vetés után vegyszerezd vagy mûtrágyázd meg, amelyik szimpatikusabb! Mindegy melyiket választod mert mindegyik folyamat ugyan azt a hatást(termés többletet) adja!

marko37
gernem ezt még1x chris a faq-ba le van írva a trágyázás

vlki tud egy olyan mappot amin eltudom ilyewnen mint cris von bence

Chris von Bone
Köszi, de a problémámat nem sikerült vele megoldanom teljesen, illetve csak részben, mégpedig, hogy az egyik oldalon a gödör mindig túlnyúlt a leadó talapzatán. Ezt az istenért sem sikerült megoldanom, de kreatívan egy konténerrel eltakartam a gödör szélét.<#taps>

Most új probléma adódott, mégpedig a 48-as bálagyûjtõkocsival. A probléma az, hogy a leadó teteje csak akkor nyílik ki mikor a kocsi már felette van, így azt odébb dobja. Nem tudjátok, hogy hogyan lehetne állítani rajt, hogy elõbb kinyíljon?<#conf>

Chris von Bone
Felvetõdött bennem a kérdés, hogy mi is a mûveletek helyes sorrendje a földmunkáknál?! Tudja valaki? Mikor kell trágyázni, trágyalevezni, permetezni, hogy az hatásos is legyen. És egyáltalán számít hogy szántok-e, vagy sem, mert én semmi különbséget nem veszek észre.

Gerypapa 95
én azzal játszom és nekem egyáltalán nem szokott szaggatni ( 5 megás nettel )AMD athlon x2 5900+ , 4GB ram , AsusM3a alaplap, sapphire hd5770 vga , éés egy 400-as táp a szerver gép is hasonló konfigos és nekem nem szokott szaggatni

marko37
úgy hallottam hogy aki hamachi val játszik annak nem szaggat a multi nem tudom mi az igazság?

Borkak
Srácok estejönnék multizni vlakihez. Küldjétek el a linket pls ha van valami.

Nincs router meg ilyesmi mert nem egy helyen lakunk .lehet tényleg a modok csinálják .Majd ugy is megpróbáljuk köszi az infót.
VERESS 96
A szecskázó miért fekete?

Endre88
Endre88
Ha van routeretek akkor okozhatja az is a lagolást vagy ha megvan így osztva a net akkor más ne használja abban az idõben mikor játszotok az internetet. Vagy túl sok mód van a játék, ezt nézzétek meg fraps nevû progival, hogy játék közben mennyi az fps.

gyorsba rásassintottam a dologra, eddig úgy tûnik, hogy értem, majd ha játékba rakom a mapot, akkor megtudom, hogy értettem-e😄

Sziasztok

Lenne egy olyan problémám hogy az unokaöcsémmael szeretnék multizni de ha õ csinál szervert én laggolok ha én akkor õ laggol.mind kettõnknek 15 megás nete van és win 7 ultimate op rendszere van.Ha valakitud megoldást elõre isköszönöm.
Endre88
Na szóval ha valami épületet ki exportalsz egy mappápa például. Total commandert megnyitod, majd megkeresed amit ki exportáltál kijelölöd és megnyomod az F4-et! Bejön egy txt amiben van egy olyan sor <Files> ami e közt van ezt megkeresed a régi mappába és belerakod a mappába ahova az id3 fájlt menteted</Files> ! Ha ez megvan akkor már csak módosítanod kell a fájlok elérését a txt-ben ez azt jelenti, hogy ha valaminek ez az elérése: C:\Users\Endru\Desktop\Új mappa (2)\Fak.png akkor csak ennyit maradjon ott Fak.png. Nemtudom érthetõ-e, de hátha 😄

Na közben sikrelüt valahogy, ügye van ez a kötet hogy---> MarcinowiceV2.2&Stare_OPEN ebbõl kibontod ezt ---> MarcinowiceStare_OPEN, ebbe meg találsz egy map01.i3d meg még két mappát ezeket az eredeti térkép helyére kell bemásolni. Mondjuk nekem valamiért fehérek benne az épületek, nem tudommiért, de legalább már felismeri a map-ot!
sziasztok!
most kezdtem építeni egy pályát!
annyi lenne egyenlõre a kérdésem, hogy ha kiszedtem egy épületet egy másik mapból (amit ugye i3dben mentett el) akkor annak a textúráját a másik térképnek valamelyik almappájában el kell helyezni, vagy megjegyzi a textúrát?
válaszokat elõre is kösönöm!

marko37

PL:így

marko37

a radius nevezetû csúszkával állítod a kör nagyságát, mivel nagyon magasan van a vízszint persze hogy megtelik vízzel tipp:a tehenek környékére rakd a bála leadót vagy csinálj 1 kisebb dombot aminek sík a teteje és arra rakd a bálaleadót

Chris von Bone
Oké, és hogy lehet megfelelõ gödröt csinálni alá, mert a felszín formálásával nem sikerül soha, és úgy még vízzel is megtelik!

remélem vki segít!
Én is igy vagyok vele, de hiába irtam fórumon nem segített senki, hogy hogy kell berakni! Mert tom hogy kell berakni a cuccokat de nekem sem jelenik meg!

Valakinek sikrült játszani a Marcinowice v2.2 map-on? Mert én betettem a mods mappába de fel se ismeri.
VERESS 96

Dolgozgattam Ganyé v2-ön is 😄

marko37
és módosítottad a map ot ezért ír ki hibát asszem de ne foglalkozz vele

marko37
nem csináltál alá gödröt és így nem tud beleesni a bála

a camera mod 11-et hogy kell használni vlki megmondja?

valaki nemtud egy:claas Dominator 118-at?vágo nélkül?

Chris von Bone
Sikerült beraknom a map-ra, de nem lehet leadni a bálákat, és azóta CRC64 hibával indul a játék, van tipp hogy mit ronthattam el?

sziasztok!
elõször is üdvözlök mindenkit!letöltöttem a tsz map v3-at,el is kezdtem vele játszani,de nemtudom,hogy pl a takarmánytárolóból hogyan tudom kivenni a takarmányomat,valamint,hogy a bálákat hova tudom eladni?légyszi,aki ismeri a mapot,segítsen!elõre is köszi!
üdv:
Ádám
Chris von Bone
Köszi, csak meg kellett tanulnom olvani, na meg hogy itt más is van mint a linkben! 😄

Chris von Bone
Ami a segítséget illeti ezekre magamtól is rá jöttem, de hogy látom hogy mit hova rakok, ha kicsúszik a képbõl? Hogyan tudom mozgatni a kamerát, hogy más szögbõl lássam a térképet?

Endre88
Ja és itt van maga a bála leadó hely. innen szedd le: http://www.failai.lt/yqbbgticmdqg/shredder-met-deuren.rar.htm