23835
  • mtz 82 zts
    zts 16245
    Ezt kéne megcsinálni úgy
  • mtz 82 zts
    Ha valakit szépen megkérek akkor megtud nekem csinálni valamit?
    Azt kéne hogy van egy olyan trakim aminek nem nyílik se ajtaja se ablaka és hogy valaki megtudná nekem csinálni ha belinkelném?
  • boky84
    készülődök a silózásra
  • Krisztian95
    Hello
    Tudna valaki segíteni, miért írja ki az LS 2009 azt hogy unexpected system exception occurred majd amikor ok-ot nyomok kijön az hogy a game.exe hibát észlelt ezért leállt. Ezt csinálja a 2011 vagy a 2008-nál is.
    Miért van ez?
  • talloli
    Tudna valaki ajánlani egy jól megszerkesztett kombájnt?
    Olyanra gondolok ami nem össze-vissza megy ha dolgozó vezeti, multifruit-os, és nem túl bonyolult?
    Nem vagyunk ilyenekkel elkényeztetve! Traktorból már annyi van mint égen a csillag!
  • Chris von Bone
    arra várhatsz! Megoldották okosan, hogy ne lehessen seriallal szórakozni. Én megvettem, csak nem a Halycon-tól mert így olcsóbb volt, csak sajna a bónuszokat nem kapom meg hozzá.
  • Chris von Bone
    ez bonuszként külön tölthető annak aki a Halycon mediatol vette meg a Pro framot
  • gyurka666

• xanderbor
    es igy 8x antialiasing es 8x anisotropfiltering, veryhigh beallitason jatszhatsz,maskepp nincs is ertelme. persze maximum felbontasban full hd monitoron. persze megy az LS gyengebb gepken is,ha arnyakokat kiveszed meg hasonlo,de az mar olyan supermarios :)
  • xanderbor
    igy van,minimum 4magos proci kell a mai jatekokhoz es nem art,ha 1 giga sajat memoria feletti a grafkartya.feletti ugy ertem hogy legalabb 1500 megas,vagy,ha 1 gigas akkor legyen ketto,sli ben
  • gogabi79
    ha megkérhetnélek törölnéd a
    hsz-em?

és újralinkelem ezta bálaszállítót?

hozzászolások törölve,amiket kértél!.
  • boky84
    ha nem lenne ilyen bonyolult akkor már megvettem volna de egyszer nekiálltam és agyfaszt kaptam 2 perc után az oldalukon

szal várok amíg itthon is lesz kapható
    (ami sztem sose lesz)

előbb utóbb felkerül modonként úgyis
    mivel ilyen az emberi természet
  • gyurka666
    de ahogy hallottam pár ismerősömtől hogy 4 embernél fogadja el ugyanazt a serialt...szerintem nincs sok esély arra hoyg valamikor lesz olyan serial ami mindenkinek jó lesz....de bízok benne...
  • boky84
    sajnos semmi más pro farmos cuccom nincs
    pontosabban van
    megvan az egész cuccos csak nincs aktivációs kulcs hozzá

szal sztem 1 hónapot kell várni v kicsit többet és fent lesz minden a neten v valaki feldob egy serialt valahova
  • boky84
    sajna lövésem nincs a beállításokról
    nekem a pót kellett
  • gyurka666
    Pár kép a mai munkáról:)

• gyurka666
    miért esetleg valaki rájött hogy kell kiszedni a pro Farmos gépeket? mert ezt a bálás pótkocsit már láttam megosztva pár hete....
  • Chris von Bone
    köszi lejött, a profarmos New Hollandhoz a homlokrakódó nincs meg? :)
  • talloli
    Ez a jármű sem a legtökéletesebben elkészített járműveket erősíti!
    Konkrétan a nézetekkel van gond.
    Ki kíváncsi a kamion alulnézetére? Nagyon sok az ilyen hiba. Hogy lehet rendesen beállítani azt, hogy az egér ne vigye a kamerát a föld szintje alá?
  • boky84
    letöltés Profarm bálaszállító
  • boky84
    ha megkérhetnélek törölnéd a
    hsz-em?

és újralinkelem ezta bálaszállítót?
  • gogabi79
    letöltve:)köszi
  • Chris von Bone
    "nincs ilyen fájl"
  • Chris von Bone
    nem, a semple map.lua-ban van leírva melyik fájl kezeli a teheneket, ált a nevezett. azt kell szerkeszteni!
  • boky84
    hello
    ha valakinek szintén mániája hogy a gépein legyen féklámpa index és tolatólámpa annak itt egy pack:
    2 különálló mod egybe csomagolva
    Man pack
  • boky84
    ezt az i3d-t ha beimportálom a mapomba akkor elvileg ott lesznek a tehenek ahová teszem?
  • dávid 001
    köszi :)
  • boky84
    elvileg:
    map/missions
  • dávid 001
    és merre találom :D
  • Chris von Bone
    CattleMeadow.i3d-t tanulmányozd:)
  • dávid 001
    Valaki tugya hogy hogyan lehet tehenekt beteni a pályára
  • kisspeter1979
    köszi
  • boky84
    asszem hogy a bolt "parkolóhelyeit" (a nyilakat) kicsivel kell a föld fölé emelni de nagyon minimálisan

asszem csak akkor tudsz erre rájönni ha kísérletezgetsz vele
  • boky84
    modhoster.de
    ls.uk
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Térkép készítésével próbálkozom, de elakadtam. A storeplace beállítása sehogyan sem sikerül. Ha ctrl-F lenyomását használom, akkor nem lehet már tovább állítani a paramétereket és a játék elindítása után a vásárolt gépek a föld alatt jelennek meg és sehova se lehet velük menni. Ha nem ctrl-F-et használok, hanem csak a nyilakkal mozgatom a storeplace1-et és storeplace2-őt, akkor meg az égből hullanak le a vásárolt gépek és az oldalukra fordulva érnek földet.

Tudna nekem ebben valaki segíteni?

Előre is köszönöm!
  • dávid 001
    jobbágy vagy te :D de én a pályával faszán
  • tviktor91
    Jobbágyaim hogy haladtok?
  • Chris von Bone
    csak akkor van hozzá köze, ha a géped kicsi! Ha nem akkor tényleg semmi köze hozzá. Én is egy 100MB fölötti i3d-s pályán játszok, és abszolúte nem szaggat. Sokkal inkább van köze a szaggatásnak az elb@xot modelleknek, meg a 100 és 1000 Km-es rálátási távolságokhoz.
  • Csengeri Zsolt
    Konkrét oldalt tudnátok monfani ahonan tölthetnék módokat a 2011 hez
  • Rikcsoo
    Már miért ne lenne hozzá köze?...
    Akkor csinálj egy 500megás i3d-s mapot befog szarni tőle a géped!