23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Yag #22228 Már így is laposkúszva nézem az épületeket és azt, mit lehet még építeni. Eléggé le van szeparálva a térkép, de arra már rájöttem, hogy ha sikerül vízre tennem majd a komphajót akkor ideiglenesen át tudom hidalni a hidak lezárását ... és tudok az elérhetetlen területekről is nyersanyagot szállítani a feldolgozó üzemekhez. Csak az első üzem legyen meg a többi már könnyebbnek tűnik. A videóban viszont "csalnak" a készítők mert nekik már megvan pár üzem főként az építő anyag raktár amiből könnyű kiszállítani bármit konténernyi mennyiségben :)
-
zolcsika080104 #22227 első az hogy legyen szénbánya a kavicsbánya ,fűrészüzem ahol lesz hosszú deszka majd megvenni a röviddeszkagyártó üzemet ami kell a dryvollehoz ez a gipszkarton de a gipszkartonhoz kell glue vagy mi meg caco3 meg gipszum ezeket meg e legutolsó kicsi üzemben lehet gyártani szóval nézegessed próbálgasd és így lehet rájönni. -
Yag #22226 Ok. Szabad a gazda. Ha minden híd le van zárva akkor hogy jutok betonhoz amivel a hidakat felépítem ? -
Yag #22225 Jó hogy említetted ezt a gyárépítéses témát, mert teljesen kiesett a figyelmemből. Pedig még videón is mutatták, hogy nyersanyag kell bizonyos gyárak felépítéséhez. A hidakat meg egyáltalán nem tudtam hogy szintén építeni kell ... akkor nem is lesz olyan egyszerű ez a map ha ezt így csinálták meg ... hm. -
zolcsika080104 #22224 Sziasztok!
Én is éppen ez a Peasant Vally county mapot akartam ajánlani.Az sem mindegy hogy melyik híd építésével kezdjük,úgy láttam sorban kell haladni.Még rendesen el kell gondolkodni azon hogy most mit is mert pl a betonüzem építéséhez 6 fajta gyár kell azokhoz megint csak másik három valamilyen gyár de az sincs ám felépítve.Még Endy barátunknak is ajánlom,igaz nem szereti a nagy térképeket de ez valami kimondhatatlanul nagyon összetett map.Farmos pályafutásom (8 év) ,legjobb mapja! -
tomekfarmer #22223 Köszönöm szépen, amint lesz egy kis időm kifogom próbálni. -
Yag #22222 Azért az nem olyan egyszerű, tehát nem két gombnyomás nagyítani egy ilyen térképet :)
Ismerem azt a térképet, nem túl nagy de nem is kicsi.
De ha igazán nagy térképet szeretnél sok bányával, és mindent is gyártással, próbáld ki ezt :
Pleasant Valley 1.0
A nagyított és dúsított térképe :
Pleasant Valley County
Ami kell hozzá :
PV County Assets 2.2
PV County Map
Ha csak ezzel játszol, Javasolt külön mappából indítani az alábbi alapján mivel sok külön tartalom van hozzá, pluszban ebbe a mappába másold amit még TE szeretsz használni gépeket. Bányászhatsz, logisztikázhatsz, növény, gyümölcs, zöldség termesztés erdészet ... giga távolságokba :) Szépen fel vannak rajzolva, jelölve hova mit kell szállítani és mit hol lehet eladni.
"C:\Users\XXX\Documents\My Games\FarmingSimulator2019\gameSettings.xml"
<gameSettings revision="15">
<modsDirectoryOverride active="true" directory="k:\FarmingSimulator19\FS19_Mods\Pleasant Valley County"/>
Ha valamit nem tudsz, írj. -
tomekfarmer #22221 Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne, láttam h több map is meg lett nagyítva 2x-esre meg 4x-esre, esetleg a Slovak Village mapot is megtudná valaki nagyítani ?
Nagyon megszerettem ezt a pályát, jó h van egy csomó minden amit csinálni lehet, bányászni stb... csak sokkal jobb lenne ha nagyobb lenne a map. Köszi előre is. -
Yag #22220 Nálatok is előfordult már olyan, hogy valamilyen pályán, egy idő után súlytalanná válnak a járművek ?
Valami bug, vagy valami más miatt kapom ezt az élményt ? Vezethetetlenné válnak a kamionok ... volt hogy az újraindítás sem oldotta meg. vélemény ? -
eta32 #22219 Míg ide bepötyögted azt a pár sort,addig ha picit is utána nézel a mapodon ,vagy a neten pár vidinek,akkor magad is megtalálod.
Példának itt egy vidi a mapról,eltéveszteni sem lehet,pedig abszolút nem ismerem a mapot ,mégis első blikkre megtalálnám ez alapján.
Használsz egy mapot és mástól várod el hogy megtalálja neked rajt azt amit keresel.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
TomgoTom #22218 Üdv mindenkinek !
Tudnátok ojan linket adni? amelybe le tudnám tölteni a Bari,bárány gyapjut eladását.A Dondiego Map részében nem találom azt a rést,ahol el lehet adni a gyapjut.Ha valaki megosztaná E linket,elöre megköszöném. -
Yag #22217 De legalább kerestél egy rakás pénzt :) Igaz, meló is volt vele bőven :P -
#22216 Egy gyenge pillanatomban, megvettem a 8.-as földet krumplival
A poén az, hogy szerződésbe én műtrágyáztam meg kétszer, plusz önköltségi áron meg is meszeztem, hogy majd mikor megveszem mekkorát szakítok . . .
Csak ott siklott ki vonat velem, hogy a vétel után néztem meg, hogy a krumpli kombájn csak 3 méteres,
"ekkor már éreztem hogy ebű baj lesz more",
de ha már ilyen bugyuta voltam, akkor igyuk meg a levét is.
Lízingeltem két krumplikombájn és "hadszóljon", mint a mérgezett egér, úgy kellet pörögni a két masina között.
A szerviz ikonjuk mikor negyedig ért elvittem javítani őket majd mikor befejeztem a krumpli kiszedést már újból háromnegyed alatt voltak, egyikben 4,6h a másikban 4,4h volt mikor visszavittem őket.
926.407€ volt a terményből a bevétel.
Egyszer adtam el 300.000 litert a kikötőbe, hogy kipróbáljam a vonatot kb 542€ volt az átvételi ára
a többit a KGE- be 610€-ért.
Azaz kb 1.552.000liter kolompér.
Krumpliból elég volt egy életre
-
Carl Davies #22215 Igen, az első pár pótkocsi izgi, aztán elkezd gondolkodni az ember rajta, hogy hogyan is lehetne ezt gyorsabban csinálni ... -
Yag #22214 A KOGEL-nek vannak autoload-os trélerei amivel szoktam raklapos árút szállítani mert általában nincs kedvem vagy türelmem 12-24db raklapot felpakolni targoncával.
-
#22213 Kipróbálom őket, köszi a tippet! -
Carl Davies #22212 Bálaszállítóra is fel lehet tenni. Van az első kis 1 tengelyes futó, arról le lehet venni az oldalfalat. -
#22211 Vannak ezek a kis szállítási megbízások, hogy szállíts tárgyakat innen - oda. Ma kipróbáltam egy ilyent, raklapon lévő cuccokat kellene elszállítani, de egyszerűen nem találok olyan pótkocsit ami erre van kitalálva, kényelmesen fel lehetne rá pakolni a targoncával az árút.
Ti mit használtok erre a feladatra? -
TomgoTom #22210 Még egyszer Üdv mindenkinek !
Ezen a képen,nincs az a jel,amiben az elötti képben láthato a felkiálto jel,de a csap,ezen is bent van csak éppen nem tudom automatikussan,elinditani,mert hiányzik az,amiben az elötte lévö kép rámutat.Jo lenne,ha csapot,csapokat be tudnám fogni,müködtetni,mert enélkül nem lehet használni az olakat,mert viz nélkül,nincs élet.Mi képpen lehet kényszeriteni a csapokat?,hogy megfelelöen müködjön.
A segitséget elöre is köszönöm.További sok sikert.
-
TomgoTom #22209 Üdv mindenkinek !
Van olyan ol,olak amiben a jelek nincsenek,igy e szempontbol,nem tudom a csapokat,automatikussan elinditani hogy megfelelöen müködjön.Hogy és hogyan tudom a hibát,hibákat orvosolni? A segitséget elöre is köszi.
-
Yag #22208 Elfogadom, ez jó érv, nem néztem az adatlapját. Sajnos úgy tűnik, megengedőbb vagyok ebben a témában mint kellene. Szerencsére úgy van ahogy írod, az igényesebb fórumozók, többször átolvassák mielött elküldik. Aki meg nem annak kilóg a kapanyél a monitorjából. Sajna vannak kevésbé igényes fórumozók is ... -
Serko #22207 Az adatlapja szerint 2012 évben regisztrált a fórumra, így gondolom, legalább 8 éve "írástudó". Én elfogadom, hogy valakinek nem megy a helyesírás, ezért is fogalmaztam finoman, azonban az már igénytelenség, hogy ennek tudatában egyesek mégis így nyilvánulnak meg. Én minden hozzászólásomat többször is igyekszem átolvasni az elküldés előtt, ezzel úgy gondolom megtisztelem azt aki majd esetleg elolvassa. -
Serko #22206 Én már eléggé megszoktam ezt. Igazából csak a bálagyűjtéskor szokott zavarni, hogy nem látok elég messze a táblán, van-e ott még bála :)
Kellemes meglepetés volt ugyanakkor, hogy többjátékos módban ha valaki lovagolt, akkor az lagoltatta a játékot. Ezt tegnap már nem tapasztaltam. -
ates81 #22205 Köszi mindenkinek a segítségetMax beállításon megy minden,úgyhogy akkor megbékélek és így játszom továbbKöszi mégegyszer! -
eta32 #22204 Ja akkor bocs,én kérek elnézést hogy nem tudom elolvasni és értelmezni amiket ide "karcolt"....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.07.30. 09:36:59 -
Yag #22203 Az én tippem, hogy "csak" fiatal. És ebben a "csak" nem dehonesztáló mérce hanem egy átmeneti állapot jelző. Még nem tanult eleget :) Persze ez még nem ment fel senkit a helyesírási hibák alól de ha tippelhetnék akkor kb.12-15 éves lehet. Vagy fiatalabb. Majd Tom talán feloldja ezt a képletet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos általános tapasztalat, hogy a gépeléssel írni tanuló diákok sokszor, egyáltalán nem figyelnek a helyesírásra mert az egymás közti chetelésnél ez nem szempont. Legyen gyors és kész. Ezt már lefüleltem a nagyobb gyerekeimnél (20+) is, nem számít hogy mellé üt a telón, csak meglegyen a flow ... persze legtöbbször utólag veszi észre hogy elgépelt. Olykor én is ha telón írók. Én már kikapcsoltam a Smart írást is mert olyan szó helyettesítéseket ad a telefon nem létező intelligenciája hogy folyamatosan a falra másztam tőle. De előfordul, hogy itt gép elött is elgépelek szavakat és csak utólag veszem észre. Kezdünk felületesek lenni. Mindenesetre Tom-nak javaslat, amikor IDE ír a fórumba és azokat a szavakat amiket pirossal alá húz a rendszer, hullámos piros vonallal, tekintse gyanúsan hibás írásnak. Majd másodlagos szemrevételezés után ha pl. idegen szó akkor skip-elni, ha viszont magyar szó akkor elég, egy jobb egér gombbal csekkolni a szót ... legördülőben kiválasztani a megfelelő helyes szót ... persze ez is annak a feltétele, hogy valaki alapvető helyesírási tudással rendelkezzen, mivel választani kell a helyes és helytelen szavak közt. Mindenesetre, ha egy hozzászóláson belül szinte minden második szó pirossal alá van húzva helyesírási hibára gyanakodva, az mindenképpen jelzés értékű kellene hogy legyen a szerzője számára. -
eta32 #22202 Sajnos vagy nem ez ilyen.
Ha a haladó grafikai beállításokban alulról a 2. sorban mindent maxra állítasz jobb a helyzet,de ahogy a képeden is látszik abból a távolságból már csak így tudja kirajzolni a grafikát a játék.
Ahhoz hogy az előbb említett grafikai beállításokat maxon elvigye a géped ,nos erős kell hogy legyen.
Nyilván a játék motorjában keresendő a probléma,de ez már csak ilyen,sokat nem tudsz vele kezdeni.
A régebbi részekben ez valamivel jobb volt sőt,de a 19-nél így tudták megoldani az új grafikai fejlesztések miatt gondolom.
A készítők abból indultak ki hogy ha a földön állsz sík terepen és nem magasból nézel távolra akkor úgy sem fogod ezt látni....persze ez hülyén hangzik ,de csak így nem látod azt amit te is ...vagyis nem látod növényeket ......
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.07.30. 07:56:14 -
eta32 #22201 +1
Teljesen jogos,nem akartam szólni,ne hogy az legyen nekem semmi nem tetszik....
Szerintem a szövegértéssel is gondok vannak.....nem csak a helyes írással.... -
Yag #22200 Szerintem ez a játék optimalizálásához tartozik. Így nem kell minden távoli egységet kirajzolni, számolnia GPUval. Erre tippelek. Esetleg majd kijavítanak a sokkal tapasztalatabb gémerek ha nem így lenne :)
Map Fly Thru videókon is látszik hasonló.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ates81 #22199 Sziasztok!Érdeklődnék,hogy mi miatt lehet ez a jelenség,töltök fel majd róla egy képernyőfotót is,tehát mikor külső kameranézetben játszom akkor bizonyos távolságon belűl rendesen lehet látni,hogy mi van a mezőbe vetve,de azon a távolságon kívűl viszont teljesen mást mutat a mezőről.Ahogy a képernyőfotón is látni,cukornád van vetve de csak egy részében látni ezt és ahogy haladok tovább úgy látni a cukornád többi részét is.Remélem látni így is a képen,mert eléggé le kellett kicsinyítenem,hogy fel tudjam ide tölteni.Beállítás gond lehet vagy alapból ilyen a játék?Remélem érthetően írtam le,előre is köszi a segítséget! -
#22198 Köszönöm szépen! -
Serko #22197 - OFF -
Kedves TomgoTom!
Borzalmas a helyesírásod, kín olvasni! Nem akarlak megbántani, de ha ennyire nem megy, használj helyesírás ellenőrzőt!
Online helyesírás-ellenőrzés
Bocs az offért!
-
Yag #22196 keresd ezt a fájlt : gameSettings.xml > itt.
c:\Users\xxx\Documents\My Games\FarmingSimulator2019\gameSettings.xml
mentsd el az eredeti xml fájlt vagy nevezd át gameSettings1.xml-re.
nyisd meg TC F4 vagy jobb egér, társítás - jegyzettömb.
harmadik sor. átírod :
eredeti mods partició:
<modsDirectoryOverride active="false" directory="c:\Users\XXX\Documents\My Games\FarmingSimulator2019\mods\"/>
megváltoztatott mods partició:
<modsDirectoryOverride active="true" directory="k:\FarmingSimulator19\FS19_Mods\"/>
vagy bárhová ahova neked tetszik, megadod a megfelelő elérési útvonalat.
lemented a fájlt és a jövőben erre a partícióra menti a MODokat.
-
TomgoTom #22195 Szia Üdv neked is Yag !
Bocsi,hogy késleltetve irtam a válaszodra,de nem voltunk ithon.Köszi a dus infot,segitséget,igy már nagyábol értem a dolgokat, amit leirtál ha nem is tisztán.Át fogom rágni a dolgokat,hogy jobban ércsem,azt,ami most nem értem,vagyis idegen a számomra.Pár dolgokkal tisztában vagyok,volt rá példa a 17,15 játéknál,de a 19 es felül mul mindenen.Nem a játék menete az ami,nem megy,hanem az uj kiegészitö kis programok a GlobalCompany script kiegészitöje.Igy már kezd deregnii a dolog.Még egyszer is köszi a fáradságos munkádat és a bö infot.Át fogom,lapozni,tanulmányosni,mindent.Le is töltöm a zip kiegészitö fálylokat is,amit külön megköszönöm.Csak anyit tudok mondani,hogy sok sikert a munkádhoz. -
#22194 "Persze ehhez át kellett "programozni" hogy ne a "C" meghajtón legyen a MOD mappa"
Ezt leírnád kérlek, hogy kell átállítani? -
Yag #22193 Szia Tom.
Szerintem a GC egy jó script. Nem kell aktiválni és semmi trükk nincs benne, (elvileg) nekem megy gyári DLC nélküli 1.6al PE is és Virágboltos minden DLC verzióval is. Önmagában a Global Company nem jelenik meg sehol. Tehát nem egy nagy gyár vagy válalat amit használni tudsz. A játékon belül egy összekötő kapocs szerepet tölt be az egyes telepített vagy a pályán meglévő gyártó egységek közt. a Crtl+G vel tudod előhívni. Ha itt kapsz egy képernyőt kék háttérrel de semmit nem tudsz csinálni akkor működik és jelen van a GC script. Ha van aktív GC épület a pályán akkor ott lehet menedzselni ha nincs akkor még telepíteni (venni) kell, vagyis venni olyan épületet amikkel a GC működésbe lép. De ezek szintén MODok. Ha csak egy pálya van a MOD mappádban és a GC akkor joggal gondolhatod hogy nem működik. (persze ettől még lehet hogy nálad tényleg nem működik valami miatt, csak még nem derítettük ki miért, ezen vagyunk most :)
Van olyan pálya ahol előre megvannak a GC által érzékelt leadó helyek ezeket a Market fülön lehet látni, hol mennyit adnak 1000egység valamiért. De van olyan pálya is ahol a Market fül is üres. Ilyenkor a szintén MOD épületekkel lehet bővíteni a pályát vagyis a Globális gyártást. Vagyis annyira alap a pálya amit neked kell kialakítani mit hol termelj a pályán található alapanyagokból.
Az egyik legjobb GC épület csomag a szerintem a FEDmods.
FS19_FED_FIllTypes.zip
FS19_FEDmods.zip
FS19_FEDmods_Ballenlager.zip
FS19_FEDmods_Ferienhaus.zip
FS19_FEDmods_Ferienhaus2.zip
FS19_FEDmods_Ferienhaus3.zip
FS19_FEDmods_Produktionen.zip
FS19_FEDmods_Tiere.zip
Ebben a videóban bemutatja a srác, hogyan működik a pálya olyan fejlesztésekkel aminek a gyűjtő neve Multifruit ... szinte minden gyártó egységet külön telepíthet és hozzá vannak rendelve a Global Company scripthez így könnyen tudja menedzselni az egész termelést.
De vannak GC scriptnek saját épülete is. Ha beírod a keresőbe az oldalon, hogy Global Company akkor kidob minden olyan épületett ami képes kommunikálni ezzel a script-el.
Tehát nem elég csak GC-t letölteni, kell mellé olyan épület csomag + olyan pálya is amik ezt kiszolgálják. A legtöbb pályába már bele vannak építve ezek a GC épületek. Ha nincs akkor töltesz le olyan épületeket gyárakat amikkel tudsz gyártani.
Gyűjts össze lagalább 5 olyan weboldalt amiben az FS19 MODokat kínálnak. Ezeket a kínált MODokat kell összekombinálnod a játékstílusoddal.
Az utóbbi pár hétben ezeket a GC épületeket és pályákat teszteltem főként fakitermelő és bányász pályákon, elég nagy a választék és a változatosság. Ha kezdesz majd rálátni ezekre az összefüggésekre, meglátod komoly termelési láncot lehet kiépíteni egyes pályákon, akár 30-40 terméket is le lehet gyártani egy pályán szintem minden alapanyag bevonásával. Vagyis rohadtul meg tudod bonyolítani a saját játékod ha éppen ez a terv.
Továbbra is azt vallom, időt kell rászánni és tanulni kell a pályákat és a pályákat kiszolgáló MODokat. Tesztelni, próbálni és kidobni ami nem passzol a játék stílusodhoz és megtartani azokat a MODokat amik számodra használhatóak.
Én most ott tartok, hogy 23GB MOD van a főkönyvtárba amiket kombinálni tudok egymással.
Persze ehhez át kellett "programozni" hogy ne a "C" meghajtón legyen a MOD mappa mert csak a "C" ből 20GB egy játék MODjára pazarlás szerintem. Ha nem a "C"-n van ez a mappa akkor határ a csillagos ... Szerencsére nagyon rugalmas az FS mod rendszere így szinte minden MOD mindennel tud működni. Ha meg nem akkor amitől fagy hanyagolni kell.
Az utóbbi időben ezekekkel a pályákkal játszottam amikben a GC script ki van maxolva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!FS19_SlovakVillage.zip
(minimális bányászat, farming és erdészet) nekem lassú volt a termelés így bele kellett piszkálni a termelési lánc XML-jébe, hogy ne csak az idő menjen a gyártással hanem haszon is legyen rajta. De látványos játszótér főként a bánya miatt és a téglagyártás érdekessé teszi.
FS19_Mining_Construction_Economy.zip
Komoly teremlési láncot kell létrehozni bányászható alapanyagok segítségével. A farmingolás itt másodlagos.
Aranybányászat, építkezés kiegészítés, építőipari és élelmiszer ipari végtermékek gyártása. Saját géppark kell hozzá egy külön MOD csomagban.
FS19_Pleasant Valley
Sok-sok bányászható alapanyag, erdészet, farmingolás, főként logisztikai pálya hogyan mozgass nagy mennyiságű alapanyagot különböző helyekre de gyártani is lehet rajta belátás szerint.
FS19_NF_Marsch
videóban láthatod.
Érdemes a pályák bemutató videóit megnézni YT-on. Megnézni, mi minden van a pályán milyen orientációjú, mekkora bányász vagy erdészeti része van stb. Ez mind függ attól milyen stílusban játszol.
Én előnyben részesítem a bányászatot és az erdészetet vagyis a fakitermelést, kevésbé vagyok szántó vető beállítottságú, de ha kell mert mondjuk gabona kell a végtermékek előállításához akkor persze szántok-vetek-aratok.
Van aki nem akar bányászkodni vagy fa kivágással tölteni az időt stb. Rád van bízva. Ez egy ilyen játék. Sajnos engem is berántott , rápacsáltam, megkedveltem a globális termelési láncok hajkurászását :) Vigyázat, függőséget okoz !!!
Utoljára szerkesztette: Yag, 2020.07.28. 15:22:12 -
TomgoTom #22192 Szia,Üdv !
Köszi a segitséget,amugy én is ot töltöm le azokat a dolgokat,ami fontosnak bizonyul,ez azért jo,mert,nagyábol el magyarázza a dolgokat,vagyis leirja.Tudod az a gond,hogy a Global Company.töltöm le de sehol nem jelenik meg,pedig a mods mappában bent van.Csináltam azt is,hogy elöször a farmot tetem be,utána a Global Company,de mikor elinditom a játékot a farmot látom,de a másikat nem,pedig csak ezt a ketöt modot raktam be.Több videot megnéztem,de mingyedikben,mutatta a Globa lCompany,hogy be van rakva a mods mappában,de nekem a képet,képeket nem látom.A Global Company_nál azt irja,hogy aktiválni kel,persze,ha nekem megjelenne.Akriválásnál valaki arra utal,hogy regisztrálni kel a másik azt rebesgeti,hogy csak a mods mappában tegyem bele és már regisztrálva van.Hogy ebböl mi az igaz és mi nem,ezt magam sem tudom.eldönteni.Lehet,hogy azért nem látom a Scripts_teket,mert a Platinum Add On_ban benne van? mert ezt is frissiteni kellet,közel 1 gigásat. FarmingSimulator19_claasPack_v1.2.0.0 és a 1.3 ver,össz 2X1 gigás az egész.Nem e ez miat nem jelenik meg a Global Company Scripts.Nem tudom,hogy van E sok értelme evvel macerálni a Scripts modokkal,mert ahogy nézem,igy is simán és zökkenö mentessen megy,fut a játék,még idáig.Különössen változásokat nem látok,de ez csak az egyéni véleményem. -
Yag #22191 Szia.
Nem tudom pontosan hol tartasz a GC hibában, de korábban nekem is volt ilyen gubancom. MOD ként töltöttem le, és másoltam be a Mods mappába, de hivatkozott, hogy új verziót kér. Majd amikor a MOD HUB-on keresztül szedtem le, akkor már nem volt gond vele. Most az 1.6 verzió fut. Ez a legfrissebb. Akad magyar videó a témában, hátha ebből a videóból kiderül még valami amire szükséged lehet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TomgoTom #22190 Üdv mindenkinek.
Pár honapja játszok,amivel nagyábol vagyok vele megelégedve,amugy nagyábol tökéletessen müködik minden,ahogy vesszük.Egy két dolog,hagy magyarázatot.Mindent letöltötem,ami kel a játékhoz+ a Platinium editort + vrissitéseket is.Feltelepitetem a Global Company kiegészitö minden,kiegészitö fajtáját.Mikor elinditom a játékot,Global Company fáj verziora hivatkozik,hogy tölcsem le,de mikor rákatintok,hogy letölcsem a megadott fájt,ilyen verziot sehol nem találom.Nézegetem a videokat is,de az a gond,hogy legtöbb az angol,amiben nemvagyok jártas,vagyis nem értem,amit mond.Az a gond,hogy több angol szerepel a videoban,mind magyar..A tanulás nem szégyen,ha van mod és lehetöség.Hátrányban azok vannak,akik az angol nyelvet,nem ismerik.Szöveg forditásbol,nagyábol,eligazodik az ember,de máshogy,másképpen,nem.Probálom követni,minden olyan dolgokat,ami ehez a témához kapcsolodik,csak az a gond,hogy sok helyen hiányossak az adatok,vagy ha van,akkor is elég tömören van leirva,vagy értelmetlenül van fogalmazva.A segitséget elöre is köszi.
-
nono28 #22189 Szép estét!
Nálam is volt már ez a jelenség.Igaz nekem a Hof Bergmann mapnál volt.Faforgácsos zsákok pakolás közben.A játék újraindítása oldotta meg a problémát.