23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
mtz 82 zts #7175 . -
gyurgyó 1975 #7174 sziasztok a napraforgot milyen kombival és milyen asztallal lehet aratni válaszokat elöre is köszönöm
-
#7173 Persze hogy megy!
Csak script kel rá! -
bordanattila #7172 :) -
bordanattila #7170 Megköszönném ha valaki tudna segíteni nekem, keresnék egy olyan mappát amiben a kukorica sárga és az egész mappa elég jó kidolgozású, és olyan 150-200MB körül van. -
#7169 Ezt a potot azért csináltam csak mert Potkocsikhoz egy ötlet.pl meglehetne e ilyen lenyillos plató ajtosra csinálni?2.mindkettö plató ajto nyilna.Valamint a Hw nál is lehetne előkeréknél sárvédö. -
szoszibá #7167 7147-re valaki? -
bélabátyám #7166 sziasztok -
norbika28 #7165 valaki tud valami jó fás mapot -
pepe0225 #7164 Aki tud nekem segiteni az irjon,multiban szeretnék játszani!Csatlakoznék egyedül nem jó már uncsi! -
pepe0225 #7163 Helo én szeretnék multiba játszani,de nem tom hogy kell!A játék fel van telepitve nekem játszom is elég gyakran.Ha segitessz akkor játszhatunk!
-
#7162 Engem a traki meg a a pót -
#7161 Én erre azt szoktam mondani semmi sem lehetetlen....Csak rá kell jönni..valahogy meg lehet biztos csinálni... Bár nekem csak key kéne mert az egész játék megvan és engem is csak a nagy NW traki érdekel igazán... -
#7160 Egyiks ismerősömnek a platinum 2011 megvan :D és lehet hogy megveszem tőle :D azt is -
#7159 Akkor jó bőven elég lesz azok számára! Akkor De egy próbát megér hogy tudom kiszedni de ha sokan azt mondják akkor nem is baszogatom mert csak elbaszom az egészet! -
#7158 5 ember tudja használni én azt hallottam -
#7157 Oks és egy serialt hányszor lehet használni?? Gabi akkor majd kérek majd msn-en konzultálunk -
#7156 szia!Igen én,és még fogok egy jópár táblát is majd még. -
#7155 hát map cserének nem igazán nevezném..csak így videó alapján gondoltam kipróbálom...Nem igazán nagy szám a TSz map jobb nála de kinek mi jön be..:)
További infók itt..... -
#7154 Jó képek!
Látom Map csere volt esetleg 1-2 infót írsz róla?:) -
#7153 Üdv!
Sajnos 3napja nem tudtam nézni a fórumot mert traktoroztam..
Látom Október 22-én ment az okoskodás a Pro Farm-ról..
Dávid te abból tuti nemfox semmit se megosztani mert kisebirod venni őket majd..:) -
-
#7151 Ez jó,te csináltad ?? -
Letöltése:
IFA_W50_Tanker_Pack.zip -
Letöltése:
File Information Filename: AviaBale.zip File size:
Szép jóreggelt mindenkinek:) -
#7148 -
szoszibá #7147 Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy multiba játszok egy haverral és mikor én kultiválok, akkor ő nála nem látszik meg, hogy kultizok, nem hagy nyomot, sőt az se, hogy ki van nyitva a kultivátor. A másik, hogy mikor ő egy átrakóval a pótkocsira teszi a terményt akkor az nálam nem látszik, mikor a pótkocsiról leönti az sem. Olyan mintha minden csak akkor történne meg ha én csinálom. Az átrakó, a kultivátor és a pótkocsi is mod, de multiplayer képes mind, legalábbis az volt írva, de én gyanakszom, hogy ilyesmi a baj. Segítsen aki tud! Előre is köszönöm! -
#7146 Jah és vip -
#7145 második kérdésedre: A gép xml-jében a camera részben cseréld fel a camera1 és camera 2 sort. -
#7144 A legújabb Őstermelő Barátok mappal kapcsolatban kérdezném olyanoktól akik használják:
Hol van az a " Vendita" telephely ami a PDA-n jelezve van?
Még valami: Hol lehet egy gép alapértelmezett nézetét beállítani?
Arra gondolok, hogy ha TAB-bal rámegyek, ne a belső (fülke) nézettel indítson. -
#7143 Szóval nem mondom azt hogy kié mert nemtudom -
#7142 Én egy gyerektől kaptam hogy elvileg ő csinálta meg de nem tudom lényeg az hogy nagyon jó kis masina ez -
#7141 Akkor ezek szerint sikerült megoldaniuk! :) Mikor kérték tőlem, hogy okoskodjam ki, akkor nem nagyon volt rá időm... -
#7140 Kp gombos de van geress is csak az kivan írva cd-re és nincs kedvem elő venni így jó ezis mert ezt allig használtam :) -
#7139 ez az egeres vezérlésű, vagy a KP gombos? -
#7138 húú de fasza kis gép meg a képek is de gondolom ez vip nem?? ha nem az megosztanád? -
#7137 mai gép teszt :D majd holnap trágyázni fog!:)
-
gsxrniki #7136 Még nem indítom el mert legfeljebb egy embernek kell jelentkeznie szóval létszi jelentkezetek ijatok nekem hogy letöltöttétek a dolgokat. -
gsxrniki #7135 Ja és az a claas kombájn az a csomag.
-
gsxrniki #7134 Irjon aki akar multiba játszani.Van mod is a map az őstermelő barátok v3
a mod:CLAAS Lexion 580 + 580 TT pack
Unsinn
MAN TGA v.1
Schwarzmuller pótkocsi MAN
ZTS 16245.
Tudom kicsit sok de nagyon jó játék lesz.
A multiplayer nev jó játék.
Szoval aki akra jót játszani az töltse le és jelentkezen.
A jelentkezést várom.