23835
  • mtz 82 zts
    .
  • gyurgyó 1975
    sziasztok a napraforgot milyen kombival és milyen asztallal lehet aratni válaszokat elöre is köszönöm
  • Rikcsoo
    Persze hogy megy!
    Csak script kel rá!
  • bordanattila
    :)
  • bordanattila
    Megköszönném ha valaki tudna segíteni nekem, keresnék egy olyan mappát amiben a kukorica sárga és az egész mappa elég jó kidolgozású, és olyan 150-200MB körül van.
  • gogabi79
    Ezt a potot azért csináltam csak mert Potkocsikhoz egy ötlet.pl meglehetne e ilyen lenyillos plató ajtosra csinálni?2.mindkettö plató ajto nyilna.Valamint a Hw nál is lehetne előkeréknél sárvédö.
  • szoszibá
    7147-re valaki?
  • bélabátyám
    sziasztok
  • norbika28
    valaki tud valami jó fás mapot
  • pepe0225
    Aki tud nekem segiteni az irjon,multiban szeretnék játszani!Csatlakoznék egyedül nem jó már uncsi!
  • pepe0225
    Helo én szeretnék multiba játszani,de nem tom hogy kell!A játék fel van telepitve nekem játszom is elég gyakran.Ha segitessz akkor játszhatunk!
  • dávid 001
    Engem a traki meg a a pót
  • gyurka666
    Én erre azt szoktam mondani semmi sem lehetetlen....Csak rá kell jönni..valahogy meg lehet biztos csinálni... Bár nekem csak key kéne mert az egész játék megvan és engem is csak a nagy NW traki érdekel igazán...
  • dávid 001
    Egyiks ismerősömnek a platinum 2011 megvan :D és lehet hogy megveszem tőle :D azt is
  • dávid 001
    Akkor jó bőven elég lesz azok számára! Akkor De egy próbát megér hogy tudom kiszedni de ha sokan azt mondják akkor nem is baszogatom mert csak elbaszom az egészet!
  • gyurka666
    5 ember tudja használni én azt hallottam
  • dávid 001
    Oks és egy serialt hányszor lehet használni?? Gabi akkor majd kérek majd msn-en konzultálunk
  • gogabi79
    szia!Igen én,és még fogok egy jópár táblát is majd még.
  • gyurka666
    hát map cserének nem igazán nevezném..csak így videó alapján gondoltam kipróbálom...Nem igazán nagy szám a TSz map jobb nála de kinek mi jön be..:)
    További infók itt.....
  • Rikcsoo
    Jó képek!
    Látom Map csere volt esetleg 1-2 infót írsz róla?:)
  • Rikcsoo
    Üdv!
    Sajnos 3napja nem tudtam nézni a fórumot mert traktoroztam..
    Látom Október 22-én ment az okoskodás a Pro Farm-ról..
    Dávid te abból tuti nemfox semmit se megosztani mert kisebirod venni őket majd..:)
  • gyurka666

• dávid 001
    Ez jó,te csináltad ??
  • gogabi79

Letöltése:
    IFA_W50_Tanker_Pack.zip
  • gogabi79

Letöltése:
    File Information Filename: AviaBale.zip File size:

Szép jóreggelt mindenkinek:)
  • gogabi79
  • szoszibá
    Sziasztok!
    Olyan gondom lenne, hogy multiba játszok egy haverral és mikor én kultiválok, akkor ő nála nem látszik meg, hogy kultizok, nem hagy nyomot, sőt az se, hogy ki van nyitva a kultivátor. A másik, hogy mikor ő egy átrakóval a pótkocsira teszi a terményt akkor az nálam nem látszik, mikor a pótkocsiról leönti az sem. Olyan mintha minden csak akkor történne meg ha én csinálom. Az átrakó, a kultivátor és a pótkocsi is mod, de multiplayer képes mind, legalábbis az volt írva, de én gyanakszom, hogy ilyesmi a baj. Segítsen aki tud! Előre is köszönöm!
  • dávid 001
    Jah és vip
  • Chris von Bone
    második kérdésedre: A gép xml-jében a camera részben cseréld fel a camera1 és camera 2 sort.
  • talloli
    A legújabb Őstermelő Barátok mappal kapcsolatban kérdezném olyanoktól akik használják:
    Hol van az a " Vendita" telephely ami a PDA-n jelezve van?

Még valami: Hol lehet egy gép alapértelmezett nézetét beállítani?
    Arra gondolok, hogy ha TAB-bal rámegyek, ne a belső (fülke) nézettel indítson.
  • dávid 001
    Szóval nem mondom azt hogy kié mert nemtudom
  • dávid 001
    Én egy gyerektől kaptam hogy elvileg ő csinálta meg de nem tudom lényeg az hogy nagyon jó kis masina ez
  • Chris von Bone
    Akkor ezek szerint sikerült megoldaniuk! :) Mikor kérték tőlem, hogy okoskodjam ki, akkor nem nagyon volt rá időm...
  • dávid 001
    Kp gombos de van geress is csak az kivan írva cd-re és nincs kedvem elő venni így jó ezis mert ezt allig használtam :)
  • Chris von Bone
    ez az egeres vezérlésű, vagy a KP gombos?
  • padarmtz
    húú de fasza kis gép meg a képek is de gondolom ez vip nem?? ha nem az megosztanád?
  • dávid 001
    mai gép teszt :D majd holnap trágyázni fog!:)

• gsxrniki
    Még nem indítom el mert legfeljebb egy embernek kell jelentkeznie szóval létszi jelentkezetek ijatok nekem hogy letöltöttétek a dolgokat.
  • gsxrniki
    Ja és az a claas kombájn az a csomag.
  • gsxrniki
    Irjon aki akar multiba játszani.Van mod is a map az őstermelő barátok v3
    a mod:CLAAS Lexion 580 + 580 TT pack
    Unsinn
    MAN TGA v.1
    Schwarzmuller pótkocsi MAN
    ZTS 16245.
    Tudom kicsit sok de nagyon jó játék lesz.
    A multiplayer nev jó játék.
    Szoval aki akra jót játszani az töltse le és jelentkezen.
    A jelentkezést várom.