23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#7215 MEGTÖRTÉNT
-
#7214 ja, és ha érdekel a wheel particle, akkor vegyél fel SG chatre! -
#7213 motorized = van motorja/önjáró
Hirable = hidralika
Belechtung = Index, féklámpa, tolatólámpa, munkalámpa
A többit passzolom, mert csak sejtésem van nekem is... -
#7212 motorized hirable
beleuchtung foldable
steerable
cylindered
Sziasztok a többit értem csak ezeket nem nagyon -
#7211 2009-es verzió?:D -
letöltése:
claas_tucano_440pack.rar -
#7209 googlea barátod -
#7208 ÜDv tettem a pályámba + növényt de nem tudom mi a a pipa jele valaki tud segíteni hogyan kell be állítani? -
#7207 -
#7206 estefelé megbeszéljük... -
#7205 A plane jeleníti meg a termést. Egy triggerelt felület, ami ha töltöd a pótot emelkedik, ha üríted akkor süllyed. Namármost alap esetben nincs vele gond, mert nem látsz alá, viszont ha valamelyik ajtót lefelé nyílik, akkor kapásból belátsz alá. Ha ezt nem szeretnéd, akkor a triggerelést elég bonyolultan kell megoldani... -
#7204 Jó reggelt valaki nem tud 1 jó leírást hogy kell berakni a wheel particle system-et vagy 1 hozzáértő emberke segítene nekem? -
#7203 -
Demiii #7202 Jó estét !
Valaki megtudná nekem mondani hogy mért vanaz hogy a játékba nyomom az Esc-et és nem csináll semmit vagyis nem tom elmenteni minden gomb működik és az Esc a játékon kivül is mindenhol valaki segítsen pls :DDD -
#7201 Igen! -
#7200 SZép -
kisspeter1979 #7199 Sziasztok!
Jogtiszta programnál is előfordul a game.exe hiba, vagy ezt csak a feltört játék csinálja? -
-
#7197 bizony hogy jó a tsz map v2 nekem is az a favoritom:):) lassan jönnek képek ha minden igaz.... -
Ben66 #7196 tsz map v2 -
#7195 Melyikre gondolsz?:) -
Ben66 #7194 jól néz ki ez a map -
#7193 Nincs mit :D -
tdeejay #7192 ezer köszönet!! ;) -
Tszmapv2
Tszmapv3
V1-et nem találtam :P -
tdeejay #7190 köszönöm! és ezeket a mapokat hol találom meg? :D -
#7189 Akkor ajánlom neked a tsz v1 v2 v3-at majd ha kész lesz az enyém akkor azt :D -
tdeejay #7188 normális farm jelleg. pl rendes tárolók, ahol a járműveket lehet tárolni, ne dimbes dombos... valami tsz féleségre gondolok -
#7187 Milyen jellegűt szeretsz? -
#7186 és az mi? Plane-t? -
tdeejay #7185 tudtok ajánlani valami jó map-ot? -
#7184 letöltés
-
tdeejay #7183 Köszi! -
kisspeter1979 #7182 Szia!
c:\Documents and Settings\Péter\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\mods\
Ebbe a mappába kell zip formátumba bemásolni minden modot és térképet amit használni szeretnél! -
kisspeter1979 #7181 Sziasztok.
Új gépet kellett vásárolnom, mert a régi tönkrement. Feltört játékom van, melyet már ezerszer megpróbáltam feltelepíteni. De a játék elindítása után vagy el sem indul a játék (lefagy) vagy pedig a következő üzenetet írja ki: A(z) game.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Meg tudná nekem mondani valaki mi okozhatja a hibát?
A régi gépemen sose jött elő ilyen hibaüzenet.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
tdeejay #7180 Sziasztok! egy kis segitségre lenne szükségem. valaki leirná nekem hogy map-ot hogy tudok berakni a játékba? előre is köszönöm! -
#7179 Megcsinálni meg lehet, csak bután fog kinézni, ha üríted és van benne vmi, vagy csinálsz hozzá külön plane-t is! -
#7178 Ok.az nagyon király ha meg lehet csinálni:) -
gyurgyó 1975 #7177 köszi szépen
-
#7176 Olyan gépeket keress ami sunflower edit, vagy multifruit jelzővel van ellátva.
Pl.:
New Holland TX 66
De ennél biztos vannak már jobbak is!