23835
  • marko37
    én még a működő helikopterekre is gondoltam alatta lévő videókba
  • Chris von Bone
    Origi map átdolgozva... kb ilyen erdős az enyém is, csak én javítottam az utat is... :) (Na ugye mondtam, hogy a sok fa nem feltétlenül=akadás) :)
  • marko37
    ide nézzetek be
  • Chris von Bone
    Akit érdekel a mosható textúra készítése az látogasson el a www.gamefarm.hu oldalra. Feltettem egy komplett leírást... :)
  • Chris von Bone
    az első értelmes CAT, ami tényleg fullos lett
  • gogabi79
    Ma éjfélkor lejár a Banner kép,készítő verseny határidelye!!
  • marko37

original link
    ahogy mondani szokás FULL EXTRÁS
  • gigamen
  • gyurka666

• gyurka666
    És még egy régi kép...)
  • gyurka666
    Mai munka képekben:)

• gyurka666
    hát igen elég zavaró ...de nem tudnak ellene még egyenlőre mit tenni....
  • mj111 hun
    Én nyugodt vagyok kösz csak igen zavaró.
  • gyurka666
    nem tudom de megnyugodhatsz mindenkinek ott van így lett kiadva:S
  • mj111 hun
    Szia Ha jól látom TszMapv2 amin készült a kép.
    Nem tudod véletlen hogy a szárító mellet mik azok a láthatatlan akadályok?
  • gyurka666
    esetleg betudnád másolni a megfejtést rá? mert akkor megpróbálom megcsinálni.....
  • kisspeter1979
    Szia Marko!

Nagyon szépen köszönöm!
  • marko37
    Tesókám 99% hogy ez a hiba

Milyen grafikus kártya van? A grafikus kártyák támogatnia kell az OpenGL 2.0, amely esetében NVIDIA GeForce FX és újabb, vagy ATI Radeon X800 és újabb. Emellett az újabb Intel GMA chipek a legújabb illesztőprogram támogatja ezt. Lehet, hogy még nincs meg a megfelelő illesztőprogram telepítve. Telepítenie kell a legfrissebb illesztőprogramot a grafikus kártya (nvidia.com, ati.com, downloadcenter.intel.com).
    ezt nézd meg
    google chrome val ha lehet
  • marko37
    Gyurikám Nickel EB 7 esének is össze ment a platója valahogy orvosolták
    olvastam is hogy kell megcsinálni
  • dávid 001
    Értem :D és rendben van de szerintem kobi kiváló a játék terén olyan szép rábát csinált hogy :D
  • gyurka666
    tudom ő ért hozzá csak nem rég írta itt hoyg elmegy egy kisebb időre dolgozni és gondolom nem tartózkodik gép előtt vagy ha igen akkor keveset :S majd ha visszatért ide akkor szólok neki ez ügyben:)
  • dávid 001
    hát én csak a kobit tudom aki tud ilyet csinálni De nem tudom hogy meg e csinálja vedd fell vele a kapcsolatott!
  • gyurka666
    hát igen ötletek volnának csak legyen aki meg is tudja valósítani...
  • dávid 001
    Meg az sokat dobna rajta :D apropó ha le akasztjuk a pótott akkor kéne neki egy ék :D És az még jobbá varázsolná meg az alvázra kéne dobni egy pótkereket mert ott nagy az űr :D bocsi csak én ezt javaslom a póthoz
  • gyurka666
    igen meg kell hagyni nagyon valóságosra meg lett csinálva...már csak ponyvát kéne rárakni valakinek....és akkor még jobb lenne:)
  • dávid 001
    Nekem agyon bejön a pót :D mert lehet látni a texten mint ha pukli és horpadás lenne rajta :D nagyon szép munka !
  • gyurka666
    hát igen anno a 09-be mennyit kellet várni erre a pótkocsira hoyg végre kiadják a nagy közönségnek:):)
  • dávid 001
    Értem Sajna én ehhez nem értek :S de szép pót :)
  • gyurka666
    Hát egyenlőre olyan problémával küszködik hogy össze megy rajta a plató sajnos buritásnál:S ha valaki segítene ennek a gondnak a bajára akkor szívesen közzé teszem:):)
  • dávid 001
    Szép!:D pórkocsi vip??
  • gyurka666
  • kisspeter1979
    A log.txt-ben az alábbi hibaüzeneteket olvasom:

1.

Lua: Error running function: update
    D:/code/lsim2011Test/build/finalbin/dataS/scripts/AchievementManager.lua(96) : attempt to call global 'areAchievementsAvailable' (a nil value)

2.

Failed to create vertex shader, CG ERROR : The compile returned an error.
    Listing: (406) : warning C7011: implicit cast from "float4" to "float2"
    (729) : warning C7011: implicit cast from "float4" to "float3"
    (798) : warning C7011: implicit cast from "float4" to "float3"
    (678) : warning C7050: "Out.texCoords[0]" might be used before being initialized
    (0) : error C6007: Constant register limit exceeded; more than 128 constant registers needed to compiled program
    (0) : error C6007: Constant register limit exceeded; more than 128 constant registers needed to compiled program

Meg tudná valaki mondani, hogy mik okozzák ezeket a problémákat?

Előre is köszönöm!
  • gyurka666
    Melyikre érted hoyg 09-es modell? mert a trakit én raktam át a vetőgépet töltöttem:):)
  • marko37
    Az nagyon jó lenne örök hálám üldözni fog
  • Chris von Bone
    Ez így nagyon nem jó, nagyon összekuszáltad a dolgokat... Majd ha lesz időm leírom képes segédlettel...
  • tdeejay
    köszi a gyors választ!
  • marko37
    A tejeskocsi automatán reggel fél 8 kor és este fél 8 kor megy a tejért
    a kukorica silót a teheneknél a silótárolóba kell önteni és az onnan automatán fogy "a tehenek megeszik" a füvet meg az etető vájuba kell önteni
  • tdeejay
    Sziasztok! valaki tudna nekem segíteni? két kérdesem lenne. 1. az alap mapon a tejet le tudom adni? vagy hogy tudok belőle pénzt csinálni? mert a pda-n látom hogy rengeteg van, de pénzt még nem kaptam érte. 2. a kukorica silóval mit tudok kezdeni? Válaszokat előre is köszönöm!
  • marko37

így kéne kiszámolnom?
  • marko37

por beillesztve wheelParticleSystems> átmásolva az xml be tovább?