23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#7255 én még a működő helikopterekre is gondoltam alatta lévő videókba -
#7254 Origi map átdolgozva... kb ilyen erdős az enyém is, csak én javítottam az utat is... :) (Na ugye mondtam, hogy a sok fa nem feltétlenül=akadás) :) -
#7253 ide nézzetek be -
#7252 Akit érdekel a mosható textúra készítése az látogasson el a www.gamefarm.hu oldalra. Feltettem egy komplett leírást... :) -
#7251 az első értelmes CAT, ami tényleg fullos lett -
#7250 Ma éjfélkor lejár a Banner kép,készítő verseny határidelye!! -
original link
ahogy mondani szokás FULL EXTRÁS -
#7248 -
-
#7246 És még egy régi kép...)
-
#7245 Mai munka képekben:)
-
#7244 hát igen elég zavaró ...de nem tudnak ellene még egyenlőre mit tenni.... -
mj111 hun #7243 Én nyugodt vagyok kösz csak igen zavaró. -
#7242 nem tudom de megnyugodhatsz mindenkinek ott van így lett kiadva:S -
mj111 hun #7241 Szia Ha jól látom TszMapv2 amin készült a kép.
Nem tudod véletlen hogy a szárító mellet mik azok a láthatatlan akadályok?
-
#7240 esetleg betudnád másolni a megfejtést rá? mert akkor megpróbálom megcsinálni..... -
kisspeter1979 #7239 Szia Marko!
Nagyon szépen köszönöm! -
#7238 Tesókám 99% hogy ez a hiba
Milyen grafikus kártya van? A grafikus kártyák támogatnia kell az OpenGL 2.0, amely esetében NVIDIA GeForce FX és újabb, vagy ATI Radeon X800 és újabb. Emellett az újabb Intel GMA chipek a legújabb illesztőprogram támogatja ezt. Lehet, hogy még nincs meg a megfelelő illesztőprogram telepítve. Telepítenie kell a legfrissebb illesztőprogramot a grafikus kártya (nvidia.com, ati.com, downloadcenter.intel.com).
ezt nézd meg
google chrome val ha lehet -
#7237 Gyurikám Nickel EB 7 esének is össze ment a platója valahogy orvosolták
olvastam is hogy kell megcsinálni -
#7236 Értem :D és rendben van de szerintem kobi kiváló a játék terén olyan szép rábát csinált hogy :D -
#7235 tudom ő ért hozzá csak nem rég írta itt hoyg elmegy egy kisebb időre dolgozni és gondolom nem tartózkodik gép előtt vagy ha igen akkor keveset :S majd ha visszatért ide akkor szólok neki ez ügyben:) -
#7234 hát én csak a kobit tudom aki tud ilyet csinálni De nem tudom hogy meg e csinálja vedd fell vele a kapcsolatott! -
#7233 hát igen ötletek volnának csak legyen aki meg is tudja valósítani... -
#7232 Meg az sokat dobna rajta :D apropó ha le akasztjuk a pótott akkor kéne neki egy ék :D És az még jobbá varázsolná meg az alvázra kéne dobni egy pótkereket mert ott nagy az űr :D bocsi csak én ezt javaslom a póthoz -
#7231 igen meg kell hagyni nagyon valóságosra meg lett csinálva...már csak ponyvát kéne rárakni valakinek....és akkor még jobb lenne:) -
#7230 Nekem agyon bejön a pót :D mert lehet látni a texten mint ha pukli és horpadás lenne rajta :D nagyon szép munka ! -
#7229 hát igen anno a 09-be mennyit kellet várni erre a pótkocsira hoyg végre kiadják a nagy közönségnek:):) -
#7228 Értem Sajna én ehhez nem értek :S de szép pót :) -
#7227 Hát egyenlőre olyan problémával küszködik hogy össze megy rajta a plató sajnos buritásnál:S ha valaki segítene ennek a gondnak a bajára akkor szívesen közzé teszem:):) -
#7226 Szép!:D pórkocsi vip?? -
#7225 -
kisspeter1979 #7224 A log.txt-ben az alábbi hibaüzeneteket olvasom:
1.
Lua: Error running function: update
D:/code/lsim2011Test/build/finalbin/dataS/scripts/AchievementManager.lua(96) : attempt to call global 'areAchievementsAvailable' (a nil value)
2.
Failed to create vertex shader, CG ERROR : The compile returned an error.
Listing: (406) : warning C7011: implicit cast from "float4" to "float2"
(729) : warning C7011: implicit cast from "float4" to "float3"
(798) : warning C7011: implicit cast from "float4" to "float3"
(678) : warning C7050: "Out.texCoords[0]" might be used before being initialized
(0) : error C6007: Constant register limit exceeded; more than 128 constant registers needed to compiled program
(0) : error C6007: Constant register limit exceeded; more than 128 constant registers needed to compiled program
Meg tudná valaki mondani, hogy mik okozzák ezeket a problémákat?
Előre is köszönöm! -
#7223 Melyikre érted hoyg 09-es modell? mert a trakit én raktam át a vetőgépet töltöttem:):) -
#7222 Az nagyon jó lenne örök hálám üldözni fog -
#7221 Ez így nagyon nem jó, nagyon összekuszáltad a dolgokat... Majd ha lesz időm leírom képes segédlettel... -
tdeejay #7220 köszi a gyors választ! -
#7219 A tejeskocsi automatán reggel fél 8 kor és este fél 8 kor megy a tejért
a kukorica silót a teheneknél a silótárolóba kell önteni és az onnan automatán fogy "a tehenek megeszik" a füvet meg az etető vájuba kell önteni -
tdeejay #7218 Sziasztok! valaki tudna nekem segíteni? két kérdesem lenne. 1. az alap mapon a tejet le tudom adni? vagy hogy tudok belőle pénzt csinálni? mert a pda-n látom hogy rengeteg van, de pénzt még nem kaptam érte. 2. a kukorica silóval mit tudok kezdeni? Válaszokat előre is köszönöm! -
így kéne kiszámolnom? -
por beillesztve wheelParticleSystems> átmásolva az xml be tovább?