Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chris von Bone
lsportálra kb negyed éve próbálok reget kérni, de még válasz sem jön!

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

Jah és regisztrálva vagy az lsportál fórumjára? Mert ha nem akkor regisztálj oda vagy az LSH fórumjára és segítség kérõ topikban tedd fel ezt a kérdést ott sok eszes ember van hátha tudja valaki a megoldást!

Pedig már azt akartam mondani, hogy lehet, hogy csak az a játék hibás ami neked van és javasolni akartam egy másik letöltését, de így már nem tom mit mondjak!

Chris von Bone
Erre inkább gyanakodnék mint a modokra, bár nekem 4 Gb van a gépben.

nekem személy szerint akkor szokott kilépni így a játékból, mikor a 2giga raból 1,2 gigát eszik a játék..

Chris von Bone
Amúgy az! 😊

Amúgy eredeti a játékod?

Chris von Bone
már nézem! 😊

Chris von Bone
Kezdek eljutni erre a szintre sajna! A probléma csak az hogy szinte már nincs is eredeti gép a mentéseimben, mert inkább a moshatókkal játszom. Egy biztos MTZ nem okozza, mert nincs benn! 😊

Amúgy én a bad miatt gyanakszom a vinyómra is...

Szerintem hülyeség ez az egyik mod nem bírja a másikat téma! Lehet, hogy valamelyik moddal van gond de nem az a baja, hogy nem bírják egymást! Leget, hogy az egyik mod-od hibás...
Én olyan problémáról hallottam, hogy a vetõgép nem úgy mûködött ahogy kellett volna, és egy gép okozta! Ez MTZ-nél szokott elõfordulni de azt egyszerû orvosolni! Max csináld azt, hogy kiveszed az összes modok és csak lassacskán rakod be õket közben játszol is néha és akkor meglátod, hogy jobb-e vagy sem!

Helló Srácok!

Segítséget szeretnék kérni, hogy a Scania R580 Red Edition teherautó színét Pirosról Zöldre (Claas) próbálom változtatni, de DDS convertellel, se máshogyan se sikerül. Tudna valaki ebben segíteni?

Chris von Bone
Vajon hogy lehet kideríteni, hogy melyik melyiket nem bírja?

gogabi79
<#banplz>

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

marko37
Tesó a módok nem bírják 1 mást asszem

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Nekem még nem volt ilyen 😮
Köszönet a bálázóért srácok 😄
Chris von Bone
Tudja valaki mitõl lehet ez a hibaüzenet?

Már nagyon idegesít, mert egyre sûrûbben fagy ki így a játék. Ha vki tudja a megoldást pls írja már meg!!

VERESS 96
Az nem a mi hibánk.... Te is....................... a fa...... abba!

tegnap jott meg az eredeti jatekom,es nem e birnatok adni egy helyes port szamot
aha,akkor igy kell,mert én is letöltöttem,csak nem jelent meg a játékba,de majd mindjárt megcsinálom,ahogy montad.Köszi az infót.
marko37
ja bocs de nem tom hogy müködik-e azt nem próbáltam legalább is a zsákokat nem tudtam megtölteni a töltõ helyen

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37

A történet a következõ: letöltöttem a linkrõl a pót-ot beraktam a mod mappába és nem jelent meg fogtam 1 másik HW 80 11es pótkocsit és a mûtrágyás HW pót mappájából átmásoltam a dolgokat

marko37
haver nekem lejött rendesen

köszi marko37,de sajna csak az üres file jön le.mégegyszer kösz.
marko37
tessék
rád is van 1 percem

marko37
hw 80mûtrágyás
ezt találtam kõkemény 1 percembe került

Chris von Bone
Keresek olyan embert, aki ért a mosható textúrákhoz, és megosztaná velem!!!! pls

Hali.Valaki tudna linket hw 80 11 mûtrágyáshoz,köszike.
Chris von Bone
http://www.file-upload.net/download-3435606/John_Deere_864_Premium.zip.html

Chris von Bone
Paint.NET programmal tudsz képeket szerkeszteni, azok pedig a gépek mappájában vannak.

Ezt a bálázót honnan tudom meg szerezni? Valaki tudna segíteni?
gogabi79
Szia!

Ha van a gépeden Paint akkor azzal is át tudod szineznia jpg,vagy png vagy akár a bmp képet.Viszont a benne lévõ dds eket a DXTBMP vel tudod átszinezni,majd a DDS Converter segitségével vissza tenni a BMP képet a DDS-be

az oldalt nekem nem emgedi megnyitni nem tudja vki hogy miért?<#help>
Sziasztok! Tud nekem valaki abban segíteni, hogyan lehet a gépek színét megváltoztatni? Ehhez a Giants Editor program kell?

Ezer köszi! 😊

VERESS 96
Link
Ezen az oldalt biztos megtalálod! hajrá!

Sziasztok! Tudnátok nekem egy linket adni az LsH map-ról? Elõre is köszi! További jó játékot mindenkinek!

VERESS 96
Kis betû nagy betû pont stb...

Lehet nem választottad ki a mapot a modok hozzáadásánál mikor indítod a játékot!

betettem egy olyan mapot amin a video azt mutatta hogy a csávó más gyerekkel játszik multyn letöltöttem de nekem nem volt jó nem értem a másik pedig olyan gondom van hogynem tom letölteni ami multis mert az unploed nem enged letölteni mert amikor vártam azt irta ki hogy starting dowload de utána nem jött ki semmi kérlek segits köszi
VERESS 96
nem biztos. De a nagy többség mapoknak multiképes!
#3334 Megfogtál 😄

kössz és másik mappal jo lenne?
Hunter of Deer
Erre jöhet válasz ha tudsz rá valamit 😛 #3317

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

VERESS 96
Nem kompatibilis a map Multival szóval nem tudsz vele multiban játszani!
#3328 Privát mindkettõ szerintem keress egy másik mtz-t rengeteg szép példány van 😛 😊

Még valami óhaj sóhaj emberek? 😄

VERESS 96
shift + q de ez változó szokott lenne de 90 % hogy ez az!

Sziasztok! Hogyan kell lefogatni a traileren a gépeket amikkel ráállunk, vagy a vágóasztalt, hogy ne essen le?
VERESS 96
Lehet becsomagolva hagytad nézd meg hogy ki kell e csomagolni vagy sem. Vagy pedig az van amit a #3329 hsz ban írtak.

gogabi79
mert lehet hogy a ls 2009 be valo a térkép.

az mtz- ami benne van a bannerbe azt vki betudná linkelni nagyon megköszöném😉
Sziasztok tudna valaki abban segiteni hogy amit betettem mapot a játékba nem lehet multiplayerbe késziteni vele saját farmot lécci segitsetek hogy hogyan kell. Elöre is köszönöm.
Tambovskaya Guberniya v.3.0 ez a pálya valakinek jó mert berakom a módok közé és nem jelenik a térkép a pályák között?