23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#7295 Az xml-ben a fillLitersPerSecond részt kell megnövelni. A hiba nálam is elő fordult, mikor nagyobbra állítottam a területet, akkor egyik irányban jól szórt a másikban foltosan... -
#7294 Ejjha :S -
#7293 Tegnapi munka..(Ha baj hogy felraktam akkor nyugodtan lehet törölni:)
-
#7292 Akkor valami mód bezavar "traktor pótkocsi" adj el mindent és kezd el egyesével kipróbálni őket amelyiknél észreveszed hogy beszaggat dob el jó messzire -
#7291 Kérdezném eredeti a játékod? mert ha az akkor rossz helyre raktad a mappot -
#7290 szuperjó gép!.mentettem,köszike -
#7289 Probálkozok vele,remélem sikerül megcsinálni!és majd valaki játékba ingameli majd. -
-->Letöltés<-- -
#7287 és tudnál adni magyarázatot hogy mit kéne átszerkeszteni? -
#7286 túl kevésre van állítva a szórása... :) -
#7285 Te csinálod? -
#7284 Sziasztok.Valaki nem tud egy TK kis traktor packot??válaszokat elöre is köszi -
még alakulgat a RÁBA 15 traki -
mtz 82 zts #7282 Hogy lehet megcsinálni egy csak búzás pótot hogy ne csak búzát lehessen benne vinni hanem pl silot is? -
ristvan02 #7281 eredeti térképpel játszok letöröltem az egészet feltelepítettem és úgy sem jó. Azért nem tudom mi lehet vele a patch-et is feltettem. -
#7280 Ma dudváztunk aztán billentés közbe adódott egy "kis" probléma :/
Aztán a traktor se indult mikor visszaértem azt is csinálni kellet meg a pótkocsit is.. -
#7279 lehet a térkép nem jó amin játszol -
ristvan02 #7278 Üdv. Valaki esetleg tudna nekem segíteni? Elindítom a játékot és mikor játszanék akkor beszaggat.
A gépem:
Core 2 duo 2,5 GHz
4 Gb memória
Geforce 8600 GT 512 Mb videókártya.
Windows 7
Mi lehet a baj? -
Bocsánat hogy megosztom de ez a mi Jánoshalmánk!:) Igaz a földeket nem mutatták a videóban,De a város szépségét így is lehet látni! -
#7276 itt egy link: ha valaki megtudná csinálni hogy szélesebb területet szórjon be annak örülnék
kaweco tridem gülle
modhosteren nem jó a linkje
de ugyan az
világítás scriptekkel ellátva: index fék- tolató lámpa
-
#7275 Értem! Elégé meglepett hogy egyik irányba szórja másikban meg nem :S -
#7274 hehe
nekem is furcsa
de szerintem én csesztem el valamit mert állítottam a beszórt terület szélességét és utána a második v harmadik játékindításkor kezdte el csinálni
de ismét leszedtem az eredetit és az minden irányba jó -
#7273 EEEElyha Én erről most hallok először nincs is semmi ötletem e terén :S NEm lehet az hogy a mod a hibás vagy a pálya?? -
#7272 hello mindenkinek
olyan problémával találtam szemben magam hogy a folyékony trágya szóróm nem hajlandó minden irányba szórni
jelen esetben nyugat keleti irányba haladva az elszórt terület textúrája változik
de ha észak déli irányba szórok akkor nem változik a talaj textúrája
na ilyenről hallottatok e már vagy találkoztatok e hasonló problémával? -
#7271 Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan lehet módosítani egy járművet, hogy automatikusan induljon, ne pedig gombnyomásra? -
#7270 melyik pályát raktad be? Figyi vegyél fel msn-re és ott segítek mert nem akarok itt chatalni [email protected] -
receiv #7269 Igen elindul a játék,be is tölti,csak amikor ott az idő hogy gamezzek akkor kilép -
#7268 Ap-s john deere
Szerintem egész jó kis masina nálam porol is :) -
#7267 HA van cd-d vagy ha be moontulod akkor csak a bal oldali gomb és arrol indul a game :) -
receiv #7266 Sziasztok abban szeretném kérni a segítséget,hogy be szeretnék rakni új mappot a játékban a régit kitörlöm és az újat berakom,és ezt írja ki:
Error:crc64 files check failed.Data files are chaneged.Please reinstall application.Continue anyway.
Ez most mi? Valaki tud segíteni? -
Ben66 #7265 köszi:D -
#7264 Micromap? -
Ben66 #7263 Jó reggelt!
tudna valaki ajánlani egy egyszerű kicsi mapot?? -
#7262 Tesókám erre keress rá:Gregoire Besson XXXL van többféle skinben claas jd cat fendt -
#7261 pl: a dolly-n és a póton egyforma kerekek legyenek -
#7260 milyen kerékcserére gondolsz? -
nono28 #7259 Ezt a munkaeszközt belinkelné valaki ha nem vip?Köszönöm -
#7258 hello
nem tudnál véletlenül adni egy leírást a kerékcserékkel kapcsolatban ls11-hez -
#7257 szevasztok
szép estét mindenkinek
ismét itt vagyok és kapásból egy kéréssel szeretnék indítani
valaki tudna egy sima dupla tengelyes dolly-t linkelni nekem?
gondolok olyanra hogy ne forogjanak a kerekei álló helyzetében + ilyesmik
köszönöm
ha lehet akkor a modhosterről ne linkeljetek mert onnét már leszedtem mind a 3at és hmm... szar mind
bocs a kifejezésért -
#7256 letölthető a modhosterről, csak eszi a memóriát