23835
  • ristvan02
    Nem eredeti. letöltöttem. DE feltelepítem nem teszek be semmit és akkor is szaggat a játék alapból. De régebben nem csináltam kb fél éve játszottam vele utoljára akkor jó volt most megint felraktam és nem jó.
  • ristvan02
    A videókártyát nemrég frissítettem vagyis a gép magától a legfrissebbre. A win 7 is frissíti magát állandóan. Vagy milyen karbantartásra gondolsz?
  • dávid 001
    ÉS hogy lehet hogy tovább csinál koszt??
  • Chris von Bone
    a modDesc.xml-ben töröld ki a wheelDirt specializációkat...
  • kiscékus
    Sziasztok van egy nagy problémám nagyon fontos lenne ha segitene tudna valaki!Létszives!A probléma:Egy traktort töltöttem le ami keréknyomot ha ha lejövök a fölröl nekem ez nem tetszik nem kellene keréknyom hogyan tudom megcsinálni,mit kell kitörölnöm hogy ne hagyon keréknyomot!!Köszönöm meghálálnám segitségeteket igérem egy traktorral!!
  • gyurka666
    Nem kell vele foglalkozni ennyi!! Ha első modelled ahhoz képest nem is rossz majd még alakul az
  • gogabi79
    Tudom hogy még van rajta mit csinálni.Énse ugy születtem anyám hasábol.hogy már menön tudtam modellezni!.Probálkozok saját magam,megtanulni.Mi ebbe a Rossz Tamás 98?.Te pl mit tudsz fel mutatni?.Te még egy árva modelt nem készítettél!Én ebbe kezdtem bele,mert nekem tetszenek az ilyen kis gépek!Másrészröl,hogy később majd komolyabb jármüvet megtudjak csinálni,vannak terveim!Hát ezért keztem bele a Rába 15 kis gépbe!.
  • joceruza
    Meg tudná mondani valaki hogy hogyan lehet egy vetőgépet megcsinálni "határ-érzékelősre"? Köszönöm!
  • talloli
    Egyébként hála a jól működő fórumoknak (ahol érdemi infókat osztanak meg és nem egymás mocskolása, piszkálása megy) egyre igényesebb modok jelennek meg. Gratulálok minden ilyen munkához!
    Pl. ez:
  • Chris von Bone
    gyakorlat teszi a mestert! :) Nekem se ment elsőre...
  • boky84
    hát jah
    aki tudja hogy mit akar csinálni az megcsinálja

én még mindig a beleuchtung-gal szenvedek
    a lexion-ba sikerült betennem műkszik is frankón
    de azóta egy sem sikerült

majd gyakorlom még
  • Chris von Bone
    Mindenkinek mások az igényei! Én pl szeretem ha koszolódik, és nyomot hagy, indexel, porol, motorindítós.
    Viszont rühellem a spot-os sárga villogót, meg a külön állítható karokat, ferdefelhordókat. Így ezeket ki is veszem, ami meg kell bele is rakom... :)
  • boky84
    én részben osztom a véleményed
    a féklámpa index rész az nekem tetszik benne
    a nyitható ajtó, poroló kerék, koszolódó, 1000 millió funkció, körbe körbe arasson, azért már én se vagyok oda
    nekem pl egyik gépem se koszolódik mert kivettem belőle ezt a megoldást
    féklámpa index viszont mindegyikben van
    ez a tükröződő textúra meg egyenesen a halálom de hál istennek már ezt is el lehet tüntetni
  • marko37
    egyetértek veled teljes mértékben, nekem 3 rom dolog "fontos vagyis jó lenne hagyjon nyomot a kerék porozzon a földön és animált munkaeszközök
  • boky84
    de ha a tiéd lesz jobb szebb kerekebb valósághűbb akkor magyarázd is el hogy a másik fél mit hagyott figyelmen kívül a szerkesztésnél
    mit kellett volna máshogy alkalmazni
  • dávid 001
    Vagy te kisöcsém :D kíváncsi vagyok hogy lsportal fórumon miért nem jár enyhén mondva a kis pofád.itt rajoskodsz mindenkivel
  • tamás98
  • dávid 001
  • dávid 001
    szánalmas kis kölök vagy aki mások munkáját ócsárolja mert ő nem tud semmit idézem " semmit csinálni és a pofája jár!
  • tamás98
    okcső!
  • boky84
    szeva cimbora
    1 olyan modot mutass ami 100%-ban megegyezik a valósággal
    maga a játék se 100-as
    pl: beesik az eső a hangárokba??
    ha kocka hát kocka
    majd belejön rendesen a szerkesztésebe
    de van egy jobb ötletem
    csináld meg te is ezt a gépet
    nem kell in-game-elni csak szerkeszd meg így folyamatában
    ne offolj
    tanítsd hogy kell jól megszerkeszteni, kialakítani
    hogyan kell jól használni a programot
  • tamás98
    De azért ennyire se volt kocka.
  • talloli
    Szerintem a Rába 15-ös nem az áramvonalairól volt híres! :-)
  • talloli
    Mint felhasználó megosztanék Veletek is egy gondolatomat:
    - Minden tiszteletem azoknak akik különböző modokat, járműveket, eszközöket építenek, szerkesztenek. De!
    Marha szép és jó, hogy működik az irányjelző, elakadásjelző, nyílnak az ablakok, működnek és állíthatóak a visszapillantó tükrök. De ezeknek a játék szempontjából semmi, de semmi értelme nincsen. Annál inkább lenne az állítható sebességtartásnak, annak, hogy a gép egyenesen menjen, multifruitos legyen, illetve kompatibilis legyen más járművekkel.
    Nem mondom, nagyon frankó ha nyomot hagy a gép az aszfalton, füstöt ereget, stb, de az igazi játékélményt nem ezek adják. Mosható a gép? Minek? Persze, valósághű ha koszolódik....
    Vagy például épített valaki egy kombájnt, ami csak akkor lehetett aratásra bírni ha előtte vagy 15 dolgot beállítottál, bekapcsoltál. Ez érdekes, de talán nem ebbe a játékba való.
    Szerintetek mennyire realisztikus, hogy egy traktor üzemanyagtartálya 800-1000 liter?
    Ugyanakkor többnyire az autopilot képtelen egy egyenes vonal mentén végigmenni a földeken. Ha nincs felügyelve, össze vissza kezdenek aratni. Inkább itt kellene fejleszteni a gépeket!
  • tamás98
    Látszik hogy nagyon értesz a modellezéshez...Az egész gép szinte egy nagy kocka..
  • gogabi79
    Köszi!szép lassan haladni fog!azért még mindig van mit csinálni ezen a masinán.és mivel,még senki nem készítette el,igy gondoltam bele vágok.
  • boky84
    alakul ez 1000-rel
    csak így tovább
    szerintem nagyon jó irányba halad a gépsárkány
  • gogabi79
  • gyurka666

• dávid 001
    A pályám egyes földjein legyen sár??
  • dávid 001
    Hú nagyon kocka az óra!
  • kiscékus
    És ezeket högy teszed át hogy GE meg tudd nyitni??
  • gogabi79
  • dávid 001
    Faszkalap vagy te kölök!
  • boky84
    ha jól tudom azzal csak a feltöltési sebességet növelem nem pedig a szórásképet
  • padarmtz
    szép lesz így tovább
  • dávid 001
    alakul :D
  • gogabi79
  • Chris von Bone
    A játék eredeti mapjához hozzá ne nyúlj mert ez lesz az eredménye!!!! Új térképet a Users/.../Documentums/MyGames/Farmersimulator2011/mods könyvtárba kell betenni zip fájlként vagy mappaként, de FAQW-ban szerintem benne van....
  • Chris von Bone
    mikor tartottad karban utoljára a win-t és a video drivert?