23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#7377 na készülget a pokolgép
szépen alakul a kicsike -
Robi546 #7376 Próbáltam, nem megy. :( Egyébként oda van írva az Info-ban: Start: Tlacítko 4 azaz magyarul Start(Indítás): 4-es gomb próbaltam a Num 4-et és a rendes 4-et de semmi, nem indul. :S Esetleg XML Programozásban lehet hiba ? -
#7375 -
#7374 ebben igazad van,de máskor azért ,ne mert álltalában ebböl van a veszekedés.Viszont ami a rába 15 ös trakit illeti,még vannak kissebb munkák,és remélhetöleg hamarosan fog futni a ls ben is -
#7373 Nincs szándékomban senkit sem lejáratni. Akinek inge, vegye magára. De a fellengzős, nagyképű, kioktató duma mellett nem tudok elmenni!
És itt egy közösségnek kellene működni, úgy hogy azokat a személyeket akik bomlasztanak az ilyen magatartásukkal ki kellene vetni!
Ha valaki véleményt ír, tegye úgy, hogy ne sértsen meg senkit!
Aki pedig érdemi munkát mutat be, el kell ismerni, segíteni kell. Ugyanúgy, mint aki a tapasztalatlansága miatt segítséget kér.
Szerintem. -
#7372 Kérlek ezt ne!a fórúm nem erre van!.Ne járass le másokat!! -
#7371 Alakulgat! Csak így tovább! Majd kipróbáljuk! -
ma csináltam egy 2.rába 15 kisgépet.ime a kép,idáig vagyok meg vele -
#7369 próbáld végig a billentyűket főképp a numerikus entert
hátha manuál indítást tett bele valaki -
#7368 Mekkora arca van itt valakinek! Bele se fér ebbe a képernyőbe!
Pedig érdemi hozzászólást még alig láttunk! -
Robi546 #7367 Üdv!
Abban kérném segítségeteket hogy: van egy Zetor Super 50-esem, kiegészítő, LS Portalról töltöttem le és amikor bele szállok akkor nem indul. Mert ki írja oda fentre a bal sarokba szürke téglalapba hogy: Motor Inditás: XML_MISSSING vagy ilyesmi, nyomom a W-t azaz a gázt de nem akar menni, hangja sincs. Egyszerűen nem indul be a motor. De régebben is arról az oldalról töltöttem le ugyan azt és az meg ment. Mi lehet a hiba ? -
#7366 nincs mit
örülök hogy segíthettem -
#7365 Ok, már megértettem. Köszönöm! -
#7364 akkor egyszerűsítsünk
gondolom nincs sok jártasságod az agrár ágazat terén
kombájn:önálló magtartállyal rendelkezik
silózó: önálló magtartállyal nem rendelkezik
tennék képet is ha nem szarakodna a képfeltöltés
-
#7363 nem! A silózáshoz silózó kell! Szerintem egyértelmű, alapjátékban a KroneBigX-re van szükséged, de ha bemész küldetésekbe, akkor a kukorica aratásnál ki is próbálhatod -
#7362 Köszi a bálázás akkor tiszta, viszont a silókukoricát nem értem. Dentz 7545öshöz vettem kukorica vágófejet de az csak simán learatja, nem vágja. Ezzel a géppel nem lehet megcsinálni a silózást? -
#7361 hello
én a krone bigx 1000-es silózóval csinálom
a kukoricát elvetem, trágyázom majd ezzel a géppel összedaráltatom, ezután a tehenészetben lévő tárolóba öntöm
a szalmabálákat le tudod adni amiért pénzt kapsz
ez map függő, ha az alap mapon játszol akkor a kiinduló ponttal szemben a szállítószalagra kell rátenni
egyéb mapoknál.....passz -
#7360 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
1. a kukorica silót, hogyan lehet előállítani? Gondolom ez a marhák etetéséhez kell a fű mellé?
2. a szalmabálákkal mit lehet/kell csinálni a játékban?
-
#7359 -
-
bordanattila #7357 Köszi szépen az információt -
#7356 A driver okozhatja, esetleg próbálj meg egy másikat, ha nem ok akkor passz. -
#7355 Akkor a gép xml-jéből is töröld ki a DirtWheels részt... -
#7354 -
#7353 gratulálok
szép munka -
#7352 Szép :D gratula a pálya szerkesztőknek meg a videósnak meg a szereplőknek :D -
#7351 -
#7350 1 a vip az olyan dolog hogy pár személy birtokolhatja 2 te szerintem nem leszel az mert aki vip tag az nagyon jól ismerik meg ilyenek én pl másnak a vip tagja soha a b..dös életben nem leszek,te akkor leszel vip tag ha ismernek és tudsz pl nagyon jól modelezni .de úgyse fognak téged be választani mert rajtad kívül több ezer ember akar az lenni -
bordanattila #7349 Sziasztok megmondaná nekem mit jelent itt, hogy VIP és hogy hogy lehet az lenni hogy a VIP gépeket megszerezhessem? -
#7348 Nincs mit :) Amúgy könnyen meg találtam beírtam dave fucker dance és meg is lett :D mert ez a refrén :D :) -
Ben66 #7347 köszi -
Tess ez a zene csak tekerj bele :) -
Ben66 #7345 csak az a baj hogy ott nem magyarul vannak a hozzászólások,hanem sztem szlovákul...
de azért köszi:D:) -
#7344 megnéztem a videot,de nem tudom talán kérdezz rá,ott -
Ben66 #7343 http://www.youtube.com/watch?v=jGA691GFHo8&feature=player_embedded#!
Tudja valaki a zene címét?? -
Tamás540 #7342 Sziasztok a multi a vírusoktól biztonságos?? -
#7341 Egy kis segitség kellene,Rába -15höz kellenének textura képek,de jók!Amiket találok azok nem jó szögböl vannak fotozva,vagy a oldal neve belezavar a képbe.Ha van valakinek olyan ismerőse akinek van ilyen trakija,és tudna képekkel segiteni,örülnék annak nagyon -
Hogyan készitsünk el egy modelt,akár vagy egy traktort -
Demiii #7339 Jó estét
vki nem tudja hogy mi lehet a baja a hamachinak újraletöltötem meg újra telepítetem is és ki írja azt hogy a közvetítő szerver eleutasította a kapcsolódási igényt
légyszíves segítsetek ! Előre is köszönöm -
kiscékus #7338 Bocs hogy már megint segitséget lérek de hogyan tudok skint csinálni pl most éppen mtz 52-es hez kéne hogyan rakjam ösze vagy mivel segitségeteket köszönöm!!