23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#7417 Ne is haragudj de ez egyeltalán nem Rába 15!valaki csak rába 15 kint dobott erre a TZ4K trakira.Az a igati rába 15 amit én csinálok! -
link -
#7415 Várom :) -
#7414 Ha készen lesz a kisgép,akkor már csak valakit kell majd megkérni a ingamelésre,hogy tudjátok a rába 15 öst ti is használni.Sokat gondolkozom azon,hogy ha készis lesz,hogy csak nekem legyen,és annak aki ingameli.de ugy gondoltam s tudom sokaknak fájna a szive érte,igy majd meg lesz osztva amint készen lesz.szoval igyekszem vele igérem! -
#7413 Majd töltök fel egy teszt pályát ami igényes de mégse az elkészült pálya,csak hogy mi tetszik az embereknek és mi nem :D -
#7412 Várjuk! És ha lehet, szívesen kipróbáljuk, teszteljük! -
#7411 Értem én nem vagyok olyan mert mi gavival úgymond tettük normálisabbá ezt a fórumot mert volt 1 kér kölök aki csak fikázni jött ,ide holnap hozok képet a pályámról :D -
#7410 Kitartás Dávid! Mint mindent, ezt is tanulni kell! Gyakorlat teszi mestert mesterré! Ezért lenne ez a fórum, hogy segítsük egymást, ne pedig fikázzuk, kioktassuk a másikat.
Sajnos sok olyan olyan ember is megfordul itt aki csak kötözködni jön. Gyerekek!
Szóval hajrá! Csináld, oszd meg és ha tudunk, segítünk! :-) -
bordanattila #7409 Valaki tudna nekem ajánlani egy nagy teljesítményű tej szállító pótot vagy kamiont? -
#7408 Azért mondtam így amit mondtam mert egyszer én is meg kérdeztem hogyan lehetnék vip tag miben kell segítenem vagy megfelelnem úgy le oltottak mint a bűn ettől szeretném megóvni mert ha ezt az olyan nagy fórumokon írja " nem akarom leírni" Ott nagyon lejáratják,engem pl úgy leoltottak azért mert mondtam hogy ha meglesz a profarm ki próbálok szedni gépeket na mind1 lényeg az hogy én csak mondtam neki mert akkor lehet vip tag ha az a gyerek aki vip gépet csinál aki a barátja általában azt veszik be " per pillanat én ha Idéztem ha nagyon jól tudok pályát szerkeszteni egy olyan ember felfigyel rám akkor be vehet a vip tagságba így hogy nem tudok mit felmutatni ne is álmodozzak ilyenekről mert csak F... szopok magyarul mondva"!! Remélem nem voltam naív! -
#7407 Multifruitos, ami tudja azt a növényt amit üríteni akarsz vele. -
Ben66 #7406 Ropa Euro Tiger (multi fruit)
ehhez a géphez milyen pót kell??
kipróbáltam 3 fajtát,egyik se jó.
Segítség kéne -
Robi546 #7405 értem, az is egy jó ötlet. :D -
#7404 én a helyedben a játékban nézném át az irányítást -
#7403 rakj ki mindent a mód mappábol és csak azt az 1 trakit rakd be úgy próbáld meg -
Robi546 #7402 értem akkor majd esetleg megpróbálom újból be telepíteni a játékot, hátha abba van a hiba. Egyébként próbáltam még tegnap este de nem ment. -
#7401 Értesz aGE hez?
-
#7400 Elnézést, Tsz3-as mappal van ez a gondom. -
#7399 Tsz v2 mapot próbáltam, de a malomban hiába adok el magot nem kapok érte pénzt. Ez így van vagy én állítottam be rosszul valamit? -
#7398 nekem kapásból azt írta hogy 4 es gomb bla-bla-bla
megnyomtam a 4est és indult a rettenetes bukócsöves kanári -
Robi546 #7397 akkor pedig nálam lesz a hiba, mármint a játéknál. :S Amúgy megnyomtam de nem indult. :S Na akkor meg próbálom még egyszer majd később már vagy holnap. -
#7396 -
#7395 -
#7394 -
#7393 -
#7392 Persze! Courseplay-nek hívják, a magyarosított verziót a gamefarm.hu oldalról letöltheted. -
#7391 nyomd meg a 4-es gombot
nálam simán indul
annyi a gebasz hogy a 4es sebességfokozatban indul -
jozsy barat #7390 Időközben találtam itt választ a kérdésekre, úgy hogy már ne fáradjon senki! Üdv! -
#7340 folytatása -
#7388 a mods mappába teszed a mapot? -
Robi546 #7387 "le cserélve az eredetivel" tudtommal úgy van hogy: új játék indításnál ki kell választani a mapot, nem ? :)
Tomikahh: igen, azt hiszem van, "Autopilot"-nak hívják én is szoktam használni még a 2009-ben de soha nem oda ment ahova akartam. :DDDD -
jozsy barat #7386 Hali! Olyan gondom lenne, hogy amikor más mapot rakok bele és indítom a játékot ezzel a hibával indul: "Error CRC64 files check failed. Data files are changed. Please reinstall application. Continue anyway?" Mi lehet a baj? Oda másolom a mapot ahova kell, ugye lecserélve az eredetivel. 2009-esnél nem volt ilyen hiba amikkor cserélgettem a mapokat, itt miért lehet ez? A segítséget előre is köszönöm! Üdv! -
#7385 Üdv..
Ma a suliba láttam egy olyan videot ahol egy srác elinditotta az első kombanyt és ő ment utánna...de a kombány a forgalo msebeségével ment es nem onilen jatekkal játszott a srac ahogy lattam..
Ezt ugyanugy megcsinalta szantasnal is..
Azr szeretnem kérdezni hogy etezik olyan mod h pl beálitod h olvam menyen és az elmegy magatol is?? -
#7384 -
Robi546 #7383 oké, köszi előre is. :) -
#7382 figyelgesd a fórumot
mek kajolok és utána átnézem hátha tok vmit kezdeni a gépeddel -
Robi546 #7381 (Bocs a dupla postért!)
Már találtam linket, más oldalon tessék. Link: Zetor Super 50 -
Robi546 #7380 okés. Nem soká adok csak fel kell töltenem mert ahonnan töltöttem ott már nincs fent. -
#7379 adj egy linket
hátha tudok valamit kezdeni vele -