Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001
hallod ne menyünk belle jobban egyépkén nem városi paraszt vagyok hanem falusi és azért kötötem belléd mert szar kedvem volt és te vagy az ha vallaki kérdez valami fasztságot egybõl lebaszod elmondod neki,vagy nem és le van zárva na mind1 az a lényeg vicces volt velled baszakodni meg tudomásom szerint az sg arra lett eliditva hogy a gamerol legyen beszéd nem arrol hogy itt baszakszunk egymásal és most itt a . és hagyuk az egészet a francba

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

VERESS 96
Felsõbbrendû vagy te városi paraszt xD Amúgy meg már este van xD
Amúgy meg te kötöttél belém újra szóval nem tudom mire vagy ki akadva mit vártál majd fogom olvasni ahogy buzinak titulálsz ki faszrágó? Most megkaptad menjél sírni anyukádhoz.

dávid 001
hallod én magasról szarok ara amit mondasz. de egy kérdés hány éves vagy hogy itt az észt osztod 15-17 akkor meny a fakba na mind1 nem pazarlom rád az idõmet mert sokkal értelmesebb vagyok annál aki az egész napját csak a számitó gép ellõt ül. és veri a f....át ha van és itt meg osztogatja az észt kiváncsi lennék egy igazi traktor munkára bellenél fogva hogy így járna a szád. na mind1 nem vitatkozok velled mert úgy se érted meg és nemm akkarom magam ki dobatni az sg-rõl 😄 továbi szép nappot

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

VERESS 96
Ezért kérdezem. 😄

Hunter of Deer
ez mintha szántás textúraként lett volna fent régen, de így elég szarul néz ki 😊 sztem

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

VERESS 96
Mi ez a textúra a kukorica alatt?

marko37

Én <#nevetes1>is

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

dávid 001
még nem jött ell de várom

Chris von Bone
Feltölthetem, de nagy gép kell hozzá azt elõre leszögezem, mert a map01.i3d 97 MB! (nekem a 4 GB ram-ot simán megeszi, igaz 64 bites win7-tel)

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

dávid 001
elbírnád küldeni eszt a mapot? emailban [email protected]

dávid 001
nekkem ezzel a 😛 van bajom akárhova nézek csak eszt a szart látom má f....ki van ezzekel. facebook-on meg mindenhol. arra kérlek mellõzd iennekel az sg-t, enyi az ösz 😄 és azért írtam szarul mert fel voltam húzva egy kicsit. 😄

allock

#hhwnd

Chris von Bone
Saját map (Chris von Bone map v3)

Hunter of Deer
ez melyik map?
amugy jó képek 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Chris von Bone
Végre fagyásmentes, visszatöltés! 😊 Ennek örömére silózgattam kicsit:

VERESS 96
Elolvastam mégegyszer. De nem értek belõle semmit "de ien jelet ne tegyl sg-re ahol traktorokal hoglalkoznak mert azok nem buzik" Ez mi a fasz te szerencsétlen mond már mit jelent??? Meg még azt nem értem minek a sok smile? Örülsz hogy szellemi fogyatékos vagy? Én inkább csöndbe maradnék és megtanulnák írni és fogalmazni a te helyedben. De kösz hogy megnevetettel sikerült magadat beoltani ezzel nem pedig engem 😄

VERESS 96
Most írd le magyarul érthetõen. Aztán beszélgethetünk.

dávid 001
aha jolvan. de miez a 😛😛😛😛😛 ez buzis hogy 😛 jézusom iet nem kell kiteni (vagy bocs ha buzi vagy) de ien jelet ne tegyl sg-re ahol traktorokal hoglalkoznak mert azok nem buzik 😄 ést eszt azért írtam me mindenkive geci vagy néha 😄 jííhááá

VERESS 96
Laci végzett is a melóval. 😄 Ki is fizettem 😛

1440X600

dávid 001
szép 😄

Chris von Bone

Chris von Bone
Kontra! 😊

marko37

csak mert<#nevetes1>

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

dávid 001
nah akkor írd le privátba mire gondolsz

dávid 001
jah és a seryal amit adtam az nem eredeti

dávid 001
mivan azzal hogy bírsz? és egyépként a füledet nem bánthatja mert csak olvasod XD na mind1 ha megveszi az eredetiot akkor bír multizni

VERESS 96
multizni is tudsz. a bírsz bántja a fülemet...

Hunter of Deer
már várom, kiváncsi leszek rá hogy milyen. 2k-t megér 😊

dávid 001
RSNBJ-54PRT-74LFD-B8TD2-MRNPZ ezzel pedig kéne mennie ha n em veszed meg a gamet:de máté97-nek igaza van ved meg sokkal joban jársz vele mert azzal multizni is bírsz 😄

FrezeR
Inkább vedd meg a játékot és akkor van hozzá kód.Az a 2000Ft nem olyan sok...

Skynet85
Olyan amit megveszel, hidd el frankón fog vele menni...

magyarkolega01
Sziasztok!
Bocs hogy ilyenekkel zavarok megint de ezeken kívûl mien Product Key van?Mert amik ott vannak a képen nem akarja befogadni ...sajnos.Megköszöném a segitséget.

...:::|Supermoto is life |:::..

Skynet85
Ez memeo hiba ... vagy is inkább me mkezelési hiba, a helyedben azért lefutattnék egy mem tesztet.

dávid 001
bocs hogy nem egy hsz ba írtam de 3:01-né látható

dávid 001
http://modai.lt/ls-11/ls-11-zemelapiai-maps/19758-nickel77-map-ls11.html
ebböl a mappbol valaki eltudja linkelni a trágyás pótkocsit

Chris von Bone
Amúgy tudom mi miatt van: a vehicle.xml-t nem jól menti el, csak azt nem tudom mért, és hogy mi a megoldás! 😞

Chris von Bone
Örülj neki hogy csak ennyi! Nálam az van, hogy játszok-mentek, játszok-mentek, másnap mikor visszatölteném "bad allock", ozt kifagy. Nekem is azt mondta mindenki, hogy a modok miatt, de leszedtem õket és az alap játék is kifagy, akkor most mi miatt is van?! (Pedig az én gépem RAM-ban, VGA-ban erõsebb.)

Skynet85
a procid nemtúl acélos, a ram és a vga elég kell, hogy legyen neki.

BTW nekem is szaggat bizonyos modoknál pl egy jhon deer traktor után játszhatatlan lett a gém i5 750-es procival szal nem hinném, hogy ez gép függõ sõt azt se modanám hogy mod szám függõ inkáb csak bizonyos modok vágják haza

Hunter of Deer
Én már kezdem unni ezt a szaggatás dolgot. elkezdek játszani a Dolgosfalva mapon akkor még jó minden, learatok 1-2 földet esetleg bálázok is, és másnap mikor visszatöltöm már akad mint állat amikor forgatom a kamerát. arra gondoltam hogy sok mod van bent, volt 100 most van 60 de még mindíg csinálja... aláírásomban van a gép sztem bírnia kellene.

jah és még mindig érdekel hogy ti tudtok e napraforgót, cukorrépát és krumplit aratni a Dolgosfalva mapon.

gogabi79
Szia!Ha bármien mapot tettél be és továbbra is szaggat,akkor csináld azt,hogy a Giants Editor segitségével,ki törlöd az õsszes be vetett földet.és ezen kivül azta erdõ sort is kitörlöd,ami végülis egy fal ugy mond,hogy nem enged másva eljutni,vagy csak azért van ott,hogy le ne ess a térképröl.Viszont Arra rá térnék,hogy nem gyenge a géped,csak fel kéne javitani esettleg.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

VERESS 96
A modokat ls portalon megtalálod!
A szaggatás meg csak azért lehet mert nem bírja a géped.

sziasztok ! sajna örülök ha 1 hónapban 1x fel tudok jönni, a játékal is ugy játszom hogy 7 végén 30 percbe aratok, vetek , bálázok, de már a tehenek éheznek szegények😊

Kérdésem lenne hogy miért van az hogy le töltöttem egy másik map-ot és szaggat a játék, 3 map-on probáltam és nem folyamatos mint a gyári map-on, pedig a gépem több mint rendszer igény. vagy még is gyenge?
a magyargazda farmon is szaggat,akkor jo ha teljes felülnézetbe viszem.
köszi a sagitséget.

még 1 dolog, olvastam hogy van olyan mod ami lehetövé teszi hogy bárhova billenthetek bármit, és a trágya mod amitöl darabos lesz, hol találom öket ? köszönöm !
VERESS 96
😄 még nem halottam amúgy 😄

marko37
Most én is elmesélek 1 régi"30 éves" viccet. A törpék viccet mesélnek elmondja az elsõ mindenki nagyot nevet és azt mondják hogy nagyon jó,elmondja a második szintén nagyot nevetnek és azt mondják hogy nagyon jó és ugyan így mind a hatnál és jön kuka azt mondja hófehérkét meg....ni
az összes törpe összenéz és megkérdezik mi ebben a vicc? semmi de nagyonjóóóóó

VERESS 96
Nagypapa dicsekszik az unokáknak a vadászélményeivel.
- Afrikában vadásztál, nagyapa?
- Igen, kisunokám!
- És mit lõttél?
- Hát sok zebrát, oroszlánt, meg nópliz-t.
- Nópliz? Az milyen állat?
- Fekete a bõre, két lábon jár, és azt mondogatja, hogy "No, please", "no please!"

Kis OFF de legalább van mit olvasni.

VERESS 96
Köszi 😄
#3533 Köszi neked is bár nem az én érdemem 😄

FrezeR
jól néz ki a vágóasztal 😊

Itt van már képáradat! XD Szép képek!<#smile><#eljen>

VERESS 96
Kicsit jobb minõségben a két kép! 😊

1200X600

1200X600 (2)

Bocs a sok Hsz-ért de nagy a kihaltság....