Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim a gond a következõ: a fendt 10cm vizet márt érzékel az ruszki csoda még a méternél se jelez be,mit kell átírni hogy magasabban érzékelje a vizet?
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Kovács Tamás
Dolgosfalva
Nickel77 map
én ezeken játszottam ezek elég jók + Sparrow mapjain de azok nincsenek fent az LSPortalon, de a forumban a modmegoszto topikban benne van.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
szeretnék valami nagyon joo mapon játszani nem tudnátok ajánlani egy párat?
na de ne OFFoljuk szét a topikot...
a gepem video kartyaja ati radeon x1550
32 bit winodws 7 van jelenleg fent
am koszonom az eddigi segitseged! 😄
Segítség 1
Segítség 2
Egy pici magyarázatot nyújt.
Ha nem lenne jó újrainditás után a felbontás és a többi. akkor rakd vissza a régit vagy pedig keress egy másik verziót hátha az jó lesz.
Nekem pl Xp nél nem lehetet frissiteni csak a régi driver volt jó a 2006 os xD De Sevennel már sikerült remélem tudtam segíteni 😊
aki tudja a megoldast az irjon! udv nektek
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
ahogy észrevettem leginkább a sertésfarm okozza a lassulást. de amúgy nem rossz csak lehetne pár bevetett föld is 😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
http://freakshare.com/files/zryoz2tq/map_chris_von_bone_beta_v1.2.rar.html
Beta jelleggel fut, mert egyenlõre anyagi okai vannak a befejezésének... 😞
Vazze a legkedvesebb szántás textúrám<#eljen>#eljen>. Az a bajom a másik textúrákkal PL mikor szánt a traktor és keresztbe van a barázda utána <#falbav>#falbav>