Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunter of Deer
Nem, nekem az alap textura volt a repcenek, viszont joval magasabb volt 😊
fene se tudja mitol van.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

marko37
sajnos nem tudom mitõl van

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37

asszem rájöttem amikor beérett a repce utána lett ilyen a kép, másold át az eredeti növény textúrát és jó lesz"legalább is remélem" valószínû hogy a repce textúrával volt a hiba az zavarhatott be nézd meg az alsó képen a repce textúráját ilyen volt a te mappodon is?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Hunter of Deer
nekem ilyet az Annersbeck mapnal csinalt kb masfel ora jatek utan. nem eredeti gépeket használtam hanem mind mod volt. amikor eszrevettem hogy ezt csinalja elmentettem es mentes utan hibauzivel elszallt. amikor visszatoltottem akkor pedig minden bevetett fold ures volt....

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

letöltötem a mapot és azt írta ki hogy az archívumnak nincs vége nem tudjátok mért van ez? a 3. mapnál csinálja ezt:S<#rinya>
marko37

Mitõl van ez? a kleinmachnow map on is ezt csinálta velem, az erdõ a terrain része nem törölhetõ ki és szerintem csak akkortól csinálja ahogy beszállok az eredeti kombájnba

dávid 001
nem tud valaki egy jó sertés mapot ideiglenesen 😄

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Chris von Bone
Most látom, hogy érdekes átformálása az alap map-nak 😊 legalább animáltak azok a kacsák?

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

marko37

<#rinya><#rinya> a sörétes meg otthon maradt

Chris von Bone
Ránézésre kapásból az õrségi táj jutott az eszembe, az õriszentpéteri (nagyrákosi) viadukttal. Igaz ott pont fordítva van, a vasút megy a hídon... 😊

marko37

EZT töltsétek le szerintem elég j lett

dávid 001
Landwirtschafts Simulator 2012
Várható megjelenése 2011 4. Negyedévében!

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Chris von Bone
megtörtént 😊

dávid 001
vegyél fel msn-r mert egy nayon fontos dolgot szeretnék veled megbeszélni [email protected]

dávid 001
nincs mit
😄

Köszönöm neked is a segítséget!
dávid 001
nekem a baj egér gombalmuködtetem ha emelem akkor balegérgomb és elõre tulom ha pl ki akarom boritani szintén és jobra tolom de van még a n-j m-k homb ezzel fig menni de ha rakodóval vagy akkor job egér gomb és a gémet megnöveled

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Chris von Bone
Opciók irányítás, de alapban egérgombokra van aszem beállítva. Nekem nem jött be az egerezés, így átállítottam...

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy alap játékban alap géppel hogy lehet a kanalat billenteni? Mert trágyázni szeretnék, felvenni feltudom a trágyát, de kiborítani már nemtudom...
dávid 001
akkor letötlöm 😄 és még1 szer nagyon pró képek grat jah meg a maphoz is

Chris von Bone
Még mindig ugyan az 😊 (sajna most nem tudom továbbszerkeszteni, mert memóriára várok, de a héten esedékes lesz)

dávid 001
ez amit elküldél vagy már szerkeszeted?

Chris von Bone
Még mindig a saját map! 😊

dávid 001
ez meik map? 😄 nagyon szép képek😄 (Y)

Chris von Bone
Megdolgoztattam a Jaguárt 😊

A kaszálás után jöhetett a silózás

dávid 001
hogyan lehet aszt beálítani mikkor a silózót beálitóm helfenre hogy még1 traktor menyen mellé és útûna vigye hazza a silót és kezdi elõrõl?

marko37
köszi

Chris von Bone

Chris von Bone
próbáltam, de úgysem jó. foggalmam sincs mi okozhatja a textúra hibát, mert elméletileg fileID mateiralID átnézve ütközés kijavítva. Ha sikerül szólj! 😊

marko37
mi az a DLC pack?

marko37
Pár infó:
Itt van egy lista a feltételezett funkciókról:
-Multiplayer (javítva)
-Állatállomány (tehén, sertés)
-több felszerelést (nagy rendterítõk,nagy hígtrágya tartály, nagyobb rakomány teherautók, tartályhajók
-gyümölcs fajták ugyanaz marad (talán egy vagy két típusú gyümölcsök lesznek még)
-más mezõgazdasági termelõk a térképen (egyjátékos módban)
-Nem lesz több térkép, lehet választani az elején (pl. biogáz üzem vagy anélkül ...)
-lehet kapni olyan épület is (pl. egy bála aprító 80.000 €, ...)
-földvásárlás
-Eszközök tönkremehetnek
-nem lesznek évszakok
-ismét lesz segítõ

-márkát : Pöttinger, Horsch, Vogel & Noot, Kotte, Bergmann, esetleg Fliegl.
-traktor márkát: Deutz Fahr és (Fendt, Valtra, Massey Ferguson és New Holland).
-Napelemeket és szélturbinákat lehet majd megvásárolni,le lehet rakni bárhol)
-Ott lesz a biogázüzem a DLC csomag 2.
-Segítõ javul,felváltva.
-Minden eszközök és berendezések a DLC pack 1 és 2ben lesz benne!

marko37
Az eddigi kívánságok és a megvalósulási valószínûségük:

Megvásárolható disznók és disznóólak: Mindenképpen lesznek, disznók természetesen vásárolhatóak, de a disznóólak nem valószínû h vásárolhatóak lesznek
Tyúkok és tyúkólak; nem lesznek
Vásárolható föld: Nagy valószínûséggel lesz
Vásárolható épületek: Nagy valószínûséggel nem lesznek
1-2 új növény: Legnagyobb valószínûség szerint lesznek
Erdõgazdálkodás: Nem lesz
Keréknyom: 60% hogy lesz, de még nem biztos
Jobb textúrák (szántás stb): Igen, megint szebbek lesznek
Keréksüllyedés (szántásnál pl, tehát a dinamikus talaj): Nem, sajnos nehezen elképzelhetõ
Abfahrhelfer (courseplay) Valószínûleg igen, de korlátozott funkciókkal
Mészáros/vágóhíd:Valószínûtlen
Állatszállító kocsi: Talán
Felakasztható homlokrakodó: Nem
Kutya, macska, vaddisznó, szarvas, tenyészbika, borjú, õz: Bika és borjú talán, a többi biztosan nem
Nagyobb földek: a földek mérete valamivel nagyobb lesz
Szomszéd gazda: esetleg, de csak egyjátékos módban
Koszolódó gépek: Nagy valószínûséggel igen
Tejszállítás egyénileg: Igen, a játékos is viheti, de teherautó is megbízható
Több pótkocsi: igen
Ikerkerék: igen, valószínûleg
Forgatható fülke: nem
Sebességkorlátozás: Nem, olyan gyorsan megy a traktor ahogy akar
Csomagológép(gondolom bálafoliázó): Talán, de nem valószínû
Kukoricaraktár (lagerhalle für Korn- én a csöveskukorica tárolásra gondolok, "góré"): Jó ötlet, talán
Bekeríthetõ rét/legelõ: 80%
Pénzkód: Nem, realitását veszítené a játék. De mod-ként lehet
Javítás: Igen, minden traktor és gép elromolhat
Silótaposás: Csak mint LS2011-ben
Fendt: Valószínûleg nem, a cég nem akarja az elromló traktorokat.

Az infok DjKid-tõl vannak,
idézet 1 másik fórumról

VERESS 96
jó kérdés 😄 fogalmam sincs

VERESS 96
Szerintem csak egy méretezés kell neki.

Chris von Bone
Skinhez értõ emberke kérem kukkantsa meg ezt a pótot, és árulja el nekem, hogy az utólag beletett termények skinje mért fehér! Légyszi-légyszi!

http://freakshare.com/files/2gb3dje3/AgrolinerMUK402_1.zip.html

Köszi

Hunter of Deer

MaxPayne
Újra raktam a játékot, de hol is lehet beállítani hogy ha autopilot-ot bekapcsolom tárcsázásnál akkor csak a mûvelt területet tárcsázza fel és ne menjen ki a parcellából és azt is megmûvelje? 😊 köszi elõre is

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

VERESS 96
Vagy a Banamákra de oda nem szeretnék xD
Gerypapa: Szép kép (Y) Melyik mapon tolod?

Gerypapa 95

És kb mennyibe kerülne a 2012? És hol lehet majd megvenni?

Kovács Tamás

Hogyan és hol kell kipipálni mert amikor rámegyek hogy modok hozzáadása és ott nincs benne semmien mod.

Kovács Tamás

R420
Elmész a Bahamákra😄D

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

VERESS 96
évszak változás? Télen mit fogok csinálni? XD

marko37
ÁÁÁÁ ne is kínlódj vele itt az új:A Landwirtschafts Simulator 2012, a az év végén vagy a jövõ év elején kerül az üzletekbe.
Itt van egy lista amik benne lesznek a játékban:
Multiplayer (javítva)
Állatállomány (tehén, sertés)
Deutz Fahr traktorok és egyéb márka
Vogel Noot munkagépek és egyéb márkák
Bele kerül a 2011-hez kiadott DLC
Lehetlesz vásárólni bála aprító gépet
Munkagépek tönkremennek
Évaszkok változnak

VERESS 96
A map lehet nem kompatibilis multival a gépeket meg lehet nem pipáltad ki a server indítása elõtt.

Ok. Akkor legalább azt mond meg hogy a multiba amikor be akarok modot vagy mapot rakni mért nem jeleníti meg egyiket?

Kovács Tamás

Hunter of Deer
Pár kép tõlem is.

Chris von Bone
Ma volt egy kis kukorica és pamut aratás:

Amúgy nem tudja valaki, hogy a Lexion tartályának kijelzõjét hogyan lehetne a képernyõn lejjebb tenni?

R420
Most én is azon elkezdtem játszani hát az én gépemet is gyilkolta rendesen 6000-res fordulaton ment a processzor hûtõ meg ,ha lenne egy nagyobb memóriám akkor akadás nélkül futna😄

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"