23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
eta32 #22308
innen tölthető ha valaki szeretné
Agricultural Drone v1.0.0.0 -
eta32 #22307 Ilyen hibát a modok szoktak okozni -
tom36 #22306 Hellósztok
Egy elég érdekes hibába ütköztem bele ami hazavágta a mentésemet.
A tegnapi napon elkezdtem az alpin dlc új térképét, majd a mai napon amikor beléptem azt vettem észre hogy az összes épület eltünt ill. helyenként a domborzat is összegyűrődött, és olyan mind ha a talaj szintje megemelkedett volna, de az épületek helyben maradtak és pl. a templomtorony csúcsa létszik ki a textúrából meg hasonlók.
Csináltam egy új pályát, majd visszatöltve semmi gond nem volt vele
Van rá esetleg ötlet, hogy mi lehet ?
Előre is kössz. -
Yag #22305 Hali.
Az első kérdésedre itt találsz választ.
Javaslat : Nézz sok videót, lehet úgy gondolod elsőre hogy felesleges időpocsékolás videón nézni amit akár csinálhatnál is, de hidd el megéri rászánni az időt. Sokat lehet tanulni belőlük.
-
zsocmoc #22304 sziasztok!
egy kis segítségre lenne szükségem. hogyan lehet új mappon játszani? Epicen van meg a játék (amikor ingyen osztogatták) ott a mod hubon töltöttem le mapot meg más módokat is. azok működnek (pl traktort látom, a season mod is jelzi, hogy működik), azt gondoltam, ha új játékot kezdek ott lehet választani Ravenport meg Felsbrun után, de nincs másik. Hogyan lehet használni?
meg a transport missionok hogy műkönek? olyan helyeket ad meg ami nincs a térképen jelölve, pl ranchról a hotelbe, ezek hol vannak? volt már, hogy megtaláltam és felvettem a két palettát, aztán benzinkúton kellett leadni, körbejártam mindhármat, az egyiknál volt olyan sárga jelzés, ahol le lehet adni a dolgokat, de hiába tettem le oda, nem történt semmi (mondjuk volt, hogy útközbe leesett, meg az egyik palettát fejjel lefelé tettem le a földre, az lehet gond?)
köszi szépen
-
zolcsika080104 #22303 Az is fel van dobva ezek a nem mezőgazdasági termékek az össz kb 20 % át teszik ki.Így egész télen van mit csinálni.Télen a mezőgazdász is gép és szerszámjavítással kell hogy foglalkozzon,tehát nagyon is beleillik a képbe.Az olajkút is belefér,hiszen minden géphez olaj kell,legalább élethűbb az egész.A földművelés részén igaz sokat lehetne még fejleszteni.Viszont még ha dinamikus talaj lenne,eső utáni pocsolyákkal,ha megállna a játékmenet abban hogy leadom a terményt azt annyi,hát én arra akkoris hamar ráunnék.De így hogy még ugyanolyan flakonos étolajat gyárthatok mint a boltban van, stb sokkal színesebb az egész.Itt egy példa még ,ott vannak a szélturbinák.Nagy kaland leadod a terményt megveszed leteszed.A játék legdrágább eleme egyszercsak érdektelenné vált.Ezután?Tök lapos az egész lehet ott benne a talajban akár cserebogárlárva is amire talajfertőtlenítővel mész,a játék akkor is unalmassá válik hamar.Viszont ha ilyen csavaros soklépcsős termelési láncokat találnak ki,nekem ez személy szerint nagyon nagyon tetszik.Ezen a mapon a hús sem olyan hogy leadod a húsüzembe a jószágot azt annyi.Lehet készíteni konzervet,kolbászt,füstölt húst stb,még ezt nem is számoltam,kb 10 féle húsipari terméket.Nekem nagyon tetszik,ráadásul ha már az fs nem csinál semmit,ezzel legalább elvagyok.Ha nem lenne most ez a map,elő sem venném az fs t.
-
#22302 Nem ismerem ezt a mapot, de azzal amit itt leírtál az a baj, hogy már nem farming simulator, hanem factory construction & transportation simulator. A földművelést kellene a fejlesztőknek valamivel feldobni ha már ez az eredeti koncepció mert elég gyorsan unalomba tud fulladni sajnos valóban. -
zolcsika080104 #22301 jaja a modderek csináltak olyan mapot,hogy az,a teljes, és nem összedobott,hanem minden részletében kidolgozott anyagmennyiség talán a jövő századra odafejlődne a hivatalos fs is.A pleasant valley county mapra gondolok Még egy buggal nem találkoztam 300 óra után.Az épületek nem ám csak úgy leteszed oszt kész passz, odahordod a nyersanyagot és majd a szemed láttára látványosan épül fel a gyár.Pl a rézhuzalig kb 10 másik gyár építése kell,meg ugye a rézbányát megvenni,az odavezető út hídjait megépíteni,mire gyárthatsz rézhuzalt.De a rézhuzal is csak ahhoz kell hogy egy másik gyárban gyárthass villanymotort,ami az olajfúrógyártáshoz kell.Alagútrobbantás bányák,legalább 100 féle termék.Erre kiadnak egy mapot amiben mi az új?A nagy semmi ahogy írtad.Szóval a kettő közti különbség?Akkor a mod mapnak 1 milla lenne az ára,ha ez 6000 ft kb.De helyesbítek hivatalos fs soha az életben nem rak bele egy mapba ,sem ilyen rengeteg tartalmat.Az új semmi fogd meg jól mapja egy forintot nem ér.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2020.11.09. 20:54:17 -
TomStorm #22300 Kicsit drága azért!Olyan 5-6Euro rendben lenne de 20? -
eta32 #22299 Már nagyon várom ,alig tudok aludni...annyira.....
Mi is lesz új?????
Ja a modderek munkájából összeollóztak ezt azt ,majd egy teljes játék áráért megint eladják a nagy semmit.......
Köszönöm...de ezt megint kihagyom.... -
#22298 pár nap és jön az új map
-
tomekfarmer #22297 Bocsi a késői válaszért, próbáltam amúgy h kitöröltem a season okot is a mod mappból de úgy is kilép . tippem sincs, megpróbálom majd ha sikerül az 1.7 es frissítéssel
-
tomekfarmer #22296 Sziasztok,
Kérdés,letöltöttem az új update-et. Bedobom deamonba-és azt irja ki h a fs19 (hungarian ) nincs feltelepítve.
Töröljem le a komplett játékot és ezzel telepítsem újra fel, vagy most mi ? -
TomStorm #22295 Tetszett mikor a csaj azt mondta"Ez egy Ősi ösztön bennünk,a földművelés"
A játék ugye ezt kihozhatja belőlünk.Nagyon jó!:) -
TomStorm #22294 Spektrumon Farming Sim volt éppen a téma:) -
#22293 Farming Simulator 19 Update 1.7.1 -
ates81 #22292 Sziasztok!Nem tudjátok hol találok olyan módot a ponsee scorpio kinghez amivel autómatára tudom állítani a vágást?Az FS17ben volt ilyen mód csak nem tudom mi volt a neve.Köszönöm! -
Z33noo #22291 Ave
VehicleExporer vagy Vehicleispector
Nekem mind a kettö fent van, szeretem :) -
Balázs 17 #22290 Üdv!
Azt a modot keresem, ami kiírja, melyik gépet ki használja, mennyin áll a % stb, még akár rá is lehet váltani, nem kell tabozni
Nem jut eszembe, hogy keressek rá, régi FS részekben használtam ilyet -
Yag #22289 Minden map külön van optimalizálva időjárásra. Elég ha csak visszavonod a kipipálást a MOD sorban az elején.
Nekem rendszeresen van olyan, hogy a Seasson ha nincs bekapcsolva, fut a pálya. Amint bekapcsolom lefagy.
De azt már kiszaszeroltuk, hogy az is elég, hogy ha MAPot el indítom a Seasson mod nélkül, és elindítás után lementés, majd másodjára már kipipálva hozzáadom a Seasson MODot és elindul. De tudtommal minden MAP leírásában benne van, hogy kompatibilis az időjárás viszonyokkal vagy sem. -
tomekfarmer #22288 próbáljam meg úgy h az évszak modokat töröljem ki h még a mappába se legyenek benne ? de akkor a másik map mér fut hibátlanul ? :D -
Yag #22287 Az első valóban hibás, nem lehet kicsomagolni.
A harmadik a NLV2_UNZIPME.zip viszont használható. Beállítottam magamnak, hogy csak külön mappába ezek az összetevők legyenek benne ami a csomagban volt. Semmi saját tartalom. Főleg nem évszak MOD. Elindult, nem fagyott ki. Tehát tudsz majd vele játszani. Ha kitalálod nálad hogyan kell beállítani saját mappába :) Lehet valamelyik saját vagy korábban feltett mod ami kifagyizza. -
tomekfarmer #22286 http://www.farmingsimulator19mods.com/nebraska-lands-4x-v1-0-0-0-fs19/
https://www.modland.net/farming-simulator-2019-mods/maps/nebraska-lands-4x-map.html
ezekről ahogy letöltöttem kicsomagolás közbe 98%nál error-t ir. szval itt tovább se jutottam.
Innen amit letöltöttem ezt kitudtam csomagolni de ez lép ki asztalra.https://simplysafemods.com/farming-simulator-19-mods/fs19-maps/
Igazából ahol megtaláltam letöltöttem de mindenhonnan már kicsomagolás közbe kilépett. Mondjuk jó pár helyen irják is h nem tudják ők se kicsomagolni gondolom sérült a fájl . -
Yag #22285 Küldj egy linket, megnézem azt a pályát, lehet nálam is lefagy majd. -
tomekfarmer #22284 Próbáltam máshonnan letölteni ott meg mindegyiknél a kicsomagolás közbe archiválta a map fájt. 1 oldal volt ahol jo volt, ha megtalálom belinkelem. Én nem vagyok ennyire pro h belenyúkáljak a dolgokba :D annyit termel amennyit. Mondjuk ilyen kőbánya, aranybánya, meg ilyeneket ha 1x jó lesz a nebraskas mapom akkor szívesen beraknék :D -
Yag #22283 Slovákkal múltkor játszottam, de kénytelen voltam belenyúlni a termelés láncba, kicsit növelni a mennyiséget, mert nem volt képes egy nap alatt legyártani 15 raklap terméket a bánya területén lévő téglagyártó. Robbantás után a követ is nagyon vékonyan adta :) -
Yag #22282 Próbáld másik szerverről letölteni, és újra betenni. Hátha a csomagolás "sérült". -
tomekfarmer #22281 Hát most telepítettem újra így egyenlőre csak a slovak village-mapot meg még 1 másikat töltöttem le azok működnek rendesen. Csak ezzel van problémám. -
Yag #22280 Csak ennél a MOD pályánál lép ki ? Másnál nem ? Gyári vagy más MOD pályák rendben futnak ? -
tomekfarmer #22279 igen. 1.6 van fent -
zolcsika080104 #22278 Helo!Amikor újratelepítetted a játékot,a frissítés is megvolt 1.6 ra? -
tomekfarmer #22277 Sziasztok !
Kérdésem/problémám lenne.
Használtam már egy jó ideje a nebraska land usa map 4x, pályát, semmi gond nem volt vele.
Letöröltem a játékot , újratelepítettem. Letöltöttem ezt a map modot újra kicsomagoltam ahogy kell, és egyszerűen fogja magát mikor töltené be a mapot akkor állandóan kilép. Próbáltam azt is h csak ezt a map modot pipáltam ki semmi mást hátha más mod miatt lépne ki de akkor is ez a probléma, betöltésnél mindenféle hibaüzenet nélkül kilép. Van vkinek vmi ötlete esetleg ? -
zolcsika080104 #22276 köszi szépen,megvan délen a fekete sziklákat kell felrobbantani,abban van az ólomérc a galena -
Yag #22275 Nagyon tolod, látom :) Nekem laggol a pálya, így kénytelen vagyok pihentetni. Az a gyanúm, hogy a Courseplay nyeli el a memória egy részét, vagy lassítja be, tesztelnem kell. De az is lehet nyelek egyet és újra kezdem a Pleasant V-t.
Egyelőre a Svapa Agro (Swapa Agra, Свапа Агро ) nevű pályát próbálgatom. Van benne szintén felépíteni való. Két híd és nyersanyagot igénylő felépülendő épületek. Nem könnyű de legalább jól fut.
Külön bánya nincs belőle, szerintem azt észrevettük volna.
Viszont. Van tutorial videó sorozata a pályának. Szerintem szinte minden "trükköt" megoldanak benne. Csak meg kell keresni. Keresd fel ennek a videónak a csatornáját. Ez a 12. része a pálya ismertetőnek, hátha a korábbi 10 valamelyikében benne lesz. Az első háromban nem volt, végig néztem. Ha fontos építési lánc szem, nem hiszem hogy eltitkolnák.
-
zolcsika080104 #22274 Helo!
Az acélgyárban ólmot és ezüstöt lehet gyártani.Kell neki valami gelan nevü ásvány ,de az hol van???? -
Yag #22273 Az addig rendben hogy üzemanyag is kell neki, hogy működjön. Tehát azt mondod, követ termel magának ... ? Miből is ? Na mind1. Ennyire nem néztem ezek szerint ... de meg fogom lesni. Mert ha így marad, bár kényelmes de pazarlónak tűnik kicsit, hogy ha nem beszállítói kő falhasználás van, csak az alagútban hevernek az értékes 25ezres szikladarabok :) -
zolcsika080104 #22272 Az nem attól van ezt kicsit elnézted.Ott van egy olyan opció hogy a dieselt ha ráállítod a stonera azaz aktív lesz a stone termelés követ termel a gyár magának.Viszont ha deaktiválod akkor a gyának szüksége van dieselre meg hozni kell bele követ ami elég gyorsan fogy.Két játékbeli hét alatt,4 milló kg fogyott el. -
Yag #22271 Egyébként az a gyanúm, hogy a kődaráló nincs jól programozva. Ha viszek bele szikla golyót, mondjuk az útszéli átjáró barlang kibontásából, elég kb 10db bele és el tud indúlni a teremelés. De. Egy idő után feltelik, 500.000 egységnél már fullon van, ha kidobálom belőle a sziklákat a betöltő futó szalag elé, ahonnan újra és újra visszadobálom a sziklákat amivel bár megint megy a termelés de miért nem "fogy el" belőle sosem a szikla golyó ? Pedig az alagút kibontásából lenne bőven utánpótlás, nem beszélve arról, hogy ha a többi alagutat is elkezdem majd kibontani abból szintén lenne szinte végtelen alapalapanyag utánpótlás. Persze megy a termelés de szerintem nem van ez így teljesen rendben. Vagy igen ? -
zolcsika080104 #22270 köszönöm a gyors választ,nekem is lagol,de próbálok együtt élni vele.alap mapon is lagol sz al ez a map eddig hibátlannak tűnik,nagyon el vagyok vele. -
Yag #22269 Játszom, de real-time tolom így nem hogy tél de még nyár se volt nálam :) Max az éjszakákat megpörgetem de annyira nem vagyok évszakhajhász.
Szállítok, építek de egyre ritkábban veszem elő mert elkezdett akadni a játék.
Valamiért nagyon zabálja a gép memóriáját. Elkezdtem monitorozni játék közben a vas viselkedését, és 4GB-ról egy idő után felkúszik 10-12GB RAM-ra a "fogyasztás". A 16GB-ból. Persze biztosan sokat számítanak a bemásolt MODok, meg biztos megeszik valamennyit a CoursePlay vagy az AutoDrive programozás ... de kezd idegesíteni, hogy korábban csak úgy suhant a gépemen az FS19 most meg elkezdett nagyon laggolni.
A régebben említett kamion "lebegések" vagy súlytalanságok a memória elfogyásról tanuskodnak. Úgy vettem észre, akkor kezdenek el furán viselkedni egyes járművek eldőlni, felburulni vagy elakadni a pályán bizonyos járművek amikor már 12GB felett van a játék terheltsége. Lehet újra kell pakolnom a rendszert mert ez így rohadt idegesítő tud lenni.