23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#7763 + növényt lehet a pályába beleépíteni
Bocs hogy bemásolom de nem tudok oroszul vagy mi ez ezért a google fórdítót
használtam
betterave, napraforgó, zab Sárgarépa, sárgarépa, borsó, burgonya, borsó, zöld búza, saláta,
, eper zöld hagyma, Chivu, ananász, tea, rizs, cukornád, szója, karfiol, kelkáposzta,
fejes káposzta, vörös káposzta, gruenbo, NAD , gelbbo, spenót, lucerna, tritikálé, retek, menta,
rozs, karalábé, paradicsom, articsóka, görögdinnye, sárgadinnye, champingons, padlizsán, squash és a gyapot.
Minden lomb, gyümölcsök és csatold térkép Map Guide Google fordítás: betterave, napraforgó, zab sárgarépa, répa, borsó, burgonya, borsó, zöld búza, saláta , eper zöld hagyma, fokhagyma, ananász, tea, rizs, cukornád, szója bab, karfiol, kelkáposzta, káposzta, vörös káposzta, gruenbo fenti gelbbo , spenót, lucerna, tritikálé, retek, menta, rozs, fehérrépa, paradicsom, articsóka, görögdinnye, sárgadinnye, champingons, padlizsán, squash és a -
#7762 vágjátok a fejemhez hogy nemjó hg vagyok -
#7761 Gabi tőlem maradhatsz hg mert a haverom vagy de akkor a fórumot normálissá tedd mert ez így nem lessz jó mert 1 idő után levált valaki! -
#7760 ez mi pontosan Dávid ? -
+ Növény a játékhoz -
#7758 dehogy :DD nem igazán szeretnék a szabadidőmben ilyen Traktorosbence szintű hozzászólásokat olvasgatni :) csak ha már feljövök egy színvonalas topikba szeretnék mókázgatni és segíteni másokon !
a HG posztot is csak akkor vállalnám ha megkérnének , hogy induljak és meg is nyerném ! De visszatérve a topikhoz csupán ennyit szeretnék elérni !
Az én emberem pedig Allock lenne ha elvállalja mert azt hiszem mi ketten már a téma inditásánál is itt voltunk ! -
#7757 Döntsétek el ,mit akartok,vagy had végezzem a dolgom!. -
#7756 Tudom sokan lesztek ellenem,és mire elindul a szavazás,jönnek a kárörvendö hiénák majd leszavazni. -
Nagyon jó a talaj munkákban :D
letölt
Ő nagyon jó mindenben :D
letölt -
#7753 de minden esetre valaki olyan ember kell aki ért az LS-hez ( nem kell feltétlenül tudnia konvertálni , esetleg perfektnek lennie a 3D-s dolgokból ) és egy színvonalas topikot tudna felhúzni ! -
#7752 fáj a fogad a hg postra mi? -
#7751 Rendben én az egyik jelölt szerepét szívesen vállalom csak nem tudom a szavazást hogy hol kel :S -
#7750 csinálni kell egy szavazást és kész vége :) -
#7749 És ki legyen a hg?? -
#7748 én már mondtam hogy kell egy új hg és kész vége ! -
Ben66 #7747 értem,én is megpróbálok majd képeket hozni -
#7746 Rendben!Az én első lépésem hogy én segíteni fogok amiben csak tudok és hozok modokat + Képeket,És híresztelem majd a fórumot!!
Csak a hg-nak kéne jobban odafigyelni a fórumra vagy át adni a postot! Mert így a fórum rovására fog menni! -
#7745 Szép képek! -
Letöltés -
#7743 Vetésre készülök:):)
-
Ben66 #7742 veled vagyok,és még sztem jó páran -
#7741 Erre azt tudom neked mondani Bocs a 3 hsz amúgy,hogy Az ilyenek nagyon szánalmasok mert a normálisakat basszák ki mert olyanok jönnek akik szeretnek valamit csinálni de nagyon szarul közelítik meg,és ha beszólsz nekik akkor te vagy a rossz na mind1 lényeg az hogy bence remélem most rájöttél! -
#7740 Új fórum tagoknak Ne írják azt hogy új vagyok lehet azt látni amúgy is jah meg hogy ne legyenek olyan kis mindent tudók mert az szánalmas,és nézék meg hogy mi a rend a fórumon.Nagyából ugyan az a szabály mint az lsportal és az lshungary fórumon! -
#7739 Kérdem én hogy van e még értelme működni ennek a fórumnak? Mert egész jó kis fórum lenne mert általában az ember mindig kap választ mert egyes fórumokon az embert semmibe nézik! Hozzuk rendbe ezt a fórumot én azt mondom! Segítsetek mert én többet teszek a fórumért mint MÁS mert nekem ez volt az első fórumom és nem igazán szeretném elveszteni de nagyon a határnál tart Kérem aki egyet ért és szeretne egy normális fórumot akkor segítsen nekem!!!! -
#7738 traktorosbence! Vagy csillapisd le magad.Ne szemeteld tele a fórúmot!.És ha van valami akkor a válasz gombra menj rá,és ugy ird az üzidet. -
Ben66 #7737 én nem értem traktorosbencét,nem igaz h nem érti meg elég 1-2 hsz
és nem kell 50 -
#7736 most jöttem ép fel,máris rendeszkedek itt -
#7735 örülök hogy tudtam segíteni
remélem találtál használható dolgokat -
#7734 Ajánló:
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy remeg géppárost
Kipróbáltam! Remek munka. Egyszerű, jól működőgépek!
John Deere 7810 Pack Sotillo machinery -
#7733 Köszi a választ! Ismertem ezt az oldalt, de átsiklottam felette.
Még valami: Mélyen egyetértek az előttem szólókkal!
A moderátornak aktívabbnak kellene lenni, mert ami itt mostanában megy, elég gyerekes.
traktorosbence - Nem gondolod, hogy ez a kioktatós, követelőző stílus kicsit gáz? -
#7732 maximálisan egyetértek
a múltkor írt egy admin hogy mínuszoljuk azokat a hszeket amik nem tetszenek
kérdem én minek?
semmi eredménye
de az tény ha Gabi hagyja ezeket a srácokat hogy így amortizálják a fórumot akkor................... a többit gondoljátok hozzá
ami a poén az ilyen .......... emberke miatt bannoltak ls-portálról mert megmondtam az igazat.....
de sztem én is lassan lépek kb 1 hónapja jöttem vissza erre a fórumra de lehet hogy a következőt már nem itt töltöm
szebb jövőt mindenkinek -
#7731 -
#7730 Jah és n kerüljön törlésre !!!!!!!!! -
#7729 Traktorosbence ha nem bírsz nyugton maradni akkor mész lsportal off topikra !
nem igaz miért kel lehúzni az eddig elért fórumot Lényeg az 2 lehetőséged van az 1-ik nyugton maradsz és használsz VÁLASZ GOMBOT! Mert ha nem minden egyes hülye hozzászólásodat teszem fel off topikra és beégsz mint a bűn!
2-ik elmész a P..ába!!
Attól hogy 10-13 éves vagy nem kell így lehúzni a színvonalat!
Adok egy tanácsot minimum 1 hónapig csak nézed a fórumokat hogy hogyan zajlik és utána írsz mert ez gyalázatos hogy szétbasztad a fórumot!
Gabi te vagy itt a hg az olyan hozzászólásokat mint amit ez a kisfiú írkál ami szétbassza a fórumot töröld mert így ez az oldal el fog veszni mert már én így is elmentem innen és többen fognak mert bejött a ben + a traktoros..... és így A TRAKTOROSBENCE úgy lehúzta a fórum színvonalát hogy csak na De hiába mondom úgyse teszel semmit na csá mindenkinek! Remélem valaki észleli hogy mit írtam ! -
#7727 -
Ben66 #7725 beraktam a mods mappába,de nincs bent a játékban.
te kipróbáltad?? -
#7724 na most őszintén
szerinted ennyi elég lenne hogy vissza álljon ez a kis fórum az eredeti kerékvágásba? -
#7723 traktorosbence!
Nem akarlak piszkálni, de vegyél be két sörrel négy nyugtatót! Talán segít... -
#7722 hallod haver nem akarsz még véget vetni ennek a baba zsúrnak ami itt megy jelenleg????
esküszöm kilométereket zuhant a fórum színvonala 2 illető miatt
mi ez on-line óvoda? -
#7721 Tényleg ütős lett a fórum!....