23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#7718 Szerintem egy 10 éves gyerek, akinek halvány fogalma sincs a fórum netikettről. -
#7717 szeretnénk gratulálni ahhoz a szarhoz ami itt megy. Így kell lejáratni egy játékot....
Ez a traktorosbence vagy hiperaktív troll? -
Ben66 #7716 mikorra várható az LS 2012??? -
Ben66 #7710 igen,nagyon szépen köszönöm:DD -
#7709 Ben66 erre gondoltál?erre a Ferrarira?
-
#7705 hát nem sok köze van a lshez sajnos -
kitt2000 #7704 A BAU szimulator 2012 demo feltehetem ide? -
#7703 szeva
innét tudsz válogatni kicsit
new holland minden mennyiségben katt ide -
#7702 Tudna valaki linkelni nekem New Holland kombájnhoz kukorica és gabona arató fejeket?
Előre is köszönöm! -
#7700 azért probáljunk meg már normálisan viselkedni!.és válaszgombot is használni!! -
pista89 #7699 Esetleg egy letöltő linket tudnál adni? (+ha jól látom a kisfalumapon nincs BGA adapter, ha az a fliegl-s táróló lenne)
Amúgy próbáltuk mi már a Siloschaufeles kanállal is, de azzal sem jó. -
Ami a AC3D programmal való modellezést illenti nem könnyű!.Nekemse igen megnt,amig azokat a videókat,amiket ide belinkeltem fórúmra át nem néztem!Persze énse vagyok 100% osan profi!De azért probálgatom.
A Rába-15 jelenleg leállás alat van,mert ma besegitős vagyok!.igy nem tudom csinálgatni még!. -
#7691 Na jó amit először két napig csináltam azt most már fél óra alatt összerakom, most már csak a textúrázással van a gondom, de nem az AC-ben hanem a GE-ben... -
#7690 na én ezért nem álltam neki tanulgatni v szenvedni vele hogy tervezzek modokat
ezek szerint jól tettem -
#7689 Kösszönnöm! -
#7688 Házigazda linkelt be ide videókat a készítésről, tanulmányozd azokat, és jó szórakozást... Nekem egy egyszerű objekt is 2 napig tartott, míg rájöttem hogyan, merre, meddig... -
#7687 youtube google ezen a 2 helyen keresd az ac3d használatát konvertálási útmutatót
biztos hogy találsz számodra értékelhető információt -
#7686 De nekem megvan csak nem tudom hogy kell használni illetve készíteni modokat.Na jó hogy lenyugodtam boky84? -
#7685 vásárold meg az AC3D programot
úgy tudom azzal lehet ilyeneket csinálni -
#7684 Vagy mindegy nekem hogy mit készítünk valakivel ha segítene! -
#7683 cimbora nyugodj le kicsit
először írod hogy jelentkezzünk a te fórumodra utána meg itt kunyerálsz
szerintem kicsit sértő erre a fórumra nézve
kicsit elgondolkodnék a helyedben hogy miért nem csinál mindenki modokat aki játszik a ls2011-el -
#7680 Házigazdi csinálja várd meg azt... -
#7679 Segítséget kérek!Aki szeretne segíteni egy rába 15-öst kellene megcsinálni!Előre is köszönöm! -
#7678 fiatalság
kicsit nézzetek már körül pár videó megosztó portálon hogy miként működik egy mod megtervezése és hogy milyen folyamaton kell végigmenni hogy a játékba használható legyen
kezdtek nevetségessé válni -
Ben66 #7677 http://4.bp.blogspot.com/-X9CzLbYn8R4/TkQQKLw66bI/AAAAAAAABg8/JFYueDW6tGA/s1600/2010_ferrari_599gtb_fiorano_hgte_18_zoomed.jpg -
#7676 Rába 15-öst.Mért nem segít senki? -
Ben66 #7675 Szeretném megkérdezni,hogy ha lesz egy kis ideje a tervezőknek akkor megcsinálná e nekem ezt valaki????
Ferrari 599 GTB Fiorano -
#7674 javíts ki de úgy tudom hogy csak módosítani lehet a modokat GE segítségével
én legalább is úgy tudom hogy AC3D-vel megtervezik in-game-lik.......
lehet én tudom rosszul -
Ben66 #7673 Szevasztok -
#7672 Én nem akarok beleszólni, de azért érdekesen csinálod a dolgokat: Először új fórumra invitálod az embereket, utána meg segítségek kérsz itt... :) Mit szeretnél a GE-ben? -
#7671 Valaki segítene modokat csinálni a GE-ban? -
#7668 A BGA-nak az a lényege, hogy a silóból csinál neked pénzt tehenek nélkül.
A tárolóból, a BGA adapterbe kell rakni a silót, majd abból lesz lóvé, viszont az alap Deutz kanállal nem lehet silót rakodni, úgyhogy le kell töltened egy kanalat hozzá, vagy beszerezni a DLC2 kiegészítőt. -
#7667 mtz 82 zts jó lett a trágyaszórós rába 300? -
mtz 82 zts #7666 Megtudja nekem valaki mondani hogy a janowo v1 mappon hol van a szerves trágya depó ? -
#7665 Üdv, Mindenkinek!Ja és köszönöm Házigazda a képet! -
#7664 Van aki ismeri a mezőgép mapot? A tejjel jól látom, hogy semmit nem lehet kezdeni rajta? -
pista89 #7663 csak az a baj, hogy a PDAban is 0n van a siló, és semmit nem esznek belőle a tehenek. :(
kanállal se tudok vele mit kezdeni, mintha nem lenne ott semmi.. -
kiscékus #7662 Szia pista ban hely mulira nálad??Jól játszok !normálisan ! -
#7661 gondolom fullon van és ezért nem tudsz rajta ülepíteni . várjatok egy kicsit amíg zabálnak belőle a tehenek ! amúgy az alap deutz-al és az alap kanállal én tudtam dobálnai rajta . -
pista89 #7660 kisfalu map, apropó, valaki tudna nekem segíteni?
bajlódok a mapbgasilo-val ugyanis megtelt, de nem tudom miként kéne ülepíteni, hogy tudjunk rá újra üríteni..
próbálkoztam már csomó mindennel, hengerrel, darálóval de eddig még egyik se működött. Volt már valakinek ilyennel dolga?