Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.gamemoding.com/farming-simulator-2011/objects/spiegel-pack.html
kérdésem az lenne ezt hogy tudom használni? mert simán mod mappába másolással nem megy :/
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
#hhwnd
melyik ez a map?
Elvileg jónak kéne lenni, de az oldaltávolságot ott tudod állítani,nekem 8 ason jól áll a kombájn mellé némelyik traki kéri a 7 est
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Egy kérdés. Miért van az, hogy a course play-t ha beállítom és elsõ körben szépen odamegy a traktor megtölti a kombájn aztán a következõ körben amikor mellé áll olyan messze teszi ezt, hogy nem tudja tölteni a kombájn. Nekem kell vele közelebb állni. Ez mitõl lehet?
Sok új 3D-s objektumok belsejében a térképen, mint a házak, a kocsma, kilátó, mezõgazdasági jármûvek és raktárak, istállókat, buszmegállókban és a telefon fülkék
Univerzális Farmsilo választható növénytermesztés
Animált modellek a térképen, mint az autók, vonatok, a malmok és a szélmalmok
Átdolgozott grafikus, mint az új föld textúrák a trágyázást
Igen részletes jármûvek ismert márkák:
New Holland traktor TG 285 és T 4050
New Holland kombájn CX 880 és TX 65
Fliegl pótkocsi ASW 288 / ASW 493
Fliegl pótkocsi ASA / ASW 291 és ASA / ASW 399
Fliegl Dolly ASD 291 / ASD 399
fúró Väderstad 600 S
Módosítása mellékletek a kiválasztott Fliegl pótkocsi (szóró)
New Holland Eredeti hangok
Rendszerkövetelmények
Telepített teljes verzióját Farmer Simulator 2011 (beleértve a frissítés 2.2-es verzióban)
Windows XP / Vista / Windows 7
Intel vagy AMD 2.4 GHz vagy azzal egyenértékû (ajánlott Core2Duo vagy hasonló)
2,0 GB központi memória
3D-s grafikus kártya 512 MB (GeForce 6800 / ATI Radeon X850 / S3 Chrome 430GT vagy hasonló)
Hangkártya
750 MB szabad merevlemez-terület
CD-ROM meghajtó, billentyûzet és egér
Onboard videó kártya nem támogatott!
Aktiválásához internetkapcsolat szükséges.
ez mert jone ki?

Megjött a csapat
Feltöltõdés
Közben hordani kellett a trágyát a depóba
Töltés
Szórás

nem sikerül!
Elõre is köszönöm!
a gondom a következõ!! van egy kétmagos 3000-s procim,2GB ram,és 512 videokártya és mégis szaggat a farming simulator 2011,pedig ennél gyengébb gép is elég neki a leirás szerint! miért ??????????
vetésnél nálam ha el indítom a vetõgépet akkor megy elõre a tractor de nem lehet irányítani!
Mi lehet a hiba?
újabb kérdés 😊
tud valaki normális Kultivátort linkelni ami széles és nem hibás szóval nem rontja el a rendes talajt
illetve vetõgép bõl is szeretnék valami nagyot ami tölthetõ
😊 elõre köszi
Egyszerûbb leszedni egy map-ot amiben van leadó, és azzal játszanotok.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
am sikerült átírnom csak a mentést nemtudom mert valamiért nem engedi felül írni 😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k