23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#7803 Hova kell berakni a Map_Fruits mappát?Letöltöttem a növény modot és nem tudom hova kell berakni a mappát.Előre is köszönöm. -
#7802 pont ezt írtam és erre már be is adták :D De jó hogy más is tudja! -
#7801 Az i3d-ben megkeresed a Foliasublayer-ek között a tarlót, és abban a "width="1.5" height="2" heightVariance="0.2"" bejegyzést , magyarra lefordítva értelmezd melyik melyik adat, és méterben van.... -
#7800 Notepadal a az írott fájlokat beileszted a mapába a másikat meg a növényekhez mert azok a textúrá -
#7799 még egy kérdés:
a tarló magasságát lehet e állítani vagy az fix? -
#7798 dávid 001 hova kell a Map_Fruits mappát berakni az LS-be?Előre is köszönöm.Azt tudom hogy a foliage mappát a Farming Simulator 2011 mappába kell rakni. -
#7797 Remélem tisztában vagy az itteni dolgokkal? -
#7796 Jó munkát boky! -
#7795 neked pedig jó munkát :)) -
#7794 akkor jó munkát kívánok az elkövetkezendő hétre
nekem is sajna irány a munka... majd pénteken jövök pár moddal ha minden összejön
jó farmerkodást mindenkinek
szevasztok -
#7793 Én azt mondom zárjuk le itt ezta témát!.Amit tudok megteszek!Még akkoris ha énis dolgozom,vagy más dolgom van! -
#7792 nem értem ezt a hozzászólásodat :D igazából senki nem mondta hogy 24-ből 24-et itt üljön :) azt meg főképp nem mondta senki hogy szépen kell nekik elmagyarázni .. -
#7791 Szia elméletileg ez az a map ha nem akkor sorry tévedtem:) -
#7790 Már bocsi de szerintem nem kell itt most neki állni szavazgatni ki -kicsodát szeretne hogy hg legyen mert az ismételten is csak szemét itt nem a játékkal kapcsolatos!!!inkább rakjatok fel képeket ,kérdezettek amit nem tudtok ,esetleg ha van jó mód amit megszeretnél osztani a többiekkel akkor azt is teheted JAH ÉS FONTOS VÁLASZ GOMBOT KÉNE HASZNÁLNI!!!!
-
#7789 Én Gabira szavazok!Nem kell másik HG! -
DarkMan7203 #7788 Heló! Valaki meg tudná mondani estelg, hogy ezt a mapot honnan tudnám beszerezni? : http://www.youtube.com/watch?v=x-hcbUKdzfE&feature=player_embedded#! Előre is köszi! Üdv!! -
#7787 Mtz 82 Old:http://www.lsmods-2011.com/hu/mtz-82-old.html Belarus Mtz 82 OLD(régi) textúrás:http://hotfile.com/dl/120481089/babc717/BELARUS_82_OLD.zip.html -
#7786 de ezt azért te sem gondoltad komolyan hogy ha szépen is elvan magyarázva mit hogy kell itt csinálni a fórumon lesznek emberek akik úgy sem fogják fel és már csak is az ellenkezőjét fogják csinálni!!! Nem kell itt senkit leváltani stb.. egyszerűen hogy a nem ide kívánatos hsz-t törölni esetleg ha valami sértő dolgot is ír az illető mivel az itteni hg-nak nincs joga tiltani (ha jól tudom) Jah és azt ugye senki nem várta el hoyg a nap 24 órájából 24-et üljön a gép elött hogy ezek az új srácok hsz-t törölgesse !!! Mert szerintem nem tudnának ide olyan embert keresni stb... hogy 24 órából 24-et itt legyen és rendbe tudja tenni itt a dolgokat fel kell fogni hogy valakinek nem csak ez a fránya játék az élete hanem mondjuk lehet hoyg valakinek családja is van már nah meg persze a munka....! Azt kell csinálni hoyg nem kell az ilyen okos hsz-et el olvasni és amikor ráér a hg akkor feljön és kitörli őket ennyi !! Nem tudom miért kell szavazni vagy lecserélni!!! -
#7785 Üdv, Mindenkinek!dávid 001 letöltöttem a növény modot és nagyon jó köszönöm! -
#7784 Azt nem tudom én egy modot raktam be ami sikerült az a napraforgó -
#7783 Ezeket az új mod növényeket eladni is lehet vagy ahhoz a 'vásárló silót' is módosítani kell? -
#7782 -
hogyan töltsük le a modokat:) -
csokos 914 #7780 Köszöntem szépen :) -
Tutorial (XML) -
#7778 szerintem pont hogy a témához kapcsolódsz mivel a téma az ls!!!!
a kombáljn xml-be ide
<grainTankFruitTypes fruitTypes="wheat rape maize barley" />
barley után szóköz és beírod hogy maizev2 sunflower
a vágóasztalba pedig
<fruitTypes fruitTypes="maize"/>
a maize után szóköz és írod a maizev2 sunnflower
-
csokos 914 #7777 Jó napot!
Bocs hogy így a témától elszakadok :)
De valaki megtudná nekem mondani azt hogy a kombájnok xml-jébe hova kell beírni azt hogy maziev2 és sunflower ? pls segítsetek -
#7776 ez egyértelmű szerintem mindannyiunk számára hogy nem tudod felügyelni a fórumot 24 órában de valamiféle figyelmeztetéseket ki tudsz osztani azon fórumozók részére akik meglátásod vagy a fórumozók hozzászólásai alapján bomlasztják vagy rontják a fórumot -
#7775 nem is kell tiltani senkit ! csupán el kell magyarázni az emberkéknek , hogyan működik ez az egész dolog , meg nem ártana csinálni egy GYIK-ot sem ! -
#7774 Rendben van!Mai naptol be szigoritok!.Azt garantálom,de itt nem tudok letiltani.Nekem csak a hsz hoz van engedélyem a törlésekre -
#7773 * attachable
* animatedVehicle
* cylindered
* cutter
* foldable
* animation
* NHTC5070Cutter
* hydraulics
ennyi
nincs benne beleuchtung skript -
#7772 Szép! Mire képes ?:D Index van? -
#7771 new holland 5070
-
#7770 ezt csak átvitt értelemben értettem
ne konkrét számokra gondolj
bocs ha félreérthető a hsz -
#7769 Végül is jah de ez egy feltevés volt hogy az olyan embereket ki kell tiltani és úgy rendben marad a fórum,mert szerintem elég jó lenne hogy az ember haza jön és szeretne kicsit ls-hez való témát akkor egy normális fórumra jön -
#7768 én azért nem ezt akarom elérni hogy 10-en maradjunk , csupán az hatalmas változás lenne ha nem a topik alkalmazkodna egy új taghoz hanem az új tag hozzánk :) -
#7767 -
#7766 lehet hogy a rendrakás végére 10-en maradunk
de legalább mi maradunk és nem negatív irányba mozdítjuk el a fórumot -
#7765 TÁRSULOK DÁVIDHOZ
szerintem se került a minősítésed a beszélgetésünkbe
szerintem jó pár fórumozó társam nevében írom a következőket
1:kicsit legyél szigurúb
2:akin látszik hogy tök segg az egész ls-hez és semmit nem tud, szétcseszi a fórumot, töröld!!!!!!!!
3:aki nem bír viselkedni a fórumon pl:képek fikázása, tervezések fikázása, bármilyen ls-tevékenység fikázása itt a fórumon KÉTSZER figyelmezteted HARMADIKRA tiltod véglegesen
nem a világot kell megváltani
csak kis szigor
már csak ez az egy fórom van ahol véleményem szerint nincs kasztrendszer
tisztelem a többi ls-el kapcsolatos fórumokat de ott már megvannak a csapatok és ők elvannak magukkal
itt még nem találtam erre utaló hsz-eket hogy én+józsi+sanyi+pityu a béla meg nem jöhet stb...... -
#7764 Ki mondta?? Senki nem mondott ilyet csak az hogy a fórumot az a traktoros bence lehúzta mint a szart és ezt nem akarjuk!