23835
  • traktorosbence
    Hova kell berakni a Map_Fruits mappát?Letöltöttem a növény modot és nem tudom hova kell berakni a mappát.Előre is köszönöm.
  • dávid 001
    pont ezt írtam és erre már be is adták :D De jó hogy más is tudja!
  • Chris von Bone
    Az i3d-ben megkeresed a Foliasublayer-ek között a tarlót, és abban a "width="1.5" height="2" heightVariance="0.2"" bejegyzést , magyarra lefordítva értelmezd melyik melyik adat, és méterben van....
  • dávid 001
    Notepadal a az írott fájlokat beileszted a mapába a másikat meg a növényekhez mert azok a textúrá
  • boky84
    még egy kérdés:
    a tarló magasságát lehet e állítani vagy az fix?
  • traktorosbence
    dávid 001 hova kell a Map_Fruits mappát berakni az LS-be?Előre is köszönöm.Azt tudom hogy a foliage mappát a Farming Simulator 2011 mappába kell rakni.
  • gogabi79
    Remélem tisztában vagy az itteni dolgokkal?
  • traktorosbence
    Jó munkát boky!
  • Gerypapa 95
    neked pedig jó munkát :))
  • boky84
    akkor jó munkát kívánok az elkövetkezendő hétre

nekem is sajna irány a munka... majd pénteken jövök pár moddal ha minden összejön

jó farmerkodást mindenkinek

szevasztok
  • gogabi79
    Én azt mondom zárjuk le itt ezta témát!.Amit tudok megteszek!Még akkoris ha énis dolgozom,vagy más dolgom van!
  • Gerypapa 95
    nem értem ezt a hozzászólásodat :D igazából senki nem mondta hogy 24-ből 24-et itt üljön :) azt meg főképp nem mondta senki hogy szépen kell nekik elmagyarázni ..
  • gyurka666
    Szia elméletileg ez az a map ha nem akkor sorry tévedtem:)
  • gyurka666
    Már bocsi de szerintem nem kell itt most neki állni szavazgatni ki -kicsodát szeretne hogy hg legyen mert az ismételten is csak szemét itt nem a játékkal kapcsolatos!!!inkább rakjatok fel képeket ,kérdezettek amit nem tudtok ,esetleg ha van jó mód amit megszeretnél osztani a többiekkel akkor azt is teheted JAH ÉS FONTOS VÁLASZ GOMBOT KÉNE HASZNÁLNI!!!!
  • traktorosbence
    Én Gabira szavazok!Nem kell másik HG!
  • DarkMan7203
    Heló! Valaki meg tudná mondani estelg, hogy ezt a mapot honnan tudnám beszerezni? : http://www.youtube.com/watch?v=x-hcbUKdzfE&feature=player_embedded#! Előre is köszi! Üdv!!
  • traktorosbence
    Mtz 82 Old:http://www.lsmods-2011.com/hu/mtz-82-old.html Belarus Mtz 82 OLD(régi) textúrás:http://hotfile.com/dl/120481089/babc717/BELARUS_82_OLD.zip.html
  • gyurka666
    de ezt azért te sem gondoltad komolyan hogy ha szépen is elvan magyarázva mit hogy kell itt csinálni a fórumon lesznek emberek akik úgy sem fogják fel és már csak is az ellenkezőjét fogják csinálni!!! Nem kell itt senkit leváltani stb.. egyszerűen hogy a nem ide kívánatos hsz-t törölni esetleg ha valami sértő dolgot is ír az illető mivel az itteni hg-nak nincs joga tiltani (ha jól tudom) Jah és azt ugye senki nem várta el hoyg a nap 24 órájából 24-et üljön a gép elött hogy ezek az új srácok hsz-t törölgesse !!! Mert szerintem nem tudnának ide olyan embert keresni stb... hogy 24 órából 24-et itt legyen és rendbe tudja tenni itt a dolgokat fel kell fogni hogy valakinek nem csak ez a fránya játék az élete hanem mondjuk lehet hoyg valakinek családja is van már nah meg persze a munka....! Azt kell csinálni hoyg nem kell az ilyen okos hsz-et el olvasni és amikor ráér a hg akkor feljön és kitörli őket ennyi !! Nem tudom miért kell szavazni vagy lecserélni!!!
  • traktorosbence
    Üdv, Mindenkinek!dávid 001 letöltöttem a növény modot és nagyon jó köszönöm!
  • dávid 001
    Azt nem tudom én egy modot raktam be ami sikerült az a napraforgó
  • Forrest Tomee
    Ezeket az új mod növényeket eladni is lehet vagy ahhoz a 'vásárló silót' is módosítani kell?
  • gogabi79
  • gogabi79

hogyan töltsük le a modokat:)
  • csokos 914
    Köszöntem szépen :)
  • gogabi79

Tutorial (XML)
  • boky84
    szerintem pont hogy a témához kapcsolódsz mivel a téma az ls!!!!

a kombáljn xml-be ide
    <grainTankFruitTypes fruitTypes="wheat rape maize barley" />

barley után szóköz és beírod hogy maizev2 sunflower

a vágóasztalba pedig
    <fruitTypes fruitTypes="maize"/>
    a maize után szóköz és írod a maizev2 sunnflower
  • csokos 914
    Jó napot!
    Bocs hogy így a témától elszakadok :)
    De valaki megtudná nekem mondani azt hogy a kombájnok xml-jébe hova kell beírni azt hogy maziev2 és sunflower ? pls segítsetek
  • boky84
    ez egyértelmű szerintem mindannyiunk számára hogy nem tudod felügyelni a fórumot 24 órában de valamiféle figyelmeztetéseket ki tudsz osztani azon fórumozók részére akik meglátásod vagy a fórumozók hozzászólásai alapján bomlasztják vagy rontják a fórumot
  • Gerypapa 95
    nem is kell tiltani senkit ! csupán el kell magyarázni az emberkéknek , hogyan működik ez az egész dolog , meg nem ártana csinálni egy GYIK-ot sem !
  • gogabi79
    Rendben van!Mai naptol be szigoritok!.Azt garantálom,de itt nem tudok letiltani.Nekem csak a hsz hoz van engedélyem a törlésekre
  • boky84
    * attachable
    * animatedVehicle
    * cylindered
    * cutter
    * foldable
    * animation
    * NHTC5070Cutter
    * hydraulics

ennyi
    nincs benne beleuchtung skript
  • dávid 001
    Szép! Mire képes ?:D Index van?
  • boky84
    new holland 5070
  • boky84
    ezt csak átvitt értelemben értettem
    ne konkrét számokra gondolj
    bocs ha félreérthető a hsz
  • dávid 001
    Végül is jah de ez egy feltevés volt hogy az olyan embereket ki kell tiltani és úgy rendben marad a fórum,mert szerintem elég jó lenne hogy az ember haza jön és szeretne kicsit ls-hez való témát akkor egy normális fórumra jön
  • Gerypapa 95
    én azért nem ezt akarom elérni hogy 10-en maradjunk , csupán az hatalmas változás lenne ha nem a topik alkalmazkodna egy új taghoz hanem az új tag hozzánk :)
  • dávid 001
  • boky84
    lehet hogy a rendrakás végére 10-en maradunk

de legalább mi maradunk és nem negatív irányba mozdítjuk el a fórumot
  • boky84
    TÁRSULOK DÁVIDHOZ

szerintem se került a minősítésed a beszélgetésünkbe

szerintem jó pár fórumozó társam nevében írom a következőket

1:kicsit legyél szigurúb
    2:akin látszik hogy tök segg az egész ls-hez és semmit nem tud, szétcseszi a fórumot, töröld!!!!!!!!
    3:aki nem bír viselkedni a fórumon pl:képek fikázása, tervezések fikázása, bármilyen ls-tevékenység fikázása itt a fórumon KÉTSZER figyelmezteted HARMADIKRA tiltod véglegesen

nem a világot kell megváltani
    csak kis szigor
    már csak ez az egy fórom van ahol véleményem szerint nincs kasztrendszer
    tisztelem a többi ls-el kapcsolatos fórumokat de ott már megvannak a csapatok és ők elvannak magukkal

itt még nem találtam erre utaló hsz-eket hogy én+józsi+sanyi+pityu a béla meg nem jöhet stb......
  • dávid 001
    Ki mondta?? Senki nem mondott ilyet csak az hogy a fórumot az a traktoros bence lehúzta mint a szart és ezt nem akarjuk!