Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chris von Bone
B-t kell nyomni a vetéshez
Mert az alap bálázó nem tud füvet bálázni. Csak akkor tudod bálázni vele, ha szárítod is, avagy a megforgatod.

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

Valaki fel tudná tölteni eszt a MTZ KCR +kanalat!
Köszönöm!

A vetõgépnél kiválasztom a magot leteszem a vetõgépet és mit kell megnyomni hogy vessen is? Alap a vetõgép...
Meg még azt akarom hogy levágom a füvet rendsodrózom de nem tudom felbálázni ez mért van?
Tud valaki nekem linkelni egy normális körbála felszedõt mert ami ls portalon van 1 az nekem nem jó mert csak egy sor körbálát szed fel nem rakja át mind a két oldalra...
joceruza
Helló! Van egy olyan talajlazító hogy ALPEGO CRACKER. Hogyan lehet állítani rajta hogy ne legyen olyan baromi nehéz? Bármilyen traktorral veszem fel,kiáll kerékre. Segítsetek legyetek szívesek! Kösz!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Chris von Bone
Sehol, mert az egy script! Vagy van a mod-hoz vagy nincs, de ha tudsz szerkeszteni akkor meg tudod magad is csinálni.

Cujo HuN
de nem mindegy hogy a bolti vagy a letölthetõ verzióval támogatom a fejlesztõket?ugyan oda megy a pénz ha jól sejtem...de azt hiszem hogy rövidre zártam a kérdést egy wingbestes rendeléssel

dávid 001
nem le kell tölteni a gamet vedd meg és úgy támogatod a játék fejlesztését 2. meg egyik traktort letöltöd és megvan de csak ahoz van a töbiez nincs

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Hol lehet letölteni hogy látszódjon a nyom?
Cujo HuN
Hello!Kérdezném hogy magyar nyelvû,direkt letöltéses verziója van e a játéknak.Angolt azt megtaláltam a simmarketen de jobb lenne a magyar verzió.Köszi

joceruza
Állítólag van belõle dobozos is de az drágább..... Így hallottam.<#nemtudom>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Egyébként a Pro Farm-nak van dobozos kiadása vagy csak letöltõs van?

joceruza
A Physx-ot ki lehet kapcsolni valahogy?

Az mért van hogy megyek a körbála felszedõvel és csak 1 sorba rakja a bálákat nem pedig kettõbe ahogy kéne?
dávid 001
jah és ha olyan a bála leadód ami a füldbe rakod belle akkor gödröt kell neki csinálni

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
http://ge417tutorial.fw.hu/ itt mindenre aéálsz választ

Sziasztok!
Valaki tud nekem segíteni, hogy hogyan kell berakni egy bálaleadót? Mert az épületet beraktam, de sehogy se tudom mûködésre bírni. Van valami leírás ezekre? Mert csak olyat találtam hogy kell berakni az épületet.

dávid 001
1: http://uploaded.to/file/4ohdrihn
2: http://www.filesonic.com/file/810659134 erre kell kattintani SLOW DOWNLOAD

Baszameg a képbeszurást!!!
Bocsánat eztet!![/img]
Ezt az épületet belinkelné nekem valaki mert mindenütt halott a link!!
Köszönöm!!
ystem/files/37095/huge/1303382660_WBWukL1qjBEe6AeK.jpg[/img]
dávid 001
mert el kell egy érnie egy bizonyos menyiség trágyát és majd akkor

Az mért van hogy a homlokrakodóssal oda állok a szervestrágyához megmerítem a kanalat és nem megy bele a trágya??
dávid 001
lényegtelen már

dávid 001
valaki tudja aszt hogy a little farmon hogy hogy lehet beálítani hogy lehesen teheneket venni? vagy nem lehet?

a tescos anyujba bele
nem volt ls
joceruza
Kösz!

ok bocs
Chris von Bone
1. Van, de az alapon kanállal kell betölteni a kocsiba
2. A zip-et másold a Dokumentumok/MyGames/FarmerSimulator2011/mods mappába

Meg olvasd el a FAQ-t és akkor nem kérdezel ilyen alap dolgokat, mert az olvasás csodákra képes 😊

Chris von Bone
Mûködik még mindig! (Mármint a link) Amúgy röviden az i3d-bõl kell kitörölni a <Glossmap fileId=".."/> és <Reflectionmap fileId=".."/> sorokat. Azért elõtte csinálj biztonsági mentést, hátha van benne némi csavar...

Na azt akarom kérdezni hogy alap mapnál hogy van e szervestrágya depó tehát lehet e szerves trágyát szórni
Meg azt akarom még hogy másik pályát hogy lehet betenni?
joceruza
És próbáltad mostanában letölteni?

Chris von Bone
Bocs! Sg szaraxik 😞

szabii98
közben találtam.

I met God. She's black

Chris von Bone
Képek, képek, képek a 3. napja tartó bálázásról:

További képek a galériában!

szabii98
Hali!
Valaki egy kombájn pakkot tudna linkelni? 😊

I met God. She's black

ximix
Passz kérdezd meg esetleg a készítõt a youtubon .
dávid 001
nagyon jó a map 😄 de ha szabad kérdezni mi a zene címe?

ximix
ProFarm videó csak hogy ne fájjon a fejed 😊
ximix
Az elérési útvonalat már leírták itt lejjebb.
Min a két úriembernek igaza van egy kis kiegészítéssel
-Ha egy modot letöltesz figyelj arra LS11 legyen.
-Ha a mod pack(csomag) pl: CLAAS Lexion 580 Pack akkor ki kell csomagolni mert az több modot tartalmaz egyszerre jelen esetben kombájnt, vágóasztalt és a vágóasztalt szállító kocsit és ezeket a .zip fájlokat kell bemásolni a mods mappába.
-Ha mod úgymond sima pl: Rába 15 azt simán átmásolod a mods mappába.

De letöltés után könnyen meggyõzõdhetsz ha bele lesel a .zip fájlba ha azon belül is csak .zip van akkor kicsomagolod ha mindenféle .xml,.i3d,.png fájlokat látsz azt nem kell kicsomagolni.
ximix
Itt a LSportálon van egy link ami seggit hogy hogyan csinálj Salamon tökét a mododból, na te csináld visszafelé hátha összejön.
ximix
Ha kicsomagoltan teszed be a mods mappába akkor nem jelenik majd meg a játékban,azért kell kicsomagolatlanul.
Elõször értelmezd a szót...

dávid 001
nem mert akkor nem indul el és nem voltam bunkó csa elõre szoltam mert engem ien kérdés miat oltotak és mondom neki hogy iet ne kérdezen mert van pár.... aki majd kötekedni fog vele. #4305 ha bármi kérdésed van akkor privátban kédeszthetsz 😄

Most mért kell vele bunkóskodni?Õ normálisan kérdezett,akkor normálisan kéne válaszolni.
#4305:A modokat a Dokumentumok->Mygames->Farming Simulator 2011->Mods mappába kell tenni kicsomagolatlanul.

dávid 001
eszt komolyan kédezed? na figyelj dokumentumok-mygame-farming simulator 2011- mods oda beteszed a zip mapákat és kicsomagolás ide.de csak a modokra kell eszt csinálni a mapát egyszerüen csak bemásolod.egy kérdés miért nem nézel vissza ezért oltani szokták az embert elõb néz vissza és utána kérdez (Y) 😄

A modokat hogy kell betenni?
Fut az Ls 2011 és nem szaggat simán megy
Nem értem egyes emberek olyant ami nem fog megvalósulni és azt sem értem hogy hogy gondolják ,hogy aki megveszi apró farmot az fölrakja saját magával szúrna ki.
pfff nekem eredeti LS 2011 van ... már megvettem csak ez a pro farm dolog ismeretlen számomra. Annyit én is tudok hogy eredeti játék kell hülönben hogy multiznék ?....
<#falbav><#falbav>