Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

el tudná küldeni nekem vki a datas.gar fájlt a játék fõkönyvtárából?
Hunter of Deer
Egész pofásan néz ki! így már nem annyira kopár mint az eredeti :D

én is bele akarok piszkálni kicsit mert nekem az udvar tul kicsi alig férnek el a gépek. és azon gondolkodom hogy a teleppel szemben azon a nagy füves placcon csinálok egy parkolót nekik. a többi részét meg felszántom, úgy sem kell annyi füves rész.

esetleg azt megtudná mondani valaki hogy hogyan tudom megcsinálni hogy ha új gamét kezdek akkor a földek be legyenek permetezve? csak mert elég gáz hogy mindíg ha új játékot kezdek akkor permetezéssel kell kezdenem :)

jah és a másik dolog hogy még mindíg érdekelne hogy a mûtrágyaszórónál hol lehet átírni a szórás területét.
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Igen játszanak rajta.Azok akik csinálták a mapot,mert mielõtt kiadják leszokták tesztelni.

De már valaki játszik vele

Még WIP,vagyis készülõben van,a közeljövõben fogják kiadni,szerintem augusztus közepe-vége fele.

Melyik oldalról lehet letölteni a tiszalúci map-ot.
Elõre is köszönöm.

gogabi79
http://www.youtube.com/v/lSMfzItR0V8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

ezt írja a logfileba:Lua: Error running function: update
D:/code/lsim2011Test/build/finalbin/dataS/scripts/AchievementManager.lua(96) : attempt to call global 'areAchievementsAvailable' (a nil value)

most ezzel mit tok kezdeni?
Itt a válasz.

Chris von Bone
Csak akkor lehet kinyitni, ha készítettek hozzá olyan scriptet...

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítõkész közösség)

Szesztek hogyan tudom növelni a tarló vagy a növények magasságát????
Köszönöm nagyon köszönöm!!:A válaszokat!!<#smile><#smile>
A traktoroknak hogy lehet kinyitni az ajtajait? Jelen esetben egy zetor 16245-ös nek?
Chris von Bone
Users/<felhasználónév>/Dokuments/MyGames/FarmingSimulator2011/log.txt

Abban nézzétek meg a hibákat, de ha pl olyan 20-25 gép be van töltve, akkor lehet azt nem bírja.

Valaki nem tudja hogy barátomnak miért fagy ki a játéka pár perc után? Windows 7 Ultimate 64 bit, Radeon HD 3870 X2 1GB os kártya 4 GB-ram..
gogabi79
Videokártya baj van,azért olyan

marko37
nem tudom csak 1 tipp videó kártya frissítés nem biztos hogy a legújabb a jó

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

segítene vki miért ien a kép? régen futott rendesen, de már próbáltam mindent, vkinek van ötlete?
A Physy-t hogy kell kikapcsolni?
gogabi79
Sziasztok!Tegnap ujratelepitettem a gépemet,Egy pentium 3 nak a xp telepitõlemezét raktam fel a Pentium 4 gépemre és fent is van a játék az ls!Igazi problémám az,hogy a Giants editorban amikor betöltetem a térképmapot,hogy folytassam annak szerkesztését.Majd rámegyek a Save ra egy Hiba üzenetet ad be Error While saving i3d file. Nem tudom el menteni a térképet,miutaán beleraktam valamit.

Van erre valami megoldás?

Pár oldallal ez elõtt, a #4159 hsz-ben volt egy belinkelve én azt használom és mûködik.

Tud valaki linkelni nekem egy körbála felszedõt?
Be tudnátok linkelni a legnagyobb méretû start térképet(üres)
Pálya készítéshez kéne!
Elõre is köszönöm!

Hunter of Deer
Valaki meg tudná mondani hogy mit kell átírni ahhoz hogy a mûtrágyát nagyobb területen szórja a gép?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

dávid 001
az miért van ha akarom kazalba teni a kör bálákat és picit rosz hejre viszem a tüskét a bála úgy megpattan ahogy illik nem lehet valahogy megcsinálni mert elég idegesítõ

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Hello, kezdõ vagyok a Multiplayerben és az érdekelne hogy 70kbits-es feltöltéssel, hány embert bírok el laggemntesen? Vagy enyhén laggolva? És hogy itt is számít valami a router? Tehát portot kell nyitni?
kösz
#4362 #4363: Köszönöm mindkettõtöknek. <#worship><#worship>

Chris von Bone
Helyesebben alap map-on nem! :)

dávid 001
nem

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

sziasztok! lenne 1 kérdésem trágyát azt lehet eladni?
a kanalat betudnátok linkelni vagy hasonlót ami használható vele!
Köszönöm!

Chris von Bone
Kulti neve TerraTop800XL_v2 a tárcsáé GregorieBesson XXXL, a 3 tengelyes bálaszedõ Arcusin Autostack. Vetõgépnek Horch Pronto-kat használok (ezekhez nincs link, mert saját átalakítádok)

Megosztás majd lesz, ha végzek, de mivel nem én rajzoltam a modelleket, így nem biztos, hogy nyilvános lesz. Egyébként még nem teljes a pack, hiányoznak dolgok, de olyan 80%-ban már elkészült.

marko37
Elõször is így:Hogyan tudom a gépek árát megváltoztatni?
A data mappában keresd a storeItems.xml-t és nyid meg egy szövegszerkesztõvel.Keresd ki a gép sorát és a Price-nál lévõ értéket írd át tetszés szerint!
Ha C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba van telepítve a mod, akkor az adott *.zip fájlt nyisd meg, és keresd meg benne modDesc.xml fájlt és ezt is nyisd meg. A Price-nál lévõ értéket írd át tetszés szerint!
Másodszor:EZT elolvasod!!!!!

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Valahogy át lehet írni a berakott gépek árát? Mert nagyon irreálisak néha.

azt a 3 tengelyes bála gyûjtõt megmondod honnan töltötted le?
Szia!
Mi a kultivátor neve amit használsz és milyen vetõgépet használsz mellé? Egyébként nem akarok pofátlan lenni, de nem szeretnéd megosztani ezt a pakkot amit csináltál? Mert nekem nagyon tetszik baromi jók a gépek meg a koszolódás a kerék nyomok.

dávid 001
valameik mod nem tetszik nekki javaslom tedd belle az mtz-ket uttána egyesével atöbbit

sziasztok letöltöttem az mtz plackot és azt írja ki hogy:gomb : motor indít leállít és az mtz sugóban meg azt írja hogy tase 4.de én akár mit csinálok vele nem csinál vele semmit akár a :-ot vagy tase 4 nem indúl be.kérlek segítsetek!!!!!!!!!!!!
valaki tud csatlakoztatni pótkocsit!
Nem engedi!

nem tud valaki segiteni abban hogy hogyan lehet krumplit meg mást vetni , aratni az alapokon kivül köszi
Chris von Bone
Pár kép a mai munkákról:

]

További képek az albumban

Köszi de én eszt a fajta kéne nekem ha valakinek meglenne!

gogabi79

Chris von Bone
B-t kell nyomni a vetéshez
Mert az alap bálázó nem tud füvet bálázni. Csak akkor tudod bálázni vele, ha szárítod is, avagy a megforgatod.

http://www.youtube.com/v/C03Cf3Oylpo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Valaki fel tudná tölteni eszt a MTZ KCR +kanalat!
Köszönöm!

A vetõgépnél kiválasztom a magot leteszem a vetõgépet és mit kell megnyomni hogy vessen is? Alap a vetõgép...
Meg még azt akarom hogy levágom a füvet rendsodrózom de nem tudom felbálázni ez mért van?
Tud valaki nekem linkelni egy normális körbála felszedõt mert ami ls portalon van 1 az nekem nem jó mert csak egy sor körbálát szed fel nem rakja át mind a két oldalra...
joceruza
Helló! Van egy olyan talajlazító hogy ALPEGO CRACKER. Hogyan lehet állítani rajta hogy ne legyen olyan baromi nehéz? Bármilyen traktorral veszem fel,kiáll kerékre. Segítsetek legyetek szívesek! Kösz!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Chris von Bone
Sehol, mert az egy script! Vagy van a mod-hoz vagy nincs, de ha tudsz szerkeszteni akkor meg tudod magad is csinálni.

Cujo HuN
de nem mindegy hogy a bolti vagy a letölthetõ verzióval támogatom a fejlesztõket?ugyan oda megy a pénz ha jól sejtem...de azt hiszem hogy rövidre zártam a kérdést egy wingbestes rendeléssel