Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is bele akarok piszkálni kicsit mert nekem az udvar tul kicsi alig férnek el a gépek. és azon gondolkodom hogy a teleppel szemben azon a nagy füves placcon csinálok egy parkolót nekik. a többi részét meg felszántom, úgy sem kell annyi füves rész.
esetleg azt megtudná mondani valaki hogy hogyan tudom megcsinálni hogy ha új gamét kezdek akkor a földek be legyenek permetezve? csak mert elég gáz hogy mindíg ha új játékot kezdek akkor permetezéssel kell kezdenem :)
jah és a másik dolog hogy még mindíg érdekelne hogy a mûtrágyaszórónál hol lehet átírni a szórás területét.
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Elõre is köszönöm.
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
D:/code/lsim2011Test/build/finalbin/dataS/scripts/AchievementManager.lua(96) : attempt to call global 'areAchievementsAvailable' (a nil value)
most ezzel mit tok kezdeni?
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítõkész közösség)
Köszönöm nagyon köszönöm!!:A válaszokat!!<#smile>#smile><#smile>#smile>
Abban nézzétek meg a hibákat, de ha pl olyan 20-25 gép be van töltve, akkor lehet azt nem bírja.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Van erre valami megoldás?
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Pálya készítéshez kéne!
Elõre is köszönöm!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Köszönöm!
Megosztás majd lesz, ha végzek, de mivel nem én rajzoltam a modelleket, így nem biztos, hogy nyilvános lesz. Egyébként még nem teljes a pack, hiányoznak dolgok, de olyan 80%-ban már elkészült.
A data mappában keresd a storeItems.xml-t és nyid meg egy szövegszerkesztõvel.Keresd ki a gép sorát és a Price-nál lévõ értéket írd át tetszés szerint!
Ha C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba van telepítve a mod, akkor az adott *.zip fájlt nyisd meg, és keresd meg benne modDesc.xml fájlt és ezt is nyisd meg. A Price-nál lévõ értéket írd át tetszés szerint!
Másodszor:EZT elolvasod!!!!!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Mi a kultivátor neve amit használsz és milyen vetõgépet használsz mellé? Egyébként nem akarok pofátlan lenni, de nem szeretnéd megosztani ezt a pakkot amit csináltál? Mert nekem nagyon tetszik baromi jók a gépek meg a koszolódás a kerék nyomok.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Nem engedi!
Mert az alap bálázó nem tud füvet bálázni. Csak akkor tudod bálázni vele, ha szárítod is, avagy a megforgatod.
Valaki fel tudná tölteni eszt a MTZ KCR +kanalat!
Köszönöm!
Meg még azt akarom hogy levágom a füvet rendsodrózom de nem tudom felbálázni ez mért van?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI