Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4200 FT körül van a letöltõs változata, a dobozos jóval drágább.
Megéri megvenni, egy részletesen kidolgozott pack..
Ne kérjétek, nem fogom feltenni!
Kódolt a játék, egy kód pedig asszem 5 ip címre regisztrálható és tiltják.
Akinek kell vegye meg, nagyon fasza a cucc.
(Az vegye akinek van rá gépe, mert a map az zabál rendesen...a vonat, forgalom, gyalogosok miatt)
Kérni ne kérjetek belõle, az egész 1db fájl...
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Milyen mapon játszol. Marha jól néz ki. Van valami neve, linkje vagy saját map?
<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Bocs skacok, régen voltam itt, elszoktam ettõl 😄
Miért nem tölti meg? a szórót megtölti csak az elszállítót nem el szeretném adni a folyékony trágyát
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
ha nem lesz ls
felakasztom magam
😞 sajnos már nincs ott a fájl.
Ha birod létszi a pirosat is linkeld be!!!<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Én ma kezdtem a játékot,full amatõr vagyok.
Nem tudtok valami oldalt,ahol van hozzá jó leírás kezdõknek,hogy mit hogyan mivel?
valahogyan fellehet gyorsítani az idõt,hogy átlehessen ugrani az éjszakát?
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Kérem szépen!!
kösznöm!!!

Tudsz adni egy linket ahonnan le lehet tölteni?
GeForce GT 420M
-Olyan játékokban ahol a processzornak CPU sokat kell számolni besegít a videokártya processzora a GPU is ezt vezérli a Physx, plusz segít az élethûbb fizikai dolgok lemodellezésében.
-Az Nvidia ControlPanel-t ha megnyitod van egy olyan sor a
3D beállításoknál (3D Settings) ,hogy Physx beállítása (Set Physx configuration) itt kell kiválasztani az Auto-select(recommended).
-Ha ez nincs akkor elõfordulhat nem lett telepítve a Physx, külön is lehet telepíteni, de a videó kártya drivere (legalábbis az enyém) tartalmazza a Physx drivert is így célszerûbb egyben cserélni elõtte egy kis takarítás nem árt .
Közben olvastam egy fórumon lehet nincs frissítve a Physx-ed aminek az adatbázisában nem szerepel a LS11 jelen esetben így nem tudja igénybe venni a GPU segítségét és a CPU-n számol mindent.
Ha ez az eset forog fent akkor szintén egy driver frissítés segíthet a problémádon.
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Valaki tudna abba segíteni hogy mi lehet a baja az ls-nek indítanám el és fekete képernyõ utána 1-2 másodperc után lerakja a tálcára és 1-2 perc után meg ki is lép se hang se kép..(Win7)
Köszönöm szépen!
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
CPU:2,4GHz IntelE6600 Core2Duo
4GB RAM DD3
1000GB HDD
VGA: Integrált Intel G MA HM55
Válaszokat elõre is köszi