Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mitsurob
ProFarm.. (kiegészítõ) Beszerezhetõ -> Amazone.de vagy Halycon-tól.
4200 FT körül van a letöltõs változata, a dobozos jóval drágább.
Megéri megvenni, egy részletesen kidolgozott pack..
Ne kérjétek, nem fogom feltenni!
Kódolt a játék, egy kód pedig asszem 5 ip címre regisztrálható és tiltják.
Akinek kell vegye meg, nagyon fasza a cucc.
(Az vegye akinek van rá gépe, mert a map az zabál rendesen...a vonat, forgalom, gyalogosok miatt)
Kérni ne kérjetek belõle, az egész 1db fájl...

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

gogabi79
Fogod magad és elmész a tescoba és meg tudod ottis venni

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

szabii98
Csak a szemedet szúrja ki a bannerban a villogó Wingbest logó ^^

I met God. She's black

linkeljétek már hol kell fizetni / rendelni nem is hallottam errõl ...
Jól beszélsz haver!!
joceruza
Kösz az infót! Akkor rendelem.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Kell hozzá az eredeti LS,és ezt vagy letöltöd hozzá pénzért vagy megrendeled a neten,14€-ért.

joceruza
Fantasztikus ez a cucc! Mit is kell hozzá megvenni? Van olyan LS amiben ez az alap map? (az annyira vip dolgokhoz hogyan is lehet hozzájutni ha NEM osztja meg?)

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Helló mindenkinek! Valaki segítene abban hogy feclective skinbõl hogyan lehet hagyományosat csinálni? Csillog-villog mint a Salamon ... .

Ne haragudjatok de ezek vip gépek és mapok amin MITSU játszik igen ez a pro farm de nem fogja megosztani sem a traktort sem a mapot mivel vip!!Ha anyirra akarod akkor meg kell venned a játékot!!!<#nezze><#nezze>
Ez nem a ProFarm?Ha az akkor átküldenéd?

FrezeR
ez engem is érdekelne

Szia!
Milyen mapon játszol. Marha jól néz ki. Van valami neve, linkje vagy saját map?

szabii98
linket a traktorról 😛

I met God. She's black

Mitsurob

<#banplz><#idiota>

Mitsurob

Bocs skacok, régen voltam itt, elszoktam ettõl 😄

Mitsurob
Hoztam pár képet 😄

Mitsurob
Yepp..

Nekem se nagyo nakar mást meg tölteni csak a kijuttatókat...
marko37

Miért nem tölti meg? a szórót megtölti csak az elszállítót nem el szeretném adni a folyékony trágyát

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

szerdan megyek ha tescoba
ha nem lesz ls
felakasztom magam
3 tengelyjes scania kérésedre...
Ez a fájl nem létezik!
😞 sajnos már nincs ott a fájl.
Ne haragudj de énis csak mot nézem hogy ez egy narancssárga nekem pedig a piros kellene ha lehet !!nincs gond csak hozzá vagyok szokva a piroshoz ithon is ijethajtok csak azért!!!
Ha birod létszi a pirosat is linkeld be!!!<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Sziasztok.
Én ma kezdtem a játékot,full amatõr vagyok.
Nem tudtok valami oldalt,ahol van hozzá jó leírás kezdõknek,hogy mit hogyan mivel?
valahogyan fellehet gyorsítani az idõt,hogy átlehessen ugrani az éjszakát?
xeontoth
köszönöm

köszönöm!!!<#eljen><#eljen>
nyerges scania

igy rakd be inkább
marko37
1 oldallal visszább itt:2011. júl. 11. 20:13 | válasz erre | #4155

dávid 001
http://uploaded.to/file/8m0otzg4 tessék 😄

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Sziasztok ezt a kombájnt be tudná linkelni nekem valaki??
Kérem szépen!!
kösznöm!!!

xeontoth
helló! valaki tudna nekem lnkelni 1 nyerges scania-át megköszönném

Bár nem tõled kérdezted, de itt és itt találhatsz egy csomó cuccot a játékhoz. Külföldi portálok is vannak, de olyan linket nem tudok. Esetleg google-al találhatsz még pár ilyen oldalt. 😄

VERESS 96
Köszi majd megpróbálom 😊 Látom nagyon vágod a gépeket 😄

Szia Marko!
Tudsz adni egy linket ahonnan le lehet tölteni?
marko37
Az eredeti térképet NE piszkáld de a többit lehet ajánlom figyelmedbe a GE 4.1.7 tutorialt magyarul-t

ximix
A kártyád támogatja a Physx-t.
GeForce GT 420M
-Olyan játékokban ahol a processzornak CPU sokat kell számolni besegít a videokártya processzora a GPU is ezt vezérli a Physx, plusz segít az élethûbb fizikai dolgok lemodellezésében.

-Az Nvidia ControlPanel-t ha megnyitod van egy olyan sor a
3D beállításoknál (3D Settings) ,hogy Physx beállítása (Set Physx configuration) itt kell kiválasztani az Auto-select(recommended).

-Ha ez nincs akkor elõfordulhat nem lett telepítve a Physx, külön is lehet telepíteni, de a videó kártya drivere (legalábbis az enyém) tartalmazza a Physx drivert is így célszerûbb egyben cserélni elõtte egy kis takarítás nem árt .

Közben olvastam egy fórumon lehet nincs frissítve a Physx-ed aminek az adatbázisában nem szerepel a LS11 jelen esetben így nem tudja igénybe venni a GPU segítségét és a CPU-n számol mindent.
Ha ez az eset forog fent akkor szintén egy driver frissítés segíthet a problémádon.

Rikcsoo
Felvan rakca a direct x11 és mod nincs bent de szar akkoris:/

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

VERESS 96
Helló! Arra nincs valami ötleted hogy ha csinálok egy képet akkor miért fekete fehér és miért van eldõlve? :S Nvidia gt420m a kártyám ha az segít valamit 😊 Valami Physx et ír ki bal felsõ sarokba a játék bár ne mtudom hogy az mi driver vagy nem tom. köszi a segítséget 😊

dávid 001
köszi még1-szer megy az idõ de nagyon lassan ami nekkem tökéletes 😄 15 percenként lép 1-et a perc mutató 😄 és jön a tejes kocsi 😄

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

valaki nootbokon játszik?
add meg az msn címed felveszlek
mod-ot raktál bele? direct x?
látod hogy "megérett" akkor tudod csak szedni/aratni
allock
futna de az integrált vga-tól ne várj sokat, atomul fog szaggatni

#hhwnd

Rikcsoo
Üdv!
Valaki tudna abba segíteni hogy mi lehet a baja az ls-nek indítanám el és fekete képernyõ utána 1-2 másodperc után lerakja a tálcára és 1-2 perc után meg ki is lép se hang se kép..(Win7)
Köszönöm szépen!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Valaki meg tudná mondani a Ganyé map v2-n hová kell leadni a gabonát és a bálákat?

Hy Szerintetek ilyen gépen fut az Ls 2011?
CPU:2,4GHz IntelE6600 Core2Duo
4GB RAM DD3
1000GB HDD
VGA: Integrált Intel G MA HM55
Válaszokat elõre is köszi
Hunter of Deer
sztem itt gameban tok mind1, ami beerett azt lehet is 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k