Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001
win7-re való giants van?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

xmen0710
fúúúú ez nagyon komoly lesz már alig várom <#eljen><#vigyor2><#finom><#finom>

joceruza
Csak sikerüljön! Mindent bele!<#taps>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Sziasztok!
Valaki tudja hogy hogyan lehet átállítani az automatikusan bekapcsolódó világítást a gépeken? (idõt szeretném kicsit megváltoztatni)Sajnos nem találtam a régebbi bejegyzések között. Elõre is köszönöm.
dávid 001
http://www.youtube.com/watch?v=-JVUNAby8hQ&feature=related
egyik traktoros szövetkezetnek kisseb galibája(Jánoshalma)<#falbav><#guluszem1>

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
és majd szeretnék embereket segitcségre kérni

dávid 001
készül egy nagyon jó mapom majd hozok képeket😄<#email> és anyit elárulók róla hogy forgalom nem lesz remélhetõleg tehen lesznek mûködö trágya siló stb... és Jánoshalmáról fog készülni igazi faluról vagyis egy része ahol van tejüzem géptelep.és ezzel a mappal egy falusi traktoros életét szeretném megmutatni.Ha minden jól megy akkora lesz mind az eredeti map.és lesz egy nagy falu azokban kertek .és lesz 2 tanya ahol majd bereneszhetjük a gépeinket1 egy pici hely a faluban2. egy tsz-re hasonlító telep ahol van bábolna magrakások siló szerelõ hely.+ a falu szélén még az úton is tehenek fognak rohangálni jó lesz odafigyelni mikkor gépekkel azon az útszakaszon megyünk.

dávid 001
üdv kisfalu map a neve és innen http://www.modhoster.de/mods/kisfalu-map alul van olyan hogy dowload link arra rá és jön lefele 😄

Helló nagyon megtetszett mapod mi a neve és hol lehet letölteni?

Kovács Tamás

dávid 001
sajna nem

Fajtával bocs :s
Régebbi fajával se jó ?
dávid 001
próbáltam mindent és semi edig csak a területnek az alakitása volt baj meg a save mostantól csak a save a baj

Töröld le a mostani Giants editort és rakj fel egy újabbat vagy ha ez a legújabb akkor uninstalt ájánlok
Nekem is ez volt a baj
:/
dávid 001
a területnek a vackait megcsináltam csak a mentés kellene:S mert egyik jó barátom aszt mondta bios resetelni kell remélem van másik variáció

dávid 001
<#falbav><#help><#rinya>

ez a hiba pedig müködöt

dávid 001
Giants Editor 4.1.7 win 7 müködik?

dávid 001
kisfalu map

nem kell, megtaláltam!:-)

linket tudnál adni?

emmelyik map?

dávid 001

Remélem nem idgesít senkit hogy hosztam pár képet megint<#wow3>

Végül hordás és szórás<#hawaii>

egy kis trágya rakodás!

Mai munka<#vigyor>

Grat nagyon jó lett!!

Kovács Tamás

Sziasztok! Valamiért megbolondult a játékom hogy nem arat le és nem is vet semmit. Valaki segítene?

Kovács Tamás

dávid 001
thx 😄

Jó videó grat
marko37
nagyon jó,<#taps><#eljen> grat

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Bravo barátom szépek a gépek,képek!!
I

Elsõ videóm Kérlek nézzétek végig
A kedves adminokat kérem hogy ne töröljék !
Bocsánat az off-ér 😄
dávid 001
kösz igyekesztem<#nevetes1>

xmen0710
jó képek lettek <#mf1><#mf1><#eljen>

dávid 001
Így a nap végére!

Végül bálázás és hordás

Aratás-ra 😄

dávid 001
bocs szar a kép beszúrás

dávid 001

aratás

gogabi79
Sziasztok!Lehet egy ifán át cserélni a platorész,egy másikra?ésha igen akkor hogyan?nagyon nehéz?.Ebben segitsen már valaki,legyen szíves!

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

joceruza
Valószínûleg régi géped van....<#nemtudom>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

sziasztok olyan problémám lenne hogy felraktam a játékot és inditásnál azt irja ki hogy cpu too old. sse2 required. nem tudom mi lehet a baj ha valaki ztudnaebben segiteni megköszönén segitségeteket elörre is köszönöm.sziasztok
a vidi kari integrált.elõször a shader model 2.0 kellett neki,majd egy kis frissítéssel megoldottam ezt a dolgot,majd elkezdte azt írkálni hogy állítsam át a felbontást 1366x768-ra.csak azt nem tudom már hogy hol mikor a játék is ,a grafikus is,valamint a monitor is ezen fut.tipp esetleg mit lehetne megpróbálni?a játék egész addig megy hogy elkezdi a direkt a játékrészt betölteni.a menü müködik.ott a játék motorja állítja le az egészet.😞(((((
marko37
szerintem nem, de nem tudom

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

akkor ha a nootbokon nem megy a játék mert nem ismeri fel a felbontást akkor egy játék butitó is akár segíthet?
marko37
gyerekek ki itt a fõnök mert berakhatná a 09 es FAQ ot is a 11 es mellé mert megegyezik sok minden

marko37
nics privi itt segítünk írd le a próblémádat<#nezze>

Köszönöm
Már luxus visszaolvasni mindenkinek??
Pár oldallal arrébb levolt írva hogy kell.
Amúgy😄okumentumok-MyGames-FS11-Mods mappába kell berakni kicsomagolatlanul.

Sziasztok. Valaki segítene, hogy amiket letöltöttem gépeket, hogy tudom berakni a játékba!?
Megköszönném.
dávid 001
valaki tudja használni a ge-t mert ha igen akkor legyen szives írjon privatba

dávid 001
egyelõre nem ossza meg majd idõvel

köszönöm szépen a segitséget és a mapot
Gerypapa 95
Wip már nem lehet , mert az working in progress . maximum vip lehet 😊

Ez meg lesz osztva vagy wip?