23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#8174 Jól van de ennyire nehéz a gomb??? ham? traktorosbence #8172 Te már lassan helyre kupálodsz de ez a válaszgomb már kikészít meg ott van ilyen felesleges hsz-hez a privát vagy a chat ezt nem nehéz szerintem megérteni!!! -
krisztián1998 #8173 DÁVID nekem ilyen van 3-mas ba 3 henger -
#8172 Mindenkit akit megsértettem annak bocsánat a sok hsz-ért!Többé nem leszek ilyen ígérem! -
Letöltés -
#8170 Lesz egy új tag roby2011 néven fog jelentkezni elmondtam neki mindent hogy hogyan működik a fórum de már ő is tanulmányozta!! nem lesz vele gond :) -
#8169 És ha lehet káromkodás nélkül srácok! -
#8168 Tudsz viselkedni?? 1 esélyed van ha gabi rádszól akkor rakom offra el van mentve szóval Úgy írj üzenetett hogy oda figyelsz,mert ilyenekkel még az offott se aakarom szemetelni mert az én rovásom lessz! -
#8167 Skacok!viselkedni! -
#8166 -
#8165 Köszönöm :) 5 perc és ott lássátok! -
#8164 Akkor maradj békeségben lehet hogy kenny felrakja offra a fórumot miadtad meg aki nem tud normálissan lenni.már faszom kivan ezzel itt próbáljuk normális fórumá csinálni és szét basszátok miért van a chat meg a privát??? -
krisztián1998 #8162 ne rakjatok már off ra
-
#8161 Írd le mit írt és rakom off-ra -
#8160 Te nekem ne keménykedjél privátban...Csak még egy ilyen üzenetet kapjak tőled,akkor elbúcsúzhatsz az sg-től.. -
#8159 Akkor használd a válasz gombot és nézd hogy van egy kis chat ablak az azé van csinálva használd azt és ennyi lassan traktoros bence után húzzuk fel a topikot és erre szét basszátok -
#8158 Direkt csinálod?ott van hogy privat galéria válasz.könyörgöm traktorosbence irásánál lévő válasz ra és ugy ird már üzidet. -
#8156 -
#8155 Muszály így szétb*szni a topikot??
Nem akartok el húzni a p*csába innen?Privátban vagy msn-en is meg lehetne beszélni az ilyen dolgokat.... -
#8154 VÁLASZ GOMB már nekem is fa... kivan azzal hogy nem értitek meg Gabi töröld a picsába vagy viszem off ra!! -
#8152 Figyelj!Ne használjátok már ezt a fórumot chatre!.Hányszor el kel mondani!!Hogyha multizással kapcsolatban van valami,azt privát üziben folytassa bárki!!és ez rátok is vonatkozik!.Aztán töbször kel rátok szolnom e miatt!.és válasz gomb is!.Mitha a falnak beszélnék!! -
#8151 Azt jeleni bannolás vagyis az hogy töröljék -.-" -
krisztián1998 #8150 mert majd ott megbeszéljük -
#8149 Mér ? -
#8147 -
#8146 -
#8145 És használd már a Válasz feliratot ,hányszor rágjam a füledbe!!!! -
#8143 Multival kapcsolatos dolgokat pirvat üziben folytassátok!!!!!!!!!!! -
#8141 van hozzá egy sárga szinű kanál csak azzal tudod felszedni a ganyét (stb) a földről benne van a packba... -
#8140 Hát tényleg 1000 éves.Ferguson is van hozzá? -
#8139 Multiban?Hááát egész pontosan néhányba Pl.Micromap,Térkép 1 ennyi.Mert miért kérded játszunk vagy mi? -
krisztián1998 #8138 traktorosbence melyik pályán van?
-
#8137 hello hoztam egy 1000 éves modcsomagot
rekordia pack letöltés katt ide
-
#8136 De van nekem helyem a multiba. -
krisztián1998 #8135 valakinek nincs hely multiba??? -
mtz 82 zts #8134 Azt szeretném kérdezni,hogy ki mit tud errel a bármit le lehet önteni bárhova modról? Mert én letöltöttem beraktam a mods mappába és odáig jó is hogy megöltöm a pótót trágyával le is borítja de nem tudom felszedni...
Tud valaki erre megoldást hogy mit kell csinálni ahoz hogy fel tudjam szedni a trágyát a földről markolóval? Fontos lenne .... Válaszokat előre is köszönöm -
#8133 a számitógépedet teis ki tudod tisztitani,és pénzt sporolsz meg vele.!Ha van nagynyomású kompresszorotok vagy levegöt kifelé fujó porszivois jó!. -
#8132 Hali!!Egy olyan problémám,van hogy:Felinstallálom a játékot minden oké,de amikor indítanám azt írja hogy fatal error,shared model 2.0 is required?mért írja eddig ment:8 csak annyi lett hogy elvittem a szerelőhöz hogy takarítsák ki a gépet.hazahoztam és nem ment:(
Nem értem hogy miért csinálja ezt velem:D
(ja és eredeti)
Köszii -
#8131 A hidat egybe adja be a Giants editorban,most néztem a mapomon!.Nem kell darabonként rakosgatni!! -
#8130 Ez a Multimap V7 ben van ez.Melyik mappába tegyem a textúrát?Abba amibe a házak vannak talán? -
#8129 Nem egyben adja az egész hidat.Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap beraktam a mapba a a silót,házat stb-t és fehér.Mi a teendő?Segítségeteket köszönöm.