23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#8216 Hatékony termelés:
-
roby2011 #8215 mindenkinek -
#8214 http://www.abload.de/ -
#8213 Kerék porolás és keréknyom hagyás készítése -
#8212 Tudnátok ajánlani egy tárhelyet ahová képet tudok feltölteni későbbi megosztás céljából? -
Letőltése:
Épület:By gogabi79 -
kiscékus #8210 Szia egy nagy kérésem lenne hozád a nap folyamán szükségem volna egy kipufogór a pontosan mingyár mutatok róla képet hogy le e tudnád nekem gyártani ha szépen megkérlek!!Ime a képek!
Ezen a fórumon találod meg ha nagyon kicsi!
http://forum.index.hu/Article/showArticle?go=110799663&t=9162612
És itt a kép:
-
kisspeter1979 #8209 A hsz bal alsó sarkában van az url. Valamiért fehérrel került fel ezért alig látszik :(. -
agriplus #8207 Sziasztok! Miért tűnnek el a feliratok a bal felső sarokból, ha beülök a kombájnba? :/ -
szalka22 #8206 http://www.abload.de/img/amazoneejh1.jpg Hali!Valaki tudna segíteni,hogy ezt a vetőgépet hogy lehet megtölteni????köszönöm a segítséget előre is!!!!!!!üdv:szalka -
kitt2000 #8205 Tudnátok segíteni szükségem lenne egy állítható raklapvillára? -
Letöltése:
Létra:by gogabi79 -
#8203 Általában a modsba! -
bordanattila #8202 Manuremod -
#8201 Tud-e valaki segíteni? Rengeteg jó, szépen elkészített géppel találkoztam már, de sokszor az tántorított el a géptől, hogy a külső nézetben az egér mozgatásakor a kamera átment "alulnézetbe" is. Tehát nem állt meg a talajszintnél.
Van-e mód arra, hogy ezt egyszerűen kijavítsuk? (nem vagyok tapasztalt a járműszerkesztésben)
Köszönöm a válaszokat előre is! -
#8200 Köszi szépen :) -
#8199 jó kis oldal csak így tovább:) -
#8198 Milyen trágya modod? -
bordanattila #8197 Tudna valaki nekem segíteni, letöltöttem a trágya módot és hova kell betenni? -
krisztián1998 #8195 valakinek van hely a multiba?
-
kisspeter1979 #8194 Köszi!
Kb: 3 órát töltöttem el vele, mert többször újra kellett kezdenem. Majd hideg téli estéken gyakorolok. :) -
#8193 nekem tetszik ilyen """szerencsétlen""" állapotban is
csak gyakorolj
szerintem menni fog ez a későbbiekben -
kisspeter1979 #8192 Köszi! -
#8191 Mozdonyvezetőként szívet melengető próbálkozás! Ügyes vagy, csak így tovább!
-
kisspeter1979 #8190 Köszi Chris!
Átrakáskor melyikben és hol lehet méretet változtatni?
Hát tényleg elég szögletes lett :). De úgy gondoltam elsőnek jó lesz egy nagyjából téglalap alakú objektum is.
Majd gyakorlom és jobb lesz az. Meg aztán a netről se tudtam túl jó képeket leszedni. -
#8189 1. mert előlről süti a nap
2. mert átrakáskor nem lőtted be a méretet, és AC-ban alapban akkora
szegény szergely, ha ilyen szögletes lenne... :) -
kisspeter1979 #8188 Életem első objektuma. Tudom, hogy gagyi lett, de én azért is büszke vagyok rá.
[IMG][/IMG]
Két hibában kérném a segítségeteket, ha nem gond:
1. A hátulja miért lett ennyire sötét?
2. Miért kellett 700szorosra nagyítani, hogy akkora legyen mint a másik vonat?
(Az elejére most már tudom, hogy tükörképet kellet volna tenni)
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#8187 Én épp azon vagyok-.-" de ezek(tisztelet kivételnek) annyira F..k hogy ezt nem lehet elhinni! 2 hét után nem lesz változás csinálok egy saját fórumot mert ezt nem lehet kibírni! -
#8186 Nm De amúgy fent van sok oldalon! -
#8185 Emberek eltelt 1 hét és kibaszottul semmi nem változott!!!
Szarházi csicskák basszák szét a fórumot ismét
Csináljatok már valamit mert lassan nekem is hányingerem lesz ide feljönni -
#8184 Ezt az mtz-t kerestem nyakra-főre!És te feltöltötted ide.Kőssssssz!!! -
krisztián1998 #8183 oks kössz megyek csősztök
-
letöltés
letöltés -
letöltés -
#8180 Végre már.meg született! -
#8179 Ezt nem kell válasz gombolni De nem kell hozzá emmi csak eredeti játék+ ha olyan szeróra mész fel ahova moddal játszotok akkor majd azokat a gépeket -
krisztián1998 #8178 a multihoz le kell valamit tölteni?
-
krisztián1998 #8177 oks -
#8176 ÚJONDSZ REGISZTRÁLÓK NAGY KÉRÉS AZ HOGY HASZNÁLJÁTOK AZT A VÁLASZ GOMBOT ÉS NORMÁLIS HSZ-KAT RAKTOK KI? -
#8175 krisztián1998 használd már a privát melletti VÁLASZ gombot!