23848
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#8455 Kedves GOGABI79! Nem akarlak megbántani,de tényleg nem állsz a helyzet magaslatán. Nem egyszer volt már rá példa hogy ok nélkül próbáltad fegyelmezni az embereket, holott nem intézkedsz amikor meg kellene. A te kezedben vannak dolgok! -
#8454 Én ahogy eddig leszűrtem a tamás nak a gondolat menetét utálja gabit meg a fórumot és szét bassza ha már nem normális vagy fenne tudja -
#8453 Sajnos van benne valami.... -
#8452 Most őszintén kinek van kedve ilyen fórumra feljönni nem akarom gabit felkúrni bocs a kijelentésér de mindig 1 hét naggyából normális sg van utána meg itt elkezdenek pöcsülni engem ez nagyon felbasz aki egyet ért az tegye amit jónak lát ilyenkor az ember kár hogy csak hg mert amúgy a moderátor amit én osztok ki az látja az ip-ket üzeneteket törli új témát nyithat meg törölheti az üzeneteket meg témát zárhat le itt csak aNnyi van gabinak hogy törlés semmi más nagy szar az SG KIMONDOM AMI MÁR RÉGÓTA SZÚRTA A SZÁMAT -
#8451 Ha annyira utálod ezt a fórumot, mi a szarért jársz ide? Akinek nem tetszik az húzzon el innen! Tény, nagyon sokat romlott a helyzet, DE talán rendbe lehet hozni! Én sem vagyok már odáig érte. Amit viszont te művelsz az már sok! Ha te hugyoztad a Golf-áramlatot, akkor sem kell senkit lealázni mindenki előtt. Miért nem mész el? Senki sem tart a fejedhez pisztolyt hogy itt éld ki magad. -
#8450 Teljes mértékben igazad van! Ez már vicc ami itt megy.... -
#8449 Látsátok ezért hagyom el ezt a .... fórumot itt mindig van vagy vita vagy egyszerűen faszok az új tagok nekem már télleg hányingerem van feljönni erre a fórumra ez nem igaz hogy itt mimegy! -
#8448 Fejezd be azonnal!.Mit képzelsz te magadrol?.Csodákszol hogy én nem nézlek semmibe?.tese engem,akkor?.Huzzá el inen amig szépen mondom!.Ki vagy te?. -
#8445 Neked meg megint mi a bajod? -
#8444 -
#8440 Tök mind1 ak az jön akinek megvan és kész De ő tudja mi a reklámozás de ha így áll a dolgokhoz akkor tőlem rendben úgy is hétfőtől nem nézeg fel sg-re -
#8438 k töröld a hsz-t engem nem érdekel! -
#8436 Én csak azt írtam ki hogy milyen szerót indítok olyan ne vegyen fel akinek nincs meg ennyi légyszi nézd meg még1-szer mit írtam hogy majd vegyenek fel msn-re nem itt tárgyalom le ha nem vetted volna észre -
#8435 Dávid!.Tesem tudod betartani?.Leirtam már sokszor,hogy ha multizni akar valaki,akkor elég azt ki irni% a többi meg privát üziben. -
#8434 Multihoz keresek játékost alap vagy mezőgép pályán platinum+ profarm kiegészítőkel jelentkezés csak 2 fő ezen az msn-címen [email protected] 19:40-kor inditom a szerót aki jön az majd vegyen fel és a jelszót meg adom neki! -
#8433 Szívesen!
Én meg köszönöm gyurkának a képeit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha kell bármi graf. küldj PM-et!
-
#8432 Szép lett gratula martineznek! -
#8431 Martinez01 nek nagyon szépen köszönöm a Fórúm topic képet.Nagyon pöpec lett!.Mégegyszer köszönet neked!! -
#8430 muszáj volt learatni mert lassan érkezik az új vetőgép aztán addigra fel kell szabadítani pár föld részt:) -
#8429 Jók a képek! Látom melózol rendesen! -
#8428 Nah akkor most van elegem picit feljön ide az ember rak képet és rögtön 10-15-en írnak nekem pm-et hoyg adjak linket stb.... Nem vagyok én szeretett szolgálat hoyg csak úgy ismeretlenül is adjak valakinek valamit !!!!Én is megtudtam keresni te is vagy éppen ti is megtudjátok magatoknak keresni ha megy nem akkor ne kelljen vagy éppen vedd meg és meg van oldva a dolog!! Jah és az e fajta Pro farmos üzikre nem is fog senki sem választ kapni tőlem !!!!Lehet hoyg most sok ember szemétnek tűnök de nem érdekel !!! Bocsi hoyg ezt ide írtam csak muszáj volt hoyg mindenki lássa hoyg állok a dolgokhoz . Akinek meg megvan az élvezze a gamet akinek meg nincs az keresgéljen vagy rendelje meg.... -
#8427 Nem, Németországból lehet megvenni kártyás fizetéssel és letöltéssel. -
Ben66 #8426 Tescoba meglehet venni már?? -
#8425 Attól még a kiegészítőket meg lehet venni angolul, mert a magyar játékba is be lehet tenni, és máris platinumod van magyarul. (csak a dlc-k lesznek angol vagy német)
A kiegészítők ára 14€ -
Ben66 #8424 akk még várhatok:(
kösz a választ -
#8423 fruittype: silage (de ez nem lesz elég, kell neki egy plane is) -
#8422 Nem, mert az warez! Keresgélj a neten, vagy érdeklődj priviben olyantól akiről úgy gondolod, hogy megvan neki. (De ne tőlem, mert én vettem.) -
#8421 Látom itt már kezdtetek a Profarm-on játszani..
segitenétek nekem hogy honnan is tudnám leszedni ?? -
csokos 914 #8420 Hellostok
Vki meg tudja mondani azt hogy: egy pót kocsi tudja szállitani a silót ahoz mit kell be írni az xml-be ? :O
előre is köszi -
#8419 egy,két kép.....:)
-
pista89 #8418 vágóasztal direktilyenszínű, nem beszólni
-
#8417 Magyarul majd csak jövőre jelenik meg... -
Ben66 #8416 Király,
Te nagyon tudsz,a 3d kép a Ferrariról is király!!:) -
mára ennyi. -
letöltés
letöltés
így estére nektek további szép estét és WAREZ nélküli napot kívánok -
#8413 értem :) -
Ben66 #8412 Tud valaki egy olyan oldalt ahonnan meg lehet rendelni a platina ls 2011et???
néztem a tesco,EVM,576,PcDome,stb de semmi
-
#8410 Úgy hogy magyar volt a game meg a platinum is :)Ö (verzió) utána a profarm miadt angol lett de ez engem nem zavar :D -
#8409 a platina? először magyar és átváltott? azt meg hogy ?:) -
#8408 Szerintem nem lehet vagy nem tudom nekem egy darabig magyar volt azt angol lett