23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#8394 akkor ugy csináljátok ahogy akarjátok!. -
#8393 Sajnos igazat kell adnom Rikcsoo-nak!
Ha a Pro farm nem tartozik ide, akkor nem is kell a saját készítésű mapokkal,modokkal foglalkozni! Ezért fog meghalni a fórum, mert állítom hogy a játékosok 99.5%-a nem az eredeti LS mapon tolja az eredeti gépekkel... -
#8392 De télleg keg de nekem mind1 mi megy a fórumoin mert szerintem kenny majd úgyis offra rakja nekem ezért van az én fórumom! -
#8391 olvasd el mi ennek a fórúmnak a neve!! -
#8390 Mind1 szerintem lényeg az hogy én profarmozok meg platunomozok meg multi ennyi :_D -
roby2011 #8389 jo mappot léci(nem kunyerálás miatt)csak kéne -
#8388 Bő a szókincsed :)
Gogabi a ProFarm nem tartozik ide?..már miért ne tartozna ide?Ugyan úgy Ls, csak egy kiegészítés a játékhoz szóval szerintem ide tartozik de te tudod a te fórumod.. -
Ben66 #8387 keresem,de egyetlen olyan oldalt se ad ki,amelyik magyar lenne.
A Pc Dome-on,576-on is néztem de semmi:(
más ilyen jellegű oldal van még?? -
#8386 Hát moderáld ki az ilyen hsz-eket.... -
#8385 Sziasztok
Lehetséges valahogy a platinum verziót magyar nyelvűre varázsolni? Megvan az eredeti magyar játék esetleg ha az segíthet. -
#8384 Igaz! -
#8383 Profarm Az más tészta!.Ne keveredjen már a Ls 2011 el ha lehet!.Örülök hogy azis megvan ennek annak,deha lehet Ls 2011 legyen már a téma! -
Ben66 #8382 Oké:) -
#8380 Milyen "minden jöttmentnek" TE TAKONY?!? Amúgy meg ezzel szívatják a jónépet! Én is annyit kaptam mint te, TE TAKONY! -
#8379 Nem jött rá hisz írta is hoyg nem jó a kód hozzá..... -
#8378 Hazudtam neki miért adnám od ha nekem sincs meg na midn1 -
#8377 Jaja..mikor elindultam a szerelvénnyel akkor vettem észre hogy súly kel..xD :D -
roby2011 #8375 jóféle -
#8374 jó képek de a súlyt elfelejtetted feltenni a gépre:):) -
#8373 -
#8372 Okés :D köszi :) -
#8371 hát megszerkesztem őket picit...amit használok az sima paint meg paint.net-et...:):) -
#8370 Jó képek csak egy bökkenő van hogy csinálod ilyen picire őket?:) -
#8369 Azt ugye tudod hogy ez szerintem a wareznak az egyik fajtája ezt pm-be bonyolítsd le :):)És meg van oldva a helyzet:)
#8367.hát igen szeretem meg osztani a képeimet másokkal :):)
Jah és a többiektől várok kontrákat a képeikkel az én képeimre....:):) -
#8368 Nem akarok újjal mutogatni de ne haragudj hogy ilyen ocsmányság előfordult itt a fórumon! -
#8367 Ne itt intézzétek már az ilyen dolgokat!.Privat üziben lcci!.Ne rontsuk már most ezzel a sg,hogy itt most küldözgetjük stb!.Inkább nyomjátok már fel a képeket,ne csak Gyurika 666 tegye,mert látom többnyire csak ö szolgál képekkel -
#8366 Az nekem is megvan. -
#8364 A platinum megvan.... -
#8363 Kérd el dávid tól a platinum linkjét! -
#8362 Sajnos az hogy még csak leszedni sem tudom.... Vagy fizetős,vagy rendelgetős. Pedig nagyon kíváncsi lennék rá.... A platinum kevés. -
#8361 Jó a patinum meg a profarm tudok vele multizni nemsokára hozok képet ahaverommal :D csak neki is oda adom :) -
#8360 Miért mia gond vele?:):) hogy nem megy neked?:) -
#8359 Feladom! Mióta megjelent, azóta próbálkozom.... Ha nektek tényleg sikerült, élvezzétek. -
#8358 jah a netes Tescóba már meglehet venni:):) -
#8357 Sok helyen fent van csak kitartóan kell keresni! :) -
Ben66 #8356 már kapható a Tescoban??
Vagy neten?? -
#8355 Ja! -
-
John Deere 6030 #8353 Sziasztok valaki tud egy jó mapot ? -
#8352 szóval meg lehet buherálni :)