Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok villát próbáltam / használtam már a játékban, de ez az általad ajánlott eszköz a figyelmetlenségemnek köszönhetõen ezidáig kimaradt.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
A DLC = Downloadable content-nek pont az a lényege, hogy nem kerül fizikai adathordozón kiadásra, csak digitális formában érhetõ el.
Emiatt alacsonyabbak a kiadó költségei, és ezáltal nekünk felhasználóknak sem kerül annyiba, mintha dobozosként került volna kiadásra.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Örülök hogy mûködik, és hogy tetszik a map! Nemsokára megalkotunk egy sokkal részletesebb mapot, amint lesz valami ötlet, hogy hogyan is nézzen ki! LS portálra is fel akarom rakatni, ha sikerül
Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD
A DLC egy külön megvásárolható kiegészítõ csomag.
Eddig két verzió jelent meg DLC Pack 1, és DLC Pack 2 néven.
Valószínû, hogy olyan módot töltöttél le, amely mûködéséhez kellenek az elõbb említett kiegészítõben lévõ eszközök, vagy gépek.
Továbbá vannak olyan térképek is, amelyek mûködésének alapfeltétele valamelyik DLC pack megléte, mert arra épül rá a mód.
A DLC pakkokról részletesen itt tájékozódhatsz:
DLC Pakk
Mi az a DLC 2 mod vagy mi?Kicsit le vagyok maradva meg nem is értek hozzá.Letöltöttem egy pár mapot de nem indul el a DLC 2 miatt,mivel nincs telepitve.Valaki világositson már fel ez ügyben.Köszi elõre is.😊
Sikerült megoldanom a térkép felismerésével kapcsolatos problémát. Most már látja az LS a pályát, és tökéletesen mûködik.
Mindössze annyit volt a gond, hogy a mapot újra kellett csomagolni, és máris megoldódott a "probléma".
Kíváncsiságból gyorsan végignéztem a pályát, és már így is látszik, hogy sok munka van benne.
Ahogy lesz egy kicsit több idõm, belemélyedek részletesebben is, mert nagyon ígéretesnek tûnik.
Jók az arányok, az összhatás is kivált egyfajta sajátos hangulatot, és épp ez az a tényezõ, ami elengedhetetlen ahhoz, - legalábbis számomra - hogy játszható legyen egy map.
Minden elismerésem, és persze gratula a térképhez. <#eljen>#eljen>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Pedig nekünk mükszik a map tökéletesen, a játék is felismeri gond nélkül
Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD
Nyisd meg a C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\savegame.xml fájlt, és abban keresd meg az alábbi sort: <settings timescale="ITT EGY HOSSZÚ SZÁM VAN"
Írd át az értéket erre:
<settings timescale="0.000001"
Az idõ ott fog megállni, ahol elõzõleg elmentetted a játékot, ezért figyelj arra, hogy napsütéses idõben ments!
FONTOS ha egy teljesen új játékot kezdesz, akkor
6:45-kor áll meg az idõ.
Az idõ lelassítása nincs hatással a növények növekedésére, és a tejtermelésre.
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Csak nappal legyen?
2.2 pach fent van, a játék is eredeti <#confused>#confused>
JD
amugy annyi volt a baj hoyg a link vegen ott volt meg1szer a http:/
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Elkészültünk elsõ, saját tervezésû, egyedi mapunkkal!
Letölthetõ itt: Ják map v1.0
1.kép
2.kép
3.kép

John Deere
John Deere
<#worship>#worship>
Az enyém is eredeti, és hozzád hasonlóan én sem bántam meg, hogy megvettem.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Vettem a fáradságot és végigolvastam a fórum mind az 59 oldalát.
Sok érdekes és értékes dolgot találtam.
De ami a legfontosabb: Mint sokan én is elõször letöltöttem a játékot és kipróbáltam. Nagyon megtetszett és úgy döntöttem, hogy megér 2000 Ft-ot az a sok kellemes óra amit ennek a játéknak szentelek. Elmentem és megvettem a boltban. Ezzel úgy gondolom, hogy elismerem azoknak a munkáját akik több száz (esetleg több ezer) munkaórát töltöttek el a játék létrehozásával. Mindamellett jó érzéssel tölt el az, hogy elmondhatom: ezt legalább nem loptam!
Csak biztatni tudok mindenkit, hogy kövesse a példámat!
Szeretnék segítséget kérni kockabála rakodásával, illetve felszúrásával kapcsolatban.
Visszaolvastam a fórumon, és a körbálák felszúrására adott tipp jelen esetben sajnos nem segített.
"Beszereztem" egy Vicon LB 12200 típusú kockabálázót.
A gondom az, hogy az említett géppel készített kockabálákat nem tudom egyetlen eddig használt, vagy újonnan "vett" villával sem felszúrni, mert csak tolja maga elõtt õket, de nem szúrja fel a villára akár milyen szögbe állítom a tüskéket.
Eddig a hagyományos kisméretû kockabálákkal soha nem volt ilyen gondom, simán tudtam rakodni / villázni õket.
Az automata rendszerû, hagyományos méretû kockabála rakodó pótkocsik felszedõ rámpái keskenyek, a 120x130cm-es kockabálákhoz való fix villamagasságú Heath_SuperChaser automata kockabála felszedõ villája pedig magasabban van,mint a bála teteje, vagyis a bálák kisebbek, mint az elõbb említett méret, de nagyobbak mint a hagyományos bála.
Köztes méretû automata rendszerû rakodó pótot meg nem lehet találni, mert nincs.
Valószínû, hogy valami speckó villa kellene hozzá, de nem tudom melyik, vagy milyen típus.
Ha valaki találkozott már ilyen problémával, vagy használta az említett gépet, és tudja mi a megoldás az kérem segítsen.
Próbáljam megnövelni a bála súlyát, vagy írjam át az xml-t hogy jó legyen?
A segítséget elõre is köszönöm.
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k