Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001
Mert a máté nemtudom tovább elment az egy görényvolt tudomásom szerint ez az sg segítcségre van aki tud az segít másoknak mert lehet hogy egyszer ami nem tudsz pont õ tudja akinek segítedtél 😄 Nemsokára megjellenek az elsõ képek a téleg a jánishalmáról vagyis a pályáról elmondok anyit hogy darabig vip-lesz csak majd a szerveren lehet elérni szoval kérni tilos lesz mert az nemkapja el csak 1-2 ember Meg ha majd megosztom az 1 oldalon lesz aki feltölti máshova az engedélyem nélkül feljelentésben részesül Ha majd átakarja akarod szrkeszteni akkor majd egy levelet kell írnod😄 szép estét a többi fórumozónak 😄

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Nem a lényeg a fontos hanem a szándék!!!Emigy rendes vagy ahogy a többiek is!!!
dávid 001
Én megcsinálnám neked ha idõm volna meg ledvem jah ésha tudnámis :/

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Ok minden megvan de csak ijen kipufogót meg felnit fest át vagyis apróságokat nem pedig már mindenhogyan csináltam nem akarok szemtelen lenni de ha valamejikteknek van kedve ideje nem csinálná meg nekem!!!Nem olvasok a gondolataitokban de ha mégis kedvetek támad megcsinálni akkor itt amijnre kellene festeni az MTZ 52-est!!!
kép:

Elöre is megköszönöm ha esetleg ugyadódik!!!
dávid 001
Kérdés tudd valaki mapot convertálni kissebbe? akkor válaszolj ha 100%-osan tudsz ha nem akkor neis írj ehez a posthoz csak akkor ha mappal kapcsolatban akarsz kérdezni<#gonosz1>

talloli
Köszönöm szépen! próbálgatni fogom. Nézegettem már, de kevés sikerrel, mert a kombájn után nem akar kapcsolódni semmi sem.

Még egy kis segítség a skinezéshez!

"Ha van a gépeden pl.: Paint, akkor azzal is át tudod színezni a jpg, png vagy bmp kiterjesztésû fájlokat.
Viszont a benne lévõ dds fájlokat pl.: a DXTBMP programmal tudod megnyitni, majd átszínezni.
Ezt követõen a DDS Converter segitségével vissza tudod tenni a BMP fájlokat a DDS-be"

(Az elõbbiekben írt tipp a #3760-as hozzászólás kiegészített idézete!)

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

gogabi79
Nézd meg a traktor mappájában lévö dds eket és többi képet ha van,és ami a fülkére vonatkozik,azt fesd át,persze ha van a gépeden paint,vagy valami szinezö,festõ progi

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Igen tudom csak nem nagyon vagyok jártas a skineésben hogy tudnám befesteni az MTZ 52 -est pirosra??
gogabi79
Nagyon szívesen!Remélem jók,és tudod használni?😊

Köszönöm!
Rendes vagy!!
gogabi79

MTZ 82
Letöltés:MTZ 82

gogabi79

MTZ 52
Letöltés:
MTZ52

Sziasztok erröl a képröl betudnátok nekem linkelni a két kisfülkés mtz-ét vagyis az MTZ 52-est meg a MTZ 82-est köszönöm!!!
Rikcsoo
Okés!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Chris von Bone
MSN-ben nem, de privátba kérdezz nyugodtan! 😊

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

Chris von Bone
Sima kombájn után vágóasztal kocsit, esetleg bálázót, ha elég hosszú az akasztója. Silózó után pótkocsit, de utána a H-val nem fog automatikusan silózni, kivéve ha van benne AutoPilot.

talloli
Segítséget kérek!
Kombájn után milyen gépeket lehet / érdemes akasztani?
Jól mûködõ, hatékony összeállításokat keresek. Esetleg kép róla?

rarba van letöltve,de nem találom sehol a sajátgépben
Nekem GTs video karim van na jó néha beakad de az nem jelentõs
Helló.
Lenne egy kérdésem.
Letöltöttem egy traktort,de nem bírom betenni a játékba mert nem találom.
Hogy kéne betenni a játékba??
Rikcsoo
De kancsi vagyok pedig átnéztem és ott van benne elnézést kérek és köszönöm a segítséget!

Rikcsoo
Hát nekem csak ennyi van benne..:/
http://www.abload.de/image.php?img=nvtelenwplo.jpg

gogabi79
<#eljen>

dávid 001
téleg 😊 kösz a Helyesbítést

A C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011 elérési útvonalon, valamilyen szövegszerkesztõvel meg kell nyitni a Savegame.xml fájlt.
Itt meg kell keresni a "traffic density" bejegyzést, és az értéket át kell írni „0”-ra.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

dávid 001
úgy emlékszem hogy a farming simulator savegames.xml a version="1.0" átírod version="o" de nem 100%_/ de én így emlékszek

Rikcsoo
Azt megtudná nekem mondani valaki hogy a mapról a forgalmat hogyan lehet ki iktatni?

Rikcsoo
Hát akkora a gépigénye akkor simán vinni fogja😄
Msn-en kérdezhetnék róla 1-2 infot ha nem gond?
ha igen akkor légy szíves írd meg az msn címed privibe köszi😊

Chris von Bone
Nem túl nagy, és hülyeség hogy akad, meg ezek a rémhírek. Én megvettem és semmi bajom vele. Éppen hogy, de megérte az árát. Akinek akad az dobja ki a gépét, vagy ültessen elé egy hozzáértõ embert aki rendbe tudja rakni... (2,4 GHz proc, 2 Gb mem, 512 MB Radeon X850/Geeforce 6800, 750 MB szabad hely)

Rikcsoo
Mert a ProFarm-nak mekkora a gépigénye?

dávid 001
Szerintem neméri meg a prófarm némeik embernek,megveszi aszt szaggat szoval ti tudjátok ez aProfarm nagy igényû gépekre készült ahol akadás nélkül megy van pár ember akinek a mezõgép pack szaggat.szoval nemtudom miért vannak anyira oda Profarmért .pl én olyan mapot csinálgatok ami nagy földek vannak meg kicsik van több telep nagy falu és kicsi a gépigénye a Profarmi mapnak meg nagyon nagy gépekkel úgyszintén.Az én mappom a régi tsz villágot jeleniti meg meg a mostani magyar gazdaságot

Rikcsoo
A ProFarm-ot honnan lehet megrendelni?😄
én úgy olvastam hogy ahoz is egyéni kod kel mint az LS2011 multihoz

dávid 001
Énis így vagyok vele de én csinálgatom még a 11-hez a pályát szoval 😄

Hunter of Deer
Jó lenne ha lassan nálunk is kapható lenne a Pro farm.
Bár lehet hogy lassan inkább megvárom a FS2012-t.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

dávid 001
Nagyon jó

Rikcsoo
Kösz az infót!

Köszi kipróbálom.
A DLC egy külön megvásárolható kiegészítõ csomag.
Eddig két verzió jelent meg DLC Pack 1, és DLC Pack 2 néven.
Valószínû, hogy olyan módot töltöttél le, amely mûködéséhez kellenek az elõbb említett kiegészítõben lévõ eszközök, vagy gépek.
Továbbá vannak olyan térképek is, amelyek mûködésének alapfeltétele valamelyik DLC pack megléte, mert arra épül rá a mód.

A DLC pakkokról részletesen itt tájékozódhatsz:
DLC pakk

Király
gogabi79
Ezt az épületet ma csináltam!szerelõakna is van benne

Rikcsoo
A DLC1 és DLC2 pach vagy mod mit takar valaki megmondaná?
Köszönöm!

Jön valaki onlineba most??
JocoHun
Micsoda?Érdekes volna nem rosszul írtad le a videó karidat.Nekem GTx 260 as kártyám van Gémer kártya és 986 MB os és nekemis néha be akad Fulba de az csak töltési akadás.50-60 Fps sel fut.
JocoHun
Vezérlõpult/Redszer/Speciális Rendszerbeállitások/Speciális-Képi hatások,processzorhasnálat,memoriahasználat,valamint virtuálismemoria/Speciális és ott.Így állicsd be.
Nekem 320mb video karim van és azon nem szaggat és van bent egy jó pár mód és majdnem full grafikán nyomom...
Azt a virtuális memóriát hol tudom állítani?
JocoHun
Heló.Az Fps nem lehet állitani a tudtom szerint.Vegyél vissza a grafikai beállitásból vedd le médiumra.Amugy ha nagyon sok mod ot használsz azis fogja a játékot,meg elég sok virtuális memoriát használ azt nagyobbra kel venni. A kezdeti legyen 512mb a maksz 2048. Az FPS az mindig változik,és minél nagyobb anál job hisz 25FPS nél kezd akadni a játék.
Sziasztok

Technikai segitségre lenne szükségem.Tudja valaki közülletek hogyan lehet az FPS-t 60-ról levinni mondjuk 35-re?Csak azért kéne mert nem túl izmos a gépem és ha ugrál az fps 30 és 60 között akkor szaggat nagyon a játék.Válaszokat elõre is köszönöm.
http://www.youtube.com/watch?v=hZmKXRlfRac
Azt nézzétek jó a hangja szerintem eléggé::::