23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#8497 köszi majd akkor próbálkozok vele -
#8496 Ezt úgy kel mondom megrakodjátok g-vel átváltotok a hátsó műre és a page up mega page down nyomjátok valameikel elkezdi préselni utána meg a feledelt gel nyitja és a b-vel szórjátok ma jöttem rá már szoltam is csak a 40% 2 másod perc volt:S -
#8495 annél nincs játék mentés,mint ls nél?hogy a savegamnél átirtunk ezt és ezt stb? -
#8494 Mondok valamit a fórumozóknak a landwirtschafts simulator az 1 játék a platinum azis külön van de egy kiegészitő a sima játékhoz a profarm szinén csak kieg! -
#8493 Én is így vagyok vele nem megy bele a ganyé.S
-
#8492 az pontosan melyiknél van?melyik játéknál? -
#8491 Meikre gondolsz aprofarmból? ha elakasztod akkor a page upot meg a page down nyíomod akkor majd elkedzi préselni mikkor befejezte akkor majd b és szórja -
#8490 Emberek! Meghalt a fórum?
Választ szeretnék a 8486-ra! Biztos hogy tudjátok! -
#8488 Még jó hogy engeded a profarm-os témát mert az is a játék része!
Amúgy meg gratulálok kedves HG! Így tovább! -
#8487 Ma estétöl engedélyezett a Platinum s profarm játékrol készült képek használata!.De a Warez továbbra is TILOS!!!! -
#8486 Minden király! Árulja már el valaki hogy hogyan működik a kaksis konténer,mert akárhová állok,nem tudom feltölteni. -
#8485 Mostmár Tamás98 -at megszüntettem!! -
#8484 Nem én készítettem azt a képek ami fel ment Fórúm topic képnek :):) vagy esetleg készítettél abból is képet ?:) -
#8483 elfogadva de ismersz! tudod hogy milyen vagyok nem de? -
#8482 bocsánatot kérek,csak most valahogy Tomika kicsit felhuzott. -
#8481 végre -
letöltés
letöltés
Remélem tetszik! Meg honnan veszed hogy tönkre akarom én is rakni akkor miért jelenkezek ide miért vagyok fent miért osztok meg képet és miért raktalak be moderátornak nálam????De hidj amit akarsz! -
#8479 Mostmár tudok tiltani is!.Elvan intézve azis.Remélhetöen sikerült betennek a fájlt sg re.Engemis felháborit amit itt müvelt,de mostmár remélem zökkenömentes lesz a fórum!. -
#8478 Én nem vagyok azon de ez nem igaz ami itt megy ez nagyon nem fasza hogy alőv itt baszakodnak a kicsik most meg tamás nem tök mind1 kéne moderrátornak lenned és tiltod a felhasználót nem mindig a modiknak írni mert nekik is van dolgok kérd meg hogy had lehess és ennyi részemről! -
#8477 Ha ilyeneket irsz akkor biztos senki nem fog ide feljönni!De teis azon vagy hogy tönkremenjen a fórum -
#8476 Uram atyám na jól van nekem téleg elég volt ebből a fórumból az értelmes embereknek sziasztok aki akar majd látogassa meg az én fórumomat ott nem lesz ez szánalmas fórum -.-" pedig első fórumom de az sg az lesz ucsó vagyis az sg a többi az marad vagyis az lsportal fórum meg az enyém na sziasztok normálisak ! -
#8475 Téged nem piszkáltalak csak egy kijelentés teljesen igazad van ez magán tulajdon online megsértése ennyi és el is van intézve pü-ben írok valaamit! -
#8473 Jó én elnézést kérek..csak most feljöttem így este hogy hazaértem megnézni a fórumot aztán látom hogy az én képem van kint..ez még okés volt de vissza olvastam aztán meg ez a gogabi koma martineznek köszöngette hogy pár szót rábírt írni még ilyet emberek..kezetek nincs?vagy nem tudtok írni?hogy megtudtátok volna kérdezni tőlem?hogy beleegyezek-e?.. -
#8462 Ebből már kétlem hogy lesz mert ha fel lábal a fórum"ha" akkor jönnek olyan 10-10 évesek és szarábaszák a fórumot ennyi gabi mondtam hogy moderátor vagy a fórumomon mert ott látod az ip-ket itt nem mert szar! -
#8461 Sokat ne várj mert késő lesz! Adj bele mindent és csinálj egy fasza fórumot! -
#8458 Hajrá! Intézkedj és talán még menthető a fórum. -
#8457 Akkor menjen el! Szerintem sok olyan ember van aki még talán jól érzi itt magát. Miért kell az ő kedvüket is elvenni? -
#8455 Kedves GOGABI79! Nem akarlak megbántani,de tényleg nem állsz a helyzet magaslatán. Nem egyszer volt már rá példa hogy ok nélkül próbáltad fegyelmezni az embereket, holott nem intézkedsz amikor meg kellene. A te kezedben vannak dolgok! -
#8454 Én ahogy eddig leszűrtem a tamás nak a gondolat menetét utálja gabit meg a fórumot és szét bassza ha már nem normális vagy fenne tudja -
#8453 Sajnos van benne valami.... -
#8452 Most őszintén kinek van kedve ilyen fórumra feljönni nem akarom gabit felkúrni bocs a kijelentésér de mindig 1 hét naggyából normális sg van utána meg itt elkezdenek pöcsülni engem ez nagyon felbasz aki egyet ért az tegye amit jónak lát ilyenkor az ember kár hogy csak hg mert amúgy a moderátor amit én osztok ki az látja az ip-ket üzeneteket törli új témát nyithat meg törölheti az üzeneteket meg témát zárhat le itt csak aNnyi van gabinak hogy törlés semmi más nagy szar az SG KIMONDOM AMI MÁR RÉGÓTA SZÚRTA A SZÁMAT -
#8451 Ha annyira utálod ezt a fórumot, mi a szarért jársz ide? Akinek nem tetszik az húzzon el innen! Tény, nagyon sokat romlott a helyzet, DE talán rendbe lehet hozni! Én sem vagyok már odáig érte. Amit viszont te művelsz az már sok! Ha te hugyoztad a Golf-áramlatot, akkor sem kell senkit lealázni mindenki előtt. Miért nem mész el? Senki sem tart a fejedhez pisztolyt hogy itt éld ki magad. -
#8450 Teljes mértékben igazad van! Ez már vicc ami itt megy.... -
#8449 Látsátok ezért hagyom el ezt a .... fórumot itt mindig van vagy vita vagy egyszerűen faszok az új tagok nekem már télleg hányingerem van feljönni erre a fórumra ez nem igaz hogy itt mimegy! -
#8448 Fejezd be azonnal!.Mit képzelsz te magadrol?.Csodákszol hogy én nem nézlek semmibe?.tese engem,akkor?.Huzzá el inen amig szépen mondom!.Ki vagy te?. -
#8445 Neked meg megint mi a bajod? -
#8444 -
#8440 Tök mind1 ak az jön akinek megvan és kész De ő tudja mi a reklámozás de ha így áll a dolgokhoz akkor tőlem rendben úgy is hétfőtől nem nézeg fel sg-re -
#8438 k töröld a hsz-t engem nem érdekel! -
#8436 Én csak azt írtam ki hogy milyen szerót indítok olyan ne vegyen fel akinek nincs meg ennyi légyszi nézd meg még1-szer mit írtam hogy majd vegyenek fel msn-re nem itt tárgyalom le ha nem vetted volna észre