23835
  • talloli
    Ha már nem kapok segítséget, próbálok tartalmat vinni ebbe a fórumba!
    Ajánlanék Nektek egy érdekes gépet:

Claas 540
    Ez egyszerre arat és báláz!
    De érdemes lenne foglalkozni vele egy kicsit, mert hiányzik belőle egy jó AP és a magtár kijelzője össze van vonva a bálázóéval.
    Ha valaki "megjavítja", legyen szíves visszalinkelni nekünk! Köszönjük!
  • Hunter of Deer
    FS 2012ről van már valami konkrét hír hogy mikor jön?
  • Rikcsoo
    +1
  • Chris von Bone
    ...és örüljön mindenki, mert én már rég kitiltottam volna az ilyeneket, úgy hogy hiába csinál alreget, akkor se tudna visszareggelni...
  • Mitsurob
    LS-UK -ról kb. 2 és fél perc leszedni 1GB módot.
  • talloli
    Sajnos a gépem újra telepítésénél elszálltak a hosszú hónapok alatt összeszedett linkjeim ahonnan modokat tudtam leszedni.
    Ha valakinek van ilyen gyűjteménye, vagy tud ajánlani jó oldalakat, nagyon megköszönném!
  • talloli
    A helyes link:
    Tandem trailer
  • talloli
    Meg tudná valaki mondani, hogy hol lehet beállítani pl. egy utánfutón, hogy milyen gyorsan ürítse ki billentéskor a terményt?
    Például: egy Joskin T30 teljesen felnyitott puttonyából fél percig csurog le a mag. Szerintem nem reális...

Másik dolog: Az egyik mapból kimásoltam egy utánfutót. Marha jó eszköz. Szinte mindent visz. De becsomagolva, bemásolva nem jelenik meg másik pályákon a mod-ok között.
    Meg tudná valaki nekem nézni? És ha nem gond honosítani is kellene!
    Tandem trailer

Köszönöm előre is a segítséget!
  • nono28
    köszi szépen!
  • nono28
    köszi
  • gogabi79
    véletlen töröltem!!Bocsánat érte!!
  • Kenny85
    Én konkrétan nem téged akartalak, leszólni, hanem a társaságot, és sejtem, hogy dolgozol, és nem egész nap itt ülsz és lesed, hogy ki huncutkodik...
    Ez a nem áldott meg a jó Isten helyesírási tehetséggel oké, engem se, sőt elárulom, hogy anno 2x kapáltak el félévkor nyelvtanból miatta, de azért évek alatt megtanultam valamennyire. Itt azért rossz kifogás, mivel mindegyik böngészőben van beépített helyesírás ellenőrző, szóval nem viccből vagy design okokból húzza alá a szöveget piros hullámos vonallal. Még ha úgy is pötyögsz, hogy billentyűzetet nézed közben és nem a monitort, akkor is mielőtt elküldöd csak fel kellene rá nézni, hogy hoppá vonal, mi baja lehet...

Látom valami véletlen során kitörlődött hsz-em is... pedig normálisan próbáltam meg véleményt alkotni, és nem anyázva, de látom ez is sérti az érzékeny lelki világod..
  • gyurka666
    Nos akkor íme ez a link már mükszik:)

-->Letöltés<--
    ( A masina állítólag multi képes és porzik mint állat:) )
  • gogabi79

Letöltése:
    IFA W50 LA + HW 80.11 BITTE…zip
  • gogabi79
    törölve
  • gyurka666
    Elnézést kérek ezek megtréfáltak engem reggel még jó volt a link hamarosan kaptok új linket megkérem gabit hoyg az előző hsz-em amiben az Ifa szerepel kérem törölje:)
  • gogabi79
    Váltson mindenki már témát ha lehet!.Itt vagyok és végzem a dolgom!.Deha nekemis dolgozni kell akkor mit csináljak?
  • dávid 001
    Nálam is azt írja hogy a fájl hiányzik
  • dávid 001
    Azon a fórumon vagyis enyém olyan mint a portal fórumja hogy lehet látni az ip-ket itt azt nem lehet így akármilyen emailcímell jön lehet látni részemről ennyi most ez a beszélgetés remélem lesz valami mert ez már télleg fura
  • nono28
    Engem érdekelne az ifa de ezt irja ki:Page was not found!
  • dávid 001
    De az elején írta privátban hogy akárhányszor tiltod ő újra reggel és egy idő után mindenki megunja és elmennek innen:S
  • gyurka666
    de oda is többször belehet regizni csak annyi hoyg más email címen kell jelentkezni ennyi ..... de különben ettől meg szét ez a fránya fórum hoyg másról nincs téma mint erről a témáról hogy elmegyek itt hagyom stb..akinek nem tetszik annak tessék menjen!!! Engem eddig sem zavart ki mit ír mit csinál itt én felrakom ide is a képeim aztán ha kérdeznek valamit és tudok akkor válaszolok rá azt ennyi!!! De hidd el ha pár hsz-t kitörölne gabi előbb utóbb megunná az illető és leállna de érdekes hoyg az ls fórumón nincsenek ilyenek ide egy Kenny bácsi kéne:) az rendbe rakná a bandát....
  • gogabi79
    Majd én elrendezem,ha vissza jön!az a dolgom!ezt vállaltam fel!.
  • gogabi79
    Na Üdv!Had szögezzek le valamit!Én reggel 7 töl-13 oráig azért nem vagyok a fórumon mert Dolgozom én is!Hogy ne haljak éhen!.Azért marad el a Hsz törlése!.Ittvagyok mostmár és csinálom a dolgom.

Kenny85 van neked is saját portád,és ott oszd az észt!Attol hogy engem nem áldott meg jól az isten helyesen irni,még attol énis ember vagyok!.Ugyan olyan ember mint te!.
  • dávid 001
    Elmondok nektek valamit hiába tiltjátok meg törlitek tamást ugyanúgy jön majd az alregekel és nincs mit tenni egy idő után jól lejáratjátok magatokat hogy itt baszakodunk vele olyat kéne csinálni mint az lsportal fórumnál hogy írni kell a modiknak hogy had regisztráljon az ember így így is úgy is szét fog menni a topik)nem lenne jó) de sok ember ezt nem tűri el és elmennek innen mert nem lehet karban tartani a fórumot vagyis szerintem!
  • Martinez01
    Én is ráérnék, csak nincs kedvem sok retardált trollal foglalkozni (tisztelet a kivételnek).
    Amúgy igazadvan. Gabi kicsit jobban odavágna, törölgetné a hsz-eket, kicsit indulatosabb lenne.

/OFF
    Jó a logód :D
  • gyurka666
    mondjuk én ráérek majdnem egész nap de szerintem gogabi is jó csak keménynek kéne lennie!!!!
  • Martinez01
    Nem kell bezárni a fórumot...
    Csak valami erőskezű "uralkodó" kell a topik élére, HSZ-eket törölgetni, BANN-okat intézni... etc.
  • dávid 001
    tajparasztok használják az kimaradt!
  • dávid 001
    Na amúgy így haladunk ez a fórum be lesz zárva meg meg gyalázza a farming simulator 2011-et mert nagyon szar a fórum szerintem semmi értelme ha már lsportal fórumról egy moderátor ide jön és arra veti magát hogy ír ide!Mert jönnek normális új tagok azt látják így a kurva anyád meg úgy és inkább meg se veszik a gamet ha mert tajparasztok és a szabályzat télleg qrwa sok hiba van a szabályzatban és tudomásom szerinte ez nem magyar írás! De ha valaki nem tud írni akkor ott van az írás segítő progi ha rosszul írod be akkor kijavítja de midn1!Mától fogva én télleg le lépek innen mert ez szánalmas + szégyen hogy vannak ilyen a fórumon is az ilyenek menjenek el kapálni!!
  • dávid 001
    Most nézem hogy igazad van mert a fórumot úgy írják+ a szabályzatban is van amit nem tartanak be ott úgy van hogy "fórúm
  • dávid 001
    Valahogy nekem is ez a gondolatom vagyis a képre értem mikor feljövök és olvasom a sok faszságot!
  • Rikcsoo
    Nagyon durva képek lettek öregem grat! :)

Máté97-->Tamáslátom vissza jöttél alreggel:)
  • gyurka666
    Nos nem bírtam aludni:):)

• dávid 001
    Falu végén bádog isten,az MTZ-nek párja nincsen.!
  • dávid 001
    Ezt most látom először de majd megnézem neked!:)
    #8501 szép képek+ifa :D
  • gyurka666

Nah további szép estét jó munkát mindenkinek
  • joceruza
    Vazze! Elb...tam!
    Ő az
  • joceruza
    Nem erre gondolok. Egy húzható konténerről van szó amivel után lehet tölteni hígtrágyaszóró cuccokat. Képet nem tudok felrakni mert még soha sem próbáltam. Tudom szégyen de ez van.
    ő az
  • dávid 001
    Nm nálam így volt :)